На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі



Мебель Прилуки
WEB-камери Прилук
Новини Прилук сьогодні


Вся інформація, що використовується на сайті може розповсюджуватися на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 3.0 License
Новина: Янукович заявил, что ветировал Налоговый кодекс

30 листопада 2010 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 1326 | Коментарів: 3
Новина  Янукович заявил, что ветировал Налоговый кодекс
Янукович заявил, что ветировал Налоговый кодекс Президент Украины Виктор Янукович заявил, что применил вето к Налоговому кодексу, принятому ранее Верховной Радой Украины.

"Сегодня я заветировал Налоговый кодекс", - сказал глава государства журналистам во вторник в аэропорту "Борисполь" перед вылетом в Астану на саммит ОБСЕ.

В.Янукович отметил, что правительство создало рабочую группу по отработке Налогового кодекса и изменения к документу могут быть направлены в парламент уже в четверг. "Сегодня правительством создана рабочая группа, в которую входят представители президента, малого и среднего бизнеса. Сегодня-завтра группа наработает изменения к Налоговому кодексу, которые я рассмотрю в четверг - если они будут отвечать тем требованиям, которые стоят перед Налоговым кодексом, я их подпишу и направлю в парламент", - сказал президент.

В.Янукович выразил надежду на то, что удастся создать Налоговый кодекс, которые будет соответствовать цели модернизации экономики страны и выведения ее из тени. По словам главы государства, также будет создан прозрачный механизм накопления ресурсов в государственный бюджет и мотивация для роста экономики, поддержка отечественного товаропроизводителя.

Как сообщалось, начиная совещание с экономическим блоком правительства и администрацией президента в аэропорту "Борисполь", В.Янкович заявил: "Кодекс нужно доработать по некоторым разделам, и по каким именно, я хотел бы сегодня услышать от вас", - сказал президент, начиная совещание с экономическим блоком правительства и администрацией президента в аэропорту "Борисполь" перед вылетом в Астану на саммит ОБСЕ.

В.Янукович поручил присутствующим до четверга поработать над разделами Налогового кодекса, которые нужно изменить.

По мнению В.Януковича, нужно доработать те разделы Налогового кодекса, которые касаются защиты прав товаропроизводителей и бизнеса.

Как сообщалось, с 22 ноября на Майдане Независимости в Киеве проходит бессрочная акция протеста предпринимателей. Они требуют от президента применить право вето к принятому Верховной Радой на минувшей неделе Налоговому кодексу, серьезно меняющей условия ведения бизнеса по упрощенной системе налогообложения.

http://www.interfax.com.ua/rus/main/54750/


Коментарі (3 шт.):

1 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 30 листопада 2010 р., 15:11:13  Цитувати
Предприниматели будут продолжать требовать отставки Кабмина или его части. Об этом «Зеркалу недели» заявил пресс-секретарь Центрального штаба спасения украинского предпринимательства Святослав Швецов.

По его словам, предприниматели, как минимум, будут требовать отставки блока правительства, отвечающего за разработку Налогового кодекса — министра финансов Федора Ярошенко, вице-премьера Сергея Тигипко, главы Госкомпредпринимательства Михаила Бродского и премьер-министра Николая Азарова, который «не полностью прочитал» Налоговый кодекс.

Швецов также сообщил, что предприниматели будут настаивать на участии представителей малого и среднего бизнеса в разработке нового Налогового кодекса.

Как сообщалось, президент Виктор Янукович применил право вето к Налоговому кодексу и потребовал доработать отдельные его разделы до четверга, 2 декабря.

http://news.zn.ua/news/67439?utm_source=ZN+List&utm_campaign=23bd7d0390-_11_30_2010&utm_medium=email

-----
Добавлено 30 листопада 2010 р., 16:32:53:

Підприємці бояться, що влада їх обдурить

Підприємці наполягають на покаранні чиновників, винних у створенні "нефахового" Податкового кодексу.

Про це йдеться у заяві Центрального штабу порятунку українського підприємництва.

"Влада злякалася протестів підприємців і призупинила дію антинародного Податкового кодексу. Однак, остаточної перемоги ми ще не досягли. Нас не влаштують косметичні поправки до Податкового кодексу, що пропонуються переговорною групою Кабінету міністрів", - зазначають підприємці.

Як зазначається у заяві, понад двісті статей у Податковому кодексі вимагають змінення.

"А це більше ніж половина усього документу. Такий обсяг необхідних змін потребує не внесення поправок, а розробки абсолютно нового документу", - наголосили у штабі.

Підприємці заявили, що "у четвер 2 грудня Верховна Рада розглядатиме вето президента на Податковий кодекс, і не виключено, що спробує його подолати".

Вони вимагають від Верховної Ради "голосування з повернутого президентом документу за відміну цього Податкового кодексу".

Також підприємці вимагають від президента відставки "некомпетентного і непрофесійного" уряду на чолі з прем’єром Миколою Азаровим, а від нового Кабміну – "створення спільної з представниками малого і середнього бізнесу комісії з розробки нового Податкового кодексу і реально публічного обговорення".

Підприємці закликали "усіх протестувальників і громадян, які підтримують акцію "За чесні податки", не зупиняти протестні виступи" і провести у четвер 2 грудня "всеукраїнську акцію на підтримку вето".

"В іншому разі влада внесе дві-три незначні поправки і вчергове обдурить народ", - наголошується у заяві.

Українська правда
2 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 1 грудня 2010 р., 00:06:47  Цитувати
Янукович підписав указ про звільнення Бродського з посади голови Держкомпідприємництва.
Планується, що його на посаді замінить Дмитро Швець.

Як повідомлялося раніше, протестуючі підприємці домоглися відставки голови Держкомпідприємництва Михайла Бродського. Про це повідомляло видання "Коментарі" з посилання на власні джерела в переговорній групі підприємців.

За даними джерела, підприємцям було обіцяно, що Михайло Бродський буде звільнений, а на його місце буде призначений Дмитро Швець, який раніше вже обіймав посаду голови Держпідприємництва.

Як відомо, підприємці протестували на Майдані за звільнення Бродського, Азарова та Тігіпко, які відповідають за розробку Податкового кодексу.

Нагадаємо, раніше Бродський визнав, що його компанія має борги перед Пенсійним фондом. ТОВ "Черкаський Деревообробний комбінат", власником якого він є, справді заборгувало 2,5 мільйони гривень Пенсійному фонду.

Визнавши, що ситуація дійсно "достатньо некоректна", він запевнив, що збирався погасити борг перед ПФ одразу ж після продажу майна підприємства.

Як відомо, ТОВ "Черкаський Деревообробний комбінат", яким володіє Бродський було внесено до списку списку найбільших боржників в Черкасах.

Нагадаємо, президент Віктор Янукович застосував право вето до Податкового кодексу і вимагає доопрацювати окремі його розділи до четверга, 2 грудня.

http://tsn.ua/ukrayina/pidpriyemci-domoglisya-vidstavki-brodskogo.html





Добавлено 1 грудня 2010 р., 00:27:58:


Заява Асамблеї громадських організацій малого і середнього бізнесу України

30 листопада 2010 року

Розвиток подій навколо накладення вето Президента на Податковий кодекс з одночасним скеруванням поправок для розгляду Верховною Радою та інформаційні війни, які ведуться з цього питання, примусили нас зробити наступну заяву.

Ми розуміємо, що вето Президента з «необхідними поправками» до Податкового кодексу дає можливість прийняти наявний варіант Податкового кодексу простою більшістю голосів. Ми не погоджуємося, що протягом двох днів чи навіть тижня можна суттєво виправити настільки неякісний проект, яким є цей Податковий кодекс.

Ми вважаємо неприпустимим зі сторони уряду постійне намагання викривити нашу основну вимогу, а саме вето на Податковий кодекс, й перетворити його у набір незначних правок, що лише завуальовують очевидний негативний вплив цього документу на бізнес-середовище.

Ми вважаємо недоречною та неприпустимою участь частини представників асоціацій бізнесу у переговорному процесі щодо внесення будь-яких змін до існуючого варіанту Податкового кодексу і переконливо просимо їх не перешкоджати спільній справі Майдану, адже абсолютна більшість підприємницького загалу Майдану висловилась за єдино прийнятне рішення – вето Президента та початок роботи над новим проектом Податкового кодексу, дія якого може розпочатися не раніше як з 01.01.2012 р.

Ми не відступимо і від наших вимог щодо особистої відповідальності чиновників, які у настільки непрофесійний спосіб позбавили бізнес можливості нормальної роботи та розвитку, починаючи з липня поточного року.

Саме тому ми просимо наших колег – підприємців та усіх, хто підтримує наші вимоги, знову вийти на Майдан 2 грудня о 9.00.

Бізнес не може функціонувати за правилами, які встановлюються без попереднього аналізу регуляторного впливу, без адекватного обговорення у середовищі усіх зацікавлених сторін.

Ми зі свого боку готові активно включитися у процес підготовки нового варіанту Податкового кодексу, що гарантує бізнесу розвиток та нормальне функціонування бюджетного процесу.

Ми наголошуємо, що абсолютно неприйнятний варіант Трудового кодексу, що теж невдовзі розглядатиметься у Верховній Раді, викличе за умови його підтримки нашу адекватну реакцію.

Спільно з Конфедерацією вільних профспілок ми готові до співпраці у підготовці якісних, орієнтованих на розвиток суспільства як Податкового, так і Трудового кодексу.

Голова Координаційної ради Асамблеї
Ігор Гурняк

P.S. Асамблея громадських організацій малого і середнього бізнесу України, яка об’єднує 130 організацій підприємців, є одним з найбільших об’єднань, які беруть участь в організації протестів. У штабі та переговорній групі Асамблея має квоту у 2 місця з 8.

http://mistovoli.org/zayava-asamble%d1%97-gromadskix-organizacij-malogo-i-serednogo-biznesu-ukra%d1%97ni/

-----
Добавлено 1 грудня 2010 р., 14:13:41:

Михайло БРОДСЬКИЙ заявляє, що добровільно не піде у відставку із посади голови Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва.

Про це голова Держкомпідприємництва написав у своєму веб-блозі.

«Добровільно у відставку я не піду. Потрібно закінчити дерегуляцію. Ми багато що в цьому напрямку вже зрушили з місця, тепер потрібно довести дерегуляцію до кінця. Після цього – можливо», - зазначив він.

При цьому він додав, що «якщо Президент вирішить відправити мене у відставку - це його право. Народ його обрав і дав повноваження. Рішення Президента я не коментую».

Як повідомлялося, сьогодні деякі ЗМІ з посиланням на джерела написали, що Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ звільнив М.БРОДСЬКОГО з посади голови Держкомпідприємництва.

-----
Добавлено 1 грудня 2010 р., 19:27:25:

Підприємці вимагають у влади Податкового кодексу "з нуля"

Підприємці вимагають розробки цілком нового варіанту Податкового кодексу і у четвер знову збираються на масовий мітинг на Майдані Незалежності у Києві.

Як повідомили представники Центрального штабу порятунку українського підприємництва на прес-конференції в УНІАН, їх не влаштовує вето президента на окремі частини Податкового кодексу, ухваленого в парламенті.

Прес-секретар Штабу Святослав Швецов сказав, що "накладено не вето, а Податковий кодекс з поправками, внесеними адміністрацією президента, направлений знову до Верховної Ради, і фактично це не є вето".

"Наша вимога до президента – повне вето – не знімається. Вона так само актуальна", - підкреслив він.

За словами Швецова, група осіб, уповноважених для переговорів від підприємців, подала 25 листопада в адміністрацію президента і 28-го – у Міністерство фінансів документи, які говорять, що близько 200 статей Податкового кодексу потребують змін.

"Документ, в якому половина статей потребує змін, треба розробляти з нуля. Ніякими поправками це не змінити", - переконаний представник Штабу порятунку підприємництва.

При цьому він наголосив, що акція підприємців є цілком аполітичною.

"Але при цьому спостерігаються спроби різних політичних сил вплинути на цей процес і розколоти, особисто з боку влади, ряди протестуючих різними заявами та провокаціями", - стверджує він.
"Ми заявляємо: ніякого розколу немає. Є національно-координаційна рада підприємців і є групи організаторів, які висувають одні й ті ж вимоги з 22 листопада: це вето президента на Податковий кодекс, повернення його у ВР та відміна парламентом Податкового кодексу. Це створення спільної експертної групи та розробка цілком нового документа і внесення його у ВР та голосування за нього", - зазначив Швецов.

Представник переговорної групи від Центрального штабу порятунку підприємництва Юрій Єременко додав, що "якісь переговори (про зміни лише окремих статей ПК) – це тільки особиста ініціатива і деструктив".

Він також нагадав, що підприємці наполягають на відставці авторів Податкового кодексу. Перш за все - віце-прем’єра Сергія Тігіпка та голови Держкомпідприємництва Михайла Бродського.

А Володимир Дорош завив: "Місто Волі" (на Майдані Незалежності) стоїть і стоятиме доти, поки ми не переконаємося, що новий Податковий кодекс таки почне розроблятись".

Він повідомив, що свої вимоги підприємці мають намір оголосити у четвер на мітингу, який почнеться о 10:00.

"Ми завтра на Майдані Незалежності проводимо збір суб’єктів господарювання з усієї країни для того, щоб влада зрозуміла, що вона нас не заговорила. Ми готові до конструктиву, готові до діалогу, до партнерських відносин", - сказав Дорош.

http://www.pravda.com.ua/news/2010/12/1/5634357/
3 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 2 грудня 2010 р., 13:44:54  Цитувати
Литвин: ВР «приречена» прийняти Податковий кодекс у п‘ятницю

Верховна Рада України в будь-якому випадку буде змушена розглянути пропозиції президента України до Податкового кодексу і прийняти закон у новій редакції, оскільки необхідно терміново ухвалювати держбюджет-2011. Про це заявив спікер ВР Володимир Литвин в ефірі «Радіо Ера», повідомляє прес-служба.

«Президент прийняв рішення накласти вето і завтра ми сподіваємося отримати його поправки до Кодексу. Тоді можна буде провести засідання комітету і підготувати документ для розгляду в сесійній залі у п‘ятницю (3 грудня, — ред.)», — сказав Литвин.

При цьому він додав, що мова йде не про подолання вето, а мова йде про те, що Податковий кодекс буде прийнятий з урахуванням побажань президента.

«Далі відкладати не можна, оскільки потрібно розглядати державний бюджет...Верховна Рада, скажу відверто, приречена прийняти побажання президента, інакше можуть виникнути серйозні проблеми щодо прийняття бюджету на 2011 рік», — підкреслив він.

«Цей бюджет має бути прийнятий в новій бюджетній основі. В іншому випадку, можуть виникнути проблеми з виконання державою соціальних зобов‘язань — виникне проблема фінансування пенсій та соціальної сфери», — пояснив глава парламенту.

Литвин зазначив, що Податковий кодекс є недосконалим, не вирішує проблем тих, хто працює за спрощеною системою, але разом з тим, дозволяє впорядкувати податкову систему.

«Так, цей кодекс недосконалий. Але рух зроблено, і на базі цього можна вдосконалювати документ у процесі його фактичної роботи», — підкреслив голова Верховної Ради. «Просто говорити, що все погано — це не вирішення проблеми. Треба запропонувати, як зробити краще», — зазначив він.

«Цей документ — не рядовий, і подія ця, відповідно, резонансна. Було багато мотивацій для того, щоб президент України підписав цей документ, а потім надіслав свої зауваження до Верховної Ради України. У той же час було прийнято нелегке і відповідальне рішення. І владі необхідно мужньо визнати свої помилки», — сказав Литвин.


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: x2btG

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: viktor,

Сьогодні віртуальний день народження у 9 користувачів: Amore-20, XoXoL, BOBAH, snepir, fender2501, vylfovich, qazwww, awtoroad, NovaMebel,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту