На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Лукашенко пошкодував про «вшивість» Януковича

26 квітня 2011 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 1814 | Коментарів: 2
Новина  Лукашенко пошкодував про «вшивість» Януковича
Лукашенко пошкодував про «вшивість» Януковича Президент Білорусі Олександр ЛУКАШЕНКО вважає, що керівництво України продемонструвало несамостійність своєї політики щодо Білорусі, відкликавши під тиском Єврокомісії своє запрошення, надіслане білоруському лідерові на Київський саміт з питань безпечного і інноваційного використання ядерної енергії.

Як повідомляє білоруська служба радіостанції "Свобода", таку думку А.Лукашенко висловив, відповідаючи на запитання журналістів про причину своєї відсутності на київській конференції.

"На жаль, вшивості вистачає і у нинішнього керівництва України. Питання треба поставити ЯНУКОВИЧУ, чому білоруський Президент не присутній на їх заходах", - сказав О.Лукашенко.

За його словами, Київ почав «танцювати під дудку» Брюсселя у відносинах з Білоруссю.

О.Лукашенко також назвав "негідниками" всіх, хто ініціює введення економічних санкцій проти Білорусі. "Просто негідники! Тому не хочу навіть говорити про різних там БАРРОЗУ, інших козлів, биків і тому подібних", - заявив Президент Білорусі.

Як повідомляв УНІАН, 17 березня джерело в Єврокомісії повідомило, що Президент Європейської комісії Жозе Мануель БАРРОЗУ готовий взяти участь у Міжнародній конференції "Двадцять п‘ять років Чорнобильської катастрофи. Безпека майбутнього" за умови відсутності на цьому заході Президента Білорусі О.ЛУКАШЕНКО.

Того ж дня, 17 березня, голова Адміністрації Президента України Сергій ЛЬОВОЧКІН, посилаючись на дані МЗС України, повідомив, що Росію і Білорусь на конференції країн-донорів чорнобильських програм представлятимуть прем‘єр-міністри.

21 березня керівник прес-служби Президента Білорусі Павло ЛЕГКИЙ повідомив, що Президент Білорусі О.ЛУКАШЕНКО візьме участь у київських заходах до 25-річчя аварії на Чорнобильській АЕС.

Проте О.ЛУКАШЕНКО не приїхав на конференцію.

http://www.unian.net/ukr/news/news-432967.html


Коментарі (2 шт.):

1 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 26 квітня 2011 р., 20:13:01  Цитувати
Міністерство закордоних справ обурено безпрецедентно некоректними заявами президента Білорусі Олександра Лукашенка з приводу відвідин Києва.

Про це йдеться в офіційній заяві дипломатичного відомства.

"Пам’ять про жертви радіаційної катастрофи повинна бути консолідуючою ланкою для наших країн. Саме з цих міркувань виходив президент України Віктор Янукович, запрошуючи своїх колег-президентів Російської Федерації та Республіки Білорусь разом вшанувати загиблих внаслідок вибуху на ЧАЕС власне в день, коли сталася найбільша техногенна катастрофа в історії людства", - зазначають в МЗС.

"В цьому заході не було і не могло бути ніякої політики. В цей день будь-які сварки та взаємні претензії тотожні танцю на кістках", - уточнили в відомстві.

В міністерстві зазначають, що особисті образи неприйнятні у спілкуванні між людьми.

"Особливо вони не прийнятні, коли образливі вислови адресуються державним діячам, які представляють суверенні країни та цілі об’єднання країн. На жаль, підходи офіційного Мінську до відносин з Європейським Союзом, багатьма іншими учасниками міжнародної спільноти в останні місяці все менше відповідають нормам міжнародного спілкування", - уточнили в МЗС.

"Українська держава, український народ непохитні у своєму теплому, дружньому ставленні до білоруського народу. В день пам’яті жертв трагедії на ЧАЕС ми поділяємо біль наших сусідів, так само, як вони, не сумніваємося, поділяють наш", - зазначається в заяві.

В міністерстві сподіваються, що "керівництву Білорусі вистачить відповідальності перед власними громадянами повернутися до конструктивної політики співробітництва і з Україною, і з ЄС, які бажають бачити Республіку Білорусь процвітаючою, демократичною та успішною".

http://www.pravda.com.ua/news/2011/04/26/6142134/
2 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 27 квітня 2011 р., 05:29:19  Цитувати
Європейська Комiсiя не має намiру коментувати заяву бiлоруського президента Олександра Лукашенка на адресу президента Жозе Мануеля Баррозу.

"Ми не визнаємо його демократично обраним президентом Республiки Бiлорусь. У ЄК немає практики коментувати заяви звичайних громадян", - сказало у вiвторок у Брюсселi джерело в Європейськiй Комiсiї.

Крiм того, спiврозмовник заявив, що iнформацiя про нiбито умову, висунуту Баррозу брати участь у Чорнобильському самiтi лише в разi вiдсутностi Лукашенка, не вiдповiдає дiйсностi.

"Така умова нiколи не висувалося. Незрозумiло, кому вигiдно поширювати неправдиву iнформацiю", - висловив подив спiврозмовник.

Офiцiйний представник Єврокомісії Олiв‘є Баллi пiдтвердив агентству позицiю Єврокомiсiї не коментувати заяву Лукашенка.

Як відомо, Лукашенко у вiвторок заявив про марнiсть спроб iз боку Євросоюзу упровадити економiчнi санкцiї проти Бiлорусi й розкритикував iнiцiаторiв таких заходiв.

"Просто негiдники. Тому я не хочу говорити про всiляких Баррозу, iнших "козлiв", "бикiв" та iнших... Ми для них (заходу) - конкуренти. Ми - iдеологiчнi противники. Ми - люди, якi проповiдують iнший спосiб життя... Ми для них небезпечнi. I рiч не в якiйсь диктатурi та демократiї... Нам не потрiбна така їхня демократiя", - наголосив бiлоруський президент.

-----
Добавлено 27 квітня 2011 р., 12:42:13:

Образлива заява президента Білорусі Олександра Лукашенка на адресу української влади вплине на відносини двох країн.

Про це заявив посол України в Білорусі Роман Безсмертний, повідомляє Комерсант-Україна.

"Без сумніву. Будь-яка заява, тим більше такі особисті висловлювання, впливають на розвиток взаємин. Це емоції, яким не місце в політиці, а тим більше – в оцінці двосторонніх відносин", - заявив Безсмертний.

Він також нагадав, що Україна неодноразово запрошувала Лукашенка на заходи 26 квітня.

"Але до останнього моменту в нас не було відповіді білоруської сторони. Лише в понеділок увечері із заяви прес-секретаря Олександра Лукашенка ми довідалися, що він не приїде",- повідомив Безсмертний.

Тим часом, за інформацією видання, ще в минулий четвер у Києві знали про відмову Лукашенка від участі в церемонії, хоча намагалися переконати Мінськ переглянути рішення.


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: vhaZ

TIM TV OnLine


Сьогодні віртуальний день народження у 8 користувачів: Monblannt, djelectric, Kazvek, mentozavr, serega0050, Oduvanchik, serega00, snehatroyan,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту