На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: "Свобода" обіцяє знищити надмірні вітання московському патріарху

20 вересня 2011 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 1025 | Коментарів: 3
Новина  "Свобода" обіцяє знищити надмірні вітання московському патріарху
Обласна організація ВО «Свобода», у випадку бездіяльності влади, обіцяє знищити біл-борди «Буковина зустрічає свого патріарха», розміщені в Чернівцях та на околицях обласного центру до можливого приїзду в область глави Російської православної церкви патріарха КИРИЛА.

Як передає кореспондент УНІАН, чернівецькі «свободівці» офіційно звернулися до голови Чернівецької облдержадміністрації Михайла ПАПІЄВА, прокуратури області та до керівників відповідних служб, які відповідають за змістову частину зовнішньої реклами на території області, з вимогою «невідкладно вжити заходів для зняття біл-бордів з провокативними написами «Буковина зустрічає свого патріарха», які поширили невідомі замовники».

«Нагадаємо, що Україна є незалежною та суверенною державою і Буковина є невід’ємною частиною України, а не островом Російської держави, православної церкви, яку очолює патріарх РПЦ Кирил. Ті, хто дозволяє собі розміщувати на біл-бордах неправдиву, провокативну та з проявом меншовартості інформацію, мають бути притягнені до передбаченої Конституцією України та законами України відповідальності, а біл-борди з такою інформацією невідкладно зняті», - йдеться у заяві Чернівецької облорганізації ВО «Свобода».

У «Свободі» також наголошують, що подібна інформація може бути розцінена буковинцями, як «прояв неповаги до інших релігійних конфесій, представлених в області», оскільки «Українська православна церква Московського патріархату нараховує лише 1/3 зареєстрованих релігійних організацій на Буковині».

«Таким чином, - йдеться у заяві чернівецької ВО «Свобода», - формулювання «свого патріарха» не відповідає дійсності і є таким, що порушує права вірних інших релігійних деномінацій та Закон України «Про свободу слова та релігійні організації».

Заявники переконані, якщо прихильники глави Російської православної церкви мають бажання розповсюдити інформацію щодо його візиту на Буковину, то це «можна було б зробити без провокативних гасел та з чітким формулюванням відповідного сану духовної особи сусідньої держави та мети приїзду в Україну та Буковину».

«Якщо впродовж кількох днів, до 25 вересня, обласна влада не вирішить це питання, Чернівецька обласна організація ВО «Свобода» зробить все можливе, щоб вказані біл-борди були зняті, а винні притягнуті до відповідальності», - підкреслюється у заяві ЧОО ВО «Свобода».

http://www.unian.net/ukr/news/news-457726.html


Коментарі (3 шт.):

1 Дивитися профіль crok crok Дата: 21 вересня 2011 р., 05:04:20  Цитувати
Та чого вони?! Хай буде той Гундяєв мозолити очі всій Україні! І чим дужче він мозолитиме, тім швидше Україні він набридне!!!
Он навіть міжнародні церковні діячі вже прямим текстом вказали Гундяєву, щоб він не дуже набридав за кордонами свого історичного патріархату:
http://www.unian.net/rus/news/news-454812.html
Є така людська особливість - якщо якусь роботу робити з надмірною "піонерською" завзятістю, то така завзятість викликає зовсім протилежний результат!
От саме так і у випадку з Кирилом Гундяєвим - це він став з надмірною завзятістю поширювати ідею "русскава міра", яка відгонить нафталіновою Російською імперією! І заходився здуру робити це так, що отримав протилежний результат - навіть патріарх УПЦ МП Володимир став до гіперактивного Гундяєва відноситись з явною прохолодою! Саме про це можна робити висновки з дуже частих візитів Гундяєва в Україну - якщо він сюди зачастив, то значить не все тут "в шоколаді"! Адже не просто так голова Російської православної церкви, у якої і в Росії справи не найкращі, в Україні буває частіше, ніж, скажімо, десь на Поволжі чи Далекому сході Росії!

Із релігією у нас взагалі плутанина неймовірна - в Україні, де більшість населення українці, релігія - древньоєврейська, а проповідується вона на основі Біблії, яка є перекладом на староросійську з церковнослов’янської (фактично - староболгарської) мови, який в свою чергу є перекладом з старогрецького перекладу Біблії, який в свою чергу є перекладом із арабського перекладу!!! Отака черга перекладів несусвітна!
А як же в такому разі розуміти слова Біблії, де сказано, щоб проповідували слово боже на мовах народів світу?
Языками инородных («иноплеменников») обновил еси, Христе, Твоя ученики, да теми (т.е. «на этих языках») Тя проповедят Безсмертнаго Слова и Бога, подающаго душам нашим велию милость.
Тобто, в нашому випадку малося б проповідувати українською!
До речі - перший повний переклад Святого Письма тогочасною українською літературною мовою було здійснено лише в середині XIX століття. На цю над­звичайно складну працю відважився Пилип Морачевський — інспектор Ніжинської гімназії вищих наук князя В. Безбородька, палкий прихильник української ста­ровини.
2 che (гость) Дата: 21 вересня 2011 р., 08:18:39  Цитувати
crok, того что "свобода" и Кирилл, точнее его апостолы из партии Регионов, это одна команда, которая финансируется из одних источников. Вот и устраивают пияр - разводнячки для свидомых дуррачков(абы дюх боевой против маскалей сожравших наше сало поддерживать). Пора бы уже повзрослеть(поумнеть), та открыть ясние очи)
3 Дивитися профіль crok crok Дата: 21 вересня 2011 р., 13:35:14  Цитувати
che (гость), для "нєнавязчіво-умних" радників:
Цитата:І чим дужче він мозолитиме, тім швидше Україні він набридне!!!

тобто, для зовсім "умних" україноненависників, які живуть тут серед нас, їдять "наше сало", але все-таки люто ненавидять Україну, навіть називаючи їх патріотів "свідомими", що українською просто означає сознатєльниє - якраз оте Ваше
Цитата:открыть ясние очи


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: CJolZ

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 4 користувачів: elNino, slavian, tertyshka, Rakitne2014,

Сьогодні віртуальний день народження у 4 користувачів: BapBapa_c, ortvin, zlajamasha, venom,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту