На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Беркут продовжує нагло і цинічно брехати громаді!

19 квітня 2012 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 3453 | Коментарів: 91
Новина  Беркут продовжує нагло і цинічно брехати громаді!
Беркут продовжує нагло і цинічно брехати громаді! Мер Прилук проти скорочення чверті шкіл, двох дитсадків і п‘ятдесяти лікарів.

Після доволі тривалої перерви 10 квітня в Прилуках знову почалися мітинги невдоволених міською владою. Учасники акції зібралися на традиційному п‘ятачку протестувальників — біля пам‘ятника Тарасу Шевченку, що навпроти виконкому. Виступали проти зростання тарифів на житлово-комунальні послуги, нецільового використання коштів міської казни, проблем із зарплатами бюджетників і таке інше. Підсумком зібрання стала резолюція, у якій мітингуючі виклали свої вимоги до міського голови Юрія Беркута. На виконання вимог відведено місяць. Не впорається мер до 10 травня — йти йому на референдум щодо недовіри з боку громади. Мітинг закінчився підписуванням резолюції. Однак станом на післяобід 13 квітня до Юрія Беркута вона так і не потрапила. Про це він заявив в інтерв‘ю «ВЧ».

- Так, дійсно, 10 квітня мітинг відбувся, але його резолюції з підписами учасників я досі не отримав. Можливо, організатори мітингу ще вносять у її текст якісь правки, коригують. Бо буде незручно, коли мені доведеться читати складений деякими немовби вчителями документ з червоним чорнилом. Як це вже не раз траплялося.

- То Ви досі не знаєте вимог протестувальників?

- Чому ж, знаю. Резолюція оприлюднена у ЗМІ. Я ознайомився з нею, уважно вивчив усі вимоги.

- І як збираєтеся їх виконувати?

- По-перше, вимоги стосуються не тільки мене, а й організаторів мітингу, які є депутатами міськради: Дмитра Барнаша, Світлани Яременко та деяких «підпільників» із числа обранців громади, котрі злякалися відкрито заявити про свою позицію, бо хочуть бути хорошими і нашим, і вашим, сповідують принцип «ласкаве телятко двох маток ссе».

- Цікаво, хто ж це «телятко»?

- Поспілкуйтеся з прилучанами, вони знають.

- Гаразд. Не хочете — не кажіть. Але все ж чому Ви стверджуєте, що вимоги мітингу безпосередньо стосуються його організаторів-депутатів?

- А як накажете розуміти пункт «висловити недовіру виконкому, депутатам міської ради на чолі з міським головою»?! Ви ж бачите, названі мною депутати вимагають недовіри до самих себе. Хоча навіщо чекати цілий місяць? Уже завтра напишіть заяви, складіть повноваження — і будьте чесними перед людьми. Та цього ніколи не станеться. Бо декому політика потрібна для того, аби захищати власний бізнес. Головний свободівець Прилук Дмитро Барнаш обплутав ТІМівськими дротами все місто. Бюджет не отримує за це жодної колійки. Сказали «плати» — не сподобалося. А тут іще, як на гріх, у ТІМа з‘явився серйозний конкурент — компанія «Київстар», готова розраховуватися з міським бюджетом. І пішло-поїхало... Узагалі як може людина, котра задарма користується спільним майном прилучан, братися їх захищати? Чому Дмитро Васильович не виводить людей на мітинги, коли дорожчають послуги його кабельного ТБ? А де пільги ТІМа інвалідам, дітям війни, як те передбачено законодавством України? Тут депутат мовчить. Адже це «свята» й недоторканна сфера його особистих бізнесових інтересів. А зайдіть до магазинів декого з організаторів мітингу. Може, там радянські ціни? Може, ці поборники справедливості заради прилучан трудяться собі у збиток? Ні, ціни в магазинах «правдолюбів» ринкові, і працюють вони виключно на свій гаманець. Підприємець К. поставила в центрі Прилук палатку, де споювала пивом дітей, неповнолітніх і дорослих дядь, котрі за відсутності туалету бігали справляти природні потреби у двір будинку №3 по вулиці Юрія Коптєва. І мешканці цього будинку закидали мене скаргами. Палатку знесли — підприємець К. прагне помсти. Та то її проблеми. У Прилуках усі про все знають, тож дурити людей — марна справа.

Організатори акції 10 квітня провели потужну підготовчу медіа-кампанію, а народу біля Шевченка зібралося мало. Я з глибокою повагою ставлюся до тих, хто прийшов висловити свою думку. Право на мітинги, на вільні зібрання гарантоване Конституцією України У Прилуках ніхто нікому не забороняє робити цього. З 2006 року (раніш було інакше). Але, вибачте, дертися на пам‘ятник Кобзарю, плюндрувати його своїми підборами!.. Цікаво, що скаже на все це Юрій Вікторович Коптєв, коштом якого встановлено пам‘ятник... Хай би ті, хто віщав з постаменту, лобами стерли залишений на мармурі бруд!

- Юрію Володимировичу, але ж віщали про наболіле — тарифи, зарплату бюджетникам. Такого, як у цьому році, ще не було: вже із січня Прилуки живуть на позичках. А що далі? Люди стривожені. У кожного сім‘я, діти...

- Питання бюджету настільки складне, настільки болюче! 10 квітня паралельно з мітингом проходило навчання депутатів, де виступала заступник начальника Головного фінуправління облдержадміністрації Любов Жукова. Вона сказала, що Прилукам треба скоротити чверть шкіл, два дитсадки та п‘ятдесят лікарів, — і тоді проблема із зарплатами бюджетникам вирішиться сама собою. Сьогодні у нас лише два сценарії виживання: шукати додаткові кошти й утримувати те, що маємо, або ж скоротити мережу бюджетних закладів під наявні кошти. Я прихильник першого сценарію. Бо звільнити людей великого розуму не треба. А за що жити їхнім сім‘ям?.. Станом на 9 квітня бюджетники Прилук одержали половину авансу за березень. Це ненормально, так не повинно бути. Але такі реалії. Минулий рік теж видався не з легких. Проте пережили. І зараз шукаємо шляхи. Керівництво області всіляко допомагає. Ходити з мегафоном, відпрацьовуючи партійні гроші, — одна річ, а на ділі захищати людей — зовсім інша. Прийшовши у 2006 році на посаду міського голови, я пообіцяв, що скорочень у бюджетній сфері не буде. І свого слова дотримуюсь. Бо моя партія — прилучани.

- На мітингу 10 квітня прилучани вимагали зниження тарифів на житлово-комунальні послуги. Якими будуть Ваші кроки в цьому напрямку?

- А Ви думаєте, що, якби це було можливо, я б тарифи не знизив? На сьогодні ми заручники цінової політики держави. Сумнозвісними газовими угодами 2009-го Україну поставили на коліна на десять років наперед.

Через подорожчання електроенергії міськвиконком два тижні тому скоригував тарифи на воду. Вони ще не встигли вступити в дію, як електроенергія вкотре додала в ціні. Тарифи треба знову переглядати.

Що б там не казали, але в Прилуках тарифна політика соціально зорієнтована. Ніжин підняв квартплату з 1 січня 2011 року, ми ж зробили це лише з 1 квітня 2012-го. І все одно ціни у нас нижчі, ніж у сусідів. Енергоносії дорожчають, зростає мінімальна зарплатня. Якщо за таких умов тарифи не підвищувати, то тоді доведеться закрити підприємства, що надають житлово-комунальні послуги. А хто ремонтуватиме дахи, вивозитиме сміття, подаватиме воду? Давайте тверезо дивитися на речі. У Прилуках тепло для населення в півтора рази дешевше, ніж у Ніжині. Чернігівські ціни теж вищі за наші, хоча це нонсенс: там набагато більше споживачів і висотних будинків. Уже шість років Прилуки працюють над енергозбереженням. Вкладаємо кошти в модернізацію котелень і теплових пунктів, частотні перетворювачі струму, ізоляцію труб тощо. І це дає хороші результати в плані економії. Але, на превеликий жаль, не дозволяє тримати тарифи на одному рівні — свої умови диктують ціни на енергоносії. Я уявляю, що б діялося, не розпочни ми вчасно опалювальний сезон. Та, дякувати Богу, з цим у Прилуках усе гаразд. Бо не встигне закінчитися один опалювальний сезон, як місто вже готується до наступного. Адже ми знаємо всі проблеми і розуміємо, що з ними робити.

- Однак при цьому критика діяльності Вашої команди посилюється. Таке враження, що в Прилуках назріває революція на місцях. Ви це відчуваєте?

- На носі вибори до Верховної Ради. Декому треба завойовувати нових прихильників своїх політичних сил. Аби керівники згори не дорікнули, що цей дехто дарма їсть їхній хліб. Є й суто місцеві чинники, однак я не хочу про них говорити: вони того не варті. Критикувати завжди простіше, ніж щось робити самому. Ніхто не каже, що в Прилуках усе ідеально. Проблем, як і скрізь, вистачає. Ті ж дороги...

- Справді, немає водія, який би не обурювався ними. Ідеш у таксі — скаржаться, в автобусі — те саме. Це серйозна заковика в іміджі міської влади...

- У 2006-2007 роках у Прилуках проводився ямковий ремонт усіх доріг, і вони перебували у більш-менш нормальному стані. За прем‘єрства Юлії Тимошенко держава ремонт доріг не фінансувала і ми сіли в калюжу, адже не в змозі самостійно впоратися з проблемою. Торік грошей було обмаль, близько 300 тисяч гривень. У 2012-му держава дала нам на дороги на 2 мільйони більше. Тепер дійсно є за що ремонтувати. І відремонтуємо.

- Деякі депутати міськради звинувачують Вас у нецільовому використанні бюджетних коштів. Про це йдеться і в резолюції мітингу 10 квітня. Юрію Володимировичу, що то за кримінальні справи, пов‘язані з ремонтом дитсадків?

- Для розумних людей скажу: доки об‘єкт будівництва не завершений, там не може бути ніяких кримінальних справ. Більше того — згідно з постановою Кабміну, експертизу кошторисів об‘єктів, що будуються за бюджетні гроші, проводить Державний експертний центр. І, гадаю, допомога депутатів нашої міськради йому не потрібна. Виникнуть у правоохоронців якісь питання — вони звернуться безпосередньо до тих, хто займався експертизою. Знаєте, зараз не час критиканів та крикунів. Тож нехай вони почекають ще років 100-150.1 не спекулюють на бідах простих людей.

- Спасибі за діалог.

Марія Товаренко
«Відомості Чернігівщини» 18 квітня 2012 р


Коментарі (91 шт.):

1 Придурок (гость) Дата: 19 квітня 2012 р., 17:09:24  Цитувати
Беркут, канєшно, в своїй манері відмазується, особєнно за дорогі понравилось. Слабуватот віриться... Хоча дещо про "пані К." правда - помню-помню, як вона півасом торгувала... Я сам випив був, а тоді бігав, де посцять... І як знесли їй палаточку... До цього вона кричала, що краще Беркута, а гірше Бабія нема... А тепер - наоборот... І чого б вона ото? Чи бреше, гад?
2 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 19 квітня 2012 р., 17:24:50  Цитувати
Цитата:«Відомості Чернігівщини»
незважаючи на гучну назву обласної газети це новостворена (зареєстрована 9.02.2012) кишенькова газетка Беркута, замість "Граду Прилуки", який напевно такі побрехеньки відмовився друкувати.
3 Придурок (гость) Дата: 19 квітня 2012 р., 17:30:56  Цитувати
OLEX, а в газєті тоже такій заголовок був, як і тут??
4 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 19 квітня 2012 р., 18:41:23  Цитувати
Придурок (гость), додав оригінальний заголовок
5 Придурок (гость) Дата: 19 квітня 2012 р., 18:54:40  Цитувати
OLEX, то єсть - це твоя робота? А я вже обалдєл слєгка... Думаю - "ніхрєна сібе газєта валить!". Нічо, шо на "ти"?
Кстаті, в хто там рєдактор?
6 Дивитися профіль rediska rediska Дата: 19 квітня 2012 р., 19:21:00  Цитувати
Цитата:Кстаті, в хто там рєдактор?
- Марія Товаренко
-----------
щось я не припоминаю, щоб я цю газетку передплачувала, але приходить регулярно (щотижня)... задарюють так сказать...
і як на мене, то газетка піарить Мирошниченко А.К. - бо він являється "головним героєм" левової частини всіх опублікованих статей... хвалять його з неймовірним натхненням
7 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 19 квітня 2012 р., 19:38:12  Цитувати
Придурок (гость), моя робота сканування і розпізнавання тексту. До газети я не маю відношення.
8 Придурок (гость) Дата: 19 квітня 2012 р., 19:49:42  Цитувати
OLEX, та я це поняв. Я про заголовок.
rediska, а вона хто така? Шось фамілія знакома, от тікі вспомнить нє могу... Спасіба, кстаті
9 киев (гость) (гость) Дата: 19 квітня 2012 р., 21:25:59  Цитувати
Да ребята Беркут красава . Он опытнейший политик и управленец . Далековато Вам до него. Тут митинговать нужно круглосуточно что бы чего то добиться . Я и раньше писал что Вы сядете в лужу. Не тот у Вас размерчик что бы с ним побороться . Искренне желаю Вам удачи в этой баратьбе Я бы перед следующим митингом подумал прежде чем людей собирать на площади . Если они сами не выйдут че Вы их тянуть то будете ??? Вы что пиджачок месси примеряете ??? Смотрите кабы обратка не вышла . Ребятки наймите хорошего политтехнолога иначе пшик изо всей Вашей затеи выйдет .
10 Придурок (гость) Дата: 19 квітня 2012 р., 22:09:03  Цитувати
киев (гость) (гость), так хорошему технологу платить надо хорошо. Это ж не Костючка. А бабосов жалко... Да и хороший технолог сразу половину "апазицианеров" разгонит ссаными тряпками... Дабы не дискредитировали.
Так что и будет из всего этого пшик...
11 Придурок (гость) Дата: 19 квітня 2012 р., 22:12:33  Цитувати
Кстати, о "пиджачке мессии". Он тут многим покоя не дает... Все на себя тянут... Скоро порвут уже...
12 Дивитися профіль rediska rediska Дата: 19 квітня 2012 р., 23:09:24  Цитувати
Цитата:rediska, а вона хто така? Шось фамілія знакома, от тікі вспомнить нє могу... Спасіба, кстаті
без понятія... прізвище та ім‘я редактора написане на останній стрінці газетки..., ще є адреса і тел.

-----
Добавлено 19 апреля 2012 г., 23:10:58:

Цитата OLEX:
Цитата:«Відомості Чернігівщини»
кишенькова газетка Беркута,
скоріше Мирошниченка
13 киев (гость) (гость) Дата: 19 квітня 2012 р., 23:55:29  Цитувати
Особисто мені незрозуміло чому всі коментарі з боку прихильників ВО Свобода пишуться на такій незрозумілій мові . Шановні, Ви ж рупор СВОБОДИ в Прилуках. Чому ж Ви так безграмотно пишите на рідній мові??? Прилуцький шуржик??? Да ні . Це Ваше особисте бескультуря та манера спілкування . І Ви такими безграмотними коментарями сподіваєтесь щось довести Беркуту і взагалі громаді? Це про те що я писав : все очень печально . Очень. Шансов на выборах у Вас нет . Еще хуже то что образованные прилучане вряд ли когда то за Вас смогут проголосовать . Ребята, наймите политтехнолога и учителя украинскогоя зыка + перечитайте Т.Г. Шевченко- ЗАПОВІТ . Да... Неужели все так плохо в Прилуках стало за последние 3 года? Ведь сколько прилучан в Киеве и за рубежом пробились благодаря высокому уровню образования . Очень много . Погуглите региональные сатйы . Да там такого "базара" нет нигде Просто капец . Прилуки и тут впереди всех . Хрен его знает плакать или смеяться ? Лучше пивка опять выпить .
14 Придурок (гость) Дата: 19 квітня 2012 р., 23:57:14  Цитувати
А мітінгі і подпісі задовбали рєально... 22 года мітінгуєм... Скоко можна уже? І каждий счітає сєбя "мєсієй" (киевский гость, спасибо) і преться на бронєвік, чи той, на постамєнт. І шо характєрно - за собой ніколи не прибере (прав Беркут у цьом вопросє, такі да). Бо "нє мєсійскоє" ето дело. Дворнікі хай убірають, за яких на мітінгу жопу рвали, хоть ніхто й не просив... А на "месій" посмотріш - так хочеться спитать - "вам хтось сказав, шо ви месії, чи це ви самі придумали?", а краще й не питать, а обійти їх десятою дорогою... Бо сьогодні ці борці поливають брудом тих, кому вчора жопу лизали... .А завтра наоборот буде. Карочє, флаг вам в рукі! До Беркута вам, як до неба рачкі!
15 Придурок (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 00:01:07  Цитувати
киев (гость) (гость),
16 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 20 квітня 2012 р., 00:20:06  Цитувати
киев (гость) (гость),
Цитата:Прилуцький шуржик
це називається місцевий діалект
17 Nu1WB (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 01:10:30  Цитувати
І хто ж його так назвав? Шановні, Ви рупор ВО СВОБОДА ( повторно для людей на панцерниках). Ви повинні нести в маси чисту українську мову . Чому Ви цього не робите мені не зрозуміло. Невже Ви думаєте що спілкуючись в іннтеті на місцевому діалекті Ви стаєте до нього ближче ? Зосім ні. Це безкультуря в переписці навпаки Вас віддаляє від прошарку освічених людей Прилук які повинні ( на мою думку) стати Вашою опорою в майбутній боротьбі за виборців . Неможливо змагатися за розум виборців на відверто жлобській мові . Да.... Так далеки Вы от народа что Беркуту я бы вообще не советовал бы о чем то беспокоиться. Как вообще можно голосовать за партию СВОБОДА читаю такую хреновину на непонятном языке . А че Барнаш тогда на митинге не материться ??? Это ж то же наш диалект . Лично я порекомендовал бы и очень даже всем прилучанам ГОЛОСОВАТЬ ПРОТИВ ПАРТИИ СВОБОДА на следующих выборах в связи с тем что ее представители не имеют ( и не хотят) ничего общего с предвыборной платформой данной партии . И еще : относительно айпи адресов пользователей : ни в одной самой захудалой интернет газете админы не допускают и не позволяют себе выдавать в открытый эфир инфо по поводу с какого адреса идут комменты . Ребята, при всем моем уважении, так делают только редкой породы люди. Ваш электорат - это молодежь. Но думаю своей безграмотностью и невежеством ВЫ их реально теряете . Я бы на месте Барнаша [censored] Вам денег платил бы, а лучше бы уволил. P.S. продайте часть бизнеса и наймите политтехнолога . Могу дать контакт если чего .
18 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 20 квітня 2012 р., 01:55:09  Цитувати
Nu1WB (гость), по-перше, кого ти тут приплів до Свободи? По-друге, де і хто видавав чиїсь ай-пі? Пивка перепив в пабі?

-----
Добавлено 20 апреля 2012 г., 01:56:58:

Я знаю 2-3-х форумчан-свободівців. Ні один з них не відписувався в останніх парі десятків новин.

-----
Добавлено 20 апреля 2012 г., 01:58:44:

Збрехав. Отут http://priluki.info/news/1193 Барнаш написав два пости. Можеш перевірити правопис, а потім продовжувати "молоть чєпухой".


-----

Добавлено 20 апреля 2012 г., 02:05:11:


Nu1WB (гость), по всьому світу люди розмовляють не на літературній мові, а на місцевих діалектах. Особливо в сільськогосподарських регіонах, віддалених від культурних центрів. Особливо поряд з кордонами інших країн, де часто чутно бутерброд з кількох мов, а не з двух. То в усьому світі це називається місцевий діалект, а в Прилуках жлобський суржик?
19 Придурок (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 02:38:18  Цитувати
OLEX, та це, відать, про мєня Я ж тут на суржику іногда пишу. Якщо так - то повідомляю, що до ВО "Свобода" стосунку не маю. Прихильником її ні в Прилуцькому, ні в загальноукраїнському масштабі не є. Ще одна націоналістична партійка, присутня на мітингах - КУН. Прилуцьке відділення взагалі за людей не вважаю. Так шо нє крошитє батон за мій суржик на другіх! А безграмотність - так що ж робити, як людина вивчила лишень слово з трьох літер, та й то в ньому помилки робить? І вміє тільки матюкатись?
Да, к остальным партиям (включая и вышеназванные) отношусь по принципу - "в сортах говна не разбираюсь".
20 Виборець (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 09:10:45  Цитувати
Щось розцвірінькались під заказною статейкою заказні правдописці. З теми з’їхали, бо брехня в статті настільки очевидна, що аж кричати хочеться. Легко обговорювати чийсь правопис, ви на свій подивіться. Навіть Беркут пише, що йому приносять уже перевірений червоним матеріал. А брехня про ремонти, то якщо вже все так вірно і чесно, то чому обласна прокуратура порушила кримінальну справу і швиденько зняли з посади Бакунова, а потім Шумського. По зарплаті останні 5-6 років не вистачає грошей і кодекс на який ссилається Беркут прийняли ще до місцевих виборів, але це не завадило йому в своїх передвиборчих обіцянках обіцяти людям зарплату. А своїми позичками та процентами за них він "з’їв" майже 4 місяці бюджету. Він весь час в усьому бреше, а своєю брехнею відводить людям очі. Якщо Костючка продавала пиво дітям, то кажи її прізвище без скорочень - так ні кішка тонка - засудить і виграє. А всім заказним беркутятам, що тут жопу рвуть за свого боса, нагадаю, що Іуда взяв гроші, а потім повісився. Якщо ви так впевнені в своїй правоті, треба було вийти на мітинг і посоромити опозиціонерів і сказати голосно, що Беркут молодець, перші відкрили свої обличчя прилучанам, а ви все ховаєтесь по сайтам.
21 киев (гость) (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 09:32:37  Цитувати
Априори сайт Прилуки инфо весь город считает рупором ВО Свобода.1. На каком языке общаться Ваше право . 2. чтобы наработать лояльный электорат нужно много работать и привлекать молодежь. Привлечете ли Вы их перепиской на жлобском суржике и Тыканьем незнакомым людям старше Вас вместо корректного обращения на Вы я очень сомневаюсь.3. если Вы опять таки думаете что сможете выиграть очередные выборы то только благодаря тому что людям поднадоел Беркут , но никак не благодаря тому что люди больше станут доверять Вам .4. айпи: никто не допускает коментов с одного и ли разных адресов отписываются посетители Вашего сайта. Никто из нормальных админов так не делает .5. относительно Барнаша и крышной эпопеи : написано то грамотно , но бестолку в том смысле что проверки по этим крышам итак были и выявлены недостатки . И вообще мне понятен Ваш крышный интерес: столько как Вы затягивая свои провода поломали крыш в огороде их никто не сломал и это 100% доказанный факт. И то что подав в суд на Вас я его выиграю я тоже не сомневаюсь. И так как Вы испоганили город развешивая провода на всех столбах и соплями проводов "украшая"город тоже мало кто сделал . Даже Ваш любимый Беркут . Так что в вопросе крыш я бы помолчал бы.6. самое главное то что я хочу донести в Ваш разум своими письмами : ребята , Вы и есть культурный центр . СМИ в том числе и Ваш портал это мощнейшее оружие воздействия на умы людей особенно молодежь . И если Вы хотите наработать электорат то с ним нужно не заигрывать на жлобском диалекте а вести открытый диалог на рідній мові . Для Барнаша: при всій моїй повазі до Вас як до людини , що чинить опір чиній владі в місті рекомендую переглянути формат та манеру спілкування при коментуванні офіційних статей Вашого порталу . Фотки коментуйне хоч і з матюками , але офіційні статті бажано б коментувати на чисто державній мові як того вимагає Ваш фюрер Тягнибок .
P.S. Ви б горомаді повідомили на якій підставі на дахах житлових будинках ( втом у числі на даху у моїх батьків) проходят Ваші кабелі. Хто Вам на це дозвіл давав? Кому Ви платите оренду за розміщення Ваших кабелів ? Чому ми Вам платимо за кабельне ТВ а Ви нам? Чому, правдолюби ???
22 Виборець (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 10:08:33  Цитувати
Ну ти дивись. Йому про Фому, а він тобі про Єрьому. До чого тут Барнаш з кришами, хай ним також займається прокуратура. Невже вам буде легше, якщо питання з дахами підняв би хтось інший? Питання залишаються ті ж самі. Як дітям перебувати у тих садочках, де скоро потече нібито відремонтована криша, як бюджетникам жити без зарплати - їсти хочеться кожного дня, а не тоді коли візьмуть чергову позичку, як людям платити комунальні платежі, коли вже не вистачає коштів на найнеобхідніше? До речі тарифи в місті підняли і насправді від цього постраждає не дуже багато людей, бо наживи чекають не з місцевих гаманців, тут майже все вичистили, а з бюджету держави, яка буде відшкодовувати субсидії малозабезпеченим. Тому пенсіонеру і т.і. на тарифи байдуже, він як платив сталу суму так і платитиме,хоч 1000 за літр води постав, а головний тягар впаде на бюджетників і державний бюджет. Першим не платять зарплату, а другий не відшкодовує в повному обсязі - там також не дурні сидять. Ну і хто врешті потерпілий - прилучани.
23 Виборець (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 10:30:58  Цитувати
До речі, якщо грошей не вистачає, бо потрібно скорочувати дитячі садочки,а він жаліє людей, то навіщо збираються відкрити новий. Оце нонсенс!!! А потім буде виправдовуватися тим, що потрібно скоротити ТРИ садочки. БЕРКУТ- БРЕХУН! Його так навіть підлеглі і найближче оточення називають. Совість свою він уже давно приборкав, ось тільки червоніти, коли бреше, не розучився!!!
24 киев (гость) (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 10:42:08  Цитувати
Мне прокуратура не нужна . Я нанимаю эксперта для оценки нанесенного ущерба при затягивании проводов и подаю в суд. Далее его выигрываю . И все . Я прав. А Вы и дальше зубами клацать будете на площадях. Понятно как нужно решать вопросы в правовом государстве ? Или Вам нарисовать что бы Вы очнулись и пришли в себя в вопросе как нужно решать все споры ??? Относительно крыш: мне приятно то что хоть крыши делаются . Беркут их с собой не унесет и в карман не положит . Некачественно это другой вопрос . Но что то же делается . Вот были бы Вы серьезным хозяйственником тогда бы Вы понимали что крыша это №1 в вопросе продления жизни зданию. Писал и пишу и рекомендую : правда в Киеве нужно искать а не на местах . Там стрелочники сидят бронелобые
25 киев (гость) (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 11:01:21  Цитувати
Придурок , ты че молчишь ? Вродь мысли у нас как у дураков сходятся Я в чем то не прав ? Как думаешь?
26 Придурок (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 12:07:48  Цитувати
киев (гость) (гость), извини, спал. За ТИМовские кабеля Беркут прав, и много за что. Только поднадоедает мне читать тут каменты - тут принцип "кто не с нами, тот против нас". Они ж (правдорубы местные) в своем глазу бревна не замечают, зато в чужом...
Скоро и тебе эпитетов навешают (меня тут "окрестили" Я не говорю, что они врут о Беркуте, а он святой... Но мысль, отличную от своей, они явно не воспринимают. Для них жизнь - черно-белая. Никак не поймут, что Беркут поумнее их, всех взятых, будет. И своими криками и митингами, а также оскорблениями инакомыслящих они себе популярности не добавят. И искренне недоумевают, почему их люди не воспринимают... Короче, у нациков все по кругу... Ничего нового.
27 киев (гость) (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 13:07:18  Цитувати
Ты знаешь самое страшное еще и то что мало кто подозревает какую угрозу таит в себе СВОБОДА . Это же матерые нацисты. В Прилуках как то мало лиц другой национальности , но в Киеве их хватает .
Я видел этих правдолюбов по отношении к другим национальностям в действии . Страшное зрелище. Не хватает нацистской формы и свастики а так один к одному . Пока они за крыши речь ведут а потом и за инаковерных возьмутся. Чем лучше Тягнибок от Жириновского трудно понять . А идеология все та же: кто не русскийукраинец тот гавно . То же что и их комменты и статьи . Все однобоко . С такой оппозицией ЮВБ царстовать еще долго . Это факт. Наймите политтехнолога . Могу порекомендовать человека с Киева . Недорого возьмет .
28 Виборець (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 13:13:15  Цитувати
Думаю, що ця парочка знеайшла один одного і що символічно, що під брехливою статтею. Гавкають дві шавки Беркута, копаються в особистостях опозиціонерів і розповідають як Беркут відмажеться.
29 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 20 квітня 2012 р., 13:28:14  Цитувати
Придурок (гость),
Цитата:тут принцип "кто не с нами, тот против нас"
це у вас тут двох принцип хто не з вами той нацик.

киев (гость) (гость),
Цитата:Априори сайт Прилуки инфо весь город считает рупором ВО Свобода
я ще раз наголошую, в останніх новинах ніхто з свободівців не відписувався, за тим винятком що я вказував вище. Що ви там собі придумали і вважаєте себе чи Київ за все місто — це ваші проблеми. За айпі — подивіться хоча б на УП, у кожному пості вказаний ай-пі. І не тільки там. А на прилуках.інфо ніхто нікому не видавав нічиїх адрес.
30 киев (гость) (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 13:46:46  Цитувати
Личности делают лицо партии такие как Тимошенко . Вам до них далеко . Я же в Ваш адрес ни разу не выразился грубо и некорректно а Вы как,простите, последнее хамло выражаетесь в адрес тех людей с которыми Вы даже лично не знакомы . Беркут не будет отмазываться . Прежде чем от чего то отмазываться нужно что то ему предъявить . Вы и этого не можете сделать. Вот меня это и бесит что Вы о чем то лепечете а реально сделать ничего не можете . Относительно "пархатого" в чей то адрес : лишнее доказательство что Вы нацисты . Нет ни образования , ни толерантности , терпимости к своим ближним а только нацистские выражения . Дурни Вы . Наши деды вместе с "пархатыми" воевали против нацистов а Вы их память позорите . Вы бы у тех учителей за кого заступаетесь учебники по истории бы взяли да почитали бы . Да в церковь сходить не помешало . В любую . Бог един . Как и люди : все одинаковые . Все . Че ты , придурок, скажешь . Вродь как все думают что мы вместе ?

P.S. думал больше не писать, но просмотрев все Ваши комменты думаю подзадержусь. Сегодня покажу своим друзьям Ваши перлы выражений . Нельзя Вам и шанса давать голову националистическую поднимать . Нельзя. Давить Вас нужно в зародыше. Относительно подрядчика по крышам : есть в иннете масса сайтов где размещается инфо о всех недобросовестных строителях. своеобразный "черный список" . Вот и внесите инфо по ПП Артмико если Вы уверены что они негодяи.
31 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 20 квітня 2012 р., 14:05:16  Цитувати
киев (гость) (гость), тупо троль. Стаття беркутовська, він її до Свободи приписав. Коменти пишуть звичайні прилучани, яких обурює мер-злодій — значить всі нацисти.

-----
Добавлено 20 апреля 2012 г., 14:06:40:

киев (гость) (гость),
Цитата:человека с Киева
ти 5 років в Києві пожив, мабуть вже теж став "чєловєком с Кієва"?
32 киев (гость) (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 14:09:30  Цитувати
Уже лучше пишите . Радует . Кстати я бы может пропустил мимо ушей " пархатого" , но сегодня день рождения Гитлера так что уж не обессудьте что я как то резко выразился . Может праздник Вам попортил ? Так уж не серчайте . Относительно рупора ВО Свобода : все у Вас карманные то газеты , то комментаторы , а Вы не при делах . Ну что Вы . Какая СВОБОДА? А что правда что Барнаш ( Ваш собственник ) в партии не последний человек и депутатом стал по партийным списком 2 года назад ? Тю( жлобский лексикон) . Да тю еще раз. Мы и не знали . Самим не смешно ?
P.S. возьму ка себе псевдоним "пархатый". Заело . Обидно что вырос с пацанами евреями в Прилуках , дружу с евреями и получается что они "пархатые" . Я Вам устрою веселенькую жизнь. В общем за мной этот псевдоним .
33 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 20 квітня 2012 р., 14:13:12  Цитувати
киев (гость) (гость),
Цитата:Ваш собственник
чий собственик?
34 пархатый (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 14:44:30  Цитувати
Тот кто Вам зарплату платит . Часть в конверте , а часть официально . Вот Вы же все ЗП минимальную официально получаете ? Так? Так. Мы ( мои родители) Вам абоплату платят исправно . А Вам выдают ЗП как минимальную . А разницу в конверте ? Так ? Так. С конверта налоги не платите ? Нет ? Нет. Вот и дуля с маком учителям ЗП . Так ? Так . Я доходчиво объясняю , уважаемый опонент ? А то что Вы получаете ЗП в конверте для умного человека понятно как ясный день. На Крит ( да еще много куда) за ЗП в 900 грн не наездишь . Зло и неправду ( ЮВБ) нельзя победить большим злом и неправдой . Видно Вас этому в школе не учили . Так кто из нс троль ? И не нужно перекручивать : Вы употребляете выражения " пархатый" , а не я. И прежде чем сказать мер-злодей докажите это .


P.S. общаться на жлобском жаргоне не значит быть 100% прилучанином Я считал себя , считаю и буду считать всю жизнь прилучанином . А где я буду жить это мое личное дело . Летом к родителям переберусь . Крышу помогу подлатать после Вас . Вы же этого не будете делать ???
35 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 20 квітня 2012 р., 15:11:26  Цитувати
пархатый (гость), хто вам казав шо на Кріт (і ще багато куди) я їзджу за зарплату?
Цитата:Вы употребляете выражения " пархатый"
протріть оченятка, я такого ніде не писав, а ТУПО ТРОЛЬ — ще раз повторюю. Якщо в Києві хто там вам платить зарплату (мінімальну чи максимальну) для вас власник, а ви для нього раб, то в Прилуках це не так. Виключаючи бюджетні сфери, де дійсно так і є. Створюйте тему про ЗП в конвертах/пакетах/валізах і обговорюйте це там. Про Свободу теми на форумі є, пошукайте. А на мера-злодія "нацики" як ви виражаєтесь заводять кримінальні справи. І "срані демократи" їм допомагають.
36 пархатый (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 15:42:48  Цитувати
Якби Ви Шановний з тих грошей які заробляєте де інде ще й податки платили на ЗП вчителям. Ви хоча б одну справу заведіть та доведіть все до пуття отоді й поговоримо . Відносно раба: саме Ви і є рабом . Рабом своїх перевернутих поглядів на світ , на оточуючих. Я не могу зрозуміти на якій підставі Ви називаєте мене тролем ??? Ви нестримана та не вихована людина . На жаль бачив Ваші фото і гадаю що в такому віці важко буде змінитись.

P.S. я голова наглядової Ради директорів СП з іноземними інвестиціями і вся моя ЗП + соціальний пакет є цілком офіційною і оподатковується відповідно до чинного податкового законадавства.
37 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 20 квітня 2012 р., 17:15:00  Цитувати
пархатый (гость), я не юрист, на жаль, а то б завів і не одну.

Цитата:Троллинг (от англ. trolling — ловля на блесну) — размещение в Интернете (на форумах, в дискуссионных группах, в вики-проектах, ЖЖ и др.) провокационных сообщений с целью вызвать конфликты между субъектами, взаимные оскорбления и т. п. Лицо, занимающееся троллингом, называют троллем.

Целью троллинга является склонение других пользователей к бурной дискуссии желаемого троллем направления (обычно далёкого от исходного предназначения площадки). Тому служит подстрекательское, саркастическое, провокационное или юмористическое содержание сообщений тролля.
Це про вас з придурком, ні?
38 Придурок (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 18:03:39  Цитувати
OLEX, та хай буду троль, ще один епітет... Тільки чому думка, відмінна від Вашої, називається "тролінгом"?. Що, автори матеріалів - святі? Неправда за Костючку й Барнаша?
Ще там хто звинувачує нас з Пархатим (мені подобається, приємно познайомитись) в тому, що нам хтось платить за коменти - хто ж нам платить? і скільки? у кого забирати??
пархатый (гость), так, "Свобода" - замасковані фашисти, колишня Соціал-націоналістична партія, для мене що нацисти, що комуністи - однакові. На їх ідейних "вдохновітєлях" кров мільйонів. Все, що вони вміють, - "забрать и поделить". а незгодних - на Соловки або в Майданек. А "інакомислячих" - в психушку. За такими нам пропонують іти?
І як це, цікаво, "нацики" "заводять на мера-злодія кримінальні справи"? У нас новий правоохоронний орган з"явився - "Свобода" називається? Так це вже було... В СРСР - "трійка" називалось... У мера вже вирок суду є, що він "злодій"?
А цей сайт - лише для вибраних? А, ну так, я ж забув - я ж теж не расово чистий українець, моє місце - в газенвагені...
39 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 20 квітня 2012 р., 18:05:52  Цитувати
Придурок (гость), перечитай ще раз мою цитату.

-----
Добавлено 20 квітня 2012 р., 18:06:30:

40 Аноним (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 18:33:44  Цитувати
OLEX, красіво!
Лишень біда - з того, що я "троль, бидло" та хто там ще - питання як до Беркута, так і до "борців" не знімаються. Про дахи - до Беркута й Барнаша, про пивну палатку - до Костючки, про загиджений пам"ятник - до всіх мітингарів. Але найголовніше - ну, ви помітингували, люди вам повірили (мало - тут Беркут правду каже), але ж повірили. Що далі? Якщо ви кличете кудись людей - кличте не на потіху своїм амбіціям, образам і бізнес-інтересам. Те, що ви всі проти Беркута - ясно. А ще що?
а про те, що за розміщення обладнання на дахах комунальної власності треба таки ж платити, що, не правда? ТІМ же за свої послуги гроші бере?
Повторюсь, мабуть, але якщо "борці з режимом" придуть до влади - за Беркутом (проти якого і я, до речі) плакати будуть. Бо містом керувати - не з мегафоном на пам"ятнику стрибати і кричати що всі "воры"...
41 Придурок (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 18:43:10  Цитувати
у попредньому комнеті забув підписатися, вибачаюсь.
пархатый (гость), я от собі думаю, а може їм, месіям тобто, народ зміниити треба? Бо наш щось тупуватий, не розуміє, яке вони щастя в маси несуть. І прилучани тупорилі - на мітинг і сотня не зійшлася, невдячні...
42 Придурок (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 18:58:08  Цитувати
"За Беркута проголосували 10 тисяч 455 виборців, що становить 47,2%.

За Барнаша не знаходжу, але за Всеукраїнське об’єднання «Свобода» голосували 1533 виборці, за малим не 7%.", але не думаю, щоб за Барнаша було більше.

Підкреслюю, я ПОВАЖАЮ вибір кожної людини - це її право. Але з цих цифр зрозуміло, чому "Свобода" проти демократії. Бо шляхом вільного голосування їм ніколи владу не отримати.
ЗЫ. Явка бала на виборах була абсолютно однаковою і для Беркута, і для Барнаша, і для всіх інших
43 пархатый (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 19:07:01  Цитувати
У Вас , OLEX, только и получается что кому то клеить клички да ярлыки . Ни на один вопрос Вы не дали вменяемый ответ : ни по поводу Вашей ЗП и уплаты с нее налогов , ни по поводу крыш поломанных Вашими коллегами ни по поводу прямого пиара ВО СВОБОДА. Вы даже не понимаете что уголовные дела возбуждает только прокуратура , а не юристы . Просто бред какой то Вы пишите . Хотя мне интересно с Вами общаться . Несмотря на все оскорбления в мою сторону . Самое странное что мы по одному сторону баррикады по отношению к нынешней власти , но что то упорно этого не замечаете . То ли возомнили себя Наполеоном то ли еще что то . Я Вам скажу открыто : ВЫ НИКЧЕМНАЯ И НИЧЕГО НЕ УМЕЮЩАЯ ОППОЗИЦИЯ . ВАМ БЫ ПОДУЧИТЬСЯ ДА ВИДАТЬ ВЫ В РАЗВИТИИ ЗАСТЫЛИ . ВОТ ИЗ ТАКИХ КАК ВЫ И ДЕЛАЮТ УРА СОЛДАТОВ . а попросту пешек . махоньких таких. Ребятки перестраивайте свою работу , ведите аргументированную дискуссию, учитесь принимать и понимать чужую точку зрения . Глядишь чего то и получится года через 2. И в моих комментах нет :Тому служит подстрекательское, саркастическое, провокационное или юмористическое содержание сообщений тролля. Если судить по данным словам так Вы лично не то что троль а мегатроллище Ох и смешные ВЫ ребята . Ну прям прикольно с Вами общаться . Право смешно общаться с Вами
44 Дивитися профіль Dmytro_Barnash Dmytro_Barnash Дата: 20 квітня 2012 р., 19:10:46  Цитувати
Доброго дня, мене попросили долучитися до так званого діалогу, хоча все тут написане , на мою думку, написане за вказівкою Беркута. Але бог вам суддя і йому також - прикриваючись іконами й молитвами порушує божі заповіді... чи як називати людину, яка однією рукою хреститься, а іншою краде...
Давайте трішечки поміркуємо про ваші коментарі, щоб і іншим було зрозуміло... отже:

Цитата киев (гость) (гость):Априори сайт Прилуки инфо весь город считает рупором ВО Свобода.
..... относительно Барнаша и крышной эпопеи : написано то грамотно , но бестолку.....
... И вообще мне понятен Ваш крышный интерес: столько как Вы затягивая свои провода поломали крыш в огороде их никто не сломал и это 100% доказанный факт.
P.S. Ви б горомаді повідомили на якій підставі на дахах житлових будинках ( втом у числі на даху у моїх батьків) проходят Ваші кабелі. Хто Вам на це дозвіл давав? Кому Ви платите оренду за розміщення Ваших кабелів ? Чому ми Вам платимо за кабельне ТВ а Ви нам? Чому, правдолюби ???

Рупор Свободи - особисто я дуже радий якщо це так, але цей сайт створювався не мною і не за моєю вказівкою і зараз мені він НЕ НАЛЕЖИТЬ і мною не контролюється. А радий, бо адміністрація сайту та відвідувачі розділяють думки які сповідує ВО СВОБОДА.
По дахам - як би вам не хотілося відвернути увагу від цих подій і вдати що це не важливо, не ВИЙДЕ! І ті кримінальні справи що відкриті зараз лише початок. Далі буде... ми працюємо.
З приводу дахів міста - не зруйнували, а зберегли. Мабуть, шановний київський гість, ви або дуже молоді, або дуже давно виїхали з Прилук.
Поясню: кабельне телебачення в Прилуках почало створюватися в 1996 році. І місту повезло трохи більше чим Ніжину, хоча й Прилукам дісталося... Починаючи з того дня коли на базарі з‘явилися польські антени, які були здатні приймати ТЕТ та ІСТV, живого місця на дахах не зосталося. Кожен хотів мати якнайбільше каналів по телевізору і тикав цей мотлох на дахах.. так з‘явилися ліси антен ефірних. Трішечки пізніше, коли здешевіли супутникові антени, мешканці почали руйнувати окрім покрівлі даху ще й вентканали.. З появою кабельного телебачення цей напрямок розвитку зійшов нанівець . Ніжину пощастило менше - ми запізнилися до них на 2 роки... зайшовши в це місто ми зрозуміли що могло бути в Прилуках. Я пошукаю в архівах, здається є старі фото. Це 100 квартир в будинку і 100 антен на даху, як слідство - душ в квартирах під час дощу, вода в ліфтових, навіть пожежі були в ліфтових від води, бо зверху на ній (самеж вище) було встановлено з десяток антен... Сподіваюся що ви зрозуміли.
З приводу дозволів на розміщення кабелів - дозволили мешканці будинку, які користуються кабельним телебаченням та інтернетом, про що підписали угоду. З приводу того хто й кому винен платити я вже розповідав - скористайтесь пошуком. Мова йшло про те що мені, щоб платити 50 грн за оренду, потрібно з мешканців будинку зібрати приблизно 90-100 грн, так навіщо заставляти людей сплачувати за оренду майна яке й так їм належить??? Окрім того, ці кошти підуть кому й на які цілі? Беркуту? Мозгову? Чому ж в нових тарифах на ЖКХ не написано "відшкодування частини вартості наданої компанією Київстар" ???

Цитата Придурок (гость):киев (гость) (гость),
.... что Беркут поумнее их, всех взятых, будет. И своими криками и митингами, а также оскорблениями инакомыслящих они себе популярности не добавят. И искренне недоумевают, почему их люди не воспринимают... /q]

Не так .... не розумніше, а хитріше ))) Але... на кожну ж... з лабіринтом знайдеться х.. з компасом. Вибачте за грубість ( це я прошу у киев (гость))... Люди якраз нормально все бачать і роблять висновки, і нам, Свободівцям, довіряють значно більше ніж вам. І те, що ми не зраджуємо дає нам право брати ситуацію в свої руки. Таке відбулося в Тернополі, у Львові і в багатьох маленьких містах цих областей. І люди ні разу не пошкодували за свій свідомий вибір.

[q=киев (гость) (гость)] ...Беркут не будет отмазываться . Прежде чем от чего то отмазываться нужно что то ему предъявить . Вы и этого не можете сделать. Вот меня это и бесит что Вы о чем то лепечете а реально сделать ничего не можете . Относительно "пархатого" в чей то адрес : лишнее доказательство что Вы нацисты . Нет ни образования , ни толерантности , терпимости к своим ближним а только нацистские выражения . Дурни Вы . Наши деды вместе с "пархатыми" воевали против нацистов а Вы их память позорите . Вы бы у тех учителей за кого заступаетесь учебники по истории бы взяли да почитали бы . Да в церковь сходить не помешало . В любую . Бог един . Как и люди : все одинаковые .


А що ж він робить у статті, що написана вище? Вірно! ВІДМАЗУЄТЬСЯ!
З приводу жидів - ви, шановний киев (гость), самі ображаєте людей єврейської національності.
Справа в тому, що немає жидів ,а є євреї. От в Україні живуть декілька націй - це українці, росіяни, євреї і ЖИДИ. Хто такі ЖИДИ? Жиди - це жлоби й нелюди від українців, євреїв, росіян. Отак ...

Цитата пархатый (гость):Тот кто Вам зарплату платит . Часть в конверте , а часть официально . Вот Вы же все ЗП минимальную официально получаете ? Так? Так. Мы ( мои родители) Вам абоплату платят исправно . А Вам выдают ЗП как минимальную . А разницу в конверте ? Так ? Так. С конверта налоги не платите ? Нет ? Нет. Вот и дуля с маком учителям ЗП . Так ? Так . Я доходчиво объясняю , уважаемый опонент ? А то что Вы получаете ЗП в конверте для умного человека понятно как ясный день.

P.S. . А где я буду жить это мое личное дело . ..


Зарплату вчителів, шановний, шукайте не в конвертах - це можливо вам так в столиці видають, а шукайте в грошах на яйця, що закупив комбінат "Шкільний" витративши на 400 з лишнім тисяч більше чим вони коштують (стаття одна "освіта", просто туди пішло більше), шукайте також в грошах Київстара, які платять в ЖЕК 9600 грн на місяць ніби за оренду дахів всього міста, при цьому в самому місті не створили жодного робочого місця, всі робітники працюють за контрактом, і кошти отримують чорним налом, окрім 9600грн на місяць місто нічого не отримує від діяльності компанії Київстар у м. Прилуки. Від діяльності ТІМ а в бюджет міста лише за минулий рік потрапило майже 700 тисяч гривень. Отже хто більше допоміг нашим вчителям я б посперечався.

Щоб називатися Прилучанином дійсно не обов‘язково жити в Прилуках, але треба захищати й допомагати не лише словами, а й ділом. Треба розповісти людям, якщо їх ошукали й допомогти покарати винних. Треба вийти в двір і відремонтувати дитячий майданчик, щоб діти гралися. Треба не тікати з міста в Київ, а зробити місто таким, щоб в ньому хотілося остатися жити навіть корінному мешканцю столиці. Якщо ти це робиш - ти Прилучанин.
Якщо ж ні ....

45 пархатый (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 19:29:54  Цитувати
Красиво написано . Да только ни слова правды нет в Ваших словах . Часть фраз повырезали с моих коментов . Но Бог с Вами . Что еще ждать от нечестных людей .И ни разу я не писал слова жид , а употребили ВЫ его как реулярно употребляет Ваш фюрер Тягнибок . В комментах это все есть . И про ЗП в конвертах Вы так ничего не ответили . Типичные вруны . Что Вы что Беркут одно и то же . Правда кто из Вас помаститей думаю ВЫ сами и выясните Вас нужно вместе с Беркутом посадить на корабль и вывезти хоть на середину Днепра . Устройте там выяснение отношений Как говорил Аххилес : вот бы была потех а если бы дрались на поле боя короли
46 Дивитися профіль Dmytro_Barnash Dmytro_Barnash Дата: 20 квітня 2012 р., 19:30:51  Цитувати
Доброго дня, мене попросили долучитися до так званого діалогу, хоча все тут написане , на мою думку, написане за вказівкою Беркута. Але бог вам суддя і йому також - прикриваючись іконами й молитвами порушує божі заповіді... чи як називати людину, яка однією рукою хреститься, а іншою краде...
Давайте трішечки поміркуємо про ваші коментарі, щоб і іншим було зрозуміло... отже:

Цитата киев (гость) (гость):Априори сайт Прилуки инфо весь город считает рупором ВО Свобода.
..... относительно Барнаша и крышной эпопеи : написано то грамотно , но бестолку.....
... И вообще мне понятен Ваш крышный интерес: столько как Вы затягивая свои провода поломали крыш в огороде их никто не сломал и это 100% доказанный факт.
P.S. Ви б горомаді повідомили на якій підставі на дахах житлових будинках ( втом у числі на даху у моїх батьків) проходят Ваші кабелі. Хто Вам на це дозвіл давав? Кому Ви платите оренду за розміщення Ваших кабелів ? Чому ми Вам платимо за кабельне ТВ а Ви нам? Чому, правдолюби ???

Рупор Свободи - особисто я дуже радий якщо це так, але цей сайт створювався не мною і не за моєю вказівкою і зараз мені він НЕ НАЛЕЖИТЬ і мною не контролюється. А радий, бо адміністрація сайту та відвідувачі розділяють думки які сповідує ВО СВОБОДА.
По дахам - як би вам не хотілося відвернути увагу від цих подій і вдати що це не важливо, не ВИЙДЕ! І ті кримінальні справи що відкриті зараз лише початок. Далі буде... ми працюємо.
З приводу дахів міста - не зруйнували, а зберегли. Мабуть, шановний київський гість, ви або дуже молоді, або дуже давно виїхали з Прилук.
Поясню: кабельне телебачення в Прилуках почало створюватися в 1996 році. І місту повезло трохи більше чим Ніжину, хоча й Прилукам дісталося... Починаючи з того дня коли на базарі з‘явилися польські антени, які були здатні приймати ТЕТ та ІСТV, живого місця на дахах не зосталося. Кожен хотів мати якнайбільше каналів по телевізору і тикав цей мотлох на дахах.. так з‘явилися ліси антен ефірних. Трішечки пізніше, коли здешевіли супутникові антени, мешканці почали руйнувати окрім покрівлі даху ще й вентканали.. З появою кабельного телебачення цей напрямок розвитку зійшов нанівець . Ніжину пощастило менше - ми запізнилися до них на 2 роки... зайшовши в це місто ми зрозуміли що могло бути в Прилуках. Я пошукаю в архівах, здається є старі фото. Це 100 квартир в будинку і 100 антен на даху, як слідство - душ в квартирах під час дощу, вода в ліфтових, навіть пожежі були в ліфтових від води, бо зверху на ній (самеж вище) було встановлено з десяток антен... Сподіваюся що ви зрозуміли.
З приводу дозволів на розміщення кабелів - дозволили мешканці будинку, які користуються кабельним телебаченням та інтернетом, про що підписали угоду. З приводу того хто й кому винен платити я вже розповідав - скористайтесь пошуком. Мова йшло про те що мені, щоб платити 50 грн за оренду, потрібно з мешканців будинку зібрати приблизно 90-100 грн, так навіщо заставляти людей сплачувати за оренду майна яке й так їм належить??? Окрім того, ці кошти підуть кому й на які цілі? Беркуту? Мозгову? Чому ж в нових тарифах на ЖКХ не написано "відшкодування частини вартості наданої компанією Київстар" ???

Цитата Придурок (гость):киев (гость) (гость),
.... что Беркут поумнее их, всех взятых, будет. И своими криками и митингами, а также оскорблениями инакомыслящих они себе популярности не добавят. И искренне недоумевают, почему их люди не воспринимают... /q]

Не так .... не розумніше, а хитріше ))) Але... на кожну ж... з лабіринтом знайдеться х.. з компасом. Вибачте за грубість ( це я прошу у киев (гость))... Люди якраз нормально все бачать і роблять висновки, і нам, Свободівцям, довіряють значно більше ніж вам. І те, що ми не зраджуємо дає нам право брати ситуацію в свої руки. Таке відбулося в Тернополі, у Львові і в багатьох маленьких містах цих областей. І люди ні разу не пошкодували за свій свідомий вибір.

[q=киев (гость) (гость)] ...Беркут не будет отмазываться . Прежде чем от чего то отмазываться нужно что то ему предъявить . Вы и этого не можете сделать. Вот меня это и бесит что Вы о чем то лепечете а реально сделать ничего не можете . Относительно "пархатого" в чей то адрес : лишнее доказательство что Вы нацисты . Нет ни образования , ни толерантности , терпимости к своим ближним а только нацистские выражения . Дурни Вы . Наши деды вместе с "пархатыми" воевали против нацистов а Вы их память позорите . Вы бы у тех учителей за кого заступаетесь учебники по истории бы взяли да почитали бы . Да в церковь сходить не помешало . В любую . Бог един . Как и люди : все одинаковые .


А що ж він робить у статті, що написана вище? Вірно! ВІДМАЗУЄТЬСЯ!
З приводу жидів - ви, шановний киев (гость), самі ображаєте людей єврейської національності.
Справа в тому, що немає жидів ,а є євреї. От в Україні живуть декілька націй - це українці, росіяни, євреї і ЖИДИ. Хто такі ЖИДИ? Жиди - це жлоби й нелюди від українців, євреїв, росіян. Отак ...

Цитата пархатый (гость):Тот кто Вам зарплату платит . Часть в конверте , а часть официально . Вот Вы же все ЗП минимальную официально получаете ? Так? Так. Мы ( мои родители) Вам абоплату платят исправно . А Вам выдают ЗП как минимальную . А разницу в конверте ? Так ? Так. С конверта налоги не платите ? Нет ? Нет. Вот и дуля с маком учителям ЗП . Так ? Так . Я доходчиво объясняю , уважаемый опонент ? А то что Вы получаете ЗП в конверте для умного человека понятно как ясный день.

P.S. . А где я буду жить это мое личное дело . ..


Зарплату вчителів, шановний, шукайте не в конвертах - це можливо вам так в столиці видають, а шукайте в грошах на яйця, що закупив комбінат "Шкільний" витративши на 400 з лишнім тисяч більше чим вони коштують (стаття одна "освіта", просто туди пішло більше), шукайте також в грошах Київстара, які платять в ЖЕК 9600 грн на місяць ніби за оренду дахів всього міста, при цьому в самому місті не створили жодного робочого місця, всі робітники працюють за контрактом, і кошти отримують чорним налом, окрім 9600грн на місяць місто нічого не отримує від діяльності компанії Київстар у м. Прилуки. Від діяльності ТІМ а в бюджет міста лише за минулий рік потрапило майже 700 тисяч гривень. Отже хто більше допоміг нашим вчителям я б посперечався.

Щоб називатися Прилучанином дійсно не обов‘язково жити в Прилуках, але треба захищати й допомагати не лише словами, а й ділом. Треба розповісти людям, якщо їх ошукали й допомогти покарати винних. Треба вийти в двір і відремонтувати дитячий майданчик, щоб діти гралися. Треба не тікати з міста в Київ, а зробити місто таким, щоб в ньому хотілося остатися жити навіть корінному мешканцю столиці. Якщо ти це робиш - ти Прилучанин.
Якщо ж ні ....


-----
Добавлено 20 апреля 2012 г., 19:34:11:

Це для тих хто не зрозумів з першого разу.... Тричі повторювати це вже для ....

-----
Добавлено 20 апреля 2012 г., 19:36:33:

пархатый (гость),
Я залишив лише те на що відповів. Остача - це просто образи в бік Олега Тягнибока і в бік інших форумчан, їх я залишив "за кадром"
47 Придурок (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 19:47:27  Цитувати
Dmytro_Barnash, хотів з Вами подискутувати, але всі розумні, аргументоваі і логічні речі, які є у Вами написаному (для тих хто, не зрозумів - НЕ СТІБАЮСЬ), для мене перекреслила ця фраза - "все тут написане , на мою думку, написане за вказівкою Беркута". Все одно у вас виходить "чорно-білий світ"... Одне слово - "Свобода"! А розсудять нас таки люди - в жовтні вибори до ВР - подивимось на результат "Свободи", а там і місцеві не так вже далеко... ото і буде підсумком " так званого діалогу"
На щастя, "Свобода" не переможе, бо після цього вибори були б зразка СРСР - 99,9% за "блок свободівців і безпартійних"
48 пархатый (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 19:51:31  Цитувати
Вот и вся правда . Обрезали часть комментов . Чистая цензура тебе . Красавцы . И чем Вы лучше Беркута ? Да. Так Вы точно электорат наберете на следующих выборах в пределах сотрудников Вашей компании . А кого же я оскорбил ? Тягнибока назвав фюрером . В переводе это ВОЖДЬ . Вождь Вашей партии . Лукавите Дмитрий Васильевич . Лукавите . Ну да Бог с Вами . Мне хоть комменты где то можно будет писать на Ваших статьях или я за 3 дня Вас достал ? Чем же интерестно???
49 Дивитися профіль Dmytro_Barnash Dmytro_Barnash Дата: 20 квітня 2012 р., 19:55:22  Цитувати
Придурок (гость),
Я готовий з вами дискутувати. Приходьте - я доступний для діалогу. Не ховаюся за різними псевдонімами і не тікаю з міста. Прошу мене вибачити, але я не маю достатньо часу для коментування води яку тут ллєте. Приходьте - скажіть що ви і є Придурок з сайту. Обіцяю, що й ім‘я ваше питати не буду, щоб зберегти анонімність вашого візиту.
50 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 20 квітня 2012 р., 19:56:47  Цитувати
Dmytro_Barnash,

51 Дивитися профіль Dmytro_Barnash Dmytro_Barnash Дата: 20 квітня 2012 р., 19:58:00  Цитувати
пархатый (гость),
Ваші каменти я не обрізав - читайте свої каменти, які вам так дорогі вище в тексті. Я обрізав лише цитати - навіщо грузити непотрібним.
А лукавіт ваш найкращий МЕР - це його стихія, не моя.
52 пархатый (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 19:58:46  Цитувати
Царевать Вам Юрий Владимирович еще долго . Очень долго . Не видно богатыря на земле прилукской способного Вас победить . Перевелись богатыри . Сами троли остались Сегодня пришел к мысли что пока с Прилук не выпишусь за Вас буду голосовать . А то такие соперники что стыдно как то подпись ставить будет на следующих выборах . Хоча може Микола Олексійович ще раз спробує. Так він теж в Києві на непоганій посаді . Так що думаю підтримаю Вас на майбутніх виборах. Доробіть як потрібно дахи і поставте крапку на цій справі і розкажіть про це на сесії депутатам + визнайте що Вас підвели Ваші підлеглі . Тоді 100% підтримаю .
53 Придурок (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 20:01:11  Цитувати
Додам ще - "скажи мені, хто твої друзі, і скажу, хто ти". Барнаша погано знаю, а "союзників по месіанству" в більшості непогано... Якщо він з ТАКИМИ - то не дай Бог їхньої перемоги...
54 Придурок (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 20:04:51  Цитувати
пархатый (гость), а класно вийшло - наші комети один за одним. Все, точно скажуть - "Беркут платить"
За Беркута голосувати не буду, але й за представників "опозиції" - точно!
55 пархатый (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 20:14:19  Цитувати
Знаю Беркута очень давно . Лет 20. Не общаемся лет 10.Непростой человек но сложившийся политик и опытный управленец . Для Барнаша : Вы бы Дмитрий не опусы писали а реально работу свою бы перестроили . Кто ж Вам чего плохого пожелал ? Странные Вы люди . Вы как колючка - не принимаете критики или советов. Политик должен быть как губка : впитывать инфо и делать выводы . Наймите политтехнолога + опытного юриста . У Беркута они первоклассные . Ой Дима , Дима не туды ты влез . Учиться нужно вести дискуссии если решил стать политиком .
56 Придурок (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 20:18:05  Цитувати
пархатый (гость), а класно вийшло - наші комети один за одним. Все, точно скажуть - "Беркут платить"
За Беркута голосувати не буду, але й за представників "опозиції" - точно!
57 Придурок (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 21:36:42  Цитувати
пархатый (гость), не наймуть вони технолога... Рівень не той. Барнаш, може б і найняв, так там же "союзники" - не приведи Господь... Та й шишок він ще мало набив на новому для себе поприщі... Крім того, технолог потрібен, коли є чітка мета. А вони хочуть одного - завалити Беркута. Але це не мета. Це образи одних і піар інших. Бо нема у них відповіді - "а що буде після відставки, посадки і т.п. Беркута? Що далі?"
Та й що може в такій ситуації політтехнолог? Його ж слухати треба - а там же куди не плюнь - вожді і всі розумніші один за одного. "Лебідь, рак і щука". Сумно. При всьому моєму несприйнятті політсили "Свобода" - Барнаш таки тему підняв правильно, і багато в чому правий - а красивості перебори в оцінках - то для кращого сприйняття і щоб чіпляло.
58 пархатый (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 23:00:08  Цитувати
То что молодец и речи нет . Только нет у него толерантности к инакомыслящим . Мы же вродь и нормально описали что почем . Непонятно отрицание помощи извне . Умные ? Так по рейтингу на выборах я бы не сказал . Опять таки мои комменты последние не пропустили . По чему ? Я на 1000% уверен Вы нацики . Все замолчали : и крок и олекс и визитеры .
59 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 20 квітня 2012 р., 23:19:03  Цитувати
пархатый (гость), може це просто ви двоє забагато балакаєте? А коментарів ніхто нічиїх не чіпає.
60 Придурок (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 23:30:18  Цитувати
OLEX, ми ж "тролі" у нас оплата "сдєльная"
61 Дивитися профіль Dmytro_Barnash Dmytro_Barnash Дата: 20 квітня 2012 р., 23:32:15  Цитувати
пархатый (гость),
Так ми і є націоналісти! Хто ж буде сперечатися? Так - для нас головне ідея НАЦІЇ. І тепер беремо і шукаємо що таке велика й могутня НАЦІОНАЛЬНА ІДЕЯ. Вибачте - втомився.
62 пархатый (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 00:11:09  Цитувати
Вы з Олексом два долбодятла. Я би Вам радив дітей завести .Ви для націїї 100% тягар .
63 пархатый (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 00:21:03  Цитувати
Насправді Ви ( на мою думку) не здатні мати повноцінних дітей . Чому? Тому що дахів немає на дитсадках № ........ З найкращими побажаннями Ваш доброзичливець!!!! Втомився ? Хто і від чого ? Від дискусіії??? Ви для ВЕЛИКОЇ ТА МОГУТНЬОЇ ІДЕЇ дві щавки .
P/S/ кому ВЫ нужны со своими комментами ? Вы ж реально убогие
64 Дивитися профіль Dmytro_Barnash Dmytro_Barnash Дата: 21 квітня 2012 р., 00:21:42  Цитувати
пархатый (гость),
Перечитуємо тепер ваші пости коли ви ще були киев (гость) не набагато хватило вашої толерантності )))
А щодо дітей - дякую, в мене їх троє дівчинка 14 років і двойнята хлопчик і дівчинка майже по сім.
А от вам заводити діток не раджу.
Ще воспіталка не вирісла. Добраніч.
65 пархатый (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 00:30:07  Цитувати
Рідненький, є в мене дітки . Дорослі . Ще чим вкусите ? Що я не хожу до Ваши дебільних зборищ?
P.S . каков поп таков и приход . Невже мені випала честь спілкуватися з самим дмитром барнашом????
66 Ольга (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 12:36:29  Цитувати
Читала переписку - я в шоці ПРИДУРОК+КИЕВ(ПАРХАТИЙ)=ЗАСРАНЦІ РОЖЕВОГО БЕТМЕНА. Чому, та вони кроме своїх доводів жодних чути і бачити не хочуть. Пропоную їх ігнорувати, вони і між собою не погано спілкуються. невже незрозуміло виводячи вас на відповідь - вони відробляють харчі у Беркута. Хай тявкають - одним словом ТРОЛІ.
67 Дивитися профіль Helen Helen Дата: 21 квітня 2012 р., 13:14:21  Цитувати
киев (гость) (гость) Я, так розумію, шановний, Ви живете в києві і звідтіля "красіво тєорєтізіруєтє" про наше тутешнє життя. І як можна взагалі сприймати "теорії" людини, яка своїм мером свого часу обрала Льоню Космоса?


-----

Добавлено 21 квітня 2012 р., 13:17:35:


Ольга (гость), на жаль, як показали недавні вибори нашого мера, ми тут в меншості, а більшість населення в місті це "пархаті гості"
68 пархатый (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 13:30:04  Цитувати
Я зрозумів що в місті є один МЕГАТРОЛЬ- це Беркут . Кожна стаття і все про нього . Чому він рожевий також незрозуміло . Зрозуміло лише те що Вам , шановні, в політику йти рано . Хоча якщо Ви вважаєте що безглузде стояння під мерією тоді Ви політики . Шановна , Оля, щоб здолати Беркута потрібно згуртовувати депутатський корпус і висловлювать недовіру меру . Як це робили депутати попереднього скликання. Всі Ваші статті тільки й покликані що поливати брудом мера . І який з цього результат ? Він лише набирає популярності завдяки Вашим статтям. Його електорат це пенсіонери і вони на майбутніх виборах прголосують за нього звнову . Ви повині напрацьовувати своїх прихильників та готуватись до майбутніх виборів . особисто я нікому нічого не довожу. Мої друзі також прочитали та проаналізували матеріали Вашого сатй і прийшли до висновку , що отримаєте результат навпаки - прихильників Беркута побільшає. Чому? Тому що Ви повинні поважати свого суперника який набагато досвідченіший за Вас в політиці . А Ви, вибачте, займаєтесь дешевеньким піаром шляхом написання таких статей . Мої друзі професійні політтехнологи і я як колишній мешканець Прилук небайдужий до його подальшого життя. Тому звернувся до них з проханням провести поверхневий аналіз розстановки політичних сил в Прилуках напередодні виборів і взагалі . Я Вам показав Ваші слабкі сторони а Ви вважаєте мене найманцем . Чи Ви думаєте що Прилуки острів і Бог це Беркут . Шановна , така ситуація як в Прилуках майже всюди в України . Це системна хвороба . Ще раз повторюю потрібно формувати свій електорат не шляхом поливання брудом суперника а шляхом системної розяснювальної роботи серед населення про мету та цілі Вашої боротьби. Проте робіть що вважаєте за потрібне . Думаю статі Ви й надалі будете шпарить про Беркута . Це тільки зміцнює його .
69 Придуурок (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 13:31:23  Цитувати
Helen,
Цитата:на жаль, як показали недавні вибори нашого мера, ми тут в меншості, а більшість населення в місті це "пархаті гості"

так то може, все-таки з вами щось не так?
70 Придурок (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 13:39:37  Цитувати
пархатый (гость), я їм теж це пару раз писав, але ж ніхто з них далі своєї ненависті до Беркута нічого не бачить. "Беркут поганий" не може бути метою. Ну, поганий, а далі що? Нікому там у них по це думати. ну, НІКОМУ, ти розумієш? В минулому скликанні було кілька депутатів, які крили Беркута в хвіст і в гриву. З екранів ТБ яке тоді дивилось півміста. І результат вийшов "Зовсім навпаки"! Бо - перебор. Відторгнення пішло.
Але ж з дурнями говорити і щось їм дводити - собі дорожче. До Беркута їм ще, як до Марсу. Хай поливають його брудом, це єдине, на що вони здатні.
71 пархатый (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 13:43:09  Цитувати
Леня Космос так как и Беркут законно выбраные меры. Нравятся кому то это или нет но реалия такова . Часть бизнес интересов нашего холдинга и в Прилуках . Я там бываю 2-3 раза в неделю . Так что не хуже Вас знаю как обстоят дела в бизнесе . Откуда и кому платяться налоги . Почему стабильности нет в государстве и в Прилуках. Прилуки сильно подались в плане финансовой стабильности . Не только Беркут тому виной . Так что дорогая Вы чуть не правы . Разница на выборах между кандидатами и Беркутом была в разы . Так и было с Леней . Такую разницу нельзя подтасовать. Смею Вас уверить . Десятый паз повторяю что будете бессистемно лить на беркута грязь получите обратный результат
72 Придурок (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 13:51:13  Цитувати
Та хай ллють. Бо краще Беркут, чим вони! Яким би він злодієм і поганою людиною не був, вони - ще гірші. Тому вони й у меншості, тому за них і голосують на виборах так мало людей, бо знають їх, містечко-то маленьке...
73 Аноним (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 18:34:32  Цитувати
Ми заслуговуємо на такого мера самі брешем і воно бреше , аж заслинилось
74 Джміль (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 18:59:35  Цитувати
Захисникам МЕ-ра. Люди схаменіться або ви в долі з ним , або голодомор та війни дійсно знищили тих хто ще хоть щось зможе зробити в нашому місті просто для ПРИЛУЧАН.
Голосував за Бабія М.О. Дякуємо Вам за цетр творчості ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
75 Придурок (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 19:01:34  Цитувати
Цитата:Ми заслуговуємо на такого мера

а я тут толкую которий день об чьом? Об том же! А мнєня тут абзивают....
76 Игорь (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 01:26:03  Цитувати
Цитата киев (гость) (гость):
P.S. возьму ка себе псевдоним "пархатый". Заело . Обидно что вырос с пацанами евреями в Прилуках , дружу с евреями и получается что они "пархатые" . Я Вам устрою веселенькую жизнь. В общем за мной этот псевдоним .

Что-то ты совсем дружище раздухарился не по-малански. Пархатый, так пархатый, будь им. От этого твоя мизерная душенка шире не станет. Любишь брызгать слюной на сайтах в незнакомых тебе людей и корчить из себя "нечто особенное", могущественное и интеллектуально развитое, с обострённым чувством справедливости и непредвзятости? Ошибаешься, такого "добра" как ты на форумах много наложено под разными именами и все ведут себя как под копирку, подчеркнуто развязно и с претензией на уникальность. Позволю себе, а я могу себе это позволить, кликать тебя не "пархатый", а кратким и точным для тебя словом "ТРЕПЛО". Хочешь подискутировать и "устроить нам весёленькую жизнь"?!, что же, давай, только я привык разговаривать с людьми сидя за одним столом и не опускаясь до заведомо невыполнимых угроз на безопасном расстоянии, чего даже безмятежные ромы себе не дозволяют, хоть и любят напустить понтов хватаясь за расчёски в заднем кармане) Обсуждать с тобой что-то анонимно на сайте, так же не прилично и "приятно", как целовать себе руки. Будь любезен, не воспринимай мои слова как угрозы, просто мне в жизни приходилось видеть расширенные зрачки глаз от внезапной реакции вегетативной нервной системы таких вот "клавиатурных воинов" типа тебя и если ты на самом деле исключение из правил, то с лёгкостью можешь высказать в лицо все свои железные доводы и жизненные принципы. Ну, на худой конец, имей смелость хотя бы зарегистрироваться на этом сайте под одним именем и я с достаточным почтением и на чистейшей украинской мове поболтаю с тобой со своего аккаунта. Ты же считаешь себя мужчиной, не бросающим слова на ветер, а не треплом? Не так ли?
77 Игорь (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 03:11:26  Цитувати
Цитата Придурок (гость):"За Беркута проголосували 10 тисяч 455 виборців, що становить 47,2%.

За Барнаша не знаходжу, але за Всеукраїнське об’єднання «Свобода» голосували 1533 виборці, за малим не 7%.", але не думаю, щоб за Барнаша було більше.



7% поддержки всего за один год работы Свободы в Прилуках (кстати, за областных мажоритарщиков 12%) - это не так уж и плохо без финансовых дождей из общепартийной кассы, да ещё если учесть, что тебе подобные оракулы бродили по задворкам города и распространяли всякую социал-большевицкую чушь про националистов, зазубренную с цветных и неприлично дорогих агитационных буклетов КПУ и СПУ. Я в ночь перед выборами в 2010 г. целый час радушно и толерантно слушал возле круглосуточной "наливайки" (типичное место обитания агитаторов ПР после "трудового" дня в палатках) вот такого же надутого индюка, завзятого партийца регионала, о том что Свобода в Прилуках не наберёт и 1%, и ему этот факт якобы ведом из самых высших источников социологии, но когда он на мгновение оторвался от стакана и заметил на мне свободовский "тризуб", то невнятно извинился и отлучился "до ветру". Больше в ту благословенную ночь я его не видел. Встречал как-то через время на улице этого невзрачного типчика, но глаз он выше асфальта не подымал, да и вид имел совершенно никчемный, одним словом у меня не возникло желания напоминать ему его "стопудовые" доводы о непроходимости Свободы, а ему так вообще было не до агитации, видимо чрезмерный алкоголь растворил таки остатки признаков разума в опухшей головушке. А у Прилуцкой Свободы, между тем, появились народно избранные депутаты, которые по сей день плодотворно работают в городском и районном совете, открыли гражданские приёмные и помогают юридически и по возможности финансово обратившимся за помощью людям, а таких не мало и не целуя зад Беркутам и прочим социалистично-региональным тушканчикам, заслуженно пользуются уважением как простых жителей Прилук, так и большинства своих коллег депутатов из других фракций. Вот так вот, мой саркастический друг Придурок (гость), это реальный факт и твоё отрицание очевидного роста поддержки Свободы далеко за пределами Западной Украины не ставит под сомнение его бытия.
78 пархатый (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 10:28:50  Цитувати
Одно слово нацики. Все комменты просочены открытым национализмом .Вы бы хоть один круглый стол организовали что бы что то обсуждать . Вам по сути и обсуждать нечего . Сайт для самих себя любимых. С матюками и фотками пьяных оргий. С Вами общаться попусту время тратить . Времена меняются как и меняются предпочтения избирателей . Конечно набрать то набрали , но нарастите ли электорат и насколько качественным будет он это еще вопрос . Но повторюсь : Вы , уважаемый, обратите внимание на манеру, стиль, форму в какой подается инфо на сайте . С какими заголовками , с какими фотками , с каким подтекстом . Хотя для Вас как и для голубых мудаков из ПР все равно лишь бы голос был для Вашей партии . Вот как бы и все . Что бы вести дискуссию нужно видеть тему разговора , а у Вас судя по обилию статей только одна тема Беркут вор . Вы народу платформу свою изложите , расскажите почему избрав Вас им лучше жить будет , как чинуш приструните ??? Ну да Бог с Вами . Сегодня тоже день рождения еще одного фюрера всех времен и народов . Он так же красиво как и Вы в свое время всем по ушам ездил . 90 лет выхаркиваем .
79 Аноним (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 10:49:49  Цитувати
киев (гость) (гость), киев (гость) (гость),
Цитата киев (гость) (гость):Уже лучше пишите . Радует . Кстати я бы может пропустил мимо ушей " пархатого" , но сегодня день рождения Гитлера так что уж не обессудьте что я как то резко выразился . Может праздник Вам попортил ? Так уж не серчайте . Относительно рупора ВО Свобода : все у Вас карманные то газеты , то комментаторы , а Вы не при делах . Ну что Вы . Какая СВОБОДА? А что правда что Барнаш ( Ваш собственник ) в партии не последний человек и депутатом стал по партийным списком 2 года назад ? Тю( жлобский лексикон) . Да тю еще раз. Мы и не знали . Самим не смешно ?
P.S. возьму ка себе псевдоним "пархатый". Заело . Обидно что вырос с пацанами евреями в Прилуках , дружу с евреями и получается что они "пархатые" . Я Вам устрою веселенькую жизнь. В общем за мной этот псевдоним .
80 Шериф (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 10:50:38  Цитувати
Люди проголосовали за Свободу , потому что хотят чего-то нового , надоели брехуны, у которых только цвет флага разный
81 Шериф (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 11:00:59  Цитувати



Відомості Чернігівщини» кишенькова газетка Беркута скоріше Мирошниченка :Была газета "Тыждень", которая имела своего читателя , и раскупалась не хуже, чем остальные издания Прилук. Главным редактором этой газеты был Валерий Дорошенко. Но в один день попал Валера в немилость хозяину, и решил Мирошниченко Дорошенко изгнать, газету закрыть, а вместо неё основать " Відомості Чернігівщини " Для чего открыли эту газету - вопрс риторический -- на носу ВЫБОРЫ !!!
82 sklas (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 11:03:31  Цитувати
Уровень* полемики * настолько высок,что большинство участвующих , в порыве демонстрации своего интеллекта, совершенно забыли и об образованности, и о культуре ио человеческих ценностях! Господа!!! Вас читают ЛЮДИ !!! Мне стыдно за Вас!
83 пархатый (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 11:39:17  Цитувати
Какие ценности ? Вы почитайте что пишут опоненты : пархатый , маланцы . Это ли не открытый национализм ? Круглый стол организовать ? Так я и сейчас задам опоненту вопрос: пусть прокомментирует все нацистские выражения Тягнибока относительно москалей , жидов и бей кацапов . О чем вообще говорить ? Вот ЛЮДИ пусть читают и понимают кто чего из себя представляет . Что бы за кого то или что голосовать нужно понимать чем они дышат . Комуняк видели, социалиста Беркута не можем все вместе выпихнуть . Царь царем . Давайте в следующий раз еще одного царька выберем и пойдет все по кругу . Вот в чем я не прав ?
84 Придурок (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 13:01:38  Цитувати
sklas (гость), какая культура? Нам с Пархатым имена тут на сайте прилепили, мы ими и воспользовались. Там еле эптиетов нам навешали - не запомнишь, а вы о культуре... Мы просто к уровню "дискутантов" опускаемся иногда. дабы им понятнее было
85 Придурок (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 13:27:38  Цитувати
Игорь (гость), ну, не виривайте цитату із контексту, хоча так - 7% для "Свободи" явний успіх і неприємний сюрприз для багатьох.
Радий, що ви так налякали чужого агітоса. Хоча, як мені здається, у нас демократія, не грізним виглядом і кулаками треба вести дискусії?
Відносно підтримки націоналістів. Якби "Свобода" не була партією вождівсько-тоталітарного штибу з явно соціал-націоналістичною ідеологією, я б сам її з задоволенням підтримав. Бо вважаю, що Україна повинна бути сильною, економічно розвинутою державою, незалежною, до речі. Але - ДЕМОКРАТИЧНОЮ. А в разі перемоги "Свободи" останнє вельми сумнівно. Бо і більшовики (Російська імперія), і нацисти (Німеччина), і фашисти (Італія) теж говорили подібне Вашій політсилі, і підтримка у них була. І період у розвитку держави приблизно однаковий - розвал, тотальна корупція, зневіра. І люди за ними йшли. А потім вийшло, те що вийшло. От я й не хочу опиниттись в Биківні... Чи в Плискунівському яру
86 sklas (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 14:22:53  Цитувати
Странное дело! Я,о порядочности,а Вы о национальном волросе! Вы забыли,в порыве ярости о чем разговор..? Я ,считаю,что каждый человек имеет право...! Но,он имеет и обязанности! Начали тему: выскажите,свое мнение,коротко без словоблудия! А,модераторы.....? Надеюсь,что следующие комментарии будут такими,умными и грамотными....! Детям будет приятно читать! Желаю успехов!!!
87 Игорь (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 18:39:51  Цитувати
Цитата пархатый (гость): Так я и сейчас задам опоненту вопрос: пусть прокомментирует все нацистские выражения Тягнибока относительно москалей , жидов и бей кацапов . ?

У липні 2004 року Олег Тягнибок був виключений з фракції «Наша Україна» за висловлювання на горі Яворина, які були розцінені як антисемітські та ксенофобські. Проте, переміг в усіх 9 судових процесах із цієї справи.
У рішенні Шевченківського районного суду м. Києва від 16 липня 2007 року, що вже вступило в силу і оскарженню не підлягає, чітко вказано, що честь і гідність, ділова репутація лідера Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" Олега Тягнибока постраждали внаслідок незаконних дій Державного комітету у справах національностей та міграції.
Шевченківський районний суд м. Києва встановив, що Державний комітет національностей і міграції порушив статтю 19 Конституції України, ст.ст. 5, 44 Закону України "Про інформацію", ст. 273 Цивільного кодексу України. І керівник (Геннадій Москаль) цього державного органу, який поставив під відкритим листом свій підпис, є так само порушником зазначених правових норм.
Cуд довів навмисне перекручування фактів, приписування Олегу Тягнибоку слів, які він ніколи не говорив, наведення Комітетом абсолютно недоречних історичних порівнянь та звинувачення у порушенні лідером "Свободи" присяги народного депутата.
Суд також зобов‘язав Державний комітет у справах національностей та міграції спростувати недостовірну інформацію шляхом направлення відкритого листа Олегу Тягнибоку та розміщення його на сайті комітету. У цьому відкритому листі має бути спростовано всю ту брехню, що містилася у листі №1-4/404 від 4 серпня 2004 року. А саме: про порушення присяги народного депутата та розпалювання міжетнічної ворожнечі.
88 пархатый (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 21:52:25  Цитувати
Серйозна Ви людина. Поважаю. Пишите гарно. Мені абсолюно все рівно відносно долі та карьери Тягнибока в тому числі рішень суду стосовно його подальшої карєри . Для мене Тягнибок є: антисемітом та та людиною яка розапалює міжноціональну ворожнечу . 2004 рік Ви говорите ? Скільки ця людина внесла в політику з того часу ??? Він був депутатом в 2004 році був в складі ПР НУ. Чи не так ? Це ресурс опозиціїї дозволений тат фінансово підтриманий урядом .
89 пархатый (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 22:08:48  Цитувати
Ігоре, викладіть програму Вашої партії на цьому сайті . Давайте її обговоримо . Ні так - так ні . Я думаю що Ви зможете надати адекватні відповіді прилучан стосовно Вашої передвиборчої компанії.
90 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 23 квітня 2012 р., 00:34:48  Цитувати
Давайте про "Свободу" десь в іншому місці. Тем на форумі вистачає.
91 Дивитися профіль Qwerty Qwerty Дата: 23 квітня 2012 р., 22:51:45  Цитувати
О времена! О нравы!


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: ehTCA

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: Helen,

Сьогодні віртуальний день народження у 8 користувачів: sh_, vladimir975, RALYSA, aksvalent, lilemay, furzik111, furzik1111, AleksisMak,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту