На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Вісник місцевої влади

14 квітня 2010 р. | Автор: Helen | Переглядів: 1008 | Коментарів: 0
Новина  Вісник місцевої влади
Вісник місцевої влади Виконавчий комітет, засідання якого відбулося 6 квітня, відповідно до статті 3 Закону України “Про охорону культурної спадщини”, ухвалив рішення про встановлення до 9 травня поточного року на будинку №2 по вулиці Переяславській меморіальної дошки з іменами ветеранів Великої Вітчизняної війни, які проживали і проживають на цій вулиці.
Здійснення заходів по встановленню меморіальної дошки доручено директору краєзнавчого музею Тетяні Зоць.

Найпростіші спортивні споруди приводитимуться в належний стан

На виконання розпорядження Чернігівської обласної державної адміністрації №69 від 24 березня 2010 року “Про проведення обласного місячника “Спорт для всіх — спільна турбота”, з метою покращення умов для регулярних занять оздоровчою фізичною культурою і масовим спортом різних соціальних і вікових груп населення, активізації процесів будівництва, ремонту та облаштування найпростіших відкритих спортивних майданчиків за місцем проживання і в місцях масового відпочинку населення, мобілізації учнівської молоді, працівників підприємств, установ і організацій для виконання робіт по приведенню в належний стан найпростіших спортивних споруд виконком міської ради ухвалив рішення про проведення в місті з 12 квітня по 12 травня місячника “Спорт для всіх — спільна турбота”.
Цим же рішенням утворено організаційний комітет по підготовці й проведенню місячника, який очолив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради у сфері житлово-комунального господарства та комунальної власності Олександр Сивенко.
Виконком затвердив План організаційно-практичних заходів, яким передбачено визначення технічного стану спортивних майданчиків, що використовуються для проведення заходів з фізичної культури і масового спорту за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення, та обсяг необхідних робіт і рівень їх ресурсного забезпечення.
Відділ по фізичній культурі та спорту міської ради відпрацює графік проведення робіт щодо ремонту й облаштування кожного спортивного майданчика. Спільно з комітетами самоорганізації населення буде забезпечено формування груп фахівців і добровольців для реконструкції, ремонту та облаштування спортивних майданчиків, здійснення організаційної роботи з населенням по розвитку оздоровчої фізичної культури за місцем проживання та в місцях масового відпочинку.
Управлінням освіти міської ради буде проведено суботник по прибиранню території стадіону “Супутник”.
Кожному загальноосвітньому навчальному закладу Прилук доручено відремонтувати спортивний майданчик у районі розташування закладу і прибрати його територію.
Вищим навчальним закладам І-ІІ рівня акредитації запропоновано взяти шефство над одним зі спортивних майданчиків та облаштувати його.
Засоби масової інформації забезпечать організацію пропагандистської підтримки проведення місячника.

Діти вразливої категорії перебувають під опікою благодійників

З метою забезпечення соціально-правового захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, на виконання доручення голови Чернігівської обласної державної адміністрації та рішення виконавчого комітету міської ради “Про організацію роботи щодо підтримки благодійної діяльності стосовно дітей” у місті значно активізувалася робота по організації благодійної підтримки дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, про що йшлося на засіданні виконкому.
Координатором організації благодійної діяльності стосовно дітей є відділ у справах дітей міської ради. Як зазначила його начальник Людмила Кулій, на сьогодні в Прилуках проживає 18 дітей-сиріт і 75 дітей, позбавлених батьківського піклування, за якими закріплено шефів із числа суб‘єктів господарської діяльності, підприємств, установ та організацій міста. Відділ у справах дітей веде контроль за здійсненням соціального супроводу цієї категорії дітей. Людмила Кулій відзначила підприємства, організації та суб‘єктів господарської діяльності, на адресу яких надійшли схвальні відгуки опікунів (піклувальників) і дітей. Це ВАТ “Прилуцький хлібозавод”, фабрика головних уборів “Корона”, Прилуцька філія ВАТ “Київ-Дніпровське МППЗТ”, Прилуцьке управління бурових робіт, кафе “Малятко”, суб‘єкт господарської діяльності “Трепаченко Б.Г.”.
Депутат Чернігівської обласної ради Анатолій Мирошниченко опікується 20 дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, які отримують від благодійника цінні подарунки і продуктові набори до свят.

Відбулося засідання робочої групи

Як уже повідомлялося раніше, у рамках реалізації Стратегії сталого розвитку Прилуччини, з метою залучення всіх членів територіальної громади до питань збереження та покращення довкілля й благоустрою міста розпорядженням міського голови з 30 березня до 01 жовтня поточного року оголошено загальноміську екологічну кампанію “Прилуки — місто чорнобривців”, присвячену 925-й річниці з дня заснування міста.
6 квітня відбулося засідання робочої групи по здійсненню заходів загальноміської екологічної кампанії, яке провела заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради у сфері стратегічного планування розвитку міста та реалізації економічних програм, голова робочої групи Надія Єременко.
На засіданні робочої групи йшлося про залучення до кампанії якомога більшої кількості суб‘єктів господарської діяльності, підприємств, установ, організацій, навчальних закладів і небайдужих мешканців міста. У акції візьмуть участь голови комітетів самоорганізації населення та голови вуличних комітетів.
Члени робочої групи внесли пропозиції щодо визначення місць розташування клумб, які будуть засаджені чорнобривцями.

7 квітня
Штаб по проведенню весняного місячника визначив основні напрямки роботи


Відбулося засідання штабу по проведенню весняного місячника по благоустрою та санітарній очистці міста, на якому особлива увага зверталася на організацію роботи в мікрорайонах, що покладається на голів комітетів самоорганізації населення, які спільно з головами вуличних комітетів мають проводити роз‘яснювальну роботу, особливо серед мешканців приватного сектору.
До речі, до злісних порушників Правил благоустрою дільничні інспектори міліції будуть застосовувати через складання адмінпротоколів жорсткі штрафні санкції, які регламентовані новими змінами в чинному законодавстві.
Усі комунальні підприємства отримали відповідні завдання, розроблені штабом.
У місячнику, як і завжди, візьмуть участь навчальні заклади, але цьогоріч штаб попередив їх про необхідність вивезення сміття власними силами.
Значна увага буде приділена приведенню в належний стан територій біля пам‘ятників та меморіалів жертвам Великої Вітчизняної війни.
На управління економічного розвитку та європейської інтеграції покладено організацію роботи із суб‘єктами господарської діяльності, які також мають узяти участь у весняному місячнику.
Усі запрошені на засідання штабу: голови комітетів самоорганізації населення, керівники управління освіти та вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації - з розумінням сприйняли поставлене перед ними завдання і висловили готовність до активної участі в місячнику.
Виконання розпорядження по проведенню місячника знаходиться на контролі у міського голови та його заступників.

Механізм, який відповідав би чинному законодавству, відпрацювати непросто

На виконання доручення міського голови 8 квітня мало відбутися розширене засідання постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства та управління комунальним майном, на якому спільно з керівництвом КП “Прилукитепловодопостачання” мали відпрацювати механізм щодо вирішення питання надання дозволів на відключення споживачів від централізованого опалення та гарячого водопостачання, про що члени профільної депутатської комісії та голови депутатських фракцій були повідомлені заздалегідь. Але, як з‘ясувалося у день засідання, депутатська комісія зібралася не в повному складі, що стало причиною її нелегітимності. Також не всі голови депутатських фракцій взяли участь у засіданні комісії. Тому всі пропозиції, внесені присутніми, не мають ваги. Як зазначив директор КП “Прилукитепловодопостачання” Володимир Назім, час працює проти підприємства, бо невирішення даного питання призведе до прямих збитків, що може негативно вплинути на забезпечення мешканців міста теплом і гарячою водою.
А поки що профільна депутатська комісія, хоч і нелегітимна, запропонувала комісії з розгляду питань, пов‘язаних з відключенням споживачів від мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання, надавати дозволи лише побудинково, відповідно до наказу Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства №4 від 22 листопада 2005 року, окрім будинків, у яких дозволи вже надано понад шістдесяти відсоткам власників квартир.

9 квітня
Порівняльний аналіз тарифів на послуги житлово-комунального господарства по містах Чернігівської області


Заступник міського голови Олександр Сивенко провів апаратну нараду, на якій проінформував про виконання доручення міського голови щодо проведення порівняльного аналізу тарифів на послуги житлово-комунального господарства по Прилуках та інших містах Чернігівської області.
Як зазначив Олександр Сивенко, Прилуки за рівнем проплати населенням за спожиті послуги посідають 12 місце. Рівень проплати в нашому місті становить 95%, у Ніжині — 92%, у Чернігові — 91%.
По-перше, 70% усіх боргів по області — це несплата населенням, по-друге, це відсутність відшкодування субсидій державою.
Заступник міського голови порівняв тарифи на воду: у Чернігові він становить 1 грн. 70 коп., у Прилуках — 2 грн. 62 коп., у Ніжині — 2 грн. 18 коп., у Мені — понад 5 грн.
Тариф на водовідведення в Чернігові складає 1 грн. 39 коп., у Прилуках — 3 грн. 17 коп., у Ніжині — 3 грн. 34 коп., у Куликівці та Любечі — понад 15 грн., в Ічні — 12 грн. 30 коп.
Тариф на теплопостачання становить у Чернігові 210 грн. за одну гігокалорію, у Прилуках — 236,8 грн. за одну гігокалорію, у Ніжині — 279 грн. за одну гігокалорію.
Тариф на утримання будинків та прибудинкових територій по 5-поверхових будинках у Прилуках — 90 коп. за 1 кв. м, у Чернігові — 1 грн. 22 коп. за 1 кв. м, у Ніжині — 92 коп. за 1 кв. м; по 9-поверхових будинках у Прилуках — 1 грн. 15 коп. за 1 кв. м, у Ніжині — 1 грн. 20 коп. за 1 кв. м, у Чернігові — 1 грн. 47 коп. за 1 кв. м.
Як бачимо, у Прилуках найнижчий по Чернігівській області тариф на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення Прилуцької міської ради
http://gradpryluky.info


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: ayGsI

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: Dmitro,

Сьогодні віртуальний день народження у 8 користувачів: vbrjkf, qwerty11, zylime, dimakh, yura37, Drsalin, venca, n3li,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту