На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Юлія Тимошенко: «Наша зброя – віра в Україну. Ми маємо перемогти!».

18 грудня 2009 р. | Автор: Helen | Переглядів: 1122 | Коментарів: 5
Новина  Юлія Тимошенко: «Наша зброя – віра в Україну. Ми маємо перемогти!».
Юлія Тимошенко: «Наша зброя – віра в Україну. Ми маємо перемогти!». Справжня зима завітала на Чернігівщину. Хто радіє, скучивши за «колишніми» зимами, а хто дорікає на погоду, відвикнувши від морозів. Погодні умови вносять чимало коректив, але не впливають на політичне життя області. Незабаром президентські вибори, і з кожним днем стає все «гарячіше».

17 грудня, незважаючи на сильний мороз, що завітав до нас із далекої Арктики, на Чернігівщину з робочою поїздкою прибула прем‘єр-міністр України Юлія Тимошенко.

Перша зупинка – у Бобровиці. Біля новозбудованого 146-квартирного будинку прем‘єр-міністра чекало більше сотні жителів містечка, представники місцевої влади, голова обласної ради Наталія Романова, численні журналісти. Настрій був піднесений, адже саме цього дня збувалася багаторічна мрія багатьох бобровичан – вони мали отримати ордери на квартири.


Завдяки антикризовій програмі будівництва житла, ініційованій і втіленій у життя нинішнім урядом, в Україні вдалося завершити будівництво великої кількості житлових будинків, «заморожених» з початком кризи. Робилося це з благородною метою – забезпечити житлом багатодітні і соціально незахищені сім‘ї, які стояли в чергах на отримання квартир багато років.

Результат діяльності уряду Юлії Тимошенко по здійсненню такої програми – 5800 нових квартир в країні. І це – в умовах кризи, яка значною мірою торкнулась саме галузі будівництва.

Вітаючи новоселів, Юлія Тимошенко запевнила, що економічна криза через кілька місяців мине і після президентських виборів ситуація в Україні нарешті має стабілізуватися. Після цього вона особисто вручила ордери на отримання квартир 85 сім‘ям пільговиків, більшість з яких – багатодітні родини.

Хтось з них стояв у черзі з 1975, 1982, 1986 років, дехто вже почав втрачати надію на власне житло від держави... Але мрії мають збуватися, і уряд Юлії Тимошенко допоміг у цьому!

Прем‘єр-міністр особисто оглянула кілька квартир з метою пересвідчитися, що вони повністю доведені до ладу і новосели вже можуть заселяти їх. Залишається додати, що 146-квартирний будинок по вул. Чернігівській, 11 у Бобровиці споруджувала будівельна компанія «Житлобуд», яку очолює народний депутат України від БЮТ Іван Куровський.


Врученням ордерів візит прем‘єр-міністра у Бобровицю не обмежився. В урочистій обстановці вона перерізала символічну стрічку, відкривши Бобровицький хлібозавод. Це підприємство не працювало з 2002 року. Зараз воно повністю реконструйоване (знову ж таки, багато в чому саме завдяки турботам Івана Куровського) і готове виробляти до 10 найменувань хлібо-булочних виробів.

З Бобровиці Юлія Тимошенко переїхала до Прилук – найбільшого міста південної частини Чернігівської області. На центральній площі міста її чекали сотні прилучан. Виступ прем‘єр-міністра був щирим і конкретним:

– Я хочу, щоб ви зрозуміли – сьогодні до влади рвуться люди, які не принесуть щастя і процвітання народу України. Це велика кримінальна група, яку ми з вами прибирали від влади у 2004 році, їхня мета – захопити, привласнити і розподілити державні багатства між собою. Ми разом повинні протистояти цьому, і ми маємо перемогти. Якщо нинішній президент не зміг прибрати від влади таких людей, це не означає, що ми повинні розчаровуватися, кидати справу і знову віддавати країну тим, хто бачить її як територію для пограбування. Не здавайтеся і не здавайте країну Віктору Януковичу, бо він приведе за собою ненаситну саранчу.

Торкнувшись питання про видачу населенню актів на приватизацію земельних ділянок, Юлія Тимошенко зазначила, що з боку корумпованих чиновників триває спротив виконанню даної урядової програми, і звичайному громадянину важко знайти справедливість, навіть якщо вона прописана законом. «Я зроблю все можливе, щоб припинити ганебне хабарництво і здирництво, щоб кожен українець, звертаючись до органів влади, був впевнений, що влада дбає про інтереси людини, а не намагається за рахунок людей збагатитися», - наголосила вона.

Також Юлія Тимошенко піддала різкій критиці Закон про соціальні стандарти, запропонований Партією регіонів і підписаний діючим президентом Віктором Ющенком. 98 профспілкових організацій України провели експертизу цього закону і переконалися, що він є черговою піар-акцією, розрахованою на отримання голосів виборців на президентських виборах. Хіба можна декларувати турботу про пенсіонерів, якщо для шести мільйонів з них пенсії згідно з цим законом підвищаться лише на 60 копійок, а для п‘яти мільйонів вони взагалі залишаться незмінними? В той час, як для колишніх високопосадовців і чиновників пенсії становлять 10 і більше тисяч гривень?..

Це відвертий обман. За переконанням Юлії Тимошенко, мінімальна пенсія має складати не менше 60% від середньої зарплати. «Я обіцяю це зробити, це наша мета, до якої ми йдемо крок за кроком. Криза скоро завершиться, і ми дамо народу України жити нормально».

Прем‘єр-міністр України закликала прилучан не бути байдужими до політики і майбутнього своєї держави:

– Наша зброя – це віра в Україну! Ми маємо перемогти!

Із засніжених Прилук Юлія Тимошенко переїхала до морозного Ніжина, де також зустрілася з громадою міста. А у фіналі робочої поїздки її чекав Чернігів і виступ перед жителями і гостями столиці Сіверського краю на Красній площі.

ФОТО

http://www.val.ua


Коментарі (5 шт.):

1 Дивитися профіль yctan4ik yctan4ik Дата: 19 грудня 2009 р., 10:24:06  Цитувати
от брешуть. квартири роздавала. міська влада туди її запросила шоб стрічьку перерізала і людей привітала а вона роздула шо сама лічно побудувала і проконтролювала
2 Дивитися профіль CHE CHE Дата: 19 грудня 2009 р., 11:15:28  Цитувати
yctan4ik, я тыби одын секрет Полишенеля открыю, на ти хаты по юлиной инициативе булы у застройщиков выкуплени!
3 Дивитися профіль Holliday Holliday Дата: 19 грудня 2009 р., 18:01:41  Цитувати
СНЕ, откедова таку инфу взяв? Юля на ухо нашептала? Дык хиба ж можна вирыть женщынам?!! Нэ вирь ИЙ, СНЕ !!! ВОНА иногда брэшэ ...
4 Дивитися профіль CHE CHE Дата: 19 грудня 2009 р., 23:42:36  Цитувати
Holliday, та шо ты. Не може буть!
5 Дивитися профіль Lesya Lesya Дата: 21 грудня 2009 р., 18:19:57  Цитувати
А десь на Чернігівщині того дня її запитали, чи не турбує її номер у списку кандидатів у виборчому бюлетені - 13-й... На що ВОНА з гордістю відповіла: "Апостолів разом з Ісусом Христом також 13 було!.."
Блін, а я то раніше думала, шо МЕСІЯ у нас Ющенко... Виявилось, помилялась... Вона працює! Вона СВЯТА...


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: 8Cse

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 2 користувачів: bdidon, MACM,

Сьогодні віртуальний день народження у 4 користувачів: motorola2009, Redfor, Oxsana, Anastasia05,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту