Розміщувати в темі прилуцьке домашнє відео? (Свадьби, дні народження, дитячі утреники)
2.
Не розміщувати.
3.
Мені все одно
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 9 серпня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5660 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
В темі можна розміщувати відео Прилук на YouTube, або посилання на відео, розміщені на інших відеохостингах, зняті вами самостійно або ж зняті кимось іншим (наприклад, телеканалами)
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: OLEX (21 серпня 2010 р., 23:49:14)
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
OLEX, це дуже гарно, що ти викладаєш тут, на сайті і репортажі ТІМ. Особисто мені цікаво переглянути чим живе місто. От тільки таке питання: в репортажах телекомпанії ТІМ є ще щось подивиться окрім репортажів про поганого Беркута?
Політика політикою, да от тільки вже нудить від …. Беркут-Беркут-Беркут! Розбав чим небуть цікавим… в самом дєлі скільки можна? Вже всі зрозуміли хто такій Беркут і багато чого іншого.
Невже і ті хто мають можливість дивиться канал там також бачать тільки Беркута? Я пам’ятаю, що це твоя добра воля викладати репортажі на youtube., але все ж таки….
Чим більше я пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
OLEX
З Новим Роком!
Нагороди:
OLEX, ти понімаєш... пока я сочіняла свою претензію ти вже й навикладав без Беркута))) Бо останній який я пронаблюдала був "В.Кіча про злочини Беркута" Так оказується ти ще й телепат... Так! викладай САМ і не видумуй!
Чим більше я пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
OLEX
З Новим Роком!
Нагороди: