На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Янукович отримав премію від Московської церкви

18 січня 2011 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 1417 | Коментарів: 3
Новина  Янукович отримав премію від Московської церкви
Янукович отримав премію від Московської церкви Президент Віктор Янукович подякував патріарха Московського і всієї Русі Кирила за присудження йому премії імені Патріарха Алексія II. Про це він написав у своєму листі до Кирила, повідомляє прес-служба президента.

"Дозвольте висловити вам, а також правлінню та Опікунській раді Міжнародного громадського фонду єдності православних народів щиру вдячність за присудження мені премії "За видатну діяльність із зміцнення єдності православних народів. За утвердження і просування християнських цінностей у житті суспільства" імені Патріарха Алексія II", - сказано у листі.

Янукович висловив жаль з приводу того, що "заплановані раніше міжнародні заходи" не надають йому можливості бути присутнім на урочистій церемонії вручення премії 21 січня 2011 року.

"Користуючись нагодою, хочу побажати вам, Міжнародному громадському фонду єдності православних народів і всім лауреатам премії Фонду подальших успіхів у справі зміцнення духовних і культурних зв‘язків між народами християнської традиції", – йдеться у листі.

http://www.pravda.com.ua/news/2011/01/18/5799013/


Коментарі (3 шт.):

1 Дивитися профіль crok crok Дата: 18 січня 2011 р., 17:26:29  Цитувати
Ні для кого не секрет, що свого часу відома агенція ТАСС (Телетайпное агентство Советского Союза) була творчо, з додаванням досвіду ЧК-НКВД-КГБ, скопійована з американської CIA (Central Intelligence Agency), у Союзі відомого як ЦРУ. Треба розуміти, що у сучасній Росії ніхто навіть не чихне без дозволу ФСБ. А тому діяльність Міжнародного громадського фонду єдності православних народів з упевненістю можна віднести до просування імперських проросійських ідей у світі. Як відомо, у досягненні своїх цілей Росія не цурається ніяких методів, в тому числі - церковно-релігійних. І тому присудження "премії" нашому янику треба сприймати відповідно!
2 Аноним (гость) Дата: 18 січня 2011 р., 22:48:47  Цитувати
Цікаво, яка ж це видатна діяльність із зміцнення єдності православних народів,,,
3 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 20 січня 2011 р., 17:31:22  Цитувати
Янукович отримає 50 тисяч доларів премії від Кирила


Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ став першим українцем — лауреатом премії імені Патріарха Алексія II ”За видатну діяльність зі зміцнення єдності православних народів. За утвердження і просування християнських цінностей у житті суспільства”. Премія становить 50 тисяч доларів. Про це пише в сьогоднішньому номері “Газета по-українськи”.

Нагороду щороку вручає Міжнародний громадський фонд єдності православних народів. Президент фонду Валерій АЛЕКСЄЄВ розповів, що кандидатуру В.ЯНУКОВИЧА внесло українське відділення фонду.

“Комісія складається з представників дев’яти країн. В.ЯНУКОВИЧА запросили на церемонію вручення 21 січня. Вона відбудеться в залі церковних соборів московського храму Христа Спасителя. У присутності двох тисяч осіб. Будуть депутати, члени російського уряду, посли. Але в українського президента щільний графік візитів, його не буде (В.ЯНУКОВИЧ до 21 січня перебуває з офіційний візитом у Японії)”, - повідомив В.АЛЕКСЄЄВ .

Премію, за його інформацією, вручає голова опікунської ради фонду, глава Російської православної церкви Патріарх КИРИЛО. “Даруємо наш символ - масивний круглий знак зі срібла, прикрашений хрестом. До нього додається диплом і нагрудний знак”, - додав В.АЛЕКСЄЄВ.

У свою чергу народний депутат від Комуністичної партії Катерина САМОЙЛИК, яка очолює українське відділення фонду, повідомила, що претендентів від України на отримання премії висували кілька разів. Але їх відхиляли, бо в Україні немає “релігійної терпимості, православ’я поділене на декілька течій”.

“Серед українських кандидатів був і митрополит Володимир (глава Української православної церкви Московського патріархату – УНІАН). Були думки запропонувати голову Верховної Ради Володимира ЛИТВИНА. На останньому засіданні опікунської ради фонду я сказала, що підтримка В.ЯНУКОВИЧЕМ православ’я заслуговує премії. Жодна людина на засіданні не виступила проти”, - сказала К.САМОЙЛИК.

Премія становить 50 тисяч доларів. Переважна більшість лауреатів одразу віддають гроші на будівництво чи підтримку храмів, монастирів.

Видання інформує, що Міжнародний громадський фонд єдності православних народів вручає премію з 2000 року. Серед понад 40 її лауреатів - колишній Генеральний секретар ООН Бутрос БУТРОС-ГАЛІ, 10 президентів, серед яких росіяни Володимир ПУТІН та Дмитро МЕДВЕДЄВ, троє спікерів парламентів, російський міністр закордонних справ Сергій ЛАВРОВ, екс-мер Москви Юрій ЛУЖКОВ, сербський кінорежисер Емір КУСТУРІЦА, а також православні богословські академії, університети, семінарії.

Цього року лауреатами також стали Блаженнійший архієпископ Нової Юстиніани і всього Кіпру Хризостом II, богословський факультет Пряшівського університету у Словаччині і письменник Валентин РАСПУТІН.


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: ExLBS

TIM TV OnLine


Сьогодні віртуальний день народження у 7 користувачів: lenochek, sewwen, stariy, privatmarke, dragonic, harmful_girl_69, Olexandr12345,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту