На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі



Мебель Прилуки
WEB-камери Прилук
Новини Прилук сьогодні


Вся інформація, що використовується на сайті може розповсюджуватися на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 3.0 License
Новина: Інтернет-конференція з головою Чернігівської ВО «Свобода»

24 жовтня 2010 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 1118 | Коментарів: 1
Новина  Інтернет-конференція з головою Чернігівської ВО «Свобода»
Інтернет-конференція з головою Чернігівської ВО «Свобода» 26 жовтня 2010 року з 14.00 до 15.30 на «Високому Валі» відбудеться Інтернет-конференція з Першим номером виборчого списку до Чернігівської обласної ради, співзасновником ВО «Свобода», членом Політради та головою Чернігівської обласної організації ВО «Свобода» - Андрієм Міщенком.

Тема: Місцеві вибори у Чернігівській області. Участь в ній ВО "Свобода" і особливості передвиборних перегонів.

Свої запитання можете ставити вже зараз. Повідомлення, які містять персональні образи, нецензурні вислови, або не стосуються теми, публікуватися не будуть.

http://val.ua/politics/region/208208.html


Коментарі (1 шт.):

1 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 26 жовтня 2010 р., 16:35:22  Цитувати
Інтернет-конференція з головою Чернігівської обласної організації ВО «Свобода»

На «Високому Валі» відбулась Інтернет-конференція з Першим номером виборчого списку до Чернігівської обласної ради, співзасновником ВО «Свобода», членом Політради та головою Чернігівської обласної організації ВО «Свобода» - Андрієм Міщенком.
Тема: Місцеві вибори у Чернігівській області. Участь в ній ВО "Свобода" і особливості передвиборних перегонів.


Українець:
Дуже цікаво хто фінансує ВО "Свобода" загалом і вашу виборчу кампанію закрема.

Андрій МІЩЕНКО:
Тим хто розпускає слухи про фінансування ВО «Свободи» з чийогось боку – навіть не хочу відповідати, бо і так не почують мене. Для них ми видали посібник де вказали посилання на всі плітки хто нас фінансує, нехай сідають з калькулятором і рахують скільки в нас грошей, мабуть більше, ніж в Біла Гейтса. http://www.svoboda.org.ua/static/gazeta/svoboda_spets_finansy.pdf

Вони свою антиукраїнську пропаганду відточували десятиліттями в Москві на Луб’янці. Але московська брехня свідчить про те, що вони бояться. Як боялися холодноярських повстанців та хлопців отамана Галаки, крутянців, козаків Армії УНР та вояків ОУН-УПА. На ці наклепи відповідь дав ще Тарас Шевченко: «Брешеш, людоморе, за святую правду-волю розбійник не стане». Відповім нашим прихильникам та нашим виборцям. Не знайшовши в наших рядах одіозних фігур, котрими кишать інші партії, бачучи наш поступ в українському суспільстві, діяльність, підбір кадрів і т.п., наші вороги вдалися до провіреного способу дискредитації – запустити побрехеньки про начебто утримання нашої організації, котримсь із олігархів. Будучи людьми «дрібними», (купівля-продаж, продатися дорожче, вкрасти, забрати і т.п.) вони ніколи не осягнуть цілей і завдань нашої справи та ідеології українського націоналізму, тому і інших міряють по собі. Слова жертовність, посвята, дух, велич, відповідальність – відсутні в їхньому лексиконі. Ми ж опираємось на свій народ і відповідно - отримуємо підтримку українців, фінансову в тому числі. На наш погляд організація вибудувала правильну схему власного фінансування, створивши економічну раду, здебільшого це підприємці - прихильники та члени партії, вони найбільше поповнюють казну партії.

Відкритий також постійно діючий рахунок, на котрий надсилають кошти наші симпатики, кожний член партії сплачує внески. ВО «Свобода» розробила анкету-прихильника, в якій наші симпатики вказують про розмір та вимір допомоги нашому об’єднанню. Приблизні пункти: розповсюджувач партійної преси, надання транспортних послуг, площ під офіси, пальне, офісна техніка, канцелярські товари, погоджуюсь бути спостерігачем, членом територіальної виборчої комісії, агітатором і т.п. Ми маємо доброчинників, але не маємо спонсорів. Спонсор потребує дивідендів, ми ж ні перед ким не маємо фінансових зобов’язань. Потрібно відійти від «нав’язаного» стереотипу - якщо Ти за Україну, Ти маєш сімдесять років, вуса а - ля «плач України», в руках калина, а на ногах обов’язково латані шкарпетки. Середній вік членів партії – 35 років, вік розквіту та сил, багато моїх побратимів є самодостатніми людьми, Чернігівщина не виняток, зрештою хтось має розірвати замкнуте коло політичної проституції, де існує одне гасло дай за дай. Особисто я дав на виборчу кампанію 9000 грн., так поступив не тільки я один, в області балотується десятки наших кандидатів, міські та районні організації, відкриті виборчі фонди, котрі наповнюються коштами. Маємо власну офісну техніку. Станом на 26 жовтня потрачено до 30000 грн. на виготовлення поліграфічної продукції для наших кандидатів, телевізійні та радіоефіри надані державою. В організації заведене правило: після виборів, завжди оприлюднюється звіт по використаних коштах, звітує голова КРК, після виборів, на обласній партійній конференції, буде озвучена остаточна сума витрат на виборчу кампанію Чернігівською «Свободою». Кожний може перевірити на офіційному сайті ВО «Свободи».

Для тих, хто мислить, відповім просто: казати, що «Свободу» фінансують олігархи-неукраїнці – це так само як, не червоніючи стверджувати, що Гонту і Залізняка фінансувала центральна Уманська синагога. Крапка.

Докладніше


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: 4VAsO

TIM TV OnLine


Сьогодні віртуальний день народження у 11 користувачів: Ladan, Drink-student, Vyacheslav, Killer, GHoST, Alya, FOTOKRAY, ltl034, ltl03111214, yyv, Milova,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту