На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: ОБЕРЕЖНО! МІМIКРІЯ!

20 квітня 2012 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 3332 | Коментарів: 85
Новина  ОБЕРЕЖНО! МІМIКРІЯ!
ОБЕРЕЖНО! МІМIКРІЯ! Мімікрія (наслідування, маскування) — властивість деяких організмів імітувати зовнішній вигляд або інші ознаки інших непов‘язаних організмів або неживих об‘єктів.
Вікіпедія


На днях мені до рук потрапила газета «Відомості Чернігівщини». Спочатку мене вона зацікавила, адже я не дуже часто читаю місцеві газети, особливо – обласні. Але щось таки у цій газеті було невловимо знайоме, що не дозволяло її одразу сприйняти як обласну. Я став уважно придивлятися... і зрозумів, що це не може бути обласним виданням, бо вгорі над «шапкою» красувався анонс: «Прилуцькі бюджетними: область пропонує скорочувати, мер не згоден». А так он воно що?!! Це ж – звичайна мімікрія! Я одразу подивився на останню сторінку і виявилось, що це насправді – бойовий листок мера Беркута! Адже і заснована вона аж 9 лютого цього року, і редакція розташовується на вул. Незалежності, 61, у Прилуках, і це всього-на-всього 10 номер...

А далі – все, притаманне прилуцьким провладним газетам: облизування міської влади, розповіді про те, як вона піклується про все і всіх на світі, статті про щасливе життя прилучан, інфо із Інтернету (анекдоти і астрологічний прогноз) і, звичайно – кросворд та програма телепередач! Ну куди ж без неї, якби не було, то прилучани б на той листок і не глянули б!

Але найбільше мене вразило оформлення «шапки» провладного брехунця – там одіозно заявлялось, що це ні що інше як відомості Чернігівщини і стояв для більшого надування щік герб Чернігова! Це мабуть, щоб «лох цєпєнєл»? Оце найбільше збивало з пантелику!



Уявімо, шановний читачу, що вам до рук потрапила газета, яка видається десь у Охіньках, але в заголовку стоїть герб Прилук і називається вона «Новини Прилуччини». Одразу постане питання – яке відношення до всієї Прилуччини має таке видання, якщо її дописувачі не виїздять далі городів у Охіньках, і на її шпальтах піднімаються теми, які цікаві тільки мешканцям Охіньок? І яке право у такому випадку має ця газета ставити на своїх «шапках» герб Прилук?

Саме подібні питання виникли й у мене. Чому «Відомості Чернігівщини», якщо видавці газети не мають ані найменшого уявлення, де знаходиться, наприклад, Любеч, і чим живуть його мешканці? Чому у «шапці» стоїть герб Чернігова? І чому, нарешті, це видання – обласна газета? Адже назватися обласною – не значить такою бути! Обласною треба стати! Тобто, писати про події і проблеми всієї області, розповсюджуватись відповідно всією областю...

Після ознайомлення із цим бойовим листком Беркута виникло стійке бажання сходити до вбиральні й застосувати ці «відомості» за прямим призначенням!!! Шкода, що на це, з дозволу сказати, «видання» витрачаються наші з вами, шановні платники податків, гроші!

І наостанок – старий бородатий радянський анекдот про газети сересера.
Питання – що спільного між газетою «Правда» та «Ізвєстія»?
Відповідь – у газеті «Правда» ні слова правди, а у газеті «Ізвєстія» ні слова «ізвєстій».

прилучан
http://znayu.org/politika/oberezhno-m-mikr-ja.html


Коментарі (85 шт.):

1 Жорж (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 21:44:52  Цитувати
Да все подстава. И редактор и все фамилии. которые на последней странице ничего вам толкового не скажут. Марионетки, которые будут отрабатывать денежки богатого дяди, догадываешься кого? Специальный проект под выборы, дело сделают и закроют как "Тиждень" (тот же адрес редакции был). А кстати что Валеру Дорошенка - кинули?
2 Придурок (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 22:07:43  Цитувати
OLEX!! Не пересмикуй! - "Шкода, що на це, з дозволу сказати, «видання» витрачаються наші з вами, шановні платники податків, гроші!"
Де вони витрачаються? Ти дивився, хто там засновники і видавець? Товаренко М.Б. і Жукова Д.Ю. відповідно. Угорі на останній сторінці написано. При чому тут гроші платників податків? Хто з цих двох є їх розпорядником? Чи в тебе платіжка є з друкарні, в якій друк газети оплачено з бюджетного рахунку? Виклади!
А зміст - так що ж, мені ця тошно-солодкава газетка теж не подобається, але це справа смаку, лише при чому тут бюджетні кошти? Чи тут від ненависті до Беркута всім башню знесло?
3 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 20 квітня 2012 р., 22:20:26  Цитувати
Придурок (гость), я статтю не писав. Хоча згоден з "Шкода, що на це, з дозволу сказати, «видання» витрачаються наші з вами, шановні платники податків, гроші!". Раніше бюджетні гроші отримував "Град Прилуки". Тепер новостворена газета.

-----
Добавлено 20 апреля 2012 г., 22:25:30:

“Тиждень” зник – хай живуть “Відомості Чернігівщини”

29.02.2012 17:45 — Чернігівський монітор

У лютому в інформаційному просторі області з‘явилося нове видання “Відомості Чернігівщини”. Першими його змогли побачити та почитати ті, хто оформив передплату на обласний інформаційний тижневик “Тиждень”.

У зверненні до читачів редакція газети “Відомості Чернігівщини” зазначила наступне “Нещодавно газета “Тиждень” припинила своє існування, а на інформаційних теренах міста (маються на увазі Прилуки – авт..) зявилося нове видання – газета “Відомості Чернігівщини”…”. Таким чином, всі хто хотів читати “Тиждень” буде читати “Відомості Чернігівщини”.

Якщо говорити про формат та технічні параметри, то нове видання може похвалитися кольоровим друком, яскравими сторінками та накладом в 5000 екземплярів (наклад “Тижня” ледь “дотягував” до 2000 примірників). Щодо наповнюваності та інформаційного контенту, то тут слід відмітити, що новини переважно про Прилуки та Чернігів, Прилуцький район та область, програма телепередач і дві сторінки розважального характеру.

У другому номері “Відомостей Чернігівщини”, який виходив напередодні Дня захисника Вітчизни, було розміщено інтерв’ю з депутатом обласної ради Анатолієм Мирошниченко “Чоловікам личить висота”. Цікаво, що зберігається тенденція: “Тиждень” був позитивно настроєний до Анатолія Костянтиновича і “Відомості” також.

Редакцію “Відомостей Чернігівщини” очолила Марія Товаренко, тоді як редактором “Тижня” був Валерій Дорошенко. А от адреса та телефон нової газети залишилася та ж сама що і в “Тижня”. Тож можна сказати: “Тиждень” зник – хай живуть “Відомості Чернігівщини”, і зробити припущення, що остання стала правонаступником видання.

http://monitor.cn.ua/ua/culture/3534


-----

Добавлено 20 апреля 2012 г., 22:26:07:


А назва майже збігається з http://vid.cn.ua/
4 Придурок (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 22:32:05  Цитувати
OLEX, в чому ж я придурююсь? чим підтверджується витрачання грошей "шановних платників податків"? Адреса - територія ринку. Видавець і засновник - фізичні особи. Ну чим, чим, газета зв"язана з бюджетними коштами??
5 Придурок (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 22:38:41  Цитувати
OLEX, тоді за те, що авторство тобі приписав - вибач. Я угорі побачив "Автор - OLEX", ну і подумав. Вибач ще раз. Але тоді питання до дійсного автора переадресовую.
6 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 20 квітня 2012 р., 22:41:30  Цитувати
Придурок (гость), в тому шо приписав мені статтю. Я не письменник. Про кошти я зверху написав.

-----
Добавлено 20 апреля 2012 г., 22:42:01:

Ось кому цікаво перший номер http://issuu.com/plahaone/docs/________________________1_15________2012_

-----
Добавлено 20 апреля 2012 г., 22:42:50:

Прикольно вона там називається - Головна газета Прилук. )))
7 придурок (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 22:59:10  Цитувати
OLEX, за авторство - лопухнувся, я ж написав, вибачай вже. Але "головна газета Прилук" зовсім не = "гроші платників податків". На сараї три літери написано, але ж там дрова лежать... Чи тут дійсно всім пофіг - правда, неправда, - аби на Беркута зайву собаку навісить?
Тут що - епідемія ПГМ - "Прилучан Головного Мозку" (судячи з підпису внизу - автор саме "прилучан" якийсь, чи я знову помиляюсь?)
8 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 20 квітня 2012 р., 23:51:34  Цитувати
придурок (гость), http://priluki.info/news/1140

Звідки гроші капали Граду Прилуки а тепер Відомостям Чернігівщини? З Беркутової кишені?
9 Придурок (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 00:03:43  Цитувати
OLEX, а який стосунок "Граду..." до "ВЧ"?
10 Придурок (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 00:24:28  Цитувати
Перечитав всі посилання. Але ніде не знайшов, що "Відомості Чернігівщини" фінансуються з бюджету.
Давайте спочатку.
1. Міська рада вийшла зі складу засновників "Граду Прилуки". Фінансування з бюджету цієї газети припинилось. Сама газета існування не припинила.
2. Припинила існування газета "Тиждень". Не знаю, хто її засновник, але не Прилуцька міська рада.
3. Почала виходити газета "Відомості Чернігівщини", передплатники "Тижня" будуть отримувати "ВЧ".
4. Адреса редакцій "ВЧ" і "Тижня" однакові - Незалежності, 61. Це територія ринку.
5. Засновник і видавець "ВЧ" - фізичні особи.
6. Скану платіжки за друк "ВЧ" ніде нема. Хто платник - невідомо.
Питання: звідки висновок, що "на це, з дозволу сказати, «видання» витрачаються наші з вами, шановні платники податків, гроші!"??
Я щось пропустив?
11 666 (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 00:25:29  Цитувати
Цитата OLEX:придурок (гость), http://priluki.info/news/1140

Звідки гроші капали Граду Прилуки а тепер Відомостям Чернігівщини? З Беркутової кишені?
Відомості Чернігівщини - приватна газета, яка буде видаватися до 26 жовтня 2012 року включно, тобто, до дня "В".
12 придурок (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 00:33:59  Цитувати
666 (гость), нема різниці, скільки вона буде видаватись. їхні проблеми. Але ж на цю газету НЕ ВИДІЛЯЮТЬСЯ БЮДЖЕТНІ КОШТИ!! Вона дійсно ПРИВАТНА! 666 (гость), спробуй ще ти їм це розказати, мо, тобі повірять... А то тут дурдом якийсь - хтось ляпонув, що Беркут з бюджету її фінансує, і понеслась...
13 Придурок (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 00:36:55  Цитувати
Кстаті, вопросік - а як данний опус назвать? "Свобода" нагло і цинічно продовжує брехати громаді!"?? Подходяще названьїце?
14 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 21 квітня 2012 р., 00:56:40  Цитувати
Придурок (гость), назви "Обама нагло і цинічно продовжує брехати громаді!". А "Свобода" тут ні при чому.

Міська рада повинна публікувати всяку свою беліберду у газеті. Раніше це був Град Прилуки. Град Прилуки послали, через день виникла нова газета де вже співають оди Беркуту. Треба ще якісь скани платіжок?
15 Придурок (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 01:16:32  Цитувати
OLEX, з вами, нациками, треба розмовляти, наковтавшись заспокійливого. Ви собі щось у довбешки повбиваєте, не виб"єш його звідти. Те, що хтось співає оди Беркуту, зовсім не доводить факту фінансування з бюджету. Логіка у вас наступна: "Людина - це істота без хвоста. Якщо свині відрізати хвоста, вона перетворюється на людину". ПРИВАТНА газета друкує те, ЩО ЇЙ САМІЙ ХОЧЕТЬСЯ, навіть оди Беркуту, уявіть собі! Ви як собі взагалі уявляєте оте ваше "витрачаються наші з вами, шановні платники податків, гроші!"?? Хтось із виконкому пачки грошей туди носить, чи що? Ви хоч приблизно уявляєте собі механізм витрачання бюджетних коштів?
Сил на вас нема... вірте й далі. Ще на Марсі плакат ставлять за кошти бюджету. Написано "Слава Беркуту". Завтра "наші з вами, шановні платники податків, гроші!" туди надсилати будуть, читайте подробиці на сайті http://znayu.org
16 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 21 квітня 2012 р., 01:32:27  Цитувати
Придурок (гость), з вами тролєфашистами зовсім розмовляти не треба.

-----
Добавлено 21 апреля 2012 г., 01:32:52:

чи беркоботами

-----
Добавлено 21 апреля 2012 г., 01:39:19:

Придурок (гость),
Цитата:механізм витрачання бюджетних коштів
в Прилуках уявляю. 50% іде для міста, 50% для Беркута і Ко. В кращому випадку.
17 666 (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 01:58:42  Цитувати
Цитата Придурок (гость):OLEX, з вами, нациками, треба розмовляти, наковтавшись заспокійливого. Ви собі щось у довбешки повбиваєте, не виб"єш його звідти. Те, що хтось співає оди Беркуту, зовсім не доводить факту фінансування з бюджету. Логіка у вас наступна: "Людина - це істота без хвоста. Якщо свині відрізати хвоста, вона перетворюється на людину". ПРИВАТНА газета друкує те, ЩО ЇЙ САМІЙ ХОЧЕТЬСЯ, навіть оди Беркуту, уявіть собі! Ви як собі взагалі уявляєте оте ваше "витрачаються наші з вами, шановні платники податків, гроші!"?? Хтось із виконкому пачки грошей туди носить, чи що? Ви хоч приблизно уявляєте собі механізм витрачання бюджетних коштів?
Сил на вас нема... вірте й далі. Ще на Марсі плакат ставлять за кошти бюджету. Написано "Слава Беркуту". Завтра "наші з вами, шановні платники податків, гроші!" туди надсилати будуть, читайте подробиці на сайті http://znayu.org
Щось ти закипів. Ми чудово уявляємо механізм витрачання коштів.
18 Придурок (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 02:27:33  Цитувати
Ах, да я, я ж зовсім забув - ви ж по принципу "пользуясь рєволюціоннім правосознанієм"... Рєволюціонному правосознанію протівостоять нєвозможно...
Хай я й "беркобот", але в даній статейці брехня написана-таки. Прибрали б її потихому, від гріха подалі. ні, траба тупо стояти на своєму. Вся логіка і спроби щось довести розбиваються об "беркобота" і "рєволюціонноє правосознаніє". Не перемогти вам Беркута з вашим рівнем. І погано не те, що ви не чуєте інших, і не те, що ви їх чути не хочете. Погано, що ви не можете навіть допустити, що хтось може думати інакше... Слава Соціал-Націоналістичній партії України, нині ВО "Свобода"!
19 Придурок (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 02:39:29  Цитувати
А кстаті, хотів спитать - а шо ж Ви со своїм братом-соціалістом воюєтє? Беркут же соціаліст, і ви соціалісти... Чи він нєправільний? Не Соціал-Націоналіст, а Соціал-Інтернаціоналіст? Ай, яка біда... Нєхароший человєк какой.... ідєали прєдал. Вор, ізмєннік! "Пользуясь рєволюціонним правосознанієм прігаваріть к расстрєлу черєз повєшеніє"!
20 Придурок (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 02:42:52  Цитувати
OLEX, кстати, менять свои посты задним числом это, по-твоему, нормально?
21 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 21 квітня 2012 р., 03:17:32  Цитувати
Придурок (гость), http://priluki.info/news/1204 ви фашисти отут чогось лементу не здіймали про брехню і прибирання з сайту.

Цитата Придурок (гость):OLEX, кстати, менять свои посты задним числом это, по-твоему, нормально?

Зареєстровані користувачі можуть редагувати свої повідомлення. Навіть видаляти їх. Це не забороняється правилами сайту.
22 Аноним (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 06:54:42  Цитувати
Прочитав я весь цей срач... Я так розумію, що Придурок (гость) вчився у школі дуже погано. Судіть самі - дитина вхопилася за те, що йому особисто треба бачити якусь там квитанцію... А те, що там облизується міська влада при тому, що місто тихенько йде на йух у всіх напрямах розвитку - це людині байдуже!
Шановний Придурок (гость)! Дозвольте Вам нарешті повідомити, що "витрачання грошей платників податків" може бути не таким примітивно-простим, як Ви це собі уявляєте! Може бути просто створена за рахунок урізання інших статей, на які витрачаються реальні гроші платників податків, якась преференція для того бізнесу, який "подобострастно" обсмоктує Беркута. Як приклад - той же хвалений Київстар-провайдер, який отримав всі скопом дахи й горища Прилук за сміховинну платню у місяць! А беркут отримав солідну купу американських президентів "на карман"! Тобто, якщо такі як Ви правдолюби схочуть побачити якісь вигадані "документи", які б фактично підтверджували корупційні дії, то Ви їх, звичайно, не побачите! Але від того, що Ви конкретно не побачили "документів", корупція не перестане бути такою! Тобто - корупція "на ліцо", і доказів немає! Ви ж, якщо Ви вже хизуєтесь глибоким знанням методів розподілення бюджетних коштів, повинні добре собі уявляти, що оті беркути не один рік у бюрократах, вони добре вміють замітати сліди - тому, до речі, вони й становляться мерами!
Саме так і у випадку із так званими "відомостями". Ну чого б це людині при доброму розумі так вихваляти беркутів? Чи у нас не Прилуки, а Монте-Карло? Всі дуже багаті й задоволені життям і діями влади? У нас мер - ангелоподібний угодник прилучан??? Він ночами не спить заради Прилук? Звичайно - ні! Але його чомусь хвалять. У наш суперпрагматичний час ніхто "за так" нічого робити не буде! Відповідно, СПРАВЖНІЙ засновник газети (ми ж розуміємо, хто це!), приватна особа, від Беркута отримує ЗНАЧНІ преференції! Відповідно, звичайні люди, на яких повинен витрачати гроші громади наш мер, десь ДУЖЕ недоотримують!
Адже - що таке бюджет держави? Це ж не така собі скриня, де гроші беруться нізвідки! Це - зібрані з усієї держави гроші платників податків, юридичних та фізичних осіб! Отже - якщо десь комусь штучно створені неринкові покращені умови ведення бізнесу, то, відповідно, хтось отримує збитки свого бізнесу, а відтак - або ж платить менше податків, або ж взагалі закриває свій бізнес, тобто держава сумарно отримує менше податків, а значить менше витрачається на людей!
От і виходить - і доказів немає, і берко - хароший дзядзя, і люди живуть погано!!!
Якщо й так, як я Вам розжував, незрозуміло... ну тоді я не знаю, як ще Вам пояснити "круговорот грошей у природі"!
Стосовно Ваших скреготань зубами на «Свободу». Чітко слідую Вашій же логіці - а де скани платіжок про оплату хостингу цього сайту? Нема? То чому ж Ви брешете тут на «Свободу»? Яким боком вона до цього сайту? Він існував ще тоді, коли за «Свободу» нічого не було й чутно!
Тобто,
Цитата:Пользуясь рєволюціонним правосознанієм
Ви чомусь дозволяєте собі брехати тут про «Свободу», приписувати її до соціал-націоналістів!
Ще одна Ваша брехня про те, що Беркут - соціаліст. Який він, в чорта, соціаліст?! Він вже давно "на подсосє" у регіАНАЛІВ! Це по його справам видно неозброєним оком навіть тому, хто ніколи не цікавився політикою! Але язиком він плеще як соціаліст. Але то тільки плескання язиком, для дурнів!
Якщо навіть це Вас не вгамувало у Вашій тупості, то згадайте свого улюбленого яника... Він десь сказав - якщо мер міста чи обласний начальник не поділяє мої погляди... (тривала пауза) ... як же йому із мною працювати?... (тривала пауза) ... Я йому не заздрю!
По-моєму, сказано більш ніж зрозуміло! Або ти з яником, або він тебе знищить! То ж не треба тут скавуліти про соціаліста-Беркута! Він соціаліст тільки для прилуцького комунального телебачення, яке на нього
23 Дивитися профіль rediska rediska Дата: 21 квітня 2012 р., 09:58:36  Цитувати
Олекс, ти явно помішався на Беркуті, схаменись…

Газета не фінансується з міського бюджету як і жодна інша!!!, що виходять у місті.

Моя думка щодо газети «Відомості Ч» така. Що до публікацій про мера, так в трьох останніх виданнях (№9-№10) вона там одна. Чому тільки в трьох? бо попередні неохота шукать... Мені дуже не подобається, як розкрадають гроші прилучан , як платників податку на доходи, але ж Беркут не пуп землі Прилуцької.

Вперше особисто я побачила газету за посиланням самого Мирошниченко А.К. на його сторінці в одній із соц. мереж. Це був такий собі інтернет-варіант газети "Відомості Чернігівщини". Потім її почали приносить додому, хоча я ніколи не передплачувала не газети «Тиждень» ні «В двух словах» ні «Град Прилуки». Зараз її безкоштовно! розкладають у поштові скриньки чи всім чи через одного, не знаю, але не одній мені це точно…І якщо на сторінках газети друкуються маленькі репортажі з життя закладів міста, то це не так вже й погано. Газета співає оди пану А.К. і про його благі діла там розписано дуже-дуже багато І чомусь впевнена, що саме за його зацікавленості виходить ця газета. А що до тиражу, то надрукувати можна й мільйон примірників і роздавати під базаром, як на мене то тираж, це в першу чергу те, що читають захопленням!
5000 … впевнена, що Мирошниченко і 10 000 примірників осилив би на раз-два…

Олекс, ти її тримав у руках? Візьми пару тройку номерів і почитай, там не важко зрозуміти звідки вітер віє…
Ось для прикладу-
№8-ст.4- «Уроки милосердя від Анатолія Мирошниченка»- на всю сторінку…
ст.13-«Конкретні кроки»- думаю ясно чиї…
№9-ст.3- пивітання земляків від депутата
ст.4-свято футболу на полі агроколеджу (не без участі депутата)…
ст.13- іще... кланяються медики- вікна облаштував в онкологічному відділенні.
№10-ст,2-розпочався з Беркута, тут правди ніде діть… а в низу поклони за паски
у виправній колонії…
ст.4- парк у Знам’янці- руками самого депутата
ст.5 - «М’ясолюб»-м’ясо як воно є…( чи ковбаси тут ні до чого?)
24 Горпина (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 10:50:11  Цитувати
Газета не фінансується з міського бюджету як і жодна інша!!!, що виходять у місті.
Редиска,якщо не володієш ситуацією по фінансуванні газетою звернись до депутатів,які проголосували за фінансування єдиноі газети"Відомості Ч........." А якщо пишуть про благодійні справи Мірошниченка то там брехні немае. Він дійсно благодійник з великоі літери. Багато хто в місті має гроші а людям не допомагає.
25 STALIN (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 10:58:49  Цитувати
Шановні дописувачі не звертайте увагу на марення Придурка то є беркутянський гівнюк. Хай собі пише. Він тільки уводить всіх від теми. А діалог з ним то все пусте. Це карманне ЧМО мерчика.
26 пархатый (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 11:32:04  Цитувати
Утро доброе . Газету финансирует АК Мирошниченко. Понятно что это нигде не афишируется , но все знают что это так . Относительно восхваления Беркута : АКМ и ЮВБ друзья закадычные . Иногда мирятся , иногда ругаются . Думаю перед выборами помирятся . Рудьковский серьезный соперник . Да и Ляшко пока не появился в Прилуках. думаю он на подходе так как бизнес интересы в регионе у него большие . Серьезные шансы победить в нашем округе у Рудьковского если не будет Ляшко . Киевские товарищи сказали что кандидатура Рудьковского одобрена верхушкой ПР. Почему не АКМ ? Думаю у Рудьковского денег намного больше вот и весь ответ . Тем более он социалист . А кого СВОБОДА будет двигать никто не знает ???
27 Ольга (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 13:10:18  Цитувати
Що за базар. Газета "Відомості" не фінансується Мірохою, а належить Мірохі. Товаренко, бивший працівник ГРАДА, а Жукова Діана - бухгалтер Мірохі, на яку не одну фірму зареєстрували, де Міроха світиться не хоче. Курірують все, що пишеться в газеті дві сірі "кардинальші" Павлютіна і Жукова СВІТЛАНА. Кожен рядок в газеті пишеться тільки за прямим погодження з Мірошніченком. "Тиждень" убрали, бо він дуже активно в свій час обсирав Беркута - це коли Мірошніченко активно намагався зняти мера. Дорошенка турнули, бо той ні за яких обставин про Берка жодного доброго слова не напише, да і фінансування під нього мер би не дав би, дуже вже злопамёятний. Понти закрутили навколо газети, яку друкують у Киеві, а якість оставляє бажати кращого. Принесли мені останній номер, а там все розмазано, навіть фізіономія самого благодєтелє Мірохи, правда Беркут получився удачно. Зараз Мірошніченку треба любими силами отримати підтримку Беркута на виборах, бо дише в спину Рудьковський. Можу навіть уявити, що стаття була не проплачена, таким чином Міроха підлизав Беркуту. Зверніть увагу на головний колір газети - рожевий, див. колір СПУ. А стосовно друзів закадичних - ТАК ВОНИ ОДИН ОДНОГО ТЕРПІТИ НЕ МОЖУТЬ і тільки чекають, коли хто розслабить булки, щоб ударити в спину, бо лицем до лиця - кишка тонка.
28 Аноним (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 13:15:41  Цитувати
В народі цю газетку вже охрестили ВІЧ (аналогія явно просліджується).
29 Придурок (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 13:20:31  Цитувати
Поки спав, заробив пару нових імен. Спасибі Але Ваші коменти, шановні, в більшості своїй підтверджують мою думку - майже всі з вас звихнулись на грунті ненависті до Беркута. Хороший - лише той, хто "ізоблічає" Беркута, яку б відверту маячню він при цюму не ніс. Хто ж насмілиться спитати, а, власне, звідки такі відомості взялись - "тролефашист, ЧМО, ну і т.д." Але повторюсь - згоден з усіма епітетами на мою адресу, навіть можу підказати парочку, але ж від цього факт не змінються - газета "ВЧ" не фінансується з бюджету... Логічно думку про витрачання бюджетних коштів спробував довести лише Аноним (гость), пост №22. І, як тут декому не дивно, я згоден з ним. Просто автор опусу "Прилучан" якийсь написав відверту маячню - з його "твору" виходить, що газета напряму фінансується з бюджету. Що є неправдою. А преференції і інші "пряники" для АКМ - це інше трошки.
КОли вивішуєте тут інформацію - читайте її і думайте, що там написано, щоб над вами не сміялись.
шановний Аноним (гость), про "Свободу" і її соціал-націоналістичну ідеологію я взяв з офіційного сайту партії http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/, читайте: "29 вересня 1991 року у Львові відбулися збори ініціативної групи, а 13 жовтня – установчий З’їзд, який проголосив створення Соціал-Національної партії України. ...14 лютого 2004 року відбувся IX З’їзд, який ухвалив нову назву партії – «Всеукраїнське об’єднання «Свобода»
Де я набрехав? Ви хоч програмні документи та істрорію своєї партії почитайте, щоб не позоритись...

ЗЫ. А стебаться и задрачивать дурачье на этом сайте я буду и дальше. Ибо с умными - по умному, а с дураками - по-дурному. Большой привет!
30 пархатый (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 13:36:27  Цитувати
Вот мне лично непонятен смысл написания данной статьи. Все все поняли : газета Мирохина , Беркут его друг . Все это и ранее знали . Дальше что ? Полили грязью и все . Рудьковский никому в спину не дышет . Он лидер предвыборной кампании и он выборы выиграет . Это ему в одно место кое кто заглядывает с мерии
31 Ольга (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 13:36:49  Цитувати
Яко всі звихнулися від ненависті до Беркута, то тебе певно пре з великої любові до нього. Замітила, що по факту нічого не пишеш, а так балаболиш ні про що і чомусь вважаєш себе найкращим. Стєбать і задрачувать будеш свого шефа безпеку якого забезпечуєш.
32 Придурок (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 13:44:59  Цитувати
Вас ту нє поймьош. Кажу, шо я придурок. чмо, тролєфашист, ну, хто там ще. А мені у відповідь -
Цитата: вважаєш себе найкращим
. ви якось опрєдеєлітєсь, чи я найкращий, чи ЧМО? о, мо, я - найкраще ЧМО?
33 пархатый (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 13:48:30  Цитувати
Да. Женщина и такие выражения вещь конечно явно несовместима . Ну да Бог с Вами . Если бы Ваши статейки были кому то интересно я думаю участников обсуждения было бы больше а так 4-5 человек . Это результат плохой . Значит пишите неинтересные и неактуальные статьи. Задумайтесь ... До вечера . Работать нужно .
34 Аноним (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 13:51:41  Цитувати
Чего-то меня терзают смутные подозрения, что Пархатый - это шеф Придурка. не зря они так живенько переписываются между собой и в унисон обкладывают всех остальных.
35 Прилурок (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 13:55:33  Цитувати
Аноним (гость), та я б не проти, бо зараз вільний, а він у якійсь солідній фірмі працює, писав. Замолви словєчко, мо візьме? Токо поспіши - я на нєдєлє отдихать уєзжаю, нада ж контракт успєть подпісать
36 Аноним (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 14:07:09  Цитувати
Точно, а ведь писать уже нормально начал, а как хвост прищемили сразу стиль изменил и под дурачка косить стал. См.комент. 29 и 32,35. Сразу речь изменилась. Леша, привет!
37 пархатый (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 15:01:08  Цитувати
На работу : свободное владение английским . ВО. Опыт работы в сфере ВЭД- фармакология . Постоянные командировки . Жизнь на колесах.Работают пару человек с Прилук. Вродь никто не жаловался . Я от них больше инфо получаю о жизни Прилук .
38 Дивитися профіль rediska rediska Дата: 21 квітня 2012 р., 16:16:13  Цитувати
Цитата Горпина (гость):Газета не фінансується з міського бюджету як і жодна інша!!!, що виходять у місті.
Редиска,якщо не володієш ситуацією по фінансуванні газетою звернись до депутатів,які проголосували за фінансування єдиноі газети"Відомості Ч........." А якщо пишуть про благодійні справи Мірошниченка то там брехні немае. Він дійсно благодійник з великоі літери. Багато хто в місті має гроші а людям не допомагає.
Шановна Горпина (гость), в мне на анонімів типу вас алергія, прочитала вашу думку, і лишаюсь впевнена у тому, що виклала в свому пості, щодо фінансують-нефінансують. Навіть шкода клавіатуру мучить, щоб доводить щось анонімам Горпинам, Мокринам і всім прочім...
39 Горпина (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 16:38:34  Цитувати
rediska бувае іноді дуже трухлявою. Не жалійте клавиатури пишіть свій непотріб.
40 Придурок (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 18:55:20  Цитувати
Аноним (гость), ти там хоч пану "Г" в морду не плюй при встрєчє - а то він ні сном ні духом...
пархатый (гость), пролітаю.... Англійська слабо поки, вчу лишень... І досвіду у цій сфері нема. Шкода. З розумною людиною приємно було б попрацювати. А відносно життя на колесах ... Так я місяцями вдома не буваю, нічого...
Зате, коли приїдеш - скільки цікавого! Веселуха!
Хоча - нічого нового. Все та ж сама купка "месій" рве все той же "месіанський піджак". І все тими ж методами...
41 666 (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 19:02:35  Цитувати
Поки ви тут помідорами кидаєтесь - пархаті в депутати лізуть.
42 пархатый (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 20:10:28  Цитувати
Сьогодні перегладали форуми та фотки на сайті . Є декілька порад . Моливо навіть прохань : я розумію що Ви відпочиваєте на природі всі разом , влаштовуєте обмін думками і т.і. Але , шановні , непотрібно виставляти напоказ фото зі сценами споживання алкоголю . Погодтесь, що свобода слова має мало спільного зі сценами поглинання горілки та пива в такій кількості як у Вас на фото . Ваш електорат молодь. Чому Ви їх навчаєте ? Ті ж сцени з дискотек . Ну негарно це виглядаю коли кожний пятий знімок зі сценами вживання алкоголю. Я би прохав, шановний Олексе, в майбутньому утримуватись від виставляння таких фото напоказ. Відносно молоді взагалі : коли я Вам дорікнув з приводу суржика Ви відповіли що ми мовляв далеко від Києва і так розмовляемо. Ви і є культурний центр . Ніхто крім Вас не має доступу до висвітлення інфо на сайті . Зробіть все можливе щоб у молоді не складалося враження що вести себе та розмовляти можливо тільки так як Ви це робите викладаючі такі фото та вживаючи таку лексику . У Вас повинні бути до молоді батьківські почуття . 16-18 річні практично Ваші діти . Відностесь до своєї роботи більш серйозно . Взагалі я би радив тих хто вживає ненормативну лексику в перписці не допускати на сайт або якось блокувати їх.
P.S. цікаво яку відповідь надасть Олекс ? Можливо не захоче кормити троля А Вас , Дмитро Барнаш, я би також попрохав звернути на це увагу . У Вас же також 3є дітей . Дякую за увагу .
43 666 (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 23:49:54  Цитувати
Цитата пархатый (гость):Сьогодні перегладали форуми та фотки на сайті . Є декілька порад . Моливо навіть прохань : я розумію що Ви відпочиваєте на природі всі разом , влаштовуєте обмін думками і т.і. Але , шановні , непотрібно виставляти напоказ фото зі сценами споживання алкоголю . Погодтесь, що свобода слова має мало спільного зі сценами поглинання горілки та пива в такій кількості як у Вас на фото . Ваш електорат молодь. Чому Ви їх навчаєте ? Ті ж сцени з дискотек . Ну негарно це виглядаю коли кожний пятий знімок зі сценами вживання алкоголю. Я би прохав, шановний Олексе, в майбутньому утримуватись від виставляння таких фото напоказ. Відносно молоді взагалі : коли я Вам дорікнув з приводу суржика Ви відповіли що ми мовляв далеко від Києва і так розмовляемо. Ви і є культурний центр . Ніхто крім Вас не має доступу до висвітлення інфо на сайті . Зробіть все можливе щоб у молоді не складалося враження що вести себе та розмовляти можливо тільки так як Ви це робите викладаючі такі фото та вживаючи таку лексику . У Вас повинні бути до молоді батьківські почуття . 16-18 річні практично Ваші діти . Відностесь до своєї роботи більш серйозно . Взагалі я би радив тих хто вживає ненормативну лексику в перписці не допускати на сайт або якось блокувати їх.
P.S. цікаво яку відповідь надасть Олекс ? Можливо не захоче кормити троля А Вас , Дмитро Барнаш, я би також попрохав звернути на це увагу . У Вас же також 3є дітей . Дякую за увагу .
Наче в пісні: Туда нельзя, сюда нельзя - никуда нельзя. До Вашого пархатого відома - 16-18 річні на цьому форумі не спілкуються. Та й досвіду розпиття піва вони з цих форумів не набираються, не кажу вже про нюхання клею та використання бульбуляторів.
Щодо лексики, краще, взагалі, промовчати. Бо наш суржик ясний ангел в порівнянні з тим сленгом, що ним користуються, навіть, не 16-18 річні, а 13-14 річні.
44 пархатый (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 00:47:54  Цитувати
Да везде льзя. И писать под себя и какать под подъездом . А чего все можно .16-18 летние все это смотрят . Вы , 666, запущенный случай для обращения к психиатру. Да. Клинический случай . Моральные уроды . Чему Вы вообще можете людей научить ? Лить грязь друг на друга , на оппонента , соперника ? Капец просто . Как можно вообще допускать таких людей к средствам массовой информации ? Что ни статья то грязь . Как можно допускать на сайте Прилуки инфо заглавие : пьянки и прочее ??? Что о Вас люди могут подумать ????Что Вы за люди такие ? Хотя анализируя объем выпитого алкоголя на ваших фотках можно понять что Вы за люди .
45 Придурок (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 01:02:23  Цитувати
пархатый (гость), та nо все проклятий Беркут винен! Все ж із-за нього! Бо - вор, гад, жид, пєдофіл і ізвращєнєц!
46 пархатый (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 01:53:35  Цитувати
Вот ты скажи ну как же так можно на сайт вывешивать свои фотки в пьяном виде ? Барнаш мне плел за национальную идею . И это воплощение его идеи? Это его электорат ? Так нужно жить ? Так нужно презентовать свой город ? С водкой , пивом и сигаретами . Человек себе присвоил 666 самый проклятый символ всех народов . И этот человек что то берется комментировать ? Хотя если сайт не посещают 16-18 летние можно понять что он молодежи и неинтересен . Слава Богу что мои дети и многие друзья моих детей на все это смотрят как и я . С нескрываемым отвращением .
47 Дивитися профіль Helen Helen Дата: 22 квітня 2012 р., 12:04:08  Цитувати
перейшли з газети на сайт?
48 пархатый (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 12:36:36  Цитувати
Со статьей в газетой все ясно : Беркут и Мироха два мегатроля в Прилуках которые издают газету за бюджетные деньги . А вот по сайту : Вы как женщина и как мать ( надеюсь) положительно оцениваете поток фоток с употреблением спиртного + использование слов с явно ненормативной лексики при обсуждении этих пьянок ? Вы считаете что это правильно ?
49 Придурок (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 12:43:36  Цитувати
пархатый (гость), а какой "электорат" был у РСДРП(б), НФП (это Муссолини, кто не знает) НСДАП? вот такой и был... А"Свобода" - от них идеологией не особо отличается. Да и называлась она раньше "Социал-национальной партией Украины". Они в главном одинаковы - диктатура (ихняя, конечно), никаких свобод, "революционное правосознание"... И - для "счастья народного" готовы тот же народ в лагеря и Бабьи яры гнать... разве думающий человек ТАКОЕ поддержит? Кто из сторонников "Свободы" знает о ней что-то большее, нежели риторика вождя? Она красива, не спорю.. Так и Ленин, и Гитлер, и Муссолини еще красивше говорили...
50 пархатый (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 13:21:52  Цитувати
Все так . Но меня не это больше сейчас беспокоит . Люди сами разберутся кто есть кто . Мне опоненты пусть дадут прямой ответ : почему руководства ТИМ допускает вывешивание на сайте фоток с употреблением алкоголя, пьяных несовершеннолетних, нецензурные слова в переписке ? Как можно такое допускать ? Если недосмотрели - исправим я как отец взрослых детей принимаю .Всяко бывает . Но если это политика такая тогда извините - Вы нарыв на теле Прилук .
51 Дивитися профіль rediska rediska Дата: 22 квітня 2012 р., 13:24:31  Цитувати
Цитата пархатый (гость):Со статьей в газетой все ясно : Беркут и Мироха два мегатроля в Прилуках которые издают газету за бюджетные деньги . А вот по сайту : Вы как женщина и как мать ( надеюсь) положительно оцениваете поток фоток с употреблением спиртного + использование слов с явно ненормативной лексики при обсуждении этих пьянок ? Вы считаете что это правильно ?
А мені подобається сайт, і якби моє дитя тут проводило більше часу чим в отій помийній ямі (Вконтакті) то я була б зовсім не проти. Нецензурщини і матюччя немає, а щодо деяких фоток, то я б особисто деякі з них і не викладаб на привселюдний розгляд, але вони не суперечать правилам галереї, а з точки зору подобаєть- неподобається, морально-аморально то як відомо "на вкус и цвет.."

Щодо заходів з алкоголем і фотозвітів з них, то це особиста справа в першу чергу тих хто на фото. А що дискотек, то вже питання до тих, хто наповнює бокали алкоголем підлітків і їх батьків, бо за неповнолітніх несуть відповідальність батькі, і в першу чергу вони повинні знать як проводить дитина свій досуг, чи дітина вдома чи гупотить до ранку на танцюльках (в кращому випадку)...

Виховання в першу чергу починається з сім‘ї а вже потім садочки, школи, сайти...
52 666 (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 18:04:47  Цитувати
Цитата rediska: А мені подобається сайт, і якби моє дитя тут проводило більше часу чим в отій помийній ямі (Вконтакті) то я була б зовсім не проти.
Перша ознака старості - це коли ми починаємо засуджувать вчинки своїх дітей. Ти б туди не ходив, ти б отам гуляв, ти б краще на цьому форумі сидів, ти б краще з тим красенем зустрічалася, ти б..., ти б..., ти б... . Ось і тут багато повчальників розвелося - зачєм ти такіє фоткі викладаєш, зачєм ти Мутю обсуждаєш, почєму і т.п.
Отже, є тема і є обговорення теми. А в нас із теми завжди переходять на автора. По-моєму це тупо.
53 Дивитися профіль rediska rediska Дата: 22 квітня 2012 р., 18:46:06  Цитувати
666 (гость), я не така стара, як давня.
54 666 (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 20:35:33  Цитувати
Цитата rediska:666 (гость), я не така стара, як давня.
55 пархатый (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 22:03:45  Цитувати
Тупіших фото чим у Вас з алкоголем годі й щукати. Ви лишень зберіть всю оппозицію та голяка з горілкою сфоткайтесь. Бажаю всього найкращого . Те що автор 666 тупий не я сказав . Він сам підтвердив. Чм є у Вас діти ? Можливо і є. Наскільки вони повноцінні покаже 1й клас та висновок лікаря .
56 Виборець (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 22:31:40  Цитувати
приемний трикутник Рудьківський Міроха Беркут ,, рудік хитрий і пропіараний заручився підримкою беркута і тихенько вже не з дівчатами в літаку та інвалідній колясці (памятаємо ) а на ногах мірошниченка топить,, плакати якісніші поздоровлення + кохання мера зроблять свою справу Тому так потрібна війна з тилу , селяни простіші і доврливіші мірошниченко заходить як досвідчений партизан там його перші голоси
57 Придурок (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 22:44:58  Цитувати
Шановні автори постів! Майте совість - не знаєте, де ставляться розділові знаки і як пишуться слова - не пишіть. Бо прочитати це неможливо...
58 Дивитися профіль crok crok Дата: 23 квітня 2012 р., 03:01:00  Цитувати
Виборець (гость),
Цитата:рудік хитрий і пропіараний заручився підримкою беркута і тихенько вже не з дівчатами в літаку та інвалідній колясці (памятаємо ) а на ногах мірошниченка топить
То не зовсім так. Вірніше - зовсім не так. Пропіареність у Рудьковського загалом із знаком мінус! Це і дівчата у літаку і інвалідний візок... А АКМ не забезпечив партії регіонів того, чого вона хотіла у Прилуках - повальної більшості! Тому його позиції у самій партії регіонів значно похитнулись. Тобто положення таке - виграє,.. ну, значить виграє. А програє - значить програє. Тобто - ні підтримки (адмінресурсу), ні протидії! А тут під руку попав Рудьковський, якому перепихатись із партії у партію - як два пальця "об асфальт"! Тим більш, що сам Рудьковський добре розуміє, що його Соціалістичній партії після зради Мороза (а Мороз зрадив партію з єдиною метою - покласти дупу у крісло спікера!) нічого вже довік не світить! От і "замєтался парніша"! "Мєтанія душевниє" проходили недовго: єдина партія яка гарантує хоч якійся відсоток попадання у владу - партія регіонів. Тому Микола саме туди й подався, запропонував свої мільйони, нагарбані у власного ж народу. А там прикинули - ну що ж,.. нехай спробує братан, ми йому допомагати не будемо, але й протидіяти не будемо! Якщо виграє у АКМа - значить більш здатна пройда, хай буде. До того ж - неначе б то соціаліст, буде ілюзія присутності й інших партій при владі, а насправді братан буде виконувати наші накази! Все зрозуміло!
А меркуту теж нікуди діватися, бо він теж - соціаліст, відповідно - партійний лузер! Теж треба кудись запродаватись, якщо бажає ще посидіти у владних какбинєтах! От він партії регіонів і підспівує...
От смішно і цікаво буде подивитись, як оті всі підстилки партії регіонів будуть себе вести, якщо на наступних виборах більшість місць у парламенті виявиться у опозиції?! Як тоді будуть викручуватись оті брудьковські? Мер, зрозуміло, піде у попи...
59 пархатый (гость) Дата: 23 квітня 2012 р., 08:59:40  Цитувати
crok, ти Все правильно написав. Кандидатура Рудьковського підтримана в ПР на виборах. Неофіційно . Але в Києві про це знають . Більш того Рудьковський за активної допомоги регіоналів активно займається рейдерством в нафто газовому комплексі . Він дуже багата людина .Це переможець майбутніх перегонів . Можете в цьому не сумніватися. Проплачено вже все наперед і вказівки дані Беркутам, Хоменкам .
60 маршал (гость) Дата: 23 квітня 2012 р., 13:55:45  Цитувати
читал читал ваш бред и хочу спросить: как давно мы все записали себя в быдло? мол уже все решено, за все проплачено. а мы где с вами?! выбираем позицию хохла-моя хата с краю..? или с позиции хотите чтоб в позу поставили? сейчас многие гонят на Беркута, а кто за него голосовал? наверное 20% с общего количества избирателей, а где же были остальные? отвечу-в хате с края! не верим, не хотим, все решили за нас, проплатили! вот с этим мы и живем в нашем болоте и боимся его расшевелить. пусть договариваются с ПР, с Беркутами, хоменками, все проплачивают. со мной никто кроме моей совести не договаривался и голосовать за Колю-вруна я не буду. он не наш, как прилетел так и улетит в голубом вертолете.
61 Аноним (гость) Дата: 23 квітня 2012 р., 16:00:54  Цитувати
маршал (гость), розказую: за Беркута проголосовали пенсіонери, тому, що вони ще з часів сересера привчені - якщо вибори, то вмирай по дорозі на участок або ж і на самому участку, але прийди й проголосуй! І проголосуй за того, на кого вказала партія (тоді - комуняки, а зараз їм невідомо за кого голосувати, тому голосують за того, хто при владі)! Натомість молодь, яка зазвичай повинна б бачити далеко вперед і йти першими на всі новації, чомусь вирішила, що якщо не йти голосувати, то це якимось боком її, молодь, виправдовує - ось, дивіться, я не голосував, тому й так погано! Але тая ж молодь, не враховує просту життєву істину - якщо не ти, то - тебе! У політиці теж саме - якщо ти не активний, то тоді тебе - активно... Ну, ми розуміємо, про що я.
Ось і вся історія із виборами Беркута!
Саме таким штибом діє зараз Янукович і партія регіонів: вони знову зробили ставку на адмінресурс, пенсіонерів (бач як підвищують виплати, пенсії й зарплати), бо тії завжди прийдуть голосувати, а також на те, що на Донбасі народу значно більше, ніж будь-де в Україні. А звідси - гарантована перемога! Просто у зрозуміло.
І тому щоб перемогти проплачених брудьковських треба не просто перевага у голосах, а ЗНАЧНА перевага у голосах, що, враховуючи вищесказану ситуацію із молоддю, навряд чи вийде!
А записали ми себе у бидло тоді, коли виградо президентськи перегони бидло! а потім за допомогою суду був зроблений державний переворот - відмінена діюча конституція!
62 пархатый (гость) Дата: 23 квітня 2012 р., 16:12:33  Цитувати
Те кто обсуждает эти статьи на сайте реально думающие люди . Не один не написал что поддерживает Рудьковского или Беркута . Но реалии таковы что для победы нужен действительно ВЕСОМЫЙ перевес . Это молодежь и люди до 40-45. Как их затянуть на выборы большой вопрос . Старше все будут голосовать за Рудыка или Беркута . Почему : у Всех пенсии или субсидии . Им все равно сколько платить за тепло и воду . Дадут субсидию. Их девиз : лучше так лишь бы не хуже. Относительно молодежи : вот я ране писал что для опозиции нужен квалифицированный политтехнолог умеющий помочь вывести массы на выборы . А так будет как всегда : Вы один не проголосуете за Рудыка . Но по итогам выборов Беркута нужен ВЕСОМЫЙ перевес в голосах. Потому и вопрос кто будет от оппозиции .Пока засветился Мирон и Рудык и никого рядом . Так что тут и вывод сам собой напрашивается - выиграет Рудык.
P.S. то к то пишет на этом сайте комменты точно не быдло , а думающие люди . Быдло все это просто читает и боится даже коммент написать . Так на выборах и проголосуют .
63 Короче (гость) Дата: 23 квітня 2012 р., 17:58:08  Цитувати
Молодці, пропіарили газету. Ото в редакції руки потирають...
64 маршал (гость) Дата: 23 квітня 2012 р., 18:09:37  Цитувати
аноним и пархатый, вы пойдете голосовать за Рудика? думаю что нет. выберете того кто рядом, своего местного, к кому можно постучать в дверь и тебе откроют, конечно не Беркута, нужен молодой сильний человек который сможет обьеденить способных думать и работать по-новому людей. депутат в Верховную Раду должен быть прилучанином, хватит накушались залетных чуваков.
65 пархатый (гость) Дата: 23 квітня 2012 р., 18:51:50  Цитувати
За Рудыка нет . Я и его и Мирона лично знаю . Два сапога пара .За кого ? Назовите ФИО . Спасибо.
66 666 (гость) Дата: 23 квітня 2012 р., 22:01:00  Цитувати
Ну, от. А кажуть у нас цензури немає. Повирізали коментарі, наче кабанчиків на храм.
67 пархатый (гость) Дата: 23 квітня 2012 р., 22:05:18  Цитувати
Ну да . Я тебе такой коммент написал классный Ну ничего . Может еще спишемся Не пей много на майские
68 666 (гость) Дата: 23 квітня 2012 р., 22:07:51  Цитувати
Цитата пархатый (гость):Ну да . Я тебе такой коммент написал классный Ну ничего . Может еще спишемся Не пей много на майские
Ех, хотілося б прочитати, так знову видалять. І тобі не хворіти.
69 Дивитися профіль crok crok Дата: 24 квітня 2012 р., 06:01:05  Цитувати
Короче (гость), газету може й пропіарили, згоден. Так би мовити - реклама від негативу! Але - акцент все ж таки - на негативі! Тому надалі вже люди, які прочитали цей "рекламний захід" і може чомусь ще продовжували вірити, що газета дійсно загальнообласна, вже будуть більш критично дивитись на всі ті "повідомлення" і тричі подумають - навіщо їм у туалетах такий дорогий туалетний папір! Значно дешевше - звичайний рулончик...
70 Виборець (гость) Дата: 24 квітня 2012 р., 08:11:54  Цитувати
Який хазяїн - така і газета. Один ПШИК і нічого конкретного. Газету за Мірохіні гроші проплатили всім до виборів , хто навіть цього не просив, щоб читали, який Міроха гарний.
71 Редактор (гость) Дата: 24 квітня 2012 р., 10:54:13  Цитувати
Да все дуже просто. Бувший редактор "Граду" є співголова більшості у міській раді. Зручно пристроївся, але при цьому писав шо хотів, підставляючи так звану більшісь, до якої, до речі, ПР не має ніякого віднощення. Лафа закінчилася, запропонували ОПРЕДЕЛИТЬСЯ (или до красивых или до умных). ОПРЕДЕЛИТЬСЯ неможливо і в більшості хочеться бути і незалежним (модним) також хочеться бути.... Звідти і всі проблеми, і газета не така і гроші з бюджета крадуть на неї і зареєстрована вона не там, не тими і не так. Всі інші газети в Прилуках нормальі...., бо критикують Беркута. А заслуговуєте ви інших депутатів, іншого міського голову??? Ви їх обирали! Ви!, нікуди Беркут не пролазив, Ви його обирали, крім нього були і від "Свободи" і від інших Фронтів кандидати, а ви їх не о б р а л и!. Так на кого теперь пинять господа?.
72 Придурок (гость) Дата: 24 квітня 2012 р., 21:40:48  Цитувати
Цитата:нікуди Беркут не пролазив, Ви його обирали, крім нього були і від "Свободи" і від інших Фронтів кандидати, а ви їх не о б р а л и!. Так на кого теперь пинять господа?.

так я им тут об этом который день толкую, а они на меня обижаются. А че хотели от зеркала, коли рожи кривые?
73 пархатый (гость) Дата: 24 квітня 2012 р., 22:20:08  Цитувати
Что то правдолюбы подозрительно замолчали . Видать очередной пасквиль пишут . Хотелось бы посмотреть на сие творение . Всем спокойной ночи .
74 Аноним (гость) Дата: 24 квітня 2012 р., 22:39:51  Цитувати
crok, але ж, судячи з деяких коментів, цей "туалетний папір" людям узагалі безкоштовно в скриньки кидають...
75 Виборець (гость) Дата: 25 квітня 2012 р., 08:19:02  Цитувати
Пасквіль - це коли невинного обмовляють, а коли пишуть правду, то це викриття. Дуже погано, що деякі радіють з чужої біди, певно непогано пригрілися при цій владі, адже про мутну воду і що в ній ловиться всі добре знають. Звичайно для них Беркут - герой их романа. Поки мер цупить майно і гроші громади в одному місті, ми пошаримо в іншому, а щоб очі відвести напишемо статейку в газеті-маріонетці та пару коментарів на сайті. Але на сайті ці діячі скоріше пишуть для того, щоб приспати свою хвору совість, що ми ніби за правду, тільки правда у нас трохи інша, але вона сама краща. У Беркута сьогодні є дресироване телебачення, то для повного щастя не вистачає дресированої газети - Кіча спригнув, видать не отримав того, чого хотів, а ВІЧ-інфікована підхопила естафету, бо дуже вже хочеться її хазаїну і грошенят на цьому заробити і в ВР на чужому горбі проїхати. Адмінресурс - это так заманчиво, а Беркут такий непередбачуваний: сьогодны одному дупу підставить, завтра іншому, головне вчасно бути поряд, коли це станеться.
76 Аноним (гость) Дата: 25 квітня 2012 р., 11:01:10  Цитувати
Виборець (гость), це , шановний , не підставляння дупі - це політика . Політика брудніша за проституцію, торгівлю наркотиками та зброєю разом взяті . Ви ж мера не спіймали за руку що він крав і не довели це в суді . Дай Бог Вам здоровя щоб Ви не потонули в цьому бруді .
77 Аноним (гость) Дата: 25 квітня 2012 р., 13:42:27  Цитувати
Редактор (гость), Придурок (гость), пархатый (гость), ви ж неначе дорослі люди, а досі розповідаєте тут байкИ, що у нас люди вибирають владу!
Владу у нас вибирає той, хто рахує голоси! Це ще Сталін оприлюднив!!! А рахує голоси влада. А для того, щоб отримати нецікавий для влади результат, треба щоб перевага непровладного кандидата була ЗНАЧНА, бо із тої будь-якої переваги влада ЗАВЖДИ цупить ЗНАЧНУ кількість голосів!
Тобто - опозиція грає за правилами, а влада - як хоче!
А завдяки вам, напівшановні підспівувачі влади, люди збиті із розуміння отакими ВіЧ-газетами!
Та... що я розповідаю?! Невже не зрозуміло?
78 1941 (гость) Дата: 25 квітня 2012 р., 13:58:39  Цитувати
Жители славного города ПРИЛУКИ не дайте распустится социалистической мрази в городе. Будьте бдительны! Молчаливая отара педагогов работников медицины и культуры-бюджетников еще раз попытается вывести ЭТО в меры. Хотя город подупал. Настоящих буйных мало мот и нету вожаков. Опять за свое возьмутся Дети войны а за ними внуки Перебудовы и все станет социалистически розовым. Как воровал мерчик так и будет воровать, будем слушать "слово зятя" по 8 часов в день . Короче ожидается одна чернуха
79 пархатый (гость) Дата: 25 квітня 2012 р., 16:45:00  Цитувати
Аноним (гость), щановний , що Ви пропонуєте конкретно для того щоб на майбутніх виборах Беркут не переміг ? Поясніть щоб люди зрозуміли що потрібно робити ? Що? Революція, глибоке підпілля, підрив службового авто Беркута , окопна війна ??? От що конкретно Ви пропонуєте громаді робити ? Доведіть в суді , що він злодій . Що його оточення і депутати соціалісти Беркуту дають можливість красти та обдурювати . Доведіть це і за Вами підуть люди . Не можете . Що Ви тоді людям пропонуєте ? Напівправду побудовану на своїх догадках та припущеннях? Дивні Ви люди . Що Ви розповідаюте ? Казна що . І не розповідаєте а мелете як пустомеля . Вибачте .
80 Аноним (гость) Дата: 25 квітня 2012 р., 17:56:25  Цитувати
пархатый (гость),
Цитата:що Ви пропонуєте конкретно для того щоб на майбутніх виборах Беркут не переміг ?
я пропоную людям в першу чергу - ДУМАТИ! А Вам - не пудрити людям мізки всякими напівправдами!
81 пархатый (гость) Дата: 25 квітня 2012 р., 19:01:46  Цитувати
Думают люди молча , а не путем написания всякой чепухи.
82 Виборець (гость) Дата: 26 квітня 2012 р., 08:15:16  Цитувати
Це для вас все, що не ваша думку - чепуха. А люди пишуть про наболіле. Погоджуюсь з Анонімом - НЕ ПУДРІТЬ НАМ МІЗКИ ВСЯКИМИ НАПІВПРАВДАМИ!
83 Ольга (гость) Дата: 2 травня 2012 р., 12:25:50  Цитувати
Читала днями декларації наших прилуцьких чиновників, надруковані в ВІЧ-інфікованій газеті. Дуже цікаво!! По-перше, мер, який постійно підколює всіх, що вони безграмотно пишуть, написав прізвище своєї дружини з маленької літери, що це неповага до благовірної чи елементарна безграмотність? До речі, навіщо Беркуту гараж, коли він не має машини?. Назім також бідний - їздить на тракторі, бо це єдиний транспортний засіб, який він має. Сивенко живе у автомобілі, а самий зажиточний - це Мисан, у нього і квартира, і машина, і дача, і гараж. На мою думку, ті хто не боїться, що віднімуть - не приховують свій реальний матеріальний стан. Це стосується Назіма і Беркута. Все на рідні, а самі позиціонують себе як безсеребряники.
84 Горпина (гость) Дата: 6 травня 2012 р., 09:40:34  Цитувати
Читала декларацію. Можна вмерти зі сміху. У беркута є гараж,а немае машини(чомусь про дачі не написав)а у назіма є трактор,а не мае гаража?? Цікаво може він свій трактор ставить у гараж беркута...А на іномарках хто іздить і на чиіх. Може мені показалось,мабуть не назім, ні......
85 гость (гость) Дата: 6 травня 2012 р., 21:20:47  Цитувати
Вони тільки тей роблять що будують гаражі та списують трактори . Дивно що тільки один гараж та трактор А гараж хай буде . Може завтра війна чи революція тоді там можна оборону тримати або переховуватись до приходу підмоги з Києва чи Чернігова


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: SQUz9

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: Sergey,

Сьогодні віртуальний день народження у 12 користувачів: qwerty12, nikolia52, sonyrew, krupa, tuning, ZhenyaPretty, Fremen29, gammm, julia28, Rogovets, Sanka, Divloen,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту