Розміщувати в темі прилуцьке домашнє відео? (Свадьби, дні народження, дитячі утреники)
2.
Не розміщувати.
3.
Мені все одно
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 9 серпня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5660 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
В темі можна розміщувати відео Прилук на YouTube, або посилання на відео, розміщені на інших відеохостингах, зняті вами самостійно або ж зняті кимось іншим (наприклад, телеканалами)
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: OLEX (21 серпня 2010 р., 23:49:14)
watt, от якби ще хто розповів, хто фінансує самого Ляшка... То я не зрозумів, що було в Прилках: Дєнь Пабєди чи Дєнь Алєжи??? А то по сцены не зовсым зрозумыло...
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
watt, от якби ще хто розповів, хто фінансує самого Ляшка... То я не зрозумів, що було в Прилках: Дєнь Пабєди чи Дєнь Алєжи??? А то по сцены не зовсым зрозумыло...
а тобі не всьоравно шо то було? по крайнер мере, за останніх пару років, свято на свято було схожЕ!!!
Два добрых духа Джин и Тоник
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Между прочим, энто так для справочки, сюжет у сиих авторов( авторская группа подконтрольная Арьеву, Стецю) стоит не много, не мало 15000 у.е.(за показ). Так что ктото судя по всему конкретно берется. То ли еще будет.)))))
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: CHE (24 травня 2011 р., 23:16:39)
Hasta la Victoria Siempre
Lesya
Постоялець
Номер: 1153
Зареєстрований: 7 вересня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
CHE, мислиш примітивно. Не завжди для того, щоб щось зробити, необхідно давати гроші. Якщо тобі невідоме і далеке щось людяне і розуміюче, то тоді годі пояснювати, як з‘явились ці сюжети на центральних телеканалах
Надіну розовеньку шапку, візьму за лапку ведмежатку... Хай офігєють від розврату - мені начхать, бо я з фізмату!
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Не завжди для того, щоб щось зробити, необхідно давати гроші. Якщо тобі невідоме і далеке щось людяне і розуміюче, то тоді годі пояснювати, як з‘явились ці сюжети на центральних телеканалах
Lesya, це ти серйозно - про "щось людяне і розуміюче"? Сподіваюсь, що ні... Бо в наш, комерційний, час подібні сюжети з‘являються не тільки на центральних, а й на місцевих телеканалах через іншу причину. Цілком матеріЯльну
Женщина в принципе может и промолчать...но дело в том...что у женщины нет такого принципа!