Форум | Чат |
Вход для пользователей:
Форум » ДОСУГ » Женская страничка

Просмотр темы: 'Кухня (рецепты, секреты и хитрости) (Продолжаем сначала :-))'
Просмотров: 60131 | Ответов: 69 | Страницы: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

OLEX (Парень)
З Новим Роком!
OFFLINE
Пост №1
Добавлен: 10.04.2009, 23:47

Поехали :-)

rediska (Девушка)
[s]Не[/s]хороший человек
OFFLINE
Пост №61
Добавлен: 13.09.2011, 11:31

:є слойоне дрож. тісто, щоб таке зготовить з ним?

хочеться щось "сольоне", тобто не солодку випічку
на швидкоруч можна приготувать слойки з любою начинкою, я перед цим тісто трішки-трішки розкатую, видавлюю стаканом-чашкою (що під руку попадеться) невеликі кругляшкі (трошкі більші за розміром чим на вареникі), а потім чимось з меншим діаметром придавлюю по середині, щоб утворилась невеличка заглибинка. Ну якщо "солоненьке" то:
а). з подрібненими грибочками та цибулькою
б). будь-яке мяско кубиками
в). чи фарш попередньо підсмажений
г). відварена печінка на тертушку... та куча інших варіантів
Вообщем, все що до смаку, та в межах фантазії. Ще можна додавать майонез, затирать сиром, притрушувать кунжутом, потім викласти начинку в так звану "формочку" з тіста, протвень грамульку попередньо змастить олійкою і в духовочку. :sm69:

serennisima (Девушка)

OFFLINE
Пост №62
Добавлен: 13.09.2011, 11:48

вже слинки течуть)))

rediska (Девушка)
[s]Не[/s]хороший человек
OFFLINE
Пост №63
Добавлен: 13.09.2011, 12:14

ще... згадала...
сосискі, сарделькі, шпикачки, що більше до вподоби.
тісто розрізать на смужки трошкі розкатать у довжину замотать сосиску (сардельку, шпикачку ріжу на четверо) по спіралі, зврху змастить збитим яєчком притрусить кунжутом. Якщо шпикачки то протвень мастить саму малость бо при запіканні салко почне плавиться.


rediska (Девушка)
[s]Не[/s]хороший человек
OFFLINE
Пост №64
Добавлен: 04.10.2011, 18:52

Такий собі «Закусочний» тортик.
Для початку, потрібні коржі , як на торт «Наполеон» вони продаються готові, але якщо є велике бажання то можна спекти.

Для тих, хто пектиме:
-250гр. маргарину
-250гр. холодної кип’яченої води
-1 яйце
-борошно - по потребі (щоб тісто було еластичне і гарно вимішане, приблизно 4-5 стакани на всю процедуру, включаючи й випікання)
тісто випікати на помірному вогні, до золотавого кольору, протвень злегка притрушувати мукою.

Поїхали далі…
Начинка:
-2 плавлених сирки
- вершкове масло
-1 цибулина(попередньо замаринована)
-4 зварених в круту яйця
-1 банка консерви в маслі( видалить хребти)
-1 пачка майонезу
-2-3 маслини, помідор, зелень.

Ліпим:
Нижній, перший- корж змастить майонезом +тертий сир та масло;
другий- майонез + сардина + маринова цибуля ;
третій- майонез +терті яйця(штуки 3-4 залежить від розміру коржів і парочку жовтків лишить, на верхный корж)
четвертий - як перший;
верхій, п’ятий – майонез + тертий жовток + зелень +парочка сонечок ;)




-----
Сообщение редактировалось 1 раз. Последнее редактирование: rediska (4 2011 , 20:03:19)

Helen (Девушка)
Блукаюча зірка
OFFLINE
Пост №65
Добавлен: 04.10.2011, 19:06

:-1 пачка майонезу( видалить хребти)


:D :D :D :D
наступного разу бери майонез без хребтів :-)

rediska (Девушка)
[s]Не[/s]хороший человек
OFFLINE
Пост №66
Добавлен: 04.10.2011, 20:02

Helen:
:-1 пачка майонезу( видалить хребти)


:D :D :D :D
наступного разу бери майонез без хребтів :-)
:-o ОГО :D
виправила :sm58:

-----
Сообщение редактировалось 1 раз. Последнее редактирование: rediska (4 2011 , 20:04:51)

Olekxsa_Led (Парень)

OFFLINE
Пост №67
Добавлен: 06.10.2011, 00:40

Вас тут як почитаєш так хоч самому іди готов )), ;-)

OLEX (Парень)
З Новим Роком!
OFFLINE
Пост №68
Добавлен: 31.01.2012, 14:46



Whiteman (Парень)
КТУЛХУ
OFFLINE
Пост №69
Добавлен: 02.02.2012, 16:15

куплю рибу, буду пробувати! ;-)

Helen (Девушка)
Блукаюча зірка
OFFLINE
Пост №70
Добавлен: 21.07.2012, 20:58

Закуска з кабачків, сиру та курячого філе

(ідея моя власна)

Ось придумала простеньку, але смачну закуску.

Інгрідієнти: кабачки, куряче філе, сир твердий, майонез, сіль

Кабачки ріжемо тоненькими кружечками, солимо, обвалюємо у муці і смажимо на олії до румяної корочки.

Відварене у підсоленій воді куряче філе і твердий сир натираємо на крупній терці, змішуємо, солимо і заправляємо майонезом.

Викладуємо шар підсмажених кабачків, зверху шар суміші з курки і сиру, потім знов шар кабачків.

Все... Закуска готова. ЇЇ можна споживати просто як окрему страву, можна намазувати на свіжий чорний хліб. Дуже швидко і дуже смачно, особливо, коли просто смажені кабачки вам вже набридли :-)


-----
Сообщение редактировалось 2 раз. Последнее редактирование: Helen (21 2012 , 21:00:31)

| Страницы: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Добавить сообщение в тему 'Кухня (рецепты, секреты и хитрости) '
Ваше имя (максимум 15 символов)
Антиспам-код: of1
: .