На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: КУЛЬТПРИЛУКИ

22 травня 2012 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 2662 | Коментарів: 42
Новина  КУЛЬТПРИЛУКИ
КУЛЬТПРИЛУКИ Декілька слів критики про перший регіональний фестиваль імені Миколи Яковченка

Все, що ми не назвали, розбігається з реальністю та не відповідає здоровому глузду. Чиї імена були пропущені – вони живуть в іншій реальності та поза межами здорового глузду.

Пролог

Не шукайте в цій статті переможців та учасників фестивалю чи слова захоплення від побачених фонтанів іскор, що прикрашали сцену: це п’єса на одного актора або історія про одного барана, який, зайшовши на кладку, вирішив, що він цар містка.

Зав’язка

Кожен в цьому світі грає свою роль (про це ще в свій час говорив Вільям Шекспір): хто студента, хто продавця, а декому пощастило навіть потрапити на роль мера міста. Але інколи ми забуваємо про те, що це всього-на-всього гра і починаємо ототожнювати себе з персонажем, якого граємо. І не дай Боже щоб такому актору випала честь злетіти на сцену життя в якості людини, що наділена владою… Та що ж це за автор, що мучить читача нудною філософією?! Давайте перейдемо ближче до діла.

19-20 травня в Прилуках намагався відбутися перший регіональний фестиваль акторської майстерності імені Миколи Яковченка. Організовується він уже не вперше, але так як йому довелося еволюціонувати із всеукраїнського до регіонального, то оголошували його, як перший… З чим не можна було не погодитися, адже це була перша спроба (так званий експеримент) проведення театрального дійства без глядача. Наслідки такої недолугості зіпсували імідж театральних Прилук, але мабуть організатори цим дуже не переймалися, бо прес-конференції не було ні до, ні після фестивалю.

Автору б не хотілося, щоби читач ненароком зарахував до цієї братії і юних акторів-учасників, яким було що показати, аби тільки зала не була пустою. За що варто подякувати пихатому орлу та його гоп-стоп компанію, які ще взимку запевняли, що ніякого фестивалю на Миколині дні не буде. Якщо шановному панству буде не важко, то нехай воно якимсь нехитрим способом донесе до масового перегляду річний план заходів МБК, бо лишаються загадкою причини ось такого не досить вдалого експерименту. Але цього не дано зрозуміти ні круторогому, ні двом позолоченим квочкам, адже вони навіть не можуть відрізнити шоколадне морозиво від коричневого.

Розвиток подій та кульмінація в спільному мішку

Перший день не був схожий ні на відкриття, ні на закриття, ні на фестиваль акторської майстерності взагалі, тим паче відкритий (окрім того факту, що на вході до МБК не продавали квитків). Сам пернатий герой лише облетів будинок культури, не приземлившись навіть привітати членів журі з відкриттям фестивалю. Може було соромно вельмишановному за «славну» організацію, чи його сором – то є цвіт папороті в купальську ніч... хто-зна. Ну та над цим нехай думають фантасти, містики та знавці міфології, а нам більше користі та веселого настрою буде, якщо ми пригадаємо слова великого класика Льва Толстого: «Краще нічого не робити, ніж робити нічого.» Але, на превеликий жаль, ніщо вже почалося. Після виступу трубадура й розпочалися конкурсні покази (але ніяк не фестиваль). Ось так не зрозуміло розпочалося відкриття. За всім цим слідкував з плакату «іменинник», надпис поряд з яким говорив: «Микола Яковченко з нами!» «А нас нема…» - просилося в самотнього глядача.

Після першого дня в того ж таки самотнього глядача виникло два питання: 1) чому ввесь склад журі (три жінки: молода, провідна та заслужена, як зазначалося в сценарії) становили лише актори чернігівського театру?; 2) про що подумав Юрій Коптєв, коли побачив оце все (ім’я якого згадувалося зі сцени)?! Наступного ж дня була зроблена спроба виправити організаторський «ляп» з глядачем за допомогою гучномовця, що лунав звідкись з МБК. Це нагадало часи тоталітарної доби. Але спроба виявилася марною. Це в свою чергу нагадало історію про поганого режисера, який дуже хотів танцювати… і танцював би, а не може, бо заважають. Лишається тільки жалкувати, що з нашим пернатим не має приємності знайомства видатний сучасний драматург Лесь Подерев’янський (той би описав як треба).

Та ми трішки відійшли від сценарію. Повертаємося назад до МБК і бачимо гуманітарного заступника (виштовхнули з рукавички кого не шкода), який намагається розмовляти із стільчиками, чуємо слова молодої акторки чернігівського театру ім. Шевченка: «Може щось не вийшло… може взагалі нічого не вийшло…» Після чого не хочеться ні бачити, ні чути, а лиш закрити лице долонями та тихенько сміятися… крізь сльози.

Розв’язка (якщо така можлива в нашому житті)

На останок ще одне питання: чому була відсутня реклама? Чому взагалі не було ніякої інформації по фестивалю?! Знову автор чує лише гул комп’ютера та ранкову тишу. Якби ми були в дитячому садку, то можна було б заспівати пісеньку «Ганьба» (багаторазове повторення цього слова) і це мало б якийсь виховний вплив на того, кому співається пісенька…

Але ми не в дитячому садку і хором ніхто співати не буде, і горбатого лише могила виправить. А на закінчення варто згадати слова Миколи Яковченка, які він любив говорити тим, хто звертався до нього за порадою, що потрібно робити на похмілля, коли голова болить: «ЭТО НАДО ПЕРЕЖИТЬ…»

http://www.svoboda.fm/Culture/216814.html


Коментарі (42 шт.):

1 Lesya (гость) Дата: 22 травня 2012 р., 12:13:01  Цитувати
Цитата:намагався відбутися перший регіональний фестиваль акторської майстерності

Так само, як ернатий намагється відбутися в якості "мера"...
2 просто людина (гость) Дата: 22 травня 2012 р., 12:31:09  Цитувати
Чи не стидно Беркуту по місту ходити? Мені б на його місті б було не то шо стидно, а й страшно. Як там в свій час не кричали на Бабія, але такої падлюки при владі ніколи не було. Аби не Юрій Коптєв, то напевне не тільки дороги були неначе при війні, а й все місто в цілому! Бачив його неділю назад возив колясочку по парку. Возив не по "своїй" дорозі, де б напевне і колеса втратив на тій колясочці, а по "Коптєвській" бруківці в Шевченківському парку, хоч не так давно він бідкався навіщо воно нам все потрібно, в місті немає грошей щоб ставити всю цю красоту на баланс.... Одним словом падлюка, безсоромна падлюка, яка уже і культурне життя в нашому місті убила.....
3 Виборець (гость) Дата: 22 травня 2012 р., 13:38:22  Цитувати
Яка влада - така і культура. В місті Беркут - це великий мильний пузир, якій надув і тримає на трубочці Хоменко. Один невірний рух і пузир лопне, але до тих пір нам терпіти. А стосовно фестивалю, то чого дивуємося, як може ПШИК взяти в підлеглі когось розумного? Тому навколо нього одні Пшикалки, які згинуть одразу з великим ПШИКОМ. Організація на рівні повної відсутності мізків. Дивуюся, наскільки людям несоромно за свої дії?
4 пархатый (гость) Дата: 22 травня 2012 р., 14:46:37  Цитувати
Беркуту давно нічого не страшно і людей він не соромиться . Він кріпко " підсів" на хоменківську голку і на ній сидить . Довго висидь ? Гадаю що ні . Однак кожний день перебування його в мерському кріслі це постійна втрата Прилуками самобутності , поваги , авторитету в усій Україні. Повторюсь вкотре та запитаю : ну де Ваш збір підписів на референдум ? Ви ж про щось говорили , щось прилучанам обіцяли ? Дуже дивно .
5 прилучанин (гость) Дата: 22 травня 2012 р., 19:23:00  Цитувати
Не чіпайте мера дочого він тут. Треба гнати бидло з відділу культури та МБК доречі ці бездарі при допомозі Коптева там опинились так хай тепер дивиться.
6 Ігор (гость) Дата: 22 травня 2012 р., 19:51:32  Цитувати
Цитата пархатый (гость):Беркуту давно нічого не страшно і людей він не соромиться . Він кріпко " підсів" на хоменківську голку і на ній сидить . Довго висидь ? Гадаю що ні . Однак кожний день перебування його в мерському кріслі це постійна втрата Прилуками самобутності , поваги , авторитету в усій Україні. Повторюсь вкотре та запитаю : ну де Ваш збір підписів на референдум ? Ви ж про щось говорили , щось прилучанам обіцяли ? Дуже дивно .

Перший твій нормальній коментарій. Найближчим часом відбудуться громадські збори прилучан, організовані КОД (Свобода, ФЗ, Батькивщина), де буде обрана ініциативна група по збору підписів за проведення референдуму за відставку міського голови Беркута. Зараз обговорюються деталі проведення зборів і вирішується питання приміщення для зборів, бо ця падлюка Беркут вже залякала керівників організацій, які б могли, але бояться надати приміщення в аренду. Громадські збори відбудуться обов"язково, навіть, під небом, в будь яку погоду і підписи ми зберемо дуже швидко, бо вже робили опитування (ходили по квартирам) прилучан і результат дуже не втішний для Беркута: 8 з 10 опитанних не хочуть бачити цю, соціалистично-регіональну мармизу Беркута, міським головою. То може й ти, нарешті, зробиш реальну справу і приїдеш на збори, щоб поставити свій підпис?!
7 проста людина (гость) Дата: 22 травня 2012 р., 20:04:39  Цитувати
прилучанин (гость),
Цитата:Треба гнати бидло з відділу культури та МБК доречі ці бездарі при допомозі Коптева там опинились так хай тепер дивиться.


Гнати бидло?! Беркут не причому?! А хто поставив на всі місця своїх людей?! Хто вигнав Дубовика з МБК і поставив свою приплічницю яка нічого не робить?! Всім цім керує Беркут!!!
8 прилучанин (гость) Дата: 22 травня 2012 р., 21:06:14  Цитувати
Проста людина подумай головою Беркут навіть пукнути не може без дозволу Ю.Коптева, так щовсе гімно е прямою заслугою Коптева-будівельника. хочаб не ліз у культуру.
9 читач (гость) Дата: 22 травня 2012 р., 22:32:22  Цитувати
Достатньо посередня джинса. Анонімні та псевдонайменовані "правдолюби", тобто автори подібних дописів, схожі на несміливих собак, що гавкають, поки хазяїн на них ногою не тупне... Не підтримую лінію міської влади, в тому числі культурну, але такі "писання" ну надто вже однобокі. Галяк.
10 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 22 травня 2012 р., 23:28:23  Цитувати
читач (гость), а є й світлий бік?
11 пархатый (гость) Дата: 22 травня 2012 р., 23:35:00  Цитувати
Все мои комментарии были нормальными . Просто Вы их воспринимали иначе чем я хотел бы видеть .Свою подпись я не поставлю . Я давно в Прилуках просто гость . И если бы мог все равно не поставил бы до тех пор пока бы не изучил что именно предлагает Ваша группа . Относительно всех моих прошлых комментариев : стоял и на своем стоять буду . ВО СВОБОДА для меня крайне правая националистическая организация и ее политплатформа для меня крайне неприемлема с точки зрения отношения к национальному вопросу . Методы поливания грязью Беркута тоже не приветствую по причине того что они похожи на гнилые разборки в коммуналке . Я бы был поразборчивее в выражениях относительно Беркута законно избранного мэра большинством голосов прилучан . Относительно опросов : ребята когда перепрыгните тогда и гопните . Искренне желаю удачи .
12 Васыль (гость) Дата: 23 травня 2012 р., 02:42:44  Цитувати
пархатый (гость),
Цитата:Я бы был поразборчивее в выражениях относительно Беркута законно избранного мэра большинством голосов прилучан .
господы, дытыно моя ридна, да колы ж ты вжэ нарешти втямыш, шо Беркута нихто нэ выбырав! Чи ты й справди вирыш, шо в Украйини хтось когось выбырае?!! Як порахувалы - так и став! Ну нэ можна ж буть пархатый (гость) всэ жыття таким долболобым!!!

А стосовно
Цитата:стоял и на своем стоять буду
- анекдот.
Приходит, значит, домой жена. А дома муж какой-то озабоченный чем-то ходит из комнаты в комнату.
Она у него и спрашивает:
- Чего такой озадаченный? О чём думаеш?
- Да... о своём!
- Лучше бы ты про мою подумал!!!

пархатый (гость), якщо для тебе «Свобода», яка до цього сайту не має ніякого відношення, - крайнє правая організация, то з усього видно, що ти навіть ніразу не заходив на їхній сайт, я вже не кажу про спілкування із свободівцями! Бо маєш дуже віддалене уявлення про «Свободу», якщо причисляєш її до "националістічєской" платформи!
Або ж ти - вихованець старих союзних поглядів - я кніжкі нє чітал, но осуждаю! Так, здається, було заведено на тодішніх комсомольських "собраніях"!
13 Пархатый (гость) Дата: 23 травня 2012 р., 09:00:25  Цитувати
Цитата:так щовсе гімно е прямою заслугою Коптева-будівельника. хочаб не ліз у культуру.

Это ты уже совсем гонишь. Коптев всегда поддерживал культуру, Еще с времен Дубовика-диретора благодаря финансовой помощи Коптева было организовано множество интересных проектов, была обновлена материально-техническая база ДК. Да чего далеко там ходить . Вы вспомните первый Всеукраинский конкурс Яковченка, к которому, слава Богу, Беркут не касался, на каком высочайшем уровне он прошел... Мы все должны сказать Коптеву ОГРОМНОЕ спасибо, что даже в такое трудное время он поддерживает культуру и всех прилучан.
14 ддт (гость) Дата: 23 травня 2012 р., 09:16:59  Цитувати
читач собаками назвав а сам приховався нехарашо
15 пархатый (гость) Дата: 23 травня 2012 р., 10:16:34  Цитувати
коммент №14 не я писал . Относительно всего остального : манера Вашего общения никак не поменялась. Сплошное перекручивание, "подметные письма" , поливание грязью . Ну разве так честные политики делают ? Чем Вы лучше Беркута ? Относительно результатов прошлых выборов : нужно было в суд подать и факты подтасовки предоставить . В общем референдумом пока не пахнет .
P.S. на комсомольских собраниях точно столько водки не пили как Вы на своих встречах и книжек побольше Вашего читали . Притом разных
16 Пересічний (гость) Дата: 23 травня 2012 р., 10:59:41  Цитувати
Дякую автору статті КУЛЬТПРИЛУКИ що об,ективно висвітлив проведення конкурсу ,але зверніть увагу на проведення параду двійників та вишиванок. Проведено за для галочки. Це був прохід гурту овець (де наші режисери та хореографи????). Коли порівняеш ярмарок сьогоднішній з Ярмарком дворічноі давності хочеться сміятися, а чи до сміху? Немає душі в цьому ярмарку, немає професіоналізму. Що може зробити стюардеса в якоі досвіду ноль. У директора МБК лінь та грубість перемагае все ( навіть прапор над МБК не може замінити бо ліньки, хай купить за сві як це робив Дубовик) Директор бібліотеки носилася зі столами по театральній площі татолком нічого і не виносила-де ж ваші письменники за прилавком? Можливо директорки не було, бо вона в цей час уроки читала в ЗОШ №13. Та і сам заступник по гуманітарній сферй пан М.В.Г.-нічого в цьому не смислить. Тільки очима кліпае. От вам і результат, а Коптев радуеться що відроджуеться ярмарок, та ні Юрій Вікторовичу це останні схватки перед родами. Ваші гроші тут не допоможуть.Тому хто повзає літати не дано,не дивлячись на фах стюардеси. Попереду багато заходів які треба провести на належному рівні, чи Рудівський чи Коптев знову проплатять артистів і ійзнову нічого робити не треба буде....
17 віслоухій (гость) Дата: 23 травня 2012 р., 11:47:03  Цитувати
Шановні працівники культури робіть щось на краще. Бо не дай боже вернеться Бірюзова та професор Дубовик і боронь боже ще приведе за собою хромого акордеоніста та інших вам буде непереливки. Краще ставте оперети та балети , або ж проведіть міський конкурс на кращу дулю зкручену меру. Пильнуйтеся!!!!!!!
18 Мандрівник (гость) Дата: 23 травня 2012 р., 14:33:08  Цитувати
Шановні, не плутайте грішне з праведним - мера з Коптєвим.Останній не може керувати культурними заходами, відділом культури і давати вказівки меру. Це не його парафія. Дав гроші, щоб прилучани пораділи ярмарку, а хїба мєр і його відділ культури не знали про жалобні дні? Хоба апарат виконкому не знав, що 20 травня прилучан ( євреїв, комуністів та тих, хто попав німцям під гарячу руку) розстріляли на Плискунівці? Хіба можна було у ці дня влаштовувати гульбище? А загалом події 19-20 нагадували театр абсурду. Після виступу Ніжинського драмтеатру усіх присутніх запрошували 20 на виставу прилучан. Прийшло багато людей, більшість - похилого віку. І що? Замкнені двері ДК - і ніякого пояснення, оголошення чи то просто клаптика з написом, що вистава відміняється. Старенькі сиділи на сонці по лавочках, ні морозиво, ні газводу на Театральному майдані не продавали навіть на ярмарку. Сиділи старі театрали, чекали, чекали... Оце вам і культура - поросяча етика. Ну, відмінили виставу - так поважайте тих, хто прийшов. Немає ладу, немає службової відповідальності, немає культури у наших виконавчих органах, бо, мабуть, і контролюза цим немає. Такі скоро знову слово "інтелігент" будуть вживати в якості лайки. Соромно перед гостями міста за таку організацію.
19 Аноним (гость) Дата: 23 травня 2012 р., 19:27:50  Цитувати
вес зрозуміло й так. Дані акції спрямовані на поповнення бюджету... сімейного.. їхніх організаторів... за рахунок мецената..
20 громадянин мыст (гость) Дата: 24 травня 2012 р., 16:12:43  Цитувати
Чого нам так не везе з театром. і взагалі для чого ця будівля якщо фестиваль Артема проходив хто зна де приїхали огого які люди з Київа а тут тобі ПШИК і дуля з маком. чи то ДК власніть не людей а крилатого
21 Дивитися профіль protest protest Дата: 24 травня 2012 р., 21:08:36  Цитувати
Цитата Мандрівник (гость): Прийшло багато людей, більшість - похилого віку. І що? Замкнені двері ДК - і ніякого пояснення, оголошення чи то просто клаптика з написом, що вистава відміняється. Старенькі сиділи на сонці по лавочках, ні морозиво, ні газводу на Театральному майдані не продавали навіть на ярмарку. Сиділи старі театрали, чекали, чекали... Оце вам і культура - поросяча етика. Ну, відмінили виставу - так поважайте тих, хто прийшов.


Так як завжди, пани чубляться а в холопів лоби тріщать. Саме обідно те, що страждають прості люди, мешканці міста.


-----

Добавлено 24 мая 2012 г., 21:13:51:

Цитата Пересічний (гость):Що може зробити стюардеса в якоі досвіду ноль. У директора МБК лінь та грубість перемагае все ....

Щодо грубості - це вже всім відомо! А є в мене питання без відповіді - висновки щодо конкурсу вона зробить?, чи може буде кричать і тупотіть ногами на своїх підлеглих, які і так працюють на ізнос.
22 Придурок (гость) Дата: 25 травня 2012 р., 00:33:26  Цитувати
Я опять все интересное прозевал Но уровень дискуссии нисколько не изменился - "кто не обзывает Беркута козлом - сам козел". Грустно. ВОт именно поэтому повторюсь - лучше уж Беркут, чем такие "оппозиционеры"...
23 Пархатый (гость) Дата: 25 травня 2012 р., 09:11:25  Цитувати
Цитата:ВОт именно поэтому повторюсь - лучше уж Беркут, чем такие "оппозиционеры"...

Идиот, причем здесь оппозиция? Ты тему читал??? Тема про уровень проведения культурного мероприятия.
Цитата:"кто не обзывает Беркута козлом - сам козел"

Козел - это мирное животное не приносящее вред окружающим. Так, что Беркуту до Козла - ещё очень далеко.
Цитата:Я опять все интересное прозевал

Наверное зарплату вовремя Беркут не заплатил, вот ты и не появлялся здесь. А сейчас опять будешь отрабатывать свои деньги??
24 1941 (гость) Дата: 25 травня 2012 р., 09:43:20  Цитувати
Цитата:кто не обзывает Беркута козлом - сам козел".
Придурок ты прав зачем обижать козла.давайте назовем его скунсом. Хотя как не называй а фестиваль Артемия и фестиваль Дубовика А.А будет проводиться на задворках.Уровень проведения мероприятий в поселке Прилуки упал ниже ватерлинии.Отдел культуры просто статисты. Ну ЦТДЮ самодеятельность из Басани.Что ж тут поделаешь.За то вырос район за счет спецов из Прилук. Такое уже бывало.
25 Придурок (гость) Дата: 25 травня 2012 р., 15:55:54  Цитувати
автору поста №23 (настоящему). Эк вы тут умеете чужие деньги считать и знаете кто и где зарабатывает... Желаю Вам зарабатывать хоть 1/20 моего. И научится хоть чуточку слушать других. Хоть на 1/100 моего...
26 Елена (гость) Дата: 25 травня 2012 р., 18:33:01  Цитувати
Каждый выбирает для себя: женщину, религию, дорогу...
Дьяволу служить или пророку - каждый выбирает для себя...
Юрий Левитанский
Выбрали. Неужели прав афоризм: "Каждый народ получает то правительство, которое заслуживает"???
27 Мандрівник (гость) Дата: 25 травня 2012 р., 18:43:29  Цитувати
[q][/q]
Шановний № 25. Дякую за побажання, та у нашому місті заробляють на базарі: майже всі підприємці з вищою освітою, бо дітям-випускникам вузів нема куди податися. Що робиться у нашому місті, щоб налагодити працевлаштування? Даруйте, що випадково відійшов від теми обговорення культурного, пробачте, БЕЗкультурного проведення заходів.
28 придурок (гость) Дата: 25 травня 2012 р., 19:06:33  Цитувати
Мандрівник (гость), приємно хоча б те, що Ви згадали правила елементарної ввічливості. А відносно самої теми статті - так хіба я де сказав, що там неправда? Просто рівень дописувачів-коментаторів не змінився. До речі, наскільки я зрозумів, Ви у пості №23 викорстали чуже ім"я. Це не свідчить про рівень? Нехай навіть це псевдо? І таке тут не вперше...
29 Придурок (гость) Дата: 25 травня 2012 р., 20:15:08  Цитувати
пархатый (гость), да чет там не понять! Жди теперь псевдомой комент в свою очередь. Я им вежливо пока тут пытаюсь, не все же такие, как наши двойники. У этих-то как раз с мозгом совсем напряжно...
30 Придурок (гость) Дата: 25 травня 2012 р., 20:46:40  Цитувати
пархатый (гость), а что не понятного-то? Только вот этот комент я пишу уже второй раз. Потому как первый пропал почему-то... Жди теперь псевдомой комент в свой адрес, с фантазией у некоторых тут туговато.
31 Придурок (гость) Дата: 25 травня 2012 р., 20:49:03  Цитувати
пархатый (гость), не ну что тут не понятного? Вот уже в третий раз коммент пишу. Потому как первые два раза ко мне не дошли. Я теперь не могу понять, у кого напряжно с мозгом, наверно у меня
32 Придурок (гость) Дата: 25 травня 2012 р., 21:12:12  Цитувати
Придурок (гость), да что тут можно не понять? Вот не пойму, это я последние три коммента писал, или это я не пойму Наверное наши двойники или уже тройники я не пойму
33 пархатый (гость) Дата: 25 травня 2012 р., 21:18:20  Цитувати
я в опуске, меня беркут опустил, так что без меня как-нибудь, привет всем
34 Мандрівник (гость) Дата: 25 травня 2012 р., 21:16:57  Цитувати
На відповідь №28. Пробачте, просто Ваш псевдонім несумісний з реальністю погляду на питання. Я не використовував ніяких інших імен, крім реплік 18 і 27. А той, про кого Ви пишите, і справді Янус. Якщо навіть при обговоренні використовувати брудні прийоми, то це просто плюнути самому собі в обличчя. І якщо це так, то не гайте, хлопці, часу: йдіть до дівчат, кохайтеся, хай ваші діти будуть вихованими, порядними і шляхетними. Може, тоді у Прилуках буде щость схоже не культуру. А що до цензури, то, думаю, вона не за горами.
35 Придурок (гость) Дата: 25 травня 2012 р., 21:18:35  Цитувати
Я опять со своей фантазией к Вам пятый раз пишу, а ко мне никак не доходит, наверное это наши двойники у которых напряг с мозгом мне мешают комент добавить, пархатый (гость), выручай
36 Придурок (гость) Дата: 25 травня 2012 р., 21:20:16  Цитувати
извиняюсь писал в шестой раз больше не буду кто сегодня напишет под псевдонимом Придурок знайте тот провокатор
37 Мандрівник (гость) Дата: 25 травня 2012 р., 21:47:08  Цитувати
А знаєте, хлопці, то, мабуть, ті, про кого ви правду незлим тихим словом сказали, використали віші імена, щоб скомпроментувати. Звернуся до стилю зони: "Кто ответит за базар?" Тут же морду набити не можна, а лаятися проти ночі - гріх. Потрібно якось по-іншому довести деяким недолугим, що за свої дії і вчинки відповідатимуть на землі, не тільки на небі.
38 пархатый (гость) Дата: 25 травня 2012 р., 22:48:01  Цитувати
ТИМовцы удаляют комменты . Придурку истинному : да как по мне пусть и пишут .
39 Придурок (гость) Дата: 25 травня 2012 р., 23:57:54  Цитувати
Мандрівник (гость), тоді вибачте, я невірно Вас зрозумів. Це з приводу поста 23. А комусь тут явно хочеться, щоб я не писав? Пости 32, 35, 36 - ліві. Ну і що? Звинувачуєте мене в тому, що я "троль", а самі чим займаєтесь? Я так розумію, по суті справи ніхто обговорення не хоче. Що ж - згадаємо, що нік "Придурок" мені дали завсідники сайту. Бдєм саатвєтствавать! Пішітє єсчо, "Апазіціанєри" !
40 Придурок (гость) Дата: 26 травня 2012 р., 00:00:35  Цитувати
До речі. Підробляєте коменти - навчіться ставити розділові знаки і правильно писати слова.
41 придурок (гость) Дата: 26 травня 2012 р., 00:05:19  Цитувати
і комент 31 теж лівизна. Уточняю тому, що я так безграмотно не пишу. Може, ще який пропустив, бо комусь явно робити нічого. Пиши ще. Тільки підручник купи.
42 Дивитися профіль roland1 roland1 Дата: 8 червня 2012 р., 23:44:55  Цитувати
придурок не греши на ТИМовцев не будь до конца придурком.


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: ABIIU

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: Helen,

Сьогодні віртуальний день народження у 9 користувачів: sh_, vladimir975, RALYSA, aksvalent, lilemay, furzik111, furzik1111, AleksisMak, Kozakuacom,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту