Форум | Чат |
Вход для пользователей:
Форум » ПРИЛУКИ » Всякая прилукская всячина

Опрос: 'Хочу піцу! (чи потрібна місту піцерія?)'
Просмотров: 59809 | Ответов: 79 | Страницы: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Варианты ответа:

Вариант ответа
1. так
2. ні
3. байдуже

Опрос открыт 8 2009 Ограничений по времени нет. Прошло 5843 дней.
Количество сообщений, необходимых для принятия участия в опросе: 10
Количество дней проведенных на сайте, необходимых для принятия участия в опросе: 5

Гости не могут принимать участие в опросах!


Проголосовали 39 пользователей:
serennisima, Helen, irana, Tatunya, Snezhinka, OLEX, Frankinshtain, LIOSHA, Tania, ECSTASY, yctan4ik, yellowcard, L_M_L, CTAC, Bonya, AlinKa, watt, ho4u_pizzu, Qwerty, Vitjaz, dragon, Sterva, CHE, BOBAH_BOBA, Stas, Casey, masyanich, rediska, Patron, crok, Sega, makotra, porosytenkokoly, solnce, Arnage, Natashka, sasha_ro, natanych, Holliday

serennisima (Девушка)

OFFLINE
Пост №1
Добавлен: 08.06.2009, 17:35

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.

Піца (іт. pizza) — італійська національна страва, що являє собою відкритий пиріг, звичайно круглої форми, який покривається томатною пастою та сиром і запікається. В піцу можуть додаватися різні інгредієнти, такі як м‘ясо, шинка, салямі, морські продукти, овочі, фрукти, гриби, зелень та ін. Для виготовлення піци використовують дріжджове тісто. Всі продукти для піци ріжуться маленькими шматочками, подібними один до одного. Заготовку для піци виготовляють руками, без допомоги скалки, завдяки чому тісто стає пухкішим. Випікають піцу в печах на дровах дерев місцевих порід, каштана, клена та ін.. Печі мурують з туфу (місцевої вулканічної породи). Сучасні печі виготовляють зі спеціальних сортів кераміки. Температура в печі сягає 350 °C. В печі вогонь підтримується цілодобово, за вийнятком її ремонту.

Спеціальні заклади, що спеціалізуються на приготуванні піци, називаються піцеріями. Кухар, що приготовляє піцу називається піццайоло.
Піца отримала широке розповсюдження у світі і стала інтернаціональною стравою.




Пишемо все про піцу! :sm50:

romova_baba (Девушка)

OFFLINE
Пост №61
Добавлен: 22.01.2011, 12:59

porosytenkokoly:йште вареныки з мнясом! яка хохлу пица! тда сало не кладуть!

Для чого піццерія? Краще гарна варенична!Тут ніколи не буде гарної піцци чи справжніх суші - за визначенням. Зате ЗАВЖДИ є шанс на смачні вареники.

ho4u_pizzu (Парень)
Медвед :)
OFFLINE
Пост №62
Добавлен: 22.01.2011, 13:21

romova_baba:
porosytenkokoly:йште вареныки з мнясом! яка хохлу пица! тда сало не кладуть!

Для чого піццерія? Краще гарна варенична!Тут ніколи не буде гарної піцци чи справжніх суші - за визначенням. Зате ЗАВЖДИ є шанс на смачні вареники.

Ага, пиво с варениками - тоже самое что женкский половой орган сукавом))))) Пиццерия нужна - и это факт, только не челентано! :sm36:

-----
Добавлено 22 января 2011 г., 13:22:54:

А я сегодня делать пиццу + нашел класный и очень простой рецепт тонкого теста!

romova_baba (Девушка)

OFFLINE
Пост №63
Добавлен: 22.01.2011, 13:49

ho4u_pizzu:Ага, пиво с варениками - тоже самое что женкский половой орган сукавом))))) Пиццерия нужна - и это факт, только не челентано! :sm36:


Вас послухати, так в Прилуках(в Україні) пиво з піццою століттями п"ють. Не раджу Вам і пива теж. Ми не нмці, чехи ... - гени не ті, тільки десяток років як пиво й піццу активно почали споживати - ще немає статистики наслідків. Подумайте, як випаде хвилинка, про гастрити, простатити.... Їжте вареники, запивайте сухим вином. Смачного!


-----
Сообщение редактировалось 1 раз. Последнее редактирование: OLEX (22 2011 , 13:54:25)

ho4u_pizzu (Парень)
Медвед :)
OFFLINE
Пост №64
Добавлен: 22.01.2011, 14:20

romova_baba: [q=ho4u_pizzu] гени не ті, тільки десяток років як пиво
В музей пива во Львове вам надо, десяток років....))))

romova_baba (Девушка)

OFFLINE
Пост №65
Добавлен: 22.01.2011, 17:24

ho4u_pizzu:
romova_baba: [q=ho4u_pizzu] гени не ті, тільки десяток років як пиво
В музей пива во Львове вам надо, десяток років....))))


Та була я там - ну, і що? То ж Львів, а ми про Прилуки (чи Наддніпрянщину). Запитай у місцевих старперов, хто пив пиво 25 років тому. Хануріки (якщо на більше грошей не було) і люди для похмєлки (ЯКЩО ПИВО БУЛО СВІЖЕ). Бо свіже було рідко через відсутність попиту. Горілку й вино пили. І того й іншого було багато і в асортименті (за винятком часів антиалкогольної кампанії). Жінки пива взагалі не пили.
Врешті, мова йде не про особисті уподобання, то вибір кожного.

OLEX (Парень)
З Новим Роком!
OFFLINE
Пост №66
Добавлен: 22.01.2011, 17:26

romova_baba, я шось пам’ятаю довжелезні черги біля бочок з пивом 25 років назад в Прилуках :sm27:

-----
Добавлено 22 січня 2011 р., 17:27:16:

ну мо то всі були й ханурікі, цього вже не можу стверджувати.... :-)

rediska (Девушка)
[s]Не[/s]хороший человек
OFFLINE
Пост №67
Добавлен: 31.01.2011, 20:20



OLEX (Парень)
З Новим Роком!
OFFLINE
Пост №68
Добавлен: 25.03.2011, 23:53

CrazyDwarf:Скоро відкриється піццерія навпроти магазину "Квартал", біля Ласуні в підвальчику, там раніше був магазин зброї. Там стопудов буде смачна піцца :))


porosytenkokoly (Парень)

OFFLINE
Пост №69
Добавлен: 26.03.2011, 04:32

уже судя по картинке цэ якесь жалке подобие! наверняка в микроволновке или в лучшем случае в электро печке робыцьця! а макдональдс в рылуках не намичяецца? думаю американци вас ремеслу лучьче научять!

CHE (Парень)

OFFLINE
Пост №70
Добавлен: 26.03.2011, 18:07

CrazyDwarf, єто там где раньше с лука пуляла Лена?

| Страницы: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Добавить сообщение в тему 'Хочу піцу!'
Ваше имя (максимум 15 символов)
Антиспам-код: qhD
: .