Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 10 жовтня 2007 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6375 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
а вот я была в Египте, то там вообще в 15 лет девушка выходит замуж, стаёт как рабыня. Покрывает голову платком, нет даже открытого на теле места, одни глаза, видеть её только можна мужу. Кошмар....... я бы не смогла пойти на такие жертвы.......... Хотя это традиция, законы и нравы мусульман
Красиво жить не запретишь!!!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Кошмар....... я бы не смогла пойти на такие жертвы..........
аби ти там родилась і жила, для тебе це було б нормой. І ти б офігівала з туристок, і казала б — "Кошмар! Як вони можуть ходить полуголі і чого іх не прибьє на місці чоловік"
Loki
Форумчянин
Номер: 347
Зареєстрований: 10 січня 2008 р.
Попереджень: 5
аби ти там родилась і жила, для тебе це було б нормой. І ти б офігівала з туристок, і казала б — "Кошмар! Як вони можуть ходить полуголі і чого іх не прибьє на місці чоловік"
хотя з другой сторони, представте в неи токо одкрити сами очи, а як же жара +35? ЖЕСТЬ!!!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Нагороди:
А от цікаво, як ви ставитеся до таких шлюбів, в яких один з пари викладач(ка), а інший учениця(учень), студент (ка)? Адже зачасту такі пари привертають до себе багато уваги і обговорень, як то кажуть, поза спиною
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Mari
Дочь. Жена. Мать.
Номер: 17
З: Россия, Санкт-Петербург
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Нагороди:
Если я правильно поняла, викладач+учениця - это преподаватель+ученица?
Почему бы нет, если это любовь?
Год назад праздновали с однокурсницами конец сессии в кафешке. В этом же кафе сидели преподаватели (с нашего ВУЗа, но не с нашего факультета). Познакомились, поболтали. И все это дело закончилось тем, что сейчас моя однокурсница замужем за одним из этих преподов и ждет ребеночка.
К тому же, это достаточно полезный союз. Ленивая в учебе девушка стала примерной и дисциплинированной студенткой
Разговоры изобретены для того, чтобы мешать людям думать. (А. Кристи)
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Нагороди:
Чому я підняла це питання - бо зачасту це вважається аморальним вчинком! Як же так! Адже вчителі - це перш за все носії моралі.
А про те, що вчитель - це жива людина, зі своїми почуттями. емоції, внутрішнім світом - забувають.