На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Вісник місцевої влади

26 травня 2010 р. | Автор: Helen | Переглядів: 1454 | Коментарів: 0
Новина  Вісник місцевої влади
Вісник місцевої влади Приємно зазначити, що за комплексною оцінкою розвитку районів та міст обласного значення Чернігівщини за підсумками першого кварталу Прилуки, як і минулого року, посідають перше місце в області. Для аналізу бралися показники по різних сферах, а саме:
сфера реального сектора, тобто робота промисловості — перше місце;
сфера державних фінансів та фінансових результатів державних підприємств — друге місце;
сфера соціального сектора — перше місце;
сфера споживчого сектора — третє місце;
сфера розвитку малого бізнесу — друге місце;
сфера екології — перше місце.
Після підбиття загального підсумку по всіх цих сферах Прилуки показали перший результат.

17 травня
Міський голова провів офіційний прийом прилуцьких родин


У рамках святкування Міжнародного дня сім‘ї міський голова Юрій Беркут провів офіційний прийом прилуцьких родин, який пройшов у щирій, зворушливій атмосфері.
Звертаючись до присутніх, Юрій Беркут наголосив, що сім‘я, родина — це основа народу і майбутнє держави, а міцна родина — запорука щастя.
Усі запрошені родини віншувалися у відповідних номінаціях. Так, родина Скиб, яка нещодавно відсвяткувала золотий ювілей подружнього життя, була представлена у номінації “Золотий ювілей”, багатодітна родина Лимар – у номінації “Українському роду нема переводу”, родина вчителів Правосуд – у номінації "Життя в освіті”, творчий тандем родини Кантур – у номінації “Відданість справі”. У номінації “Нехай горить вогонь життя” була відзначена родина лікарів Опілат. Номінацію “З вірою у життя” представляла молода родина Щербин, номінацію “Родинне тепло” - Ганна Іванівна Деркач зі своїм прийомним сином. У номінації “Сімейні традиції” вітали спортивну родину Бурмак.
Усі номінанти отримали подяки міського голови і були нагороджені цінними подарунками.

18 травня
Улітку діти відпочиватимуть і оздоровлюватимуться

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради, на якому одним із перших розглядалося питання про хід виконання рішення виконкому №67 від 09 лютого поточного року “Про організаційне й фінансове забезпечення відпочинку та оздоровлення дітей улітку 2010 року”.
Заслухавши інформацію заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради у сфері житлово-комунального господарства та комунальної власності Олександра Сивенка, виконавчий комітет відмітив, що в місті проведена відповідна робота, спрямована на забезпечення організованого оздоровлення та відпочинку дітей у літній період.
На засіданні міжвідомчої комісії з організації відпочинку та оздоровлення дітей улітку були визначені конкретні завдання й дані доручення щодо виконання заходів по забезпеченню організованого оздоровлення і відпочинку дітей.
Відповідно до наказу управління освіти міської ради, у 2010 році на базі всіх загальноосвітніх шкіл та позашкільних навчальних закладів функціонуватимуть 15 таборів з денним перебуванням і 7 таборів праці та відпочинку.
Планується оздоровити 2935 дітей, що становить 51% від їх загальної кількості, з них — 714 дітей соціально незахищених категорій. На ці потреби буде використано понад 173 тис. грн. з Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.
У дитячому закладі санаторного типу "Берізка-Юність" комунального підприємства "Санаторій “Берізка” влітку планується оздоровлювати дітей міста і районів.
На сьогодні проводиться робота з батьками, керівниками підприємств, установ, організацій міста з питань підготовки до оздоровчої кампанії. На жаль, не активізована належним чином робота більшості голів комісій із загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та голів профспілкових комітетів підприємств, установ, організацій міста щодо укладення прямих угод з оздоровчими закладами стосовно організації оздоровлення і відпочинку дітей.
Управління праці та соціального захисту населення міської ради проводить роботу по організації оздоровлення дітей, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.
Відповідно до розподілу управління у справах молоді Чернігівської обласної державної адміністрації, буде проведено підбір дітей соціально уразливих категорій для їх направлення в оздоровчі заклади за межі області. Цим питанням займається відділ молоді міської ради.
З метою забезпечення ефективного оздоровлення і повноцінного відпочинку дітей виконком міської ради вирішив:
- інформацію заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Сивенка взяти до відома;
- управлінню освіти, відділу молоді, управлінню праці та соціального захисту населення, фінансовому управлінню, відділу по фізичній культурі та спорту, відділу культури та туризму міської ради забезпечити виконання заходів по оздоровленню і відпочинку дітей улітку 2010 року;
- рекомендувати керівникам підприємств, установ, організацій міста активізувати роботу щодо організації підготовки й проведення відпочинку та оздоровлення дітей.
Контролюватиме виконання даного рішення міський голова Юрій Беркут.

Послуги надаватиме КП “Послуга”

Виконавчий комітет відповідним рішенням доручив новоутвореному комунальному підприємству “Послуга” з 19 травня поточного року надавати послуги по збору, вивезенню і знешкодженню твердих побутових відходів, вивозу рідких нечистот від населення, підприємств, установ та організацій міста, при цьому керуватися тарифами, затвердженими рішенням виконкому №298 від 20 травня 2008 року “Про встановлення тарифів на послуги з вивезення та знешкодження твердих побутових відходів, вивіз твердих нечистот”.
Члени виконавчого комітету внесли зміни до Тимчасового положення “Про порядок погодження прийняття в експлуатацію самочинно збудованих об‘єктів містобудування у приватному секторі міста”, узгодили розміщення і погодили режим роботи об‘єктів господарської діяльності.

Проведено конкурс дитячої творчості

У рамках святкування Міжнародного дня захисту дітей відділ у справах дітей міської ради провів конкурс дитячої творчості “Світ очима дітей”, у якому взяли участь діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування.

19 травня
Міський голова провів виїзний прийом


У приміщенні комітету самоорганізації населення №4 мікрорайону М’ятно-дослідної станції міський голова Юрій Беркут проводив виїзний особистий прийом громадян, на якому були присутні депутат міської ради Іван Щербань, начальник юридичного відділу міської ради Валентина Горбач, директор комунального підприємства “Прилукитепловодопостачання” Володимир Назім, начальник громадської приймальні міської ради Людмила Пашук і голова комітету самоорганізації населення №4 Світлана Задорожня.
Прийом проводився в порядку черги з 14.00 до 15.30. На прийомі побували 10 мешканців міста. Зареєстровано 8 усних звернень та 1 письмове.
Громадяни піднімали питання стосовно отримання дозволів на встановлення автономного опалення, землекористування, підвищення тарифів на перевезення в міському пасажирському транспорті, облаштування дороги і встановлення контейнерів для збору сміття по вул. Чернігівській, водопостачання Квашинського кладовища, антисанітарного стану території в районі вул. Партизанської.
На одне звернення міський голова надав роз’яснення безпосередньо під час прийому, по решті звернень дав доручення про їх розгляд в управліннях та відділах міської ради в терміни, передбачені чинним законодавством.

На захисті прав дитини

Відбулося засідання постійної комісії з питань захисту прав дитини, на якому розглядалися питання щодо надання дозволів на укладання договорів дарування, купівлі-продажу житла, право на користування яким мають діти.
Комісія розглянула питання щодо доцільності позбавлення батьківських прав трьох батьків, визнала право дитини на житло й визначила місце проживання дитини.
Члени комісії надали клопотання стосовно вступу до вищих навчальних закладів двом дітям, позбавленим батьківського піклування.

На засіданні адміністративної комісії порушники притягуються до відповідальності

Відбулося засідання адміністративної комісії, яка розглянула 7 адмінпротоколів, по яких винесені постанови про накладення штрафу відповідно до статей Кодексу України “Про адміністративні правопорушення”, а саме:
- за статтею 180 (доведення неповнолітніх до стану сп‘яніння) винесено постанову щодо накладення штрафу на суму 136 грн.;
- за статтею 122 (порушення правил утримання території) винесено дві постанови щодо накладення штрафу на загальну суму 1190 грн.;
- за статтею 154 (порушення правил утримання собак та котів) винесена постанова щодо накладення штрафу на порушника в сумі 51 грн.;
- за статтею 159 (порушення правил торгівлі на ринках) винесена постанова щодо накладення штрафу на суму 17 грн.; крім того, за порушення правил торгівлі на ринках винесено дві постанови з попередженнями.

20 травня
Депутати готуються до чергової сесії


Під головуванням міського голови Юрія Беркута відбулося засідання дорадчого органу міської ради — Ради голів постійних комісій та депутатських фракцій.
Опісля пройшло спільне засідання депутатських комісій та фракцій, на якому депутати обговорювали й погоджували питання порядку денного 85-ї сесії міської ради.
Цього ж дня суддя Прилуцького міськрайонного суду Олександр Ільченко провів навчання для депутатів на тему “Закон України “Про судоустрій України”.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення Прилуцької міської ради
http://gradpryluky.info


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: TDQIB

TIM TV OnLine


Сьогодні віртуальний день народження у 8 користувачів: janet, Evgeniy, Mashka, leshkaukr, Zljuka, middleton, Kozak_ua_com, Kozak-ua_com,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту