На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Прилуки відвідав екс-глава СБУ Валентин Наливайченко

17 червня 2010 р. | Автор: Helen | Переглядів: 2512 | Коментарів: 4
Новина  Прилуки відвідав екс-глава СБУ Валентин Наливайченко
Прилуки відвідав екс-глава СБУ Валентин Наливайченко "Я із простих людей – простіше нікуди. Моя бабця із українського роду Перепелиць. Приїхала колись в Україну з Росії молодою і бідною, то за будь-яку роботу бралася – навіть туалети на залізничному вокзалі прибирала. А дід родом з Донецької області, з Макіївки. Там уся моя рідня має прізвище Наливайки. А дід, коли паспорт брав, чомусь записав себе Наливайченком".
У біографії Валентина Наливайченка - блискуча кар‘єра дипломата, посада заступника міністра закордонних справ України, членство у Комісії при Президентові України з питань громадянства, призначення Надзвичайним і Повноважним Послом України в Республіці Білорусь, посада виконуючого обов‘язки голови СБУ. На головування у Службі безпеки був схвалений 230-ма голосами. Звільнений з цієї посади "з легкої руки" нинішньої влади. Сьогодні - лідер громадського об’єднання "Оновлення країни".
Прес-конференція з Валентином Наливайченком відбулася у п‘ятницю, 4 червня, у приміщенні арт-кафе "За двома зайцями". Чернігівська область і Прилуки зокрема – це початок туру об’єднання по громадах на місцях. Завдання – отримати інформацію про нагальні потреби українців із перших уст. На основі зібраних "із низів" пропозицій Наливайченко обіцяє до вересня скласти програму, з якою люди на місцях ішли б до влади.
"Ми спільно з Українським юридичним товариством надамо колективу
ВАТ "Прилуцький завод "Білкозин" юридично-правову допомогу. Жоден - чи то іноземний, чи то український - власник не має права позбавити людей зарплати. Навіть якщо підприємство розпадається, має бути вироблена схема повернення працівникам заборгованих сум. У нас достатньо кваліфікації й досвіду, щоб зрозуміти і розрахувати, куди зникають гроші з підприємства, яким чином, оминаючи українське оподаткування, вони переводяться за кордон. Цим і займемося", - так розповів про одну з причин візиту до Прилук Валентин Наливайченко.
Юридична боротьба Валентина Олександровича стосується передусім відстоювання прав простих працівників у великому бізнесі та малих підприємців. Він веде активну роботу щодо недопущення затвердження нового проекту Трудового кодексу України, адже останній може спричинити введення 12-годинного робочого дня, несплату понаднормових годин. Через те, що колективний договір не матиме великої юридичної сили, відбудеться сегрегація профспілок: потужно діючими будуть лише центральні, які керуватимуть значною кількістю грошей, а підприємець матиме право сам коригувати роботу працівників якимись внутрішніми актами виконаних робіт: "Це відновить рабство в Україні", – резюмував Наливайченко.
Валентин Олександрович бореться за те, щоб будь-яке велике чи мале підприємство підпорядковувалося місцевим громадам. А тих, хто не бажає бути чесним, ділитися прибутками з працівниками і місцевими громадами, закон повинен змушувати до прозорого ведення бізнесу.

На зустрічі в арт-кафе були присутні близько двадцяти журналістів. Приїзд до Прилук людей такого рівня - не таке вже й часте явище, тому й бажаючих поспілкуватися з паном Валентином знайшлося чимало.
- Пане Валентине, які ідеологічні засади вашої громадської ініціативи?
- Ну не люблю я ідеології, − якось аж стомлено відповів Валентин Олександрович. – Для нас ідея – це не головне. Ми позапартійна, я б навіть сказав, понадпартійна структура. До громадської ініціативи входять громадські організації, органи студентського самоврядування, громадські діячі. Діяльність "Оновлення країни" визначається не словами, а ділами.
- Уточню своє запитання: чи берете ви за основу своєї діяльності національно-патріотичні інтереси України?
- Звісно, патріотизм – дуже важливий елемент у роботі "Оновлення країни". Зокрема, патріотизм на місцевому рівні. Нашим головним завданням є те, щоби дійсно гідні люди прийшли до влади на місцях.
- Валентине Олександровичу, і ще стосовно патріотизму. На вчорашній інтернет-конференції на "Ліга. Новини" Ви заявили, що відшукуєте молодих патріотичних людей, які би потім стали основою вашої громадської ініціативи. А що Ви робите для тої ж таки молоді?
- Ми дійсно орієнтуємось у своїй діяльності на молодь. Серед того, що зробили, – акція протесту "Стоп цензурі!". Наша громадська ініціатива добивається розслідування справи про вбивство студента у столичному Шевченківському райвідділі міліції. В "Оновленні країни" багато молоді.
- Пане Валентине, чому так довго відкривались архіви СБУ?
- Усі говорили, що зробити це неможливо, а я взяв і відкрив. Тепер громадськості доступні всі архівні документи, що стосуються історії України з 1917-го по 1991 рік. У приміщенні СБУ створена інформаційно-довідкова зала з електронними версіями всіх документів. Такі ж зали є у кожній області України. Коли я очолював Службу безпеки, то особисто перевіряв їх стан – тоді всі вони працювали.
- Валентине Олександровичу, Ви приїхали до Прилук задля вирішення проблем заводу "Білкозин". Чи відбудеться сьогодні зустріч із трудовим колективом? На якому транспорті Ви дісталися в наше місто? Попередня влада обіцяла "бандитам – тюрми", а що пообіцяєте людям Ви і куди подінете бандитів? З якими партіями готова співпрацювати ваша громадська ініціатива? – посипався ряд запитань від журналістки місцевого телеканалу.
- Буквально щойно у мене була розмова з активістами профспілки "Білкозину". Наша громадська ініціатива запропонувала захист і допомогу людям, які там працюють. Ми вимагатимемо і тут, і в Києві, щоби вся "офшорність" цього заводу зникла раз і назавжди. Щодо партій, то я вже давав відповідь на це питання: ми позапартійні. Транспорт, яким я приїхав, − "Тойота". Усі, хто не помістився в "Тойоту", прибули автобусом. Їхали без мигалок і супроводу. Ну і щодо бандитів та тюрем: ми не користуємося лозунгами і не вигадуємо нічого нового. Результати нашої роботи покажуть, чим ми дійсно займаємося. Уже до вересня буде розроблена "Програма оновлення країни", з якою люди на місцях ітимуть до влади.
- Валентине Олександровичу, Ви у Прилуках уперше? Що встигли побачити?
- У Прилуках є дуже красиві місця, красиві узбіччя доріг. Але самі дороги у поганому стані…

Орися Григоренко
Лариса Лавренчук

http://gradpryluky.info


Коментарі (4 шт.):

1 Дивитися профіль CHE CHE Дата: 18 червня 2010 р., 00:21:55  Цитувати
Цитата:Прилуки відвідав екс-глава СБУ Валентин Наливайченко

Ну раз видвидав, то наливай!
2 mami (гость) Дата: 19 червня 2010 р., 17:35:03  Цитувати
А смешно???
3 Дивитися профіль Holliday Holliday Дата: 20 червня 2010 р., 15:57:02  Цитувати
Цитата:Ну раз видвидав, то наливай!

CHE, а ти, я бачу, любитель випить
4 Аноним (гость) Дата: 7 липня 2011 р., 12:46:50  Цитувати
"НУ" деградировала окончательно. Наливайченко - марионетка Ющенко. Смотри:У „Нашій Україні” завівся педофіл?(Народ не візьмеш на макуху!) reporter. zhitomir.info.


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: 0AYsP

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: Frankinshtain,

Сьогодні віртуальний день народження у 9 користувачів: abrakadabra, I40_kHz, kent, tosik, tooth_fairy, oskorp, Alexxx, Angel69, marinamihay,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту