На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Чому й за що «Юніор» викинули на вулицю?

17 грудня 2009 р. | Автор: Helen | Переглядів: 1038 | Коментарів: 4
Новина  Чому й за що «Юніор» викинули на вулицю?
Чому й за що «Юніор» викинули на вулицю? Уже дев’ять років у Прилуках діє СК «Юніор» – єдиний у нашому місті клуб рукопашного бою та кікбоксінгу, очолюваний талановитим спортсменом, педагогом за фахом Олександром Роговим.
Починалося все у далекому 2000-му, коли бажання оволодіти навичками рукопашного бою зібрало під одним дахом кількох аматорів. Поступово любительські тренування переросли у щось серйозніше. Почали формуватися групи, на заняття до Олександра приходило все більше дітей і підлітків. Так згодом і виникла громадська організація «Спортивний клуб «Юніор».
Кажуть, якщо спортсмен не бере участі у змаганнях, то він не спортсмен. Юніорівці ніколи не сперечалися з цією істиною. Щойно відчувши в собі спортивну міць, вони вирішили, що неодмінно їздитимуть на змагання. І перший же турнір, на якому виступили прилуцькі спортсмени, приніс їм перші, а отже, найдорожчі серцю нагороди.
Усе частіше й частіше вітають юних прилучан з перемогами та призовими місцями на обласних, всеукраїнських і міжнародних змаганнях. Але ж не тільки їздити по інших містах! - «Юніор» започатковує у Прилуках міські змагання з рукопашного бою, котрі вже встигли стати традиційними.
Потроху злітає час. Рівень майстерності юніорівців зростає. З’являються перші спортивні розряди, перші кандидати у майстри спорту. Прилуцькі спортсмени заявляють про себе на все ширшій арені. У жовтні 2008-го створюється Прилуцька міська федерація рукопашного бою, головою якої обирається Олександр Роговий. Загалом на сьогодні здобуткам «Юніора» може позаздрити будь-який спортивний клуб столиці.
Юніорівці мають досить тісні й дружні стосунки зі спортсменами з інших міст України. Про прилуцький клуб знають уже не тільки в Чернігові, а й у Харкові, Дніпропетровську, Кіровограді, Білій Церкві, Ромнах, Житомирі, Черкасах.
Згідно з календарним планом змагань Чернігівської обласної федерації рукопашного бою, підопічні Олександра Рогового виступають на обласних, всеукраїнських та міжнародних турнірах, для них розробляються спеціальні навчальні програми, що складаються з тренувальних циклів підготовки до змагань. Так само ретельно проводиться і підготовка до атестації (складання іспиту на учнівські пояси).
До речі, пропуски занять через хворобу чи з інших причин негативно позначаються на кваліфікації спортсменів, якості підготовки до змагань та атестації. Помиляється той, хто вважає, що спорт – це відпочинок і гра, адже він вимагає надзвичайної відповідальності й системності. Лише вони дають право сподіватися на високі спортивні результати.
Та хотілося б розповісти й про інші причини, з яких юніорівці вже більше місяця вимушені пропускати тренування, а згодом, можливо, й зовсім припинять їх. Причини, з яких історія СК «Юніор» може взагалі обірватися…
Досі тренування «Юніора» проходили у спортзалі агротехнічного коледжу. Між профспілковою організацією Прилуцького Управління бурових робіт, котра опікується дитячим спортом, та адміністрацією коледжу був укладений відповідний договір про оренду. Однак нещодавно директор коледжу Павло Черніков договір розірвав. У його письмовому поясненні цього кроку йдеться про те, що причиною всьому - завада навчально-виховному процесу. Проте «Юніор», у якого саме мав розпочатися важливий передзмагальний цикл тренувань, заважав не навчально-виховному процесу, а адміністрації коледжу. Інакше як пояснити той факт, що в спортзалі коледжу в тепер уже колишні години тренувань «Юніора» не проводиться жодних занять?
Тож, можливо, справжня причина розірвання договору - особиста неприязнь дирекції коледжу до юніорівців. А може, Павлу Чернікову було замало грошей, що, згідно з договором, сплачувалися за оренду залу? Але ж СК «Юніор» - не комерційна структура, а звичайна дитячо-юнацька неприбуткова організація. Її метою є не заробляння грошей, а виховання здорових духовно й фізично громадян України. Про що й говорять статті 15, 29, 31, 32 Закону України «Про фізичну культуру та спорт».
Однак, вочевидь, це не цікавить директора агротехнічного коледжу, доктора філософії в галузі освіти Павла Чернікова. Не "по-філософськи" якось виходить – посеред зими викинути дітей на вулицю, навіть не сказавши ні їм, ні їхнім батькам, чому й за що…

Обурені батьки вихованців СК «Юніор»

КОМЕНТАР ДО ПОДІЇ

Сергій Козир, голова Чернігівської обласної федерації рукопашного бою:
- По області п’ять таких клубів, як "Юніор". Цей прилуцький клуб працює давно, має гарні результати, користується авторитетом у спортивному світі. Фахівці-рукопашники неодноразово відзначали тренерську методику керівника "Юніора" Олександра Рогового. Виховати справжнього спортсмена не так уже й легко. А Олександру це вдається. У "Юніорі" тренер, діти і їхні батьки – одна велика дружна родина. Багато підопічних Рогового після закінчення школи вступають на факультети фізичного виховання вузів, поповнюють лави міліції та спецпідрозділу "Беркут". Бо мають гарну фізпідготовку, загартований характер, відмінно володіють навичками рукопашного бою і кікбоксінгу. Якщо Прилуки не звернуть уваги на проблему «Юніора», то вони втратять одне із потужних джерел свого спортивного резерву. А головне – куди підуть діти? На вулицю, у підворітні й під’їзди? Не важливо, хто допоможе «Юніору» з приміщенням для занять: міська влада чи спонсори. Важливо те, щоб дітей не позбавили шансу на розвиток, здоровий спосіб життя, а значить, і гідних перспектив на майбутнє. Можливо, я скажу дещо банальну річ, але там, де немає місця спорту, розквітають п’янство і наркоманія. Невже у нашому житті їх так мало, що ми можемо дозволити собі мовчки дивитися, як нищиться «Юніор»?!!

http://gradpryluky.info


Коментарі (4 шт.):

1 Дивитися профіль Holliday Holliday Дата: 17 грудня 2009 р., 14:24:43  Цитувати
А чому у публікації подано лише один коментар? Хотілося б, на приклад, дізнатися точки зору Петра Дяченка (голова ФСТ "Спартак" і Павла Чернікова. А то публікація якась вийшла необ*єктивна
Але думка правильна: молодь треба залучати до спорту
2 Дивитися профіль ho4u_pizzu ho4u_pizzu Дата: 17 грудня 2009 р., 19:47:16  Цитувати
Черников как всегда во всей красе)
3 Дивитися профіль CHE CHE Дата: 18 грудня 2009 р., 18:58:23  Цитувати
Holliday, так подними бучу, покажи им сбалансированость информации!
4 Дивитися профіль Holliday Holliday Дата: 18 грудня 2009 р., 20:25:03  Цитувати
CHE, навчи, як... Ти ж у нас теж журналіст. Я чула, у готуєшся стати почесним члєном Національної спілки журналістів України. Так що досвід, певне, маєш... Це ж я так собі, пливу за течією


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: MHPU4

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 2 користувачів: bdidon, MACM,

Сьогодні віртуальний день народження у 4 користувачів: motorola2009, Redfor, Oxsana, Anastasia05,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту