На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Оздоровча кампанія пройшла успішно і якісно

16 жовтня 2009 р. | Автор: Helen | Переглядів: 982 | Коментарів: 0
Новина   Оздоровча кампанія пройшла успішно і якісно
 Оздоровча кампанія пройшла успішно і якісно Відбулося чергове засідання виконавчого комітету, на якому одним із перших розглядалося питання про хід виконання рішення виконкому № 63 від 4 лютого 2009 року «Про організаційне і фінансове забезпечення відпочинку та оздоровлення дітей улітку 2009 року».
У інформації, яку члени виконавчого комітету взяли до відома, зазначено, що в місті проведена відповідна робота стосовно забезпечення відпочинку та оздоровлення дітей.
Систематично проводились засідання постійно діючої міжвідомчої комісії з організації відпочинку та оздоровлення дітей і учнівської молоді.
Цьогоріч функціонувало 14 дитячих оздоровчих закладів з денним перебуванням на базі загальноосвітніх навчальних закладів та 11 дитячих закладів праці та відпочинку, у яких відпочило й оздоровилося 2162 учні.
Проведений традиційний огляд-конкурс на кращий дитячий оздоровчий заклад з денним перебуванням.
На базі КП «Санаторій «Берізка» в дитячому оздоровчому таборі «Берізка-Юність» відпочило й оздоровилося 125 міських дітей та 20 дітей з функціонально-незахищених сімей, якими опікується Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
Проводилася робота щодо оздоровлення дітей підприємствами, установами та організаціями міста. Станом на 01 вересня поточного року оздоровлено 1064 дитини.
Уже не перший рік відповідально ставляться до оздоровлення дітей такі підприємства, організації та установи міста, як НГВУ «Чернігівнафтогаз» ВАТ «Укрнафта», Прилуцьке управління бурових робіт, акціонерне товариство «Тютюнова компанія «В.А.Т – Прилуки», міський відділ (з обслуговування міста Прилук та Прилуцького району) УМВС України в Чернігівській області, міський комітет профспілки працівників освіти, профспілковий комітет центральної міської лікарні, обласний будинок дитини «Надія», агропромислове об’єднання ім. І.Супруненка ВАТ «Прилуцький хлібозавод», КП «Прилукитепловодопостачання», КП «Комбінат шкільного харчування «Шкільний».
Відділом молоді міської ради спільно з управлінням освіти проведена робота по забезпеченню в першочерговому порядку оздоровлення дітей соціально незахищених верств населення. Зокрема, протягом літа відпочили та оздоровилися 52 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; 34 дітей-інвалідів; 61 дитина, яка постраждала внаслідок аварії на ЧАЕС; 124 дітей із багатодітних і малозабезпечених сімей; 1 дитина працівника органів внутрішніх справ, який загинув під час виконання службових обов’язків; 725 дітей, що перебувають на диспансерному обліку; 261 обдарована й талановита дитина; 41 дитина з девіантною поведінкою.
Завдяки здійсненим заходам різними формами оздоровлення та відпочинку охоплено 3571 дитину або 56,2 % всіх дітей шкільного віку.
На оздоровлення дітей використано понад 340 тис. грн. з місцевого бюджету, понад 185 тис. грн. – з Фонду соціального страхування та понад 950 тис. грн. батьківських коштів.
Комунальним підприємством «Комбінат шкільного харчування “Шкільний” були розроблені раціони харчування дітей для двох вікових категорій.
Вартість денного харчування становила 15 грн. проти 18 грн. у 2008 році. За рахунок пошуку й використання сировини меншої вартості при прямому постачанні від виробників, закупки сезонної продукції повністю виконані вимоги до повноцінного, якісного харчування дітей.
Порушень в організації оздоровчого харчування не встановлено, про що свідчать довідки директорів закладів.
Виходячи з вищевикладеного, виконком міської ради визнав задовільною роботу міської постійно діючої міжвідомчої комісії з організації відпочинку та оздоровлення дітей і учнівської молоді в літній період 2009 року.
Рішення виконкому міської ради № 63 від 04 лютого 2009 р. «Про організаційне і фінансове забезпечення відпочинку та оздоровлення дітей улітку 2009 року» знято з контролю у зв’язку з виконанням.
На цьому ж засіданні виконавчий комітет прийняв рішення про нагородження Почесними грамотами міської ради за підсумками огляду-конкурсу на кращий дитячий заклад відпочинку начальників дитячих оздоровчих закладів з денним перебуванням.

Навчальні заклади міста підготовлені до роботи в новому навчальному році

Виконком розглянув питання про хід виконання рішення, що стосується підготовки навчальних закладів міста до роботи в новому 2009-2010 навчальному році.
За інформацією начальника управління освіти міської ради Тетяни Клименко, усі шість заходів по підготовці навчальних закладів міста до роботи в новому навчальному році виконані.
Зокрема, проведено поточний ремонт окремих класних кімнат, сантехнічного обладнання в туалетах гімназії № 1; завершено реконструкцію даху в дошкільному навчальному закладі № 29; проведено частковий ремонт даху в загальноосвітній школі № 3. Слід зазначити, що до визначених 200 кв. м ремонту даху в загальноосвітній школі № 3 додатково виконано ремонт даху ще на 180 кв. м; проведено ремонт тепломережі у філіалі школи № 13; облаштовано посудомийки в загальноосвітній школі № 14; замінено та встановлено захисну арматуру на світильниках у спеціалізованій школі № 6 та загальноосвітній школі № 13; проведено ремонт каналізаційних труб у туалеті старшої групи дошкільного навчального закладу № 19; проведено ремонт музичної зали в дошкільному навчальному закладі № 27; облаштовано комп’ютерний клас та завершено прибудову з’єднувальної галереї та внутрішнього санвузла в загальноосвітній школі № 7. На даний час оформляються документи на здачу в експлуатацію даної прибудови.
Ураховуючи вищевикладене, виконком міської ради інформацію начальника управління освіти міської ради Тетяни Клименко взяв до відома та зняв з контролю у зв’язку з виконанням рішення «Про стан підготовки навчальних закладів міста до роботи в новому 2009-2010 навчальному році».

http://pryluky.org


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: M4x52

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: alfie,

Сьогодні віртуальний день народження у 11 користувачів: Zubr, BBQ, Alishaa, Yura70870, Tran, HeroyamSlava, fontom21, Nikolay_0304, Witalian, ulej, businka_pusinka,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту