На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі



Мебель Прилуки
WEB-камери Прилук
Новини Прилук сьогодні


Вся інформація, що використовується на сайті може розповсюджуватися на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 3.0 License
Новина: Рух "Стоп цензурі!" обіцяє загальнонаціональний страйк. Три канали вже перервали ефір

15 серпня 2010 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 1297 | Коментарів: 4
Новина  Рух "Стоп цензурі!" обіцяє загальнонаціональний страйк. Три канали вже перервали ефір
Рух "Стоп цензурі!" обіцяє загальнонаціональний страйк. Три канали вже перервали ефір Рух «Стоп цензурі!» звертає увагу усіх міжнародних журналістських та правозахисних організацій на згортання новою владою демократичних процесів та свобод в Україні.

Не зважаючи на чисельні звернення українських та міжнародних журналістських організацій щодо порушень прав журналістів та випадків перешкоджання їхній професійній діяльності, українська влада в особі Президента В. Януковича, офіційно роблячи заяви про підтримку свободи слова, насправді, посіла відсторонену позицію та ігнорує законні вимоги журналістів щодо їх права на професію. Кількість випадків перешкоджання журналістській діяльності, фактів цензури, різного роду тиску на окремих журналістів та творчі колективи невпинно зростає.

Особливо загрозливою ситуація зі свободою слова в Україні виглядає на тлі прямого тиску з боку силових органів на телеканали «ТВі», «5 канал» та ТРК «Чорноморська», які знаходяться під загрозою закриття.

Рух “Стоп цензурі!” нагадує про рекомендації міжнародних журналістських організації «Репортери без кордонів», Міжнародного інституту преси, інших міжнародних інститутів, відомих громадських та політичних діячів щодо наявного конфлікту інтересів та неможливості сумісництва керівником Служби Безпеки України В.І.Хорошковським посад в силовому відомстві та в найбільшому медіахолдингу, який контролює значний обсяг телевізійного ефіру в країні.

Рух «Стоп цензурі!» просить Моніторинговий комітет Парламентської Асамблеї Ради Європи, Організацію зі Співробітництва та Безпеки в Європі, посольства іноземних країн, міжнародні журналістські та правозахисні організації звернути увагу Президента України як Гаранта Конституції України на погіршення ситуації зі свободою слова в Україні і зробити усе можливе для забезпечення належного рівня функціонування медіа в Україні на засадах невтручання держави в роботу засобів масової інформації.

У разі невиконання рекомендацій міжнародних журналістських організацій та недотримання міжнародних зобов’язань України в сфері захисту вільних медіа з боку Президента України, Рух «Стоп цензурі!» залишає за собою право закликати журналістів України до загальнонаціонального журналістського страйку.

Сьогодні о 19:00 ефір трьох телеканалів ("5 канал", ТВі та ТРК "Чорноморська") перервався і на екрані з‘явився напис українською та англійською мовами: "Попереджувальний страйк трьох телеканалів на захист свободи слова в Україні".

Довідка
Громадський рух «Стоп цензурі!»
Громадський рух «Стоп цензурі!» створений 21 травня 2010 року. Рух є неформальним об’єднанням журналістів, що утворилося у відповідь на утиски свободи слова в Україні.

Це ініціатива українських журналістів та медійних громадських організацій щодо відстоювання свободи слова, запобігання встановленню цензури в Україні, унеможливлення перешкоджання професійній діяльності журналістів та порушення професійних стандартів при висвітленні суспільно-політичних питань.

Громадський рух «Стоп цензурі!» не підтримує жодну політичну силу, не фінансується політичними партіями.

Дізнатися більше або приєднатися до Громадського руху «Стоп цензурі!» можна за посиланням http://www.telekritika.ua/news/2010-05-22/53128

http://val.ua/politics/ukraine/206770.html


Коментарі (4 шт.):

1 Дивитися профіль LIOSHA LIOSHA Дата: 15 серпня 2010 р., 14:30:28  Цитувати
бред !!!!
2 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 16 серпня 2010 р., 03:04:17  Цитувати
Частоти 5 каналу і ТВі заберуть - юрист

Справа з відбору ліцензій у 5 каналу і ТВі є суто політичною.
Таку думку озвучила юрист Тетяна Монтян, під час телемарафону на каналі ТВі.

"Ніякою юриспруденцією тут не пахне, з тих часів як помаранчеві відібрали частоти у каналу КРТ і закінчуючи зараз коли їх намагаються відібрати у 5 каналу і ТВі", - заявила вона.

На думку Монтян судді не підуть проти волі можновладців: "Навіщо суддям підставлятися заради якогось телеканалу ТВі?"

"Сидять собі спокійно, виносять рішення яке їм скажуть і працюють собі далі. Таких справ доволі мало, а більшість справ - сиди собі та заколочуй бабло. Навіщо їм заради каналу ТВі чи ще якоїсь справи нариватись на скандал", - зазначила юрист.

Монтян заявила, "програєте, бо проти вас виступає Хорошковський".

"Якщо він так зганьбився і "нагнув" суддів, щоб вони приписали неіснуючий юридичний стаж, він буде йти до кінця. А що йому втрачати? Він і так став посміховиськом. Ми не знаємо, що саме мотивувало суддів приймати таке рішення", - сказала юрист.

"Ми не знаємо, яку мотивацію для них знайшов Хорошковський, бо при здоровому глузді такі рішення приймати не можна", - додала вона.

Як відомо, 16 серпня Київський апеляційний адмінсуд буде розглядати справу про надання частот і ліцензій 5 каналу, ТВі та ще 14 телекомпаніям.
3 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 27 серпня 2010 р., 01:59:40  Цитувати
Апеляційний суд відмовив 5 каналу і ТВі

Київський апеляційний адміністративний суд відмовив у задоволенні шести клопотань з питання законності надання ліцензій 5 каналу та ТВі.

Відповідне рішення суд виніс на засіданні в четвер, повідомляє "Обком" із посиланням на УНІАН.

Зокрема, суд відмовив авторам апеляційної скарги у задоволенні клопотань щодо включення в якості учасників судового процесу чотирьох представників, яким делегували відповідні повноваження зборів журналістських колективів.

Також відмовлено у задоволенні клопотання про припинення розгляду апеляційної скарги у зв‘язку з невирішеними в суді першої інстанції (Окружному адміністративному суді Києва) питання щодо справляння державного мита.

Крім цього суд відмовив у клопотанні про зупинення розгляду апеляційної скарги у зв‘язку з тим, що в Окружному адмінсуді Києва ще не прийняті рішення по двох справах, які пов‘язані своїм предметом з розглядуваним апеляційним адмінсудом.

Телеканалам також відмовлено у долученні до матеріалів справи диска із записом засідання Нацради, на якому були оголошені результати конкурсу про надання права на мовлення.

Також суд відмовив 5 каналу і ТВі у задоволенні клопотання з приводу виклику в суд для дачі пояснень учасників засідання Нацради, на якому було прийнято рішення про надання ліцензії на право мовлення.

Не побажав суд і надання з боку Нацради аудіопротокола засідання, щоб суд зміг дослідити, що насправді відбувалося під час засідання.

Судом було відмовлено у задоволенні клопотання щодо виклику на судове засідання як свідка колишнього виконуючого обов‘язки глави Нацради Юрія Плаксюка.

Такі свої рішення щодо зазначених клопотань суд мотивував в основному відсутністю підстав для задоволення у зв‘язку з необгрунтованістю або тим, що на даному етапі судового слідства задовольняти окремі клопотання не доцільно, і вони будуть розглядатися пізніше.

Поки суд завершив процедуру вивчення клопотань і переходить до розгляду апеляційної скарги по суті.

Як відомо, 8 червня Окружний адміністративний суд Києва повністю задовольнив вимоги за позовом групи телеканалів "Інтер".

Таким чином, було оскаржено рішення Нацради від 27 січня 2010 року про виділення ТВі та 5 каналу частот на мовлення.

Телеканал ТВі оскаржив в Апеляційному адмінсуді Києва це рішення суду.
4 Дивитися профіль serennisima serennisima Дата: 29 серпня 2010 р., 02:03:56  Цитувати
ТВі ніколи не дивилась..


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: fPblS

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: viktor,

Сьогодні віртуальний день народження у 9 користувачів: Amore-20, XoXoL, BOBAH, snepir, fender2501, vylfovich, qazwww, awtoroad, NovaMebel,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту