На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Вісник місцевої влади

4 серпня 2010 р. | Автор: Helen | Переглядів: 1652 | Коментарів: 1
Новина  Вісник місцевої влади
Вісник місцевої влади Міський голова Юрій Беркут провів виїзний прийом громадян у приміщенні комітету самоорганізації населення №2 Заудаївського мікрорайону.
Прийом проводився в порядку черги з 14.00 до 16.00. На прийомі побувало 6 мешканців міста, які піднімали питання землекористування та самочинного будівництва, ремонту мережі водовідведення до житлових будинків об‘єднання співвласників багатоквартирного будинку "Геолог", радіомовлення, облаштування спортивних майданчиків у мікрорайоні, розчищення ставка, організацію міні-ринку та ін.
На частину звернень міський голова надав роз’яснення безпосередньо під час прийому, по решті звернень дані доручення про їх розгляд у відділах та управліннях міської ради в терміни, передбачені чинним законодавством.

Міський голова опікується навчальними закладами

Юрій Беркут з перших днів перебування на посаді міського голови приділяє особливу увагу розвитку освітньої галузі міста, адже, як ніхто інший, розуміє, що діти мають знаходитися в таких приміщеннях, де не протікають дахи; що школярі мають здобувати знання за новими комп‘ютерами; що будівлі шкіл повинні мати сучасний вигляд як зовні, так і всередині; що в Прилуках необхідно збудувати нову школу тощо.
Звичайно, здійснити все заплановане одномоментно немає можливості через відсутність фінансового ресурсу. Адже, як відомо, кілька десятиліть поспіль на ці проблемні питання влада не звертала уваги, тому й вирішити їх сьогодні непросто. Але, попри всі труднощі й проблемність міського бюджету, за 4 роки зроблено немало: проведено капітальний ремонт приміщення школи №2, сучасного вигляду набула школа №14, замінено старі вікна на склопакети в школах №№3, 9, 14, за бюджетні та спонсорські кошти придбано нові комп‘ютерні класи для всіх шкіл міста, побудовано й реконструйовано понад 20 шатрових дахів над приміщеннями дошкільних навчальних закладів, шкіл та закладів культури; за кошти міського бюджету (майже 500 тис. грн.) виконано проект будівництва нового приміщення гімназії №1 (як запевнив губернатор, будівельні роботи розпочнуться вже цьогоріч); на черзі при отриманні відповідних державних субвенцій будівництво нових котелень для ЗОШ №10 та дитячої юнацько-спортивної школи; виділено частину коштів на будівництво шатрових дахів над актовим та спортивними залами спеціалізованої школи №6.
Щоліта міський голова здійснює об‘їзд загальноосвітніх навчальних закладів, аби самому пересвідчитися в якості їх підготовки до нового навчального року.
На сьогодні Юрій Беркут спільно із секретарем міської ради Володимиром Папазовим, головою депутатської комісії, що опікується питаннями освіти, Григорієм Мисаном та начальником управління освіти Тетяною Клименко побував у всіх школах та гімназіях міста з метою перевірки якості виконаних поточних і капітальних ремонтів. Не в усіх загальноосвітніх навчальних закладах якість підготовки приміщень до нового навчального року задовольнила міського голову. Юрій Беркут зробив низку зауважень керівництву шкіл.
Як зазначив міський голова, усунення всіх недоліків буде повторно перевірено.
На момент перевірки фактично підготовленими були школи №№2, 9, 14 та гімназія №5.

28 липня
На засіданні адмінкомісії

Відбулося засідання адміністративної комісії, яка розглянула 11 адмінпротоколів, по яких винесені постанови про накладення штрафу відповідно до статей Кодексу України "Про адміністративні правопорушення", а саме:
- за статтею 159 (порушення правил торгівлі на ринку) винесено 8 попереджень;
- за статтею 182 (порушення правил додержання тиші в населених пунктах) винесено 2 постанови щодо накладення штрафу на порушників на загальну суму 170 грн.;
- за статтею 212-1 (несвоєчасна реєстрація народженої дитини) адмінкомісія зробила усне зауваження батькам.

29 липня
На сесії міської ради
Достроково припинено повноваження депутата міської ради

Депутати міської ради зібралися на пленарне засідання 90 сесії міської ради, яке розпочалося з інформації голови Територіальної виборчої комісії Лариси Черняти щодо дострокового припинення повноважень депутата міської ради від Соціалістичної партії України Володимира Макогона відповідно до судової ухвали від 20 липня 2010 року.
Рішенням Територіальної виборчої комісії визнано обраним депутатом міської ради наступного за списком члена Соціалістичної партії України - Сивенка Олександра Івановича, 1974 року народження.

З метою запобігання екологічній катастрофі

Голова фракції "Соціалістична партія України" Олександр Прозур проінформував про ситуацію, пов‘язану із забрудненням навколишнього середовища Прилуцьким маслоробним комбінатом, та ініціював ухвалення рішення щодо необхідності звернутися до Міністерства екології та інших установ з метою термінової перевірки підприємства, яке робить неочищені викиди відходів виробництва, чим завдає великої шкоди екології Прилуччини.
Міський голова зразу ж під час сесії дав доручення відповідним управлінням та відділам терміново підготувати лист-звернення до голови обласної державної адміністрації, Міністерства охорони навколишнього природного середовища України та відповідних природоохоронних органів щодо перевірки підприємства.

Сесія затвердила виконання бюджету за І півріччя

Наступним депутатський корпус затвердив виконання бюджету міста за І півріччя 2010 року та вніс зміни до рішення міської ради (84 /позачергова/ сесія 5 скликання) від 13 травня 2010 року "Про бюджет міста на 2010 рік".

Виділено кошти на необхідне

Міська рада затвердила кошторис витрат управлінню освіти міської ради для організації відпочинку дітей із функціонально-неспроможних сімей і дітей з девіантною поведінкою в позаміському оздоровчому таборі "Берізка – Юність" та виділила кошти на ремонт вбиральні школи №12, на заміну сходових склоблоків дошкільного навчального закладу №9, на ремонт водопровідної колонки у філії краєзнавчого музею, на капітальний ремонт системи опалення будівлі музею Олега Кошового.

З турботою про людей з обмеженими фізичними можливостями

Керуючись статтею 10 Закону України "Про основи захищеності інвалідів в Україні", розглянувши звернення Прилуцької територіальної первинної організації УТОС, Прилуцької громадської організації молодих інвалідів "Фенікс", та в інтересах територіальної громади м. Прилуки міська рада відповідним рішенням звільнила з 01 травня по 31 грудня 2010 року Прилуцьку громадську організацію молодих інвалідів "Фенікс" від оплати за електроенергію, централізоване водопостачання та газове опалення приміщення, яке вона займає. Цим же рішенням унесено зміни до рішення №3 84 /позачергової/ сесії від 13 травня поточного року "Про розгляд звернень підприємств, організацій".

Народні обранці затвердили міську Програму "Пільги місцевої влади на компенсацію оплати житлово-комунальних послуг Прилуцькій організації молодих інвалідів "Фенікс".

Депутати розглянули низку земельних питань та ухвалили по них відповідні рішення.

На виконання загальнодержавної програми

На виконання загальнодержавної програми реформування житлово-комунального господарства на 2010-2014 роки, постанови Кабінету Міністрів України №1521 "Про реалізацію Закону України "Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку" міська рада затвердила міську Програму "Сприяння створенню та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у м. Прилуки на 2010-2014 роки", метою якої є підвищення ефективності управління житловим фондом шляхом формування конкурентного середовища на ринку комунальних послуг.

Затверджено статути і положення

Депутати затвердили статут комунального підприємства "Послуга" та Положення "Про порядок видачі Дозволу на розміщення на території міста об‘єктів благоустрою будівель і споруд соціально-культурного, побутового, торговельного та іншого призначення".

Пакетом депутатський корпус затвердив у новій редакції положення про окремі управління та відділи міської ради.

Народні обранці опрацювали й затвердили інформацію про роботу виконавчого комітету міської ради за ІІ квартал 2010 року.

Міський голова та депутати проти пониження статусу існуючих вищих навчальних закладів Прилук

Під час пленарного засідання взяв слово депутат міської ради, директор медичного училища Віктор Рябоволенко, який проінформував про ситуацію, що склалася навколо очолюваного ним закладу, який підпорядкований області й фінансується з обласного бюджету.
Щоб запобігти реорганізації вищих навчальних закладів міста І-ІІ рівня акредитації, депутати за пропозицією міського голови, який, до речі, має власну чітку позицію, яка полягає в тому, щоб вищі заклади, що функціонують у місті, розвивалися й рухалися вперед, аби у Прилуках таки з‘явився вищий заклад ІІІ рівня акредитації, прийняли звернення до Чернігівської обласної ради щодо унеможливлення проведення будь-яких заходів, спрямованих на пониження статусу існуючих вищих навчальних закладів Прилук.

Вітаємо з ювілеєм

30 липня відсвяткував 80-річний ювілей учасник Великої Вітчизняної війни, ветеран праці, відмінник освіти України, колишній директор загальноосвітньої школи №6 Силенко Павло Пилипович, який не один десяток років віддав праці на педагогічній ниві. З них більше ніж чверть віку очолював колектив школи №6, до будівництва нового приміщення якої мав безпосереднє відношення, адже довелося тоді бути не лише директором, а водночас і будівничим. Тому найбільшою гордістю ювіляра є його дітище - школа №6.
Виконавчий комітет Прилуцької міської ради щиро вітає Силенка Павла Пилиповича з 80-річним ювілеєм. За багаторічну працю на педагогічній ниві Юрій Беркут підписав ювіляру Подяку міського голови.
Шановний Павле Пилиповичу, від Божої роси Вам сили, від йорданської води - здоров‘я, від сонця хай Господь дає добро і милість.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення Прилуцької міської ради
http://gradpryluky.info/


Коментарі (1 шт.):

1 Дивитися профіль crok crok Дата: 9 серпня 2010 р., 13:50:28  Цитувати
Цитата:Міський голова та депутати проти пониження статусу існуючих вищих навчальних закладів Прилук

Ну й що з того, що вони проти?! А нічого!
Для того, щоб не понижувався статус навчального закладу, треба щоб викладання і викладачі у ньому буди на відповідному рівні! Тобто - кожному рівню навчального закладу відповідає певна кількість викладачів, які мають відповідний викладацький рівень і певну кількість якихось робіт у своїй галузі - чи методичних, чи наукових.
А у нас що?
А ось що - свого часу захотілося такій поважній у Прилуках людині, як колишній директор * школи, не просто піти на звичайну пенсію, а мати підвищену пенсію директора гімназії. І от він перед виходом на пенсію зробив все, щоб * школа стала гімназією!
Але ж гімназія повинна мати й вищий рівень викладання, щоб деякі викладачі були з якимись науковими роботами і званнями! А де їх взяти? Вони ж всі вийшли із радянської системи освіти, яка не мала ні гімназій, ні коледжів!? Запросити з інших міст України? Так хто ж сюди поїде на нашу нужденну зарплату та у наші лєчєбниє грязі?! От і утрясали якось там... лєвими мєтодами
А згодом постала проблема - школа фактично не є гімназією, викладачів відповідного рівня не прибавилось, треба знімати статус... Продавили просто своїм авторитетом і якось там ще... по-нашому. Ну... ми розуміємо, про що я.
А потім пішло як гриби після дощу - підвищення рівня захотіли всі, бо зряплати там більше...
Але фактично - наші школи - то просто школи! Гімназіями тільки звуться!
Така ж ситуація і з пєдуліщами-мєдуліщами-гідро...
Так що одного бажання мера - дуже мало. Треба відповідати статусу!


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: 2bvRW

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: Frankinshtain,

Сьогодні віртуальний день народження у 9 користувачів: abrakadabra, I40_kHz, kent, tosik, tooth_fairy, oskorp, Alexxx, Angel69, marinamihay,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту