На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Чи стануть мешканці мікрорайону М’ятно-дослідної станції учасниками проекту Європейського Союзу

16 жовтня 2009 р. | Автор: Helen | Переглядів: 1081 | Коментарів: 2
Новина  Чи стануть мешканці мікрорайону М’ятно-дослідної станції учасниками проекту Європейського Союзу
Чи стануть мешканці мікрорайону М’ятно-дослідної станції учасниками проекту Європейського Союзу В умовах нестабільної економічної ситуації та пов’язаної з цим обмеженості бюджетних ресурсів питання енергозбереження та підвищення енергоефективності будівель набуло особливої актуальності як для житлових будинків, так і для установ бюджетної сфери. Оскільки запровадження енергоефективних технологій дасть можливість істотно скоротити бюджетні витрати на енергоносії, що значно покращить фінансовий стан установ та створить більш комфортні умови перебування та проживання людей.
Якість проживання в багатоквартирних будинках вимірюється в значній мірі надійністю роботи систем інженерного обладнання – водо-, тепло-, енергопостачання, адже більшість будинків у місті збудовані ще за радянських часів і значна частина їх потребує капітального ремонту. З цією метою та з метою реалізації державної політики у сфері реформування житлово-комунального господарства, виконання загальнодержавної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2004-2010 роки шляхом підтримки проведення заходів з капітального ремонту та енергозбереження в багатоквартирних будинках у місті Прилуки, забезпечення максимальної ефективності й сталості результатів 17 грудня 2008 року було здійснено підписання Меморандуму про взаєморозуміння між виконавчим комітетом Прилуцької міської ради, об’єднаннями співвласників багатоквартирного будинку та проектом «Сталий територіальний розвиток в Україні» щодо проведення заходів з капітального ремонту та енергозбереження в багатоквартирних будинках міста.
Як продовження роботи в цьому напрямку 13 жовтня відбулося засідання круглого столу на тему «Реалізація проекту ТАSІС щодо проведення заходів з капітального ремонту й енергозбереження в багатоквартирних будинках мікрорайону М’ятно-дослідної станції та визначення напрямків роботи органів місцевого самоврядування по даному питанню».
У засіданні круглого столу взяли участь міський голова, секретар міської ради, голови депутатських фракцій, заступники міського голови, начальник та спеціалісти управління житлово-комунального господарства міської ради, голови комітетів самоорганізації населення, керівники і спеціалісти комунальних підприємств, представники проекту ТАSІС та фахівці енергосервісної компанії «ЕСКО-ЦЕНТР».
Звертаючись до учасників семінару, міський голова Юрій Беркут наголосив на тому, що в місті активно проводиться робота по енергозбереженню, здійснення якої на сьогодні є одним з пріоритетних напрямків розвитку як міста, так і країни в цілому.
Одним із компонентів цього проекту є мобілізація мешканців багатоквартирних будинків на самостійне вирішення проблем будинку, насамперед щодо проведення енергозберігаючих заходів та капітального ремонту.
Участь у запропонованому проекті дасть змогу залучити іноземний капітал та банківські кредити для впровадження енергозберігаючих технологій в житловому фонді міста.
Під час проведення круглого столу виступив директор КП «Прилукитепловодопостачання» Володимир Назім, який проінформував про стан теплового господарства мікрорайону М’ятно-дослідної станції, закцентувавши увагу на проблемах та можливих шляхах їх вирішення.
Експерти проекту розповіли присутнім про напрямки програми проведення капітального ремонту в багатоквартирних будинках та про очікуваний кінцевий результат проекту.
Провідний інженер енергосервісної компанії «ЕСКО-ЦЕНТР» Сергій Свистюк окреслив варіанти реновації багатоквартирних будинків мікрорайону М’ятно-дослідної станції.
Під час обговорення та визначення напрямків подальшої участі в проекті міський голова Юрій Беркут ще раз наголосив, що завжди потрібно працювати задля поліпшення умов проживання мешканців міста.
Підбиваючи підсумки, учасники круглого столу вирішили, що для участі в проекті необхідно в першу чергу мешканцям мікрорайону М’ятно-дослідної станції зробити перший крок по реалізації заходів з капітального ремонту та енергозбереження в їх будинках, тобто утворити об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, про що йтиме мова на громадських слуханнях, що незабаром відбудуться в мікрорайоні.

http://pryluky.org


Коментарі (2 шт.):

1 Дивитися профіль LIOSHA LIOSHA Дата: 16 жовтня 2009 р., 22:46:37  Цитувати
розкажіть хтось в кратком бо мені в [censored] все це чатать
2 Дивитися профіль Tyt24vcytki Tyt24vcytki Дата: 17 жовтня 2009 р., 11:43:50  Цитувати
LIOSHA, якщо коротко то так: зараз за багатоквартирні будинкі мікрорайону М’ятно-дослідної станції відповідальне міське житлово-комунальне господарство а потрібно утворити об’єднання співвласників багатоквартирних будинків.
Тому що
Цитата:більшість будинків у місті збудовані ще за радянських часів і значна частина їх потребує капітального ремонту
і цей ремонт потім звалити на самих мешканців будинків. І це дуже правильно, тому що як кожним за своі кошти все буде виконано, то ніщити і ламати своє не буде сенсу, таким чином буде
Цитата:забезпечення максимальної ефективності й сталості результатів


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: ueUAw

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 3 користувачів: Tan24, Patron, PAWLOWICH,

Сьогодні віртуальний день народження у 9 користувачів: smith, royalberry, ORAS, Faget, tattiana, VO_Svoboda, bandyt2010, linadani, sunsunnychku,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту