На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Вісник місцевої влади

19 травня 2010 р. | Автор: Helen | Переглядів: 1225 | Коментарів: 0
Новина  Вісник місцевої влади
Вісник місцевої влади Відбулося розширене засідання виконавчого комітету міської ради, на якому одним із перших розглядалося питання «Про підсумки виконання Програми соціально-економічного розвитку міста за І квартал 2010 року».
Заслухавши інформацію заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради у сфері стратегічного планування розвитку міста та економічних програм Надії Єременко й інших доповідачів, виконком відмітив, що діяльність міської ради, її виконавчого комітету протягом звітного періоду, незважаючи на економічні й фінансові труднощі, була спрямована на забезпечення стабільної роботи господарського комплексу міста і розв‘язання цілої низки соціальних проблем.
Протягом звітного періоду в межах тимчасового кошторису міського бюджету забезпечувалося фінансування діяльності установ бюджетної сфери.
У першому кварталі поточного року покращилася динаміка розвитку промислового виробництва.
Управлінням економічного розвитку та європейської інтеграції протягом І кварталу активно проводилася робота, спрямована на поліпшення інвестиційного клімату в місті.
З метою підтримки ринкових перетворень, розширення горизонтальних зв‘язків між містами України на ґрунті економічного співробітництва міська влада співпрацює із Всеукраїнською недержавною організацією «Асоціація міст України».
Продовжується робота щодо створення дієвої системи підтримки інвестиційних проектів суб‘єктів господарювання міста та прискорення загального соціально-економічного розвитку. Постійно здійснюється моніторинг інвестиційних проектів, інноваційної діяльності на підприємствах Прилук, оцінюється їх узгодженість з пріоритетними напрямками стратегічного розвитку.
Забезпечуються подальший розвиток інфраструктури підтримки підприємництва, підвищення якості та розширення спектру послуг. Центр підтримки підприємництва постійно надає консультативно-інформаційні послуги, спрямовані на підвищення рівня правових та економічних знань суб‘єктів малого бізнесу, налагодження партнерських відносин між бізнесом і міською владою. Консультантами Центру започаткована спроба додатково надавати консультації за принципом «гарячої лінії».
Міська влада продовжує роботу по реалізації проекту Європейського Союзу ТАСІS «Сталий територіальний розвиток в Україні».
Протягом І кварталу поточного року управлінням Пенсійного фонду в м. Прилуки забезпечувалося виконання завдань по наповненню бюджету Пенсійного фонду України та реалізації прав громадян на одержання пенсії.
У межах повноважень відділи й управління міської ради ведуть роботу щодо недопущення зниження доходів населення, зокрема, частки заробітної плати в структурі доходів, додержання основних державних соціальних стандартів і гарантій. На постійному контролі знаходиться питання забезпечення своєчасної виплати поточної заробітної плати та погашення заборгованості з неї.
Управлінням праці та соціального захисту населення контролюється питання дотримання роботодавцями основних соціальних стандартів і гарантій. З цією метою проводяться перевірки якості атестації робочих місць за умовами праці, правильності надання пільг та компенсацій за результатами атестації, перевіряється дотримання мінімальних державних гарантій в оплаті праці.
Продовжує працювати комісія по сприянню легалізації робочих місць у галузях економіки міста і належному оформленню трудових відносин між працівником та роботодавцем, якою в поточному році вже перевірено 7 суб‘єктів господарської діяльності.
З метою сприяння продуктивній зайнятості населення протягом І кварталу створено 244 нові робочі місця, що становить 24,4% від запланованих на 2010 рік.
Разом з тим відсутність Державного бюджету та фінансування з міського бюджету в межах тимчасового кошторису вплинули на розвиток соціальної сфери міста і фінансові результати підприємств комунальної власності, які за І квартал поточного року отримали збитки.
Незважаючи на обмежене фінансування, установи та заклади бюджетної сфери міста продовжували в повному обсязі надавати якісні й конкурентоспроможні послуги, злагоджено працювали галузі освіти і медицини.
З урахуванням підсумків виконання завдань Програми соціально-економічного розвитку міста за І квартал поточного року виконавчий комітет міської ради вирішив:
- інформацію заступника міського голови Надії Єременко взяти до відома;
- для досягнення поставленої мети керівникам структурних підрозділів міської ради, підприємств, установ та організацій продовжити виконання завдань і заходів Програми соціально-економічного розвитку міста на 2010 рік;
- протягом ІІ та ІІІ кварталів 2010 року особливу увагу приділити питанням енергозбереження;
- управлінню праці та соціального захисту населення міської ради забезпечити погашення заборгованості по соціальних виплатах відповідно до державних соціальних гарантій;
- управлінню житлово-комунального господарства спільно з керівниками комунальних підприємств забезпечити беззбиткову діяльність підприємств комунальної власності.
Контроль за виконанням рішення покладено на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради відповідно до розподілу функціональних обов‘язків.

Унесено зміни до рішення виконкому

Виконком міської ради вніс зміни до рішення №195 від 20 квітня 2010 року «Про погодження тарифу на перевезення пасажирів у м. Прилуки в автобусах, що працюють на автобусних маршрутах загального користування у звичайному режимі», виклавши пункт 1 у наступній редакції:
«Погодити тариф на перевезення пасажирів у м. Прилуки в автобусах, працюючих у звичайному режимі, в розмірі:
- 1 грн. для дітей шкільного віку в період навчального року (з 01 вересня до 30 червня);
- 1,75 грн. для інших споживачів до 20 години;
- 3,00 грн. після 20 години».
Пункт 2 викладено в наступній редакції:
«Звернути увагу суб‘єктів підприємницької діяльності, які здійснюють перевезення пасажирів у місті, на недопущення порушень чинного законодавства України та договору на здійснення перевезення пасажирів автобусами загального користування в м. Прилуки».

12 травня
Заходи пройшли на високому рівні


Юрій Беркут провів засідання оргкомітету, на якому було підбито підсумки відзначення в Прилуках 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.
Міський голова та голова Ради міської організації ветеранів Сергій Гордійович Шовкун дали високу оцінку всім заходам, що відбулися в місті. Як наголосив Юрій Беркут, гість свята — депутат Верховної Ради України Михайло Чечетов - був надзвичайно зворушений побаченим. Окрім того, він назвав Прилуки ошатним, чистим, зеленим містом.
Юрій Беркут детально зупинився на питанні організації відзначення в місті в суботу, 15 травня, Міжнародного дня сім‘ї, святкування якого започатковано в Прилуках у 2007 році. Міський голова зазначив, що утвердження культу сім‘ї — це надзвичайно важливе завдання, тому свято має пройти без пафосу, але щиро й задушевно.

13 травня
Депутати затвердили бюджет міста на 2010 рік


Відбулося розширене пленарне засідання 84 /позачергової/ сесії міської ради, на яке були запрошені начальники управлінь та відділів міської ради; директори комунальних підприємств; керівники установ, закладів освіти, медицини, культури; члени виконавчого комітету; президія Громадської ради та інші зацікавлені особи, адже депутатський корпус затверджував бюджет міста на 2010 рік.
Після невеликої дискусії народні обранці все ж таки ухвалили рішення «Про бюджет міста на 2010 рік» з умовою, що його детальне обговорення по пунктах відбудеться на черговій сесії міської ради наприкінці травня.
До речі, як зауважив голова фракції «Партія регіонів» Олексій Гавриш, сформований бюджет має силу закону, адже показники по всіх статтях доведені місту Міністерством фінансів і змінити щось, на жаль, депутати міської ради не мають права.
Депутати ухвалили ще низку бюджетних рішень.

Також депутатський корпус затвердив структуру й чисельність міської ради та її виконавчих органів, відповідно до якої частина відділів ліквідована, замість них утворено сектори, що є нормою чинного законодавства.
У одних відділах та управліннях ліквідовано деякі посади, а в інших вони введені.

Депутати розглянули низку земельних питань і ухвалили по них відповідні рішення.

Щодо ситуації на ВАТ «Прилуцький завод «Білкозин» буде направлено листи-звернення до вищих органів влади

На сесії були присутні працівники ВАТ «Прилуцький завод «Білкозин», від імені яких виступила голова профспілки працівників агропромислового комплексу Вікторія Коротя. Вона проінформувала депутатів про надзвичайно складну ситуацію, що склалася на підприємстві у зв‘язку з невиплатою заробітної плати протягом трьох місяців, та звернулася до депутатського корпусу з проханням ухвалити рішення про необхідність направити листи-звернення до вищих органів влади, а саме: до Президента України, Прем‘єр-міністра України, Голови Верховної Ради України та Генерального прокурора - з проханням провести перевірку фінансово-господарської діяльності відкритого акціонерного товариства «Прилуцький завод «Білкозин» і допомогти вирішити в законодавчому полі проблемну ситуацію, що склалася на підприємстві. Депутати одноголосно ухвалили відповідне рішення, уповноваживши міського голову підписати листи-звернення.

З метою захисту інтересів членів ОСББ «Південний-38»

Після пленарного засідання міський голова, секретар міської ради, голови депутатських фракцій та постійних комісій провели виїзне засідання спільно з членами ОСББ «Південний-38», що по вулиці Дружби народів, 38, з метою відшукати шляхи виходу із ситуації, яка склалася у зв‘язку з неправильно прийнятим депутатами рішенням міської ради, через що мешканці цього будинку залишилися без прибудинкової території.
На виїзному засіданні було розглянуто кілька варіантів виходу із ситуації, один із яких — звернутися до землевласника з проханням продати частину земельної ділянки для суспільних потреб.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення Прилуцької міської ради
http://gradpryluky.info


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: T4Nt

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: Sergey,

Сьогодні віртуальний день народження у 12 користувачів: qwerty12, nikolia52, sonyrew, krupa, tuning, ZhenyaPretty, Fremen29, gammm, julia28, Rogovets, Sanka, Divloen,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту