Ось прочитав свій же запис, доданий два з половиною років тому.
Я тоді навіть у самому дурному своєму сні не міг уявити, що буде 36 кандидатів, а українці виберуть найгірше, що можна тільки уявити! І тепер недовчені студенти "у реальному часі" виконують над Україною свої "лабораторні роботи" з управління державою.
Я таки правий:
Цитата: | Тільки ж Україна на те й Україна, щоб бути саме в тій дупі, в якій вона знаходиться останні 300 років! |
Два з половиною роки пройшло:
—
війні кінця-краю не видно,
— світова коаліція проти агресивної Росії, яка була з таким трудом створена Порошенком, розвалюється,
— відносини з Америкою відверто натягнуті,
— Європа явно намагається "злити" Україну Росії, що видно по заявам Макрона, та й не тільки його,
— вся влада сконцентрована у президента, чого не було навіть у громадянина Януковича, (а так можно было? - вже питають спантеличені регіонали),
— Зеленський вітає з Новим роком президента агресивної Росії, яка веде війну на Донбасі, та веде з Путіним переговори телефоном,
— "керує" Україною, - якщо взагалі керує! - повний дилетант, і команда у нього така ж, одні книжні теоретики!
— Путін вже його вважає "гіршим за Порошенка",
— економіка - у повній дупі (на осінь 2019 року заборгованість по зарплатах була 5 млн, зараз - вже 14 млн!), закрились десятки тисяч приватних підприємців,
— реформи державного устрою і управління, початі Порошенком, зупинені або ж повернуті до найгіршого варіанту,
— корупція перейшла на новий рівень, бо ж зарплати держиморд зросли в десятки разів, і то вони скиглять - мало!
— справи розстрілів на Майдані не розслідуються, всіх затриманих у цій справі передали Росії,
— сміливо підіймають голову колишні регіонали, навіть міністр юстиції янучарів Олена Лукаш та особистий юрист януковича Лєна Бондаренко, яких при Порошенку відразу ж посадили б, поприїздили з Росії і вчать нас як жити з екранів телевізорів,
— Ахметов, значна доля бізнесу якого знаходиться на окупованій території, купив найдорожчу віллу у світі,
— телеканалів у Медведчука і колишніх регіоналів стало в три рази більше,
— скандалів у владній верхівці - безліч, вже Україна на них просто перестала зветрати увагу, одначе на всі факти корупції і порушення всього, що тільки можна порушити, ніхто взагалі ніяк не реагує,..
можна ще до-о-овго "досягнень" перераховувати...
І все це - фактично за вісім місяців царювання.
Я у зв’язку з цим згадую
слова Зеленського:
«У Украины были разные президенты. Такого как я - не было»!