На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі



Мебель Прилуки
WEB-камери Прилук
Новини Прилук сьогодні


Вся інформація, що використовується на сайті може розповсюджуватися на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 3.0 License
Новина: Прилуцькі комунальники "готують санчата" з літа

18 серпня 2010 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 1838 | Коментарів: 0
Новина  Прилуцькі комунальники "готують санчата" з літа
Прилуцькі комунальники "готують санчата" з літа Злагоджена робота підприємств житлово-комунальної сфери є дуже важливою для міста. Аби належним чином підготуватися до осінньо-зимового періоду 2010-2011 років, прилуцькі комунальники відповідно до заходів, затверджених виконкомом міської ради, провели й продовжують проводити необхідні роботи.

Комунальне підприємство "Прилукитепловодопостачання", як і в попередні роки, свою діяльність спрямовує, в основному, на своєчасну підготовку до опалювального сезону котелень, теплових пунктів та інженерних мереж теплопостачання і гарячого водопостачання. Також проводяться ремонт і заміна ділянок інженерних мереж водопровідно-каналізаційного, газового господарства та електрообладнання.

По цехах "Прилукитепловодопостачання" з початку 2010 року виконано капітального і поточного ремонтів на суму 307,02 тис. грн.

По дільниці теплопостачання проведено гідравлічне випробування теплових мереж; підготовлено 71% котелень, із них 14 міні-котелень і 6 (66,7%) теплових пунктів; виконано заміну 1070 м теплових мереж на попередньо ізольовані труби, що становить 44% від запланованого (до кінця серпня даний вид робіт буде виконано на 70% від запланованого).

Також проведені режимно-налагоджувальні роботи й теплотехнічні іспити 15 водогрійних котлів на чотирьох котельнях, що дозволить котельням працювати в режимі енергозбереження.
У поточному році за кошти державної субвенції планується повна реконструкція централізованої котельні по вул. Перемоги, 180.

По дільниці водопостачання у 2010 році виконано заміну 804 м (89% від запланованого) водопровідної мережі, що на 90% більше, ніж за аналогічний період торік; відремонтовано 9 глибинних насосів і 26 пожежних гідрантів; здійснено підготовку 3 свердловин, що складає 75% від запланованого на поточний рік.

По дільниці водовідведення замінено 52 м каналізаційних мереж, відремонтовано 13 фекальних насосів, підготовлено 1 каналізаційну насосну станцію і на 50% - міські каналізаційно-очисні споруди.

У зв’язку з передачею на обслуговування підприємству внутрішньобудинкових інженерних мереж здійснюються їх ремонт та підготовка до осінньо-зимового періоду, а також заміна і ремонт запірної арматури й інші роботи на суму близько 53,0 тис. грн.

У 220 житлових будинках проведено гідравлічне випробування внутрішньобудинкових мереж, у 18-ти - їх промивку.

Проблемними питаннями для підприємства залишаються:

- встановлення міні-котелень, які надійшли у рамках проекту ТАСІS і на виконання проектно-кошторисної документації яких потрібно 239,0 тис. грн.;
- недостатнє забезпечення влітку мешканців мікрорайону Рокитний питною водою; для вирішення цієї проблеми необхідно побудувати артсвердловину, вартість проектно-кошторисної документації якої - 80,0 тис. грн.

"Прилукитепловодопостачання" подає питну воду з відхиленням від вимог ГОСТ 2874-82 за показником вмісту фтору до 2,8 мг/куб. дм. Наразі підприємство не в змозі забезпечити населення міста водою, яка б відповідала вимогам стандартів, оскільки не має коштів на будівництво знефторювальної установки. Проте, не зважаючи на відсутність фінансування, "Прилукитепловодопостачання" за власний кошт виконало інженерно-геологічні вишукування (вартість робіт - 37,2 тис. грн.) на її будівництво. Крім того, проводиться тендер на закупівлю робіт з виготовлення проекту на будівництво знефторювальної установки. Вартість проектно-кошторисної документації становитиме близько 800,0 тис. грн. Слід зазначити, що подача води з відхиленням від вимог ГОСТу 2874-82 може призвести до застосування штрафних санкцій з боку контролюючих органів у розмірі 25% від загального обсягу поданої води, що складає 7 тис. грн. за день.

Серед проблем і будівництво самоплинного каналізаційного колектора. Питання надання КП "Прилукитепловодопостачання" дозволу на збір матеріалів попереднього погодження та вибору земельної ділянки під будівництво каналізаційного колектора від міських каналізаційних очисних споруд до біоставків "Прилукитепловодопостачання" на території Дідовецької сільради досі не вирішене.

Комунальне підприємство "Прилукижитлобуд" з початку року проводить поточні ремонти м’якої покрівлі на 93 будинках і 42 під’їздів; роботи з благоустрою прилеглих територій; перевірку димових і вентиляційних каналів у 7390 квартирах; ремонт електрощитових і вхідних дверей; скління вікон сходових клітин у 46 будинках; ремонт тамбурів і зливового водовідведення у будинках тощо.

Фактично до зими підготовлено 216 будинків із 348, що на балансі "Прилукижитлобуду" .
Готуючись до осінньо-зимового періоду, підприємство приділяє велику увагу капітальному ремонту житлового фонду. У поточному році, як і в минулому, на вказані роботи використано 200 тис. грн. Усі вони направлені на ремонт м’якої покрівлі в 15 будинках.

Але все одно стан покрівлі будинків житлового фонду є проблемним для "Прилукижитлобуду": потребують негайного ремонту близько 5 тис. кв. м м’якої покрівлі. Також турбує незадовільний стан плит перекриття лоджій, міжпанельних швів, ліфтів – на це додатково необхідно 579 тис. грн.
У 2010 році дані кошти в місцевому бюджеті відсутні.

Комунальне підприємство "Міськсвітло" за 7 місяців нинішнього року висадило 310 декоративних дерев та кущів, зрізало 170 аварійних і сухостійних дерев, викосило 68 га газонів на зеленій зоні, встановило й замінило 95 дорожніх знаків.

Постійно проводяться обслуговування систем зовнішнього освітлення, ремонт і обслуговування світлофорних об’єктів по місту. Усього виконано робіт на загальну суму близько 450 тис. грн.
Головна проблема "Міськсвітла" - незадовільний стан техніки у зв’язку з великим терміном її експлуатації.

Комунальним підприємством "Послуга" до осінньо-зимового періоду підготовлено 4 одиниці спеціалізованої прибиральної техніки, відремонтовано 5 зливоприймальників закритої зливової каналізації на центральних вулицях Прилук і прочищено відкриту зливову каналізацію. Ремонтуються адмінбудівлі, майстерні, гаражі.

Новостворене КП "Послуга" почало надавати послуги по вивезенню та утилізації твердих побутових відходів і прибиранню вулиць тільки з липня 2010 року. На жаль, навіть при наявності фінансування з місцевого бюджету або спонсорських коштів "Послуга" наразі не має спеціалізованої техніки, яка б улітку поливала вулиці й тротуари та зелені зони водою. Спеціалізований автомобіль, що може надавати цей вид послуг, зареєстрований за КП "Комунальні послуги". Перереєстрація автомобіля в ДАІ завершиться десь до другої половини вересня, коли даний вид послуг стане неактуальним. І вже з вересня згадана машина переобладнуватиметься для розчищення вулиць у зимовий період: на ній встановлять відвал і розкидач піщано-сольової суміші.

Проблема "Послуги" - забезпечення протиожеледним матеріалом. Зараз на території підприємства знаходиться 225 тонн такого матеріалу - це 11% від потреби. Також проблемою є придбання нової спецтехніки, а саме: двигуна на автогрейдер і навісного обладнання на трактор МТЗ-80 та КАМАЗ. Крім того, потребують ремонту розкидачі піщано-сольової суміші й трактори Т-25 і МТЗ-80.
У 2010 році в Прилуках здійснено ямковий ремонт доріг на площі 6,5 тис. кв. м. на суму 850 тис. грн. Крім ВАТ "Шляховик", до ремонту доріг було залучено підприємство "Варваавтодор".

Комунальним підприємством КШХ "Шкільний" (це єдине підприємство в місті, яке забезпечує харчування дітей усіх установ бюджетної сфери та стаціонарних хворих у лікарні) проведено профілактичний огляд і консервування опалювальних систем у будівлі адмінуправління, кондитерського цеху, базового підприємства "Нафтовик". Комбінат виконав поточний ремонт продовольчих складів, овочесховищ і кондитерського цеху. Усього виконано робіт на загальну суму близько 44,8 тис. грн.

Для організації в осінньо-зимовий період своєчасного і якісного харчування в закладах охорони здоров’я, освітніх та дошкільних навчальних закладах Прилук заплановано заготовити 150 тонн картоплі та 150 тонн інших овочів і консервованої овочевої продукції.

Олександр Сивенко, заступник міського голови м. Прилуки
http://gradpryluky.info/index.php?newsid=1120


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: yFQXC

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: viktor,

Сьогодні віртуальний день народження у 9 користувачів: Amore-20, XoXoL, BOBAH, snepir, fender2501, vylfovich, qazwww, awtoroad, NovaMebel,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту