На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Активісти акції "Вперед" запобігли рейду УБЕЗ на Центральному ринку

12 червня 2011 р. | Автор: crok | Переглядів: 1612 | Коментарів: 12
Новина  Активісти акції "Вперед" запобігли рейду УБЕЗ на Центральному ринку
Активісти Всеукраїнської громадської акції «Вперед» запобігли незаконному рейду співробітників Управління з боротьби з економічними злочинами (УБЕЗ) на Центральному ринку в Прилуках Чернігівської області.

Про це йдеться у переданому УНІАН повідомленні оргкомітету акції.

«11 червня, на Центральний ринок м. Прилуки об 11.30 в супроводі бійців підрозділу «Беркут» і міліціонерів з РВВС увійшла група співробітників Управління з боротьби з економічними злочинами (УБЕЗ) і спробувала вилучити у торгуючих на ринку спортивні товари», - зазначається в повідомленні.

За словами голови Спілки підприємців Центрального ринку Григорія БУСЛОВА, у перевіряючих не було з собою жодних документів на здійснення рейду. На всі питання обурених діями правоохоронців працівників ринку вони відповідали, що діють за вказівкою керівництва обласного управління внутрішніх справ Чернігівської області.

Г.БУСЛОВ, який є активістом Всеукраїнської громадської акції «Вперед», у присутності керівника групи УБЕЗ зателефонував на «гарячу лінію» Кабінету міністрів України зі скаргою на незаконні дії міліції. Також підприємці демонстративно дзвонили керівництву міського та обласного Управління внутрішніх справ, до міськдержадміністрації Прилук та облдержадміністрацій Чернігівської області. Коли ж міліціонери почали загрожувати найбільш активним підприємцям арештом, працівники ринку пообіцяли зупинити торгівлю і всім ринком відправитися на мітинг до центру міста, інформують в оргкомітеті.

За їх даними, спільними зусиллями підприємцям вдалося домогтися того, що правоохоронці залишили територію ринку, «не взявши з собою трофеїв у вигляді вилученого товару».

«За останній місяць це вже друга спроба провести нічим не вмотивовану перевірку на ринку і заарештувати товари, - сказав Г.БУСЛОВ. - Якщо в травні представники УБЕЗ приходили самі, то на цей раз вони взяли на підмогу бійців «Беркута» і діяли особливо нахабно. Мабуть, в наступний раз вони приїдуть на ринок на танках».

Голова Чернігівської профспілки підприємців Олена ВАРНАКОВА, яка має великий досвід протистояння незаконним перевіркам підприємців, зазначила, що подібні рейди регулярно здійснюються по всій Чернігівської області. «І це незважаючи на офіційно діючий мораторій на перевірки і обіцянки прем‘єр-міністра не чіпати ринки. Що ж вони зроблять з підприємцями, коли мораторій перестане діяти?», - зазначила профспілковий лідер.

У повідомленні підкреслюється, що для того, аби протистояти подібним репресіям проти підприємців, активісти Всеукраїнської громадської акції «Вперед» розгортають у країні виїзні громадські приймальні, які будуть регулярно курсувати по регіонах України й надавати допомогу людям, що стикаються з беззаконням контролюючих органів. Громадські приймальні «Вперед» надають юридичну допомогу, консультації, роз‘яснюють права і навчають підприємців самозахисту при перевірках.

«Сьогодні головне завдання - подолати страх і повірити у власні сили. Якщо ти знаєш свої права - ти вже озброєний. Якщо ти знаєш, як застосувати свої права - ти непереможний. Команда «Вперед» підготувала методичні рекомендації, щоб допомогти підприємцям правильно поводитися з контролюючими органами, забезпечити безпеку ведення бізнесу», - прокоментувала інцидент у Прилуках глава Народної колегії Всеукраїнської громадської акції «Вперед», народний депутат Наталія КОРОЛЕВСЬКА.


Коментарі (12 шт.):

1 Дивитися профіль CHE CHE Дата: 12 червня 2011 р., 17:43:25  Цитувати
Ну и?

-----
Добавлено 12 июня 2011 г., 17:55:03:

Между прочим(для особо ярых базарников), копирайт(авторское право на бренд и его защита от кустарей), ключевое условие ЕС и СОТ. Так что те ребята что галдят не в тему, пускай определятся. иль крестик снять, иль трусы одеть.
2 Аноним (гость) Дата: 12 червня 2011 р., 18:07:02  Цитувати
Що - "і"? Невже не зрозуміло? М-да...

Добре, розжовую!
Люди у погонах порушили все, що тільки можна! Починаючи з законодавства і закінчуючи словами Азарова. Для проведення такого рейду треба мати законні підстави і відповідні документи на руках, чого не було. Тобто, простими словами - серед білого дня посеред ринку була спроба бандитського захоплення частини майна підприємців! І цьому бандитському нападу сприяв "Беркут", який за законом повинен був би викинути тих "перевіряльників" з ринку якнайдалі!!! Але "Беркут" у даному разі прикривав бандитів - яка різниця, звідки вони прийшли і як називається їхня "кантора"!!! І тільки завдяки дружному протесту підприємців вони ПЕРЕСТАЛИ ПОРУШУВАТИ ЗАКОН!
Який з того всього висновок - якщо таке беззаконня робиться відкрито, навіть з "Бекрутом" за плечима, стосовно цілого колективу підприємців, то що вже казати про одного, окремо взятого?!
Тобто - наша "страна нєпуганих ідіотов" ще дуже далека від законності, я вже не кажу про демократію.
3 Аноним (гость) Дата: 12 червня 2011 р., 18:25:54  Цитувати
Навіть якщо враховувати розумування стосовно "кустарєй" і "копірайт" (ги... слова ж то які красиві придумав! ) то все одно ніхто не відміняв законодавства навіть для міліції! Товариш перевіряльник, хочеш провести перевірку на відповідність "копірайту" - дій відповідно до законодавства, тобто хоча б май всі бОмагі на руках і відповідні підстави!
Інакше перевіряльник без законних підстав і оформлення нічим не відрізняється від бандюка, який у 90-х просто забирав товар у "кустаря".

Тобто - перш ніж "галдєть нє в тєму", хоча б трохі треба знати законодавство!

Я вважаю, підприємці в цьому випадку вчинили дуже правильно - показали бандюкам в погонах, що треба таки дотримуватись хоча б якогось законодавства! Бо сучасна ситуація потроху починає нагадувати 90-ті... Тільки тоді хотіли чужого майна бандюки, які називали себе "рекетом", хоча таким по суті не являлися... Зараз - набагато гірше, бо роль тих бандюків на себе беруть ті, хто поставлений захищати закон!

CHE, наслідуючи твої схиблені уявлення про законодавство можна припустити, що кожна людина, яка обурена невідповідним використання якогось там лейбака, може прийти на базар і під хвилею "народного гнєва" просто загребти собі у карман майно пари-трійки "ярих базарніков"!
Ну а чого ж?! Якщо така ж людина, тільки з погонами, без будь-яких підстав дозволяє це робити, то чому б і звичайному прилучанину не прилучитися?!

Тобто - пора вже виходити із "совка", мовляв, якщо це міліція, так всі їхні дії зі старту - законні.
Починай вже трохи вдягати труси, хрестик - за бажанням...
4 Дивитися профіль CHE CHE Дата: 12 червня 2011 р., 18:33:19  Цитувати
Аноним (гость), подозреваю дорогой свидимит, что у вас есть имя, отчество и фамилия. так я бы посмотрел на выши тирады тогда, когда бы под вашими данными ктото бы взял например кредит, или совершил иное имущественное действие которое повлекло бы последствия для вас, и ударило бы по вашему карману, тогда бы ваша базарная совковая психология( все вокруг колхозное, все вокруг мое) подозреваю кардинально бы изменилась. Потому что люди подобные вам, мыслят только собственным шкурным интересом.
5 Аноним (гость) Дата: 12 червня 2011 р., 18:58:23  Цитувати
CHE, а ты, хлопчик, не засланный ли козачок’с?
Что-то слишком много совка в выражениях...
6 Дивитися профіль crok crok Дата: 12 червня 2011 р., 19:22:36  Цитувати
Шановний CHE, Ви мені нагадуєте такого собі Лізарда, тільки той шипів з-за кордону, з самого центру нашого "заклятого друга", а Ви так би мовити - для внутрішнього споживання... Така ж як і у Лізарда каша в голові! І таке ж зачарування совковою "справєдлівостью"!

Ну до чого тут, у випадку бандитського рейду на ринок, якісь там кредити чи про що Ви там скиглите?! Не треба все змішувати в одну купу - сучасних підприємців, "погононосців" і совкову "народную возмущьонность нєсправєдлівостью".
Ось скажіть, шановний - особисто Вам у кишеню хтось із дрібних підприємців заліз?!
Вірю - не заліз!
А міліція, прикриваючись "лєвимі" бОмагами, ні разу не "наїжжяла"?
Якщо скажете - не наїжжяла, не повірю! "Нажжяють" на всіх, особливо смакуючи ситуацію, коли людина не знає законодавства!
Так от тут люди (для "чистоти екскременту" не будемо зважати хто вони, базарники чи ні, зрештою базарники - такі ж самі прилучани як і ми з Вами) стали на захист своїх законних прав! І проти кого? Проти міліції, яка у цьому випадку порушила все, що тільки могла!

Ну що заважало працівникам міліції, якщо вони справді виконували вимоги законодавства, отримати відповідні документи на цей рейд, да хоча б які "лєвиє", хоча б щоб заліпити очі тим, на кого вони "наєхалі"? як це робилося не один раз?
Відповідь - ніщо не заважало!
Але вони навіть цього не зробили!!! Бо вважають нас із Вами, тобто простих громадян, таким бидлом, таким, як казав Янукович - планктоном, що навіть не утруджують себе написанням хоч якоїсь "заліпухі"!
Ви згодні із такім відношенням до себе? Адже ніякої різниці для них немає - сьогодні підприємці, завтра прийдуть до Вас у хату і без всякого на те права проведуть обшук із вилученням майна, того, що їм сподобалось...
Чи Ви цього хочете?
І чи спрацює тоді у Вас вбита Вам у голову совкова "возмущьонность нєсправєдлівостью"?
Подумайте...
7 Аноним (гость) Дата: 12 червня 2011 р., 19:29:51  Цитувати
CHE, а хто такий
Цитата:дорогой свидимит
?
8 Дивитися профіль Tyt24vcytki Tyt24vcytki Дата: 13 червня 2011 р., 04:20:17  Цитувати
Цитата:в супроводі бійців підрозділу «Беркут» і міліціонерів з РВВС увійшла група співробітників Управління з боротьби з економічними злочинами (УБЕЗ)

Так они сами захотели и вошли в выходной день, поразвлекаться?
Значит кому-то это надо было. Ясен пень - команда была сверху, очень высоко.
Спецпідрозділ «Беркут» направить, надо очень немалые полномочия иметь.
Цитата:діють за вказівкою керівництва обласного управління внутрішніх справ Чернігівської області

Фиг там, выше надо брать.
Хреново это, совсем дела плохи в державе Украина. Действительно беспределом в дальнейшем грозит.
9 RVR (гость) Дата: 13 червня 2011 р., 13:18:38  Цитувати
Мені дуже "подобаються" люди, які вчора голосують за зека-Янича, а сьогодні кричать: "Спасайте! Бандитский беспредел!". Напрошуються слова: За що боролись, на те й напоролись Ну добре, закінчую вступне слово і повертаюсь до даної ситуації на центральному базарі.
З одного боку, згадавши наших "дорогих" базарників, хочеться сказати: "Так вам і треба, торгаші!" і поставити на цьому питанні велику крапку. Типовий образ прилуцького базарника: закуповує одяг із заплющеними очима (тому, що купити таке го-но з відкритими очима - просто нереально), ставить на нього ціну таку ж, як і в фірмовому магазині (чим я гірше?), злиться на тих, хто хоче поміряти декілька речей (це ж треба піднімати свій зад), плює в спину тому, хто поміряв одяг, але не купив (От падлюка яка! Це ж треба було тільки даремно піднімати свій зад!) і плачеться знайомим, що в нього малий виторг (хоча мало хто з базарників пішов працювати за мінімальну зарплату найманим працівником; порівняйте затрати власника магазину і власника контейнера на ринку при однакових цінах на товар). Але завершити на цьому було б несправедливо, оскільки частина наших базарників - нормальні люди, які везуть гарний одяг, вічливо ставляться до покупців,не нахабніють в ціні і в яких я сам досить часто купую непогані речі. Ось їх, якраз, і жаль в даній ситуації. І взагалі, мене доводять до люті такі "беспределы", коли різні "дяді" при владі, в погонах чи просто з великими статками хочуть показати свою зверхність над простими людьми. Я б таких "дядь" Але ми живемо в цивілізованому суспільстві і боротись з ними треба цивілізовано. Здійняти галас, щоб не дати "погонам" оновити свій одяг за рахунок базарників це звичайно добре, але чому нікому в голову не прийшло при цьому зняти ці події на відео (у кожного ж зараз є мобільний телефон), тим паче, що дані події відбуваються не в перший раз. Це був би гарний доказ, щодо перевищення своїх службових повноважень працівниками правоохоронних органів. Тому, якщо така ситуація повториться (а вона, я думаю, обовязково повториться) фіксуйте на відео всі події, а потім висилайте даний матеріал журналістам українських телеканалів. В боротьбі з "погонами" недостатньо галасу на місцевому рівні, необхідно розповсюджувати інформацію за межі міста та області. Бажаю успіху!
10 crok (гость) Дата: 14 червня 2011 р., 04:53:33  Цитувати
Tyt24vcytki,
Цитата:Спецпідрозділ «Беркут» направить, надо очень немалые полномочия иметь.

от стосовно цього я маю дуже великі сумніви! Зараз вже стало моднім, майже "гламурним" моментом прикриватися "Беркутом" де треба - де не треба!

Не просто ж так вже стало загальним народне прізвисько "маскі-шоу"! Народ вже давно підмітив абсолютну марність "беркутівців" у більшості ситуацій, куди їх "ліплять"! Ми всі розуміємо, що зараз присутність "Беркуту" - просто так би мовити сленговою мовою "чтоби лох цєпєнєл"!
11 Аноним (гость) Дата: 14 червня 2011 р., 05:07:49  Цитувати
RVR (гость),
Цитата:чому нікому в голову не прийшло при цьому зняти ці події на відео (у кожного ж зараз є мобільний телефон)
пояснюю:
Зараз, як Ви висловилися - "дяді при владі" теж навчилися дуже добре обходити такі ситуйовіни! Робиться дуже просто - дядя, який помітив таке "знімання на мабілу", тихцем дає команду якомусь мордовороту і той заходить з боку і як би ненавмисно вибиває з рук тую мабілу, а другий мордоворот неначе ненавмисно,.. ну, так палучілось, толкнулі, ізвіні - наступає кованим чоботом на твою мабілу! І обидва у метушні зникають! А ти залишаєшся із розбитою мабілой, яка ні в якій ремонт вже не годиться... і питаєш себе - а чи є у мене зайві тиша-півтори гривень?! бо довести щось у такому випадку... сам розумієш.
Це все якщо й знімати, до з відстані,.. мобільником такого не відзнімеш, а носити з собою відео-камеру...
12 Дивитися профіль simple_jess simple_jess Дата: 16 червня 2011 р., 20:46:17  Цитувати
Тільки активний спротив може звалити цей режим. Потрібно обєднання громадських ініціатив.

-----
Добавлено 16 июня 2011 г., 20:46:33:

Тільки активний спротив може звалити цей режим. Потрібно обєднання громадських ініціатив.


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: xbMH9

TIM TV OnLine


Сьогодні віртуальний день народження у 7 користувачів: fanatka, CTAC, bossegor, DoK3R, yarik87, Kit, Chim,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту