Дуже хочу поділитись своїм обуренням. Скільки нас матимуть за дурнів!!!
16 народних депутатів за 100 днів роботи Верховної Ради не підготували жодного запиту, не виступали на пленарних засіданнях і не брали участі у підготовці законопроектів.
Як повідомляє "Громадське ТБ" та сайт "Українська правда" до цієї групи також належить Надія Савченко, яка незаконно утримується в слідчому ізоляторі Російської Федерації та з об‘єктивних причин не має можливості виконувати депутатські повноваження.
У фракції БПП серед неактивних депутатів - Іван Спориш, Руслан Демчак, Олег Дмитренко, Олексій Савченко, у Опозиційному блоці - Іван Мирний, Тарас Козак, Денис Омельянович, Дмитро Добкін.
От так відзначився народний обранець від Чернігівщини. Звичайно ж ініціювати створення на Чернігівщині робочої групи з питань охорони здоров‘я (про що трубилося в усіх регіональних газетах) куди важливіше ніж подати запит чи підготувати законопроект. Витяг із передвиборчої програми О. Дмитренка: "об‘єднати зусилля і обрати таку законодавчу владу, котра буде здатна змінити ситуацію." Обрали. Таку законодавчу - що автор програми не брав участі у підготовці ЖОДНОГО законопроекту.
ЧОГО БІДНІ - БО ДУРНІ!
Зі слів людини, яка, як зараз кажуть - "в тємє", на наступних місцевих виборах у мери міста буде балотуватись... Авер’янов! І відповідно - все місто знову буде продане... "Європі"!
На справедливість цих слів вказує цікавий факт - у крісло директора місцевого телебачення знову сіла... Павлютіна! А вона відома у Прилуках тим, що завжди була при "європейцях".
Також, за деякими чутками, Авер’янов вже не директор на Ладанському заводі. Готується до виборів?[/q]
А я вам скажу дивіться далі: Ляшко просовує Авер‘янова в губернатори, якого наша область так і не має вже півроку.
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди: