На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі



Мебель Прилуки
WEB-камери Прилук
Новини Прилук сьогодні


Вся інформація, що використовується на сайті може розповсюджуватися на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 3.0 License
Новина: Два хлопчики-одоробла - символи Євро-2012 чи чергове позорище?

6 грудня 2010 р. | Автор: crok | Переглядів: 2380 | Коментарів: 21
Новина  Два хлопчики-одоробла - символи Євро-2012 чи чергове позорище?
Два хлопчики-одоробла - символи Євро-2012 чи чергове позорище? Представлення символіки України і Польщі пройшло у вузькому професійному колі: аплодисменти, рукостискання, щасливі усмішки футбольних і урядових функціонерів і два недолугі хлопчики-одоробла, що витанцьовували на смарагдових футбольних полях України і Польщі…Це не жарт і не заставка до фільмів жахів – це наша реальність. І факт затвердження символів пройшов без народного обговорення і узгодження: нам, як «відсталим» націям, запропонували придумати імена хлопцям – близнюкам і дали на вибір, як у тестах для недолугих за методикою Марії Монтессорі, вибрати Славко і Славек, Шемек і Стрімко, Клемек і Ладко.

Мати Божа, зглянься над нашою дурістю, безхребетністю і меншовартістю. Заплативши мільйонні гонорари студії Warner Brothers, ми отримали зразки талісманів – ляльок майбутнього чемпіонату з видимими ознаками відсталості - і розумової, і фізичної: безбарвні обличчі, скеровані в «нікуди» очі, кволі, не сформовані статури тулубів. Коли цих талісманів показали публіці на українських стадіонах, то малі діти – плакали від страху, а дорослі дядьки від сорому ховали очі перед журналістами. Забійники – аніматори спробували «завести» публіку, але в народу був доволі «прісний» вигляд на фоні танців хлопців – талісманів. Розрахунок на те , що «people схаває» проліз, бо «people - народ» вголос не обурювався, втерся від чергового хамства і лише вдома на кухні обурювався над тим, що нас знову обдурили і підсунули низькопробну розробку у гарній обгортці та ще й за такі гроші.

Не менш важливо, як одягнуті представлені талісмани. Відпрацьовувалася версія одягу ніби в національних кольорах обох держав, але «творці» абсолютно знехтували елементарними геральдичними вимогами використання національної символіки. Прапор України є синьо-жовтий і порядок кольорів прописаний у Конституції України ст.20 у якому стверджується, що «Державний прапор України – стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг синього і жовтого кольорів». Але хлопчика - дебільчика - українця одягнули у жовту майку і шорти –синього кольору – хоча мало бути навпаки: майка –синього кольору, а шорти – жовті.

На презентації у Львові прозвучали захопливі вислови , що «талісмани спрямовані насамперед на дитячу аудиторію.., і, що в основі появи талісманів лежить казка про Котигорошка, що, на його (п. Лубківського М.) думку, було дискретно помітно у мультику, присвяченому цим персонажам. Тому, для талісманів не потрібно шукати реальних імен, бо вони є великою мірою казковими персонажами». Ця фраза належить директору МОК "Євро-2012" Маркіяну Лубківському.

Шановний пане Лубківський! Чи відомі вам особливості дитячої психології (5-11 років),бо саме дітки цього віку власне і граються ляльками. Представлені Вами ляльки спричинять тяжку психологічну травму дітям, які візьмуть їх до рук і сформують комплекс власної неповноцінності. Нація, котра себе поважає, виховує дітей на кращих зразках культурних здобутків і Україна є передовою країною в царині розробок і впровадження педагогічних технологій і навчально – методичних посібників. Саме лялька і є навчально – методичним посібником, який формує у дитини основні морально-етичні норми. Які риси Ви хочете сформувати у своєї дитини, яка споглядатиме оце безформенне одоробло ???

Скажіть панове – патріоти різних політичних рухів, де ваші обурені голоси від імені народу «Рятуймо, хлопці, нашу честь і гідність, бо нас обікрали???» Хочу вам сказати, що нас не тільки обікрали, а ще й збираються спаплюжити на весь білий світ. Українці і поляки – два слов’янські народи, що проживають віками на шляхах одвічних міграційних людських потоків. За тисячу років у наших народів достатньо мішаної крові, яка витворила фізично досконалі і красиві нації. Наші жінки (українки і польки) усім світом визнані, як найгарніші. Більше того, ми досконалі не тільки фізично, але й інтелектуально: ще з давніх часів саме представники слов’янських народів вплинули на розвиток історії, культури, писемності, театру у європейській цивілізації. І кому це було потрібно зобразити нас народами з явними ознаками виродження і недолугості ? З розумінням можна віднестися до урядових функціонерів, які за сучасними клопотами не звернули уваги на вираз обличчя і статуру ляльок. Але ж громадськість чого мовчить ? Не треба нам у сірка очей позичати, давайте бити на сполох усією громадою і нехай мудрагелі з Warner Brothers виправлять свої помилки без будь – якої додаткової оплати, і замість відвертої халтури якісно виконають замовлення України і Польщі.

Звертаюся до прем’єр-міністра нашої держави п. Азарова Миколи Яновича і Президента України п. Януковича Віктора Федоровича!

Шановні панове!

Прошу від імені громадян України, яким не байдужий авторитет нашої держави у Європі і світі. Зверніть увагу на факт явного приниження нашого народу, авторитету України і візьміть ситуацію створення символіки майбутнього європейського футбольного чемпіонату під власний контроль. Необхідно переламати злиденну практику паплюження України на міжнародному рівні, довільне використання національної символіки України і твердо відстоювати наші інтереси у європейському і світовому просторі.

З повагою, Президент Асоціації «Спадщина України» Ірина Квасниця

Добавлю від себе.
Ось посилання на сайт, з якого взяте нижнє фото хлопчика - http://downsyndrome.at.ua/_pu/0/51571.jpg
А тепер уважно прочитайте адресу сайта, на якому фото хлопчика...
Так що заголовок новини можна було б написати так:
Два хлопчики-дауни - символи Євро-2012 чи чергове позорище?


Коментарі (21 шт.):

1 Дивитися профіль Tyt24vcytki Tyt24vcytki Дата: 6 грудня 2010 р., 03:25:37  Цитувати
Да тулуби ще куди не йшло, а голови і волосся у них точно дебільне.
Ще й гонорар неуки з Warner Brothers чималий отримали, таких самих уродів - дебілів і зробили. Що не могли організувати конкурс в Україні?
Та за півмільона наші доморощені дизайнери намалювали і придумали б "бомбу" а не талісман Євро-2012.
2 Дивитися профіль Helen Helen Дата: 6 грудня 2010 р., 10:19:25  Цитувати
не розумію, а що тут не так - чи символами обов‘язково повинні бути якісь красені у нац. костюмах? це ж стилізовано!

-----
Добавлено 6 декабря 2010 г., 10:20:01:

якби не ото фото хлопчика внизу, дак ці симвлоли цілком нормально сприймалися
3 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 6 грудня 2010 р., 10:27:17  Цитувати
Шо дебільне у них то це м’ячі, по-мойму футбольний м’яч трошки більший за голову дитини. А про все інше — Ірина Квасниця даунша і хай лічиться
4 Дивитися профіль Helen Helen Дата: 6 грудня 2010 р., 10:32:00  Цитувати
OLEX, ото правильно
5 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 6 грудня 2010 р., 15:59:01  Цитувати
"Кровосісі" до Євро-2012 запустили нові талісмани: Блядек і Блядко

Попри те, що над любительками потрясти цицьками заради високих ідей вже сміється закордоння, жіночий рух Femen не вгамовується. Цього разу дівчата презентували альтернативний варіант талісмана Євро-2012. Замість Славека і Славка "Кровосісі" пропонують Блядека і Блядка.

"Блядек і Блядко люблять секс, футбол і пиво. На думку руху Femen, дані персонажі найбільш точно відображають плани й задуми УЄФА на євротурнір з футболу в Україні та Польщі", - йдеться у прес-релізі "феменівок".

Дівчата-ексгібіціоністки запевняють, що вони стурбовані тим, що в Україні під Євро-2012 може вирости рівень секс-туризму, проституції, злочинності та епідемій. А також вони нагадують про "свої вимоги до УЄФА та Мішеля Платіні особисто".

Так, феменівки, із голими цицьками і широко розпростертими ногами вимагають від УЄФА прийняти соцпрограму стосовно секс-туризму та проституції в Україні, тощо.

"Femen продовжує наполягати, що лише криміналізація клієнта повії до Євро-2012 послужить протидією "борделізаціі" Україна", - йдеться у релізі активісток.

І наостанок, "феменівки" пригрозили, що будуть і надалі перешкоджати всім офіційним заходам Євро-2012, влаштовувати акції протестів і провокації. Аж доки не будуть виконані всі їхні вимоги до УЄФА та Верховної Ради.

Як писав сайт "Чемпіон", шляхом голосування вболівальників на офіційному сайті УЄФА було вирішено: близнюків-талісманів чемпіонату Європи з футболу 2012 року зватимуть Славек та Славко.


Докладніше
6 Дивитися профіль Bonya Bonya Дата: 6 грудня 2010 р., 16:06:01  Цитувати
да нормальни символи...вечно комусь, тіпа оцих двох поторочіх нада пятак свій всунуть і при чому тут "Спадщина України"?
7 Дивитися профіль ho4u_pizzu ho4u_pizzu Дата: 6 грудня 2010 р., 16:06:35  Цитувати
Как эти идиотки безсисечные могли тут не засветиться

-----
Добавлено 6 декабря 2010 г., 16:07:06:

А символы действительно идиотские
8 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 6 грудня 2010 р., 16:16:18  Цитувати
Начнем з того шо ігра ідіотська
9 Дивитися профіль ho4u_pizzu ho4u_pizzu Дата: 6 грудня 2010 р., 16:20:44  Цитувати
Цитата OLEX:Начнем з того шо ігра ідіотська
Ну для нормальных людей - хорошая, а остальным - не дано
10 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 6 грудня 2010 р., 16:27:58  Цитувати
ho4u_pizzu, шо ж харошого, два з чимось десятка здорових дядьок бігають за надувним мячіком, а мільйони на це дивляться
11 Дивитися профіль ho4u_pizzu ho4u_pizzu Дата: 6 грудня 2010 р., 16:29:18  Цитувати
Цитата OLEX:ho4u_pizzu, шо ж харошого, два з чимось десятка здорових дядьок бігають за надувним мячіком, а мільйони на це дивляться
я же написал, если не дано....может скажешь вообще что спорт - УГ?
12 Дивитися профіль Bonya Bonya Дата: 6 грудня 2010 р., 16:40:27  Цитувати
Цитата OLEX:Начнем з того шо ігра ідіотська

не нравиться-не дивись...тут не про ігру)
13 Дивитися профіль Frankinshtain Frankinshtain Дата: 6 грудня 2010 р., 16:46:15  Цитувати
Цитата OLEX:Шо дебільне у них то це м’ячі, по-мойму футбольний м’яч трошки більший за голову дитини. А про все інше — Ірина Квасниця даунша і хай лічиться
5 баллов!
14 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 6 грудня 2010 р., 16:46:46  Цитувати
ho4u_pizzu,
Цитата:спорт - УГ
спорт це нормально, а фанатізм вокруг нього це УГ
15 Дивитися профіль Frankinshtain Frankinshtain Дата: 6 грудня 2010 р., 16:48:26  Цитувати
OLEX, не нравиться футбол - е дивися!
16 Дивитися профіль ho4u_pizzu ho4u_pizzu Дата: 6 грудня 2010 р., 17:00:04  Цитувати
Цитата Frankinshtain:OLEX, не нравиться футбол - е дивися!
1000000000%

-----
Добавлено 6 декабря 2010 г., 17:00:47:

Цитата OLEX:ho4u_pizzu,
Цитата:спорт - УГ
спорт це нормально, а фанатізм вокруг нього це УГ
Фанатизм - это часть спорта - нет фанатов - нет спорта
17 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 6 грудня 2010 р., 17:07:41  Цитувати
ho4u_pizzu,
Цитата:спорт - УГ
спорт це нормально, а фанатізм вокруг нього це УГ

-----
Добавлено 6 грудня 2010 р., 17:11:30:

а вобще спорт давно перестав буть спортом, щас це тупо бізнес на 90%
18 Дивитися профіль crok crok Дата: 6 грудня 2010 р., 17:25:35  Цитувати
OLEX,
+1000000%

Ось підтвердження:

До выборов страны-хозяйки ЧМ-2018 Путин тайно встречался с членами исполкома ФИФА

Незадолго до выборов страны-хозяйки ЧМ-2018 премьер-министр РФ Владимир Путин провел несколько тайных встреч с членами исполкома ФИФА, заявил экс-глава РФС Вячеслав Колосков.

Как сообщали ЮГА.ру, Россия получила право организовать чемпионат мира по футболу 2018 года 2 декабря. Матчи мирового первенства планируется провести в четырнадцати городах: Москве, Подольске, Санкт-Петербург, Казани, Калининграде, Екатеринбурге, Самаре, Ярославле, Нижнем Новгороде, Саранске, Волгограде, Ростове-на-Дону, Краснодаре и Сочи. Один из городов отсеется на последующем этапе, а оставшиеся будут разбиты на четыре кластера с центрами в Москве, Санкт-Петербурге, Казани и Сочи.

"Заявочный комитет получил колоссальную и, что очень важно, каждодневную поддержку руководства и правительства страны. Президент Дмитрий Медведев, встречаясь с главами зарубежных государств, заводил разговор о нашей заявке", - отметил Колосков в интервью "СЭ".

"Премьер-министр Владимир Путин не просто декларировал поддержку заявки, как главы правительств других стран, претендовавших на проведение турнира. За время заявочной кампании он встретился как минимум с третьей частью членов исполкома ФИФА", - добавил он.

"Мы это держали в секрете, и только сейчас его можно раскрыть. Иными словами, поддержка Путина тоже осуществлялась не в декларативном, а в каждодневном режиме", - подчеркнул бывший президент Российского футбольного союза.

http://www.yuga.ru/news/210047/

-----
Добавлено 6 декабря 2010 г., 17:27:55:

Наші суркіси теж мабуть не просто так отримали Євро-2012!

Бізнес є бізнес!
19 Дивитися профіль Frankinshtain Frankinshtain Дата: 6 грудня 2010 р., 23:20:28  Цитувати
crok, про нас тоже казали шо Суркіс купив право проведення!
20 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 7 грудня 2010 р., 01:19:40  Цитувати
Євро-2012: бездонна бочка бюджетних коштів

У німецькому місті Штуттгарт час від часу спалахують акції протесту, на які збираються до 30 тисяч осіб. Це – реакція на плани влади знести старий залізничний вокзал, щоб заховати колії під землю, а на їхньому місці збудувати житловий район. Невдоволення людей викликали постійне збільшення бюджетних витрат та вирубка понад 200 дерев.

В Україні на таку громадянську самосвідомість годі сподіватися. Знесення льодового майданчику і тенісних кортів, а головне - постійне збільшення кошторису реконструкції НСК "Олімпійський" - не викликають в українців жодної реакції. Ці події ніби відбуваються на іншій планеті. Ніхто не відчуває, що додаткові 100 мільйонів, спрямовані на спортивну арену, є грошима, які недоотримають лікарні або школи.

Євро-2012 перетворилося на фетиш, а будь-які критики непрозорості та завищених видатків тут же отримують титул ледь не ворогів України, що хочуть зла своїй батьківщині.

При тому, що кошторис київського стадіону вже перевищила деякі європейські аналоги. Хоча і вартість будівельних матеріалів в Україні, і соціальні гарантії робітників, і оплата їхньої праці непорівнянні з європейськими.

Берлінський стадіон дешевше київського

За останні 10-15 років будівництво чи перебудова стадіонів відбувалося в багатьох європейських країнах.

Найбільш показовим видається порівняння зі стадіоном "Олімпія" у Берліні. Його, як і київського тезку, було реконструйовано до чемпіонату світу з футболу 2006 року.

Як і український стадіон, берлінська "Олімпія" отримала від УЄФА статус "п‘ятизіркового стадіону".

Більше того, автором проекту реконструкції як берлінської "Олімпії", так і київського НСК "Олімпійський" є одна і та ж компанія - німецька GMP Architekten.

Український стадіон матиме 68 тисяч місць - тобто менше, ніж берлінська "Олімпія", яка розрахована на 74 тисячі глядачів. Тільки от ціна чомусь різниться на користь німецького.

Друге життя цій німецькій арені, на якій в 1936 році проходили Олімпійські ігри, дали в 2000-2004 роках.

Як розповів "Українській правді" прес-секретар комплексу Георг Торсен, реконструкція берлінської "Олімпії" обійшлась німцям у 242 мільйони євро, причому 31 мільйон євро витратили на освітлення та мультимедійне устаткування.

А кошторис реконструкції київського НСК "Олімпійський" вже на сьогодні складає 3,006 мільярди гривень, тобто 290 мільйонів євро. Нова цифра вартості всіх робіт була визначена розпорядженням Кабміну від 28 липня 2010 року.

Але і 3 мільярди за київський стадіон - це не межа. Схоже, цифру буде збільшено ще на чверть мільярда гривень.

Так, у "Державній програмі підготовки та проведення в Україні Євро-2012", затвердженій Кабміном 14 квітня 2010 року, фігурує прогнозна ціна реконструкції НСК "Олімпійський" в розмірі 3 мільярди 266 мільйонів гривень, або 314 мільйонів євро.

http://www.pravda.com.ua/articles/2010/12/6/5648714/
21 Аноним (гость) Дата: 9 грудня 2010 р., 03:14:59  Цитувати
Frankinshtain,
Цитата:казали шо Суркіс купив право проведення!

Так, є таке! Але як кажуть у Одесі - український і москальський варіант - дві великі різниці. Тому що... навіть якщо вірити всім слизьким заявам про купівлю,.. хто такий Суркіс в Україні і хто такий Путінг у москалів?!! Звичайний бюрократ і цар! Тобто, москалі діяли на рівні царя, тобто це - державна політика підкупу!
Я дуже далекий від думки, що в Україні часів отримання права на Євро-2012 хтось на державному рівні виділяв бабло на футбол, це бабло, припустімо, якщо й було виділене, то майже точно було звично вкраденеі до УЕФА точно не дійшло! Тобто, якщо Суркіс таки якось там і купив Євро-12, то це вже не державна політика на рівні царя, а бізнес-проект братів сУРКІсів.


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: 3GalZ

TIM TV OnLine


Сьогодні віртуальний день народження у 9 користувачів: wds, Nikitos, mayak, sinok0, objorkin, Konnik, provr, VakylenkoN, w1ll1,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту