На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Підсумки

3 червня 2010 р. | Автор: Helen | Переглядів: 1461 | Коментарів: 5
Новина  Підсумки
Підсумки За січень-квітень 2010 року підприємства Прилук реалізували промислової продукції (товарів, послуг) на суму 748,5 млн. грн. Із загального обсягу реалізованої 28% становила продукція добувної, 69,7% – переробної промисловості, зокрема, 63,9% – з виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів.
Упродовж січня-квітня збільшився видобуток газу природного, зросло виробництво пластмас у первинних формах, але менше видобуто нафти, вироблено оболонок штучних із затверділих протеїнів, котлів центрального опалення.
Серед продуктів харчування більше, ніж у січні-квітні торік, вироблено яловичини й телятини морожених, свинини свіжої чи охолодженої, виробів здобних і борошна, менше – яловичини й телятини свіжих чи охолоджених, ковбасних та хлібобулочних виробів.

Тридцять будинків - ветхі

На 1 січня 2010 року житловий фонд Прилук налічував 10,3 тисячі будинків загальною площею 1503,0 тисячі кв. м і 30,4 тисячі квартир, з яких найбільше (40,5%) - трикімнатних.
Рівень забезпеченості житлом у місті (25,5 кв. м загальної площі на одного жителя) був вищим, ніж у середньому по області (25,3 кв. м) та у міських поселеннях (21,5 кв. м ).
Якість житлового фонду визначається, насамперед, наявністю у житлових будинках різних видів зручностей. На 1 січня 2010 року рівень обладнання житлового фонду у Прилуках становив: газом – 88,2%, опаленням – 62,3%, водопроводом – 63%, каналізацією – 61%, ваннами – 55,8%, гарячим водопостачанням – 55%, електроплитами – 0,6%.
У ветхому стані на початок року перебувало 30 будинків загальною площею 2,2 тисячі кв. м.
Головне управління статистики у Чернігівській області


Літературний квест країнами Європи

У рамках Днів Європи в Україні на юнацькому відділі бібліотеки ім. Любові Забашти відбулася віртуальна подорож літературною Європою. Учні прилуцьких шкіл мали можливість самостійно відтворити літературну карту Європи, відвідавши країни, які в цьому році святкують ювілеї письменників або улюблених книжок. "Подорожуючі" побували на ювілеях Ганса Андерсена (205 років з дня народження) в Данії та Якоба Грімма (225 років з дня народження) в Німеччині. В Іспанії познайомилися з історією написання книги Сервантеса "Дон Кіхот", якій нинішнього року виповнюється 410. Віртуальні мандрівники знаходили визначні місця, де побували згадані письменники, цікавилися культурою та архітектурою.
Гортати веб-сторінки допомогла консультант Інтернет-центру бібліотеки Юлія Юрченко, а відвідати пам‘ятники улюбленим літературним героям - бібліотекар Ніна Горбань. Молодь також дізналася, коли Данія, Німеччина та Іспанія приєдналися до Євросоюзу, й відстежила спільність історії, мистецьких та літературних надбань цих країн.


Пам‘ять про загиблих жива

65 років віддаляють нас від Перемоги над фашизмом. Минає час, народжуються і виростають нові покоління людей, але Подвиг нашого народу ніколи не відійде у забуття.
Багато прилучан полягли на фронті: загинули в боях, померли від ран, пропали безвісти. А скільки цивільних громадян було вбито! Так, 20 травня 1942 року в Плискунівському яру відбувся масовий розстріл мирних жителів Прилук.
Учні естетичної та кадетської груп школи №10 підтримують зв’язок з єврейською громадою міста і постійно доглядають за братською могилою. Нещодавно там відбувся траурний мітинг. До городян звернувся голова єврейської громади Павло Ліпін. Своїми спогадами поділилися очевидці подій, голова міської групи "Пошук" Людмила Супоницька. Вихованки естетичної групи Наталія Зленко, Олена Пахомова, Марія Кулик, Жанна Глущенко прочитали зворушливі вірші. Особливо розчулила всіх власними поезіями п’ятикласниця Яна Яценко.
Присутні прослухали поминальну молитву "Кадіш" та вшанували пам‘ять про загиблих хвилиною мовчання.
Олена Турчіна, вихователь групи естетичного спрямування


Реорганізація погіршить обслуговування

До Адміністрації Президента, Кабінету Міністрів та ДПА України надходять звернення від народних депутатів, місцевих органів виконавчої влади та органів самоврядування з проханням щодо непроведення реорганізації державних податкових інспекцій.
Відповідно до вимог Угоди про позику між Україною і Міжнародним банком реконструкції та розвитку і Стратегічного плану розвитку державної податкової служби України на період до 2013 року, Державна податкова адміністрація проводить заходи щодо удосконалення організації роботи органів ДПС шляхом консолідації, тобто укрупнення державних податкових інспекцій. Реалізація проекту "Модернізація державної податкової служби України-1" передбачає протягом цього року в 11 регіонах реорганізувати податкові інспекції. Відтак, шляхом укрупнення на базі 97 ДПІ створити лише 52.
Перед ДПА в Чернігівській області також постало питання щодо об’єднання окремих інспекцій. Нині в області працюють 20 податкових інспекцій: 3 міжрайонні, 2 - об’єднані, 15 державних податкових інспекцій у районах та 1 державна податкова інспекція у місті. Серед них - 11 малочислених самостійних податкових органів.
У ДПА нашої області питання укрупнення вивчається дуже ретельно. За територією Чернігівщина - одна з найбільших областей України (друга після Одеської) і віддаленість між деякими районами сягає 100 кілометрів. А відтак, є проблеми з транспортним забезпеченням. Недостатній рівень електронного зв’язку між основним офісом та відділеннями також може зумовити виникнення низки проблем, що, у свою чергу, призведе до погіршення обслуговування платників податків. А будь-яка реорганізація повинна поліпшувати умови обслуговування платників.
Організаційно-розпорядчий відділ ДПА в Чернігівській області


За рік "заїла" совість?

27 травня до міліції надійшла явка з повинною від прилучанки Е., 1978 року народження. Жінка зізналася, що минулого літа в місцевій маршрутці здійснила крадіжку мобільного телефону, а 100 гривень, виручені за нього, витратила на власні потреби.
27 травня у крадіжці покаявся ще один житель Прилук - громадянин Д., 1988 року народження. Цьому року на роздуми не знадобилося – рано-вранці зняв 3 каналізаційні люки поблизу міської лікарні, а вдень розповів про це правоохоронцям.

"Брудний" метал

28 травня у Ладані дільничні Прилуцького МВ виявили факт незаконного прийому 14 кілограмів металобрухту місцевим мешканцем Д., 1989 року народження. На Д. чекають неприємності, адже стаття 213 Кримінального кодексу України називає такі дії злочином.

Попалися!

28 травня співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків затримали мешканця Ладана К., 1956 року народження. Поблизу Прилуцького РЕМ він за 20 гривень збув місцевому жителю 1 грам наркотику - подрібненої речовини рослинного походження. Вчинок К. підпадає під статтю 307 Кримінального кодексу України.
30 травня правоохоронці вилучили у прилучанина Л., 1979 року народження, підозрілий поліетиленовий пакет. У ньому виявилося півтора кілограми речовини рослинного походження – макової соломки. У діях Л. вбачається склад злочину, передбачений статтею 309 Кримінального кодексу України.

"У гості" сходив невдало

Ранньої пори 29 травня невідомі відібрали у мешканця с. Сухоярівка мобільний телефон. Сталося це на "чужій" території – в Линовиці. Тож нападники, відповідно, були линовицькі - громадянка Ж., 1960 року народження, та громадянин К., 1952 року народження. Речові докази вилучено.
За інформацією Прилуцького МВ МВС України в Чернігівській області

Били по голові

28 травня о 15.30 лікарі "Швидкої" надавали допомогу 35-річній прилучанці, яку побили невідомі. Під час огляду медики виявили у жінки закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забійну рану м’яких тканин лобної ділянки голови.


Статистика здоров’я

За період із 24 по 30 травня міська служба "103" зареєструвала 384 звернення. Медики виїздили на виклики 379 разів. Допомоги людей у білих халатах потребували 36 гіпертоніків, 9 травмованих і 16 хворих на ГРЗ. Дванадцятеро осіб на момент приїзду бригади "Швидкої" перебували у стані алкогольного сп’яніння. За сім днів, що минули, "Швидка" доставила до приймального відділення лікарні 45 осіб.

На порі

Протягом минулого тижня у Прилуках зареєстровано 7 шлюбів, 2 розлучення і 19 смертей. За період із 24 по 30 травня включно у місті народилося десятеро малюків: 6 хлопчиків і 4 дівчаток.

http://gradpryluky.info


Коментарі (5 шт.):

1 Дивитися профіль Frankinshtain Frankinshtain Дата: 5 червня 2010 р., 16:26:53  Цитувати
19 померло - 10 народилось.....
2 Дивитися профіль Helen Helen Дата: 5 червня 2010 р., 19:00:17  Цитувати
Frankinshtain, Макс, ти ж не працюєш над збільшення генофонду укр. держави
3 Дивитися профіль Frankinshtain Frankinshtain Дата: 6 червня 2010 р., 14:43:06  Цитувати
Helen, хто б казав, працьовита наша )))) ))) )))
4 Дивитися профіль Helen Helen Дата: 6 червня 2010 р., 18:30:59  Цитувати
Frankinshtain, та отож
5 mami (гость) Дата: 9 червня 2010 р., 20:12:37  Цитувати
Цитата Helen:Frankinshtain, та отож
отож и подумай на будуще


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: wKN09

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: TOM,

Сьогодні віртуальний день народження у 8 користувачів: Beaver, vinilman, Arnage, voky89, solo3, olegg-1969, cybulnik, lelik123,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту