На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Вісник місцевої влади

1 жовтня 2009 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 1129 | Коментарів: 0
Новина  Вісник місцевої влади
Вісник місцевої влади КП «Прилукитепловодопостачання» активно готується до роботи в осінньо-зимовий період. Зусилля міської влади та керівників усіх комунальних служб Прилук спрямовані на якісну підготовку до роботи в осінньо-зимовий період.

На одній із нарад, яку провів міський голова з керівним апаратом виконавчих органів ради, директор комунального підприємства «Прилукитепловодопостачання» Володимир Назім проінформував про підготовку до опалювального періоду, наголосивши, що підприємство працює у двох напрямках: розрахунки за спожитий за попередній опалювальний період газ та підготовка житлового фонду.

Як зазначив Володимир Назім, спільними зусиллями вдалося повернути понад 2 млн. грн. державної субвенції за відшкодування різниці в тарифах, котрі одразу ж було перераховано НАК «Нафтогаз України» як борг за спожитий газ.

На сьогодні сума боргу КП «Прилукитепловодопостачання» перед НАК «Нафтогаз України» становить 1 млн. 765 тис. грн., але, як запевнив Володимир Назім, підприємство здатне погасити вищезазначену суму.

На жаль, заборгованість населення за спожиті послуги складає понад 2 млн. грн. – це великий тягар, що лежить на плечах підприємства, хоча робота з боржниками ведеться постійно.
Щодо підготовки котелень і житлового фонду, то із 34 котелень до роботи в осінньо-зимовий період підготовлено 33. Повністю замінено внутрішньобудинкові мережі у 20% житлового фонду.

Як наголосив Володимир Назім, украй негативно вплинуло на технічний стан житлового фонду хаотичне встановлення індивідуального опалення. Адже, всупереч прийнятому Стратегічному плану розвитку, підприємство за таких умов не може повноцінно розвиватися. На сьогодні 37% споживачів уже відключилися від централізованого опалення, тому підприємству не вигідно забезпечувати послугами решту споживачів. У зв’язку з цим, за словами Володимира Назіма, необхідно подумати про відключення всіх споживачів від централізованого надання послуг з метою переведення всього міста в режим автономного опалення.


22 вересня

Вивчаємо досвід Євросоюзу у сфері енергоефективності будівель

В.о. першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Сивенко взяв участь у засіданні круглого столу на тему «Програми підтримки енергоефективності в будівлях у Європейському Союзі», яке відбулося в Міністерстві з питань житлово-комунального господарства України.

У роботі круглого столу взяли участь учені провідних наукових установ Національної академії наук України та наукових організацій, керівники підприємств житлово-комунального господарства, представники громадських організацій, Світового банку, USAID, засоби масової інформації.
Метою круглого столу було ознайомлення українських фахівців, котрі працюють у сфері житлово-комунального господарства, з новими енергозберігаючими технологіями, які застосовуються в державах Євросоюзу.

Під час роботи круглого столу обговорювався проект українсько-німецького технічного співробітництва «Енергоефективність у будівлях», також ішла мова про вибрані програми сприяння ЄС, можливості застосування в Україні досвіду Європейського Союзу в сфері енергоефективності будівель та очікувані результати.

На нараді з керівниками гуманітарної сфери

Міський голова провів нараду з керівниками гуманітарної сфери, на якій підбив підсумки святкування Дня визволення Прилук від фашистських загарбників і Дня міста.

Юрій Беркут зупинився на питанні організації проведення регіонального Воздвиженського ярмарку та звернув увагу керівників гуманітарної сфери на підготовку загальноосвітніх навчальних закладів міста до роботи в осінньо-зимовий період.

На засіданні виконавчого комітету

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету, порядок денний якого налічував 11 питань, зокрема було розглянуто заяви громадян стосовно договору міни квартири, узгоджено розміщення і погоджено режим роботи об’єктів господарської діяльності, унесено зміни до складу комісії по сприянню легалізації робочих місць у галузях економіки міста та належному оформленню трудових відносин між працівником і роботодавцем.

Призупинено видачу дозволів

З метою забезпечення всіх мешканців Прилук якісними та безперебійними послугами теплопостачання і гарячого водопостачання під час опалювального періоду 2009-2010 років виконком міської ради відповідним рішенням призупинив видачу постійно діючою комісією дозволів на відключення від систем централізованого опалення та гарячого водопостачання в м. Прилуки з 1 жовтня 2009 року, тобто з початку заповнення систем централізованого опалення водою, до 1 квітня 2010 року.

Затверджено нові тарифи для суб’єктів підприємницької діяльності

Ураховуючи те, що процедура оприлюднення регуляторного акта на сьогодні завершена, виконавчий комітет доповнив рішення №385 від 14 липня поточного року «Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для суб’єктів підприємницької діяльності», а саме: затвердив тарифи на вищезазначені послуги для суб’єктів підприємницької діяльності.

За довідками звертатися в управління житлово-комунального господарства міської ради за адресою: м. Прилуки, вул. Київська, 281-А, кабінет №28.

У Прилуках пройде Всеукраїнський тиждень права

На виконання Указу Президента України «Про Всеукраїнський тиждень права» та з метою виховання у громадян поваги до закону і прав людини виконавчий комітет затвердив план заходів по проведенню в місті Всеукраїнського тижня права з 7 по 13 грудня 2009 року, яким передбачено правові турніри з використанням інтерактивних технологій, години спілкування, лекції, конференції, диспути в загальноосвітніх навчальних закладах.

Учні гімназій та шкіл матимуть змогу прослухати курс лекцій щодо утвердження прав людини, прав чоловіків і жінок у контексті гендерної рівності та зустрітися з представниками правоохоронних і правозахисних служб міста.

У бібліотеках відбудеться День правової інформації «Ми і закон», пройдуть гра-подорож «Країнами права і моралі» та правовий тренінг «Я маю право», бесіди на тему «Права і закони в нашому житті», працюватиме школа прав дитини «Мандрівка до країни права».

Управління освіти міської ради проведе батьківські лекторії «Сімейний кодекс України».
Відділом молоді міської ради буде організована юридично-правова конференція для студентів вищих навчальних закладів міста.

Представники громадських організацій матимуть змогу взяти участь у засіданні круглого столу.
Планом передбачені й інші заходи.


23 вересня

Необхідно проводити технічне переоснащення підприємств водопровідно-каналізаційного господарства

Міський голова Юрій Беркут і керівники комунальних підприємств Прилук узяли участь у семінарі на тему «Питне водопостачання України: проблеми та шляхи їх вирішення», який був організований Асоціацією «Питна вода України», Асоціацією міст та громад України спільно з Міністерством з питань житлово-комунального господарства України.

До участі в семінарі були запрошені наукові співробітники Національної академії наук України, міські голови, керівники підприємств водопровідно-каналізаційного господарства та профільних науково-дослідних і проектних інститутів, інші зацікавлені організації.

Під час семінару були розглянуті актуальні питання технічного переоснащення підприємств водопровідно-каналізаційного господарства, а також ішлося про законодавче регулювання галузі.

Депутати зустрічалися з мешканцями мікрорайонів

У комітетах самоорганізації населення Прилук пройшов Єдиний день депутата на тему «Про стан підготовки житлово-комунального господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період».

Народні обранці прозвітувалися перед прилучанами про виконані доручення і взяли на контроль проблемні питання, підняті мешканцями міста під час зустрічі.


24 вересня

Тенденція невиплати зарплатні продовжується

Відбулося засідання комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

На засіданні було розглянуто питання про ситуацію з погашенням заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах та в організаціях Прилук, про що проінформувала начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Ганна Малиш.

Станом на 1 вересня 2009 року заборгованість із виплати заробітної плати мали 11 економічно активних підприємств Прилук. Сума зарплатного боргу складала понад 2,5 млн. грн., що у 8 разів більше, ніж за відповідний період минулого року.

У порівнянні з початком року, заборгованість зросла на 1 млн. 148,5 тис. грн., що становить 81%. Порівняно з минулим місяцем, заборгованість зменшилася на 321 тис. грн., або на 11,1%.

Станом на 1 вересня поточного року заборгованість із виплати заробітної плати мали такі підприємства: ТОВ «Укратекс» - 24,7 тис. грн.; ВАТ «КБ «Пожспецмаш» - 325,7 тис. грн.; БУ-1 АТФ «Укргазбуд» - 552,1 тис. грн.; ВАТ «Прилуцьке АТП-17407» - 45,3 тис. грн.; Прилуцький коледж МАУП - 9,6 тис. грн.; ТОВ «Велмі-Пром» - 253,4 тис. грн.; Прилуцька нафтогазорозвідувальна експедиція ДП НАК «Надра України» «Чернігівнафтогазгеологія» - 129,9 тис. грн.; ВАТ «Прилуцький завод «Білкозин» - 813,8 тис. грн.; управління капітального будівництва міської ради - 15,9 тис. грн.; Прилуцьке управління по газопостачанню та газифікації ВАТ «Чернігівгаз» - 369,4 тис. грн.; Прилуцька міська стоматологічна поліклініка - 27 тис. грн.
Станом на 24 вересня поточного року підприємствами погашено 1 млн. 800 грн., що становить 39% усього зарплатного боргу. Повністю виплатили зарплатню за липень нинішнього року ТОВ «Укратекс», Прилуцьке управління по газопостачанню та газифікації ВАТ «Чернігівгаз» та Прилуцький коледж МАУП.

На жаль, на засідання комісії не з’явилися керівники таких підприємств-боржників, як БУ-1 АТФ «Укргазбуд», ВАТ «Прилуцьке АТП-17407», ТОВ «Прилуцький завод «Білкозин» і ТОВ «Велмі-Пром».

На засіданні комісії також було розглянуто питання, яке стосується роботи управління Пенсійного фонду України в м. Прилуки щодо посилення платіжної дисципліни при розрахунках з Пенсійним фондом та наповнення державного й місцевого бюджетів станом на 1 вересня 2009 року.

Соціальний захист дітей на контролі координаційної ради

Відбулося засідання координаційної ради у справах дітей, на якому було розглянуто питання про стан виконання міської програми подолання дитячої безпритульності й бездоглядності на 2007-2010 роки, проведення у Прилуках Всеукраїнського рейду «Урок» та оздоровлення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, і дітей, які проживають у неблагополучних сім’ях.

У ході обговорення вищезазначених питань члени координаційної ради вирішили:

1. Продовжити проведення заходів по виконанню програми подолання дитячої безпритульності й бездоглядності на 2007-2010 роки.
2. З метою запобігання скоєння у сім’ях насильницьких дій відносно дітей соціально-психологічним службам навчальних закладів міста посилити контроль за дітьми, які проживають у функціонально неспроможних сім’ях та в сім’ях, де батьки належним чином не виконують батьківський обов’язок.
3. Активізувати роз’яснювальну роботу серед населення з питань створення нових форм влаштування дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.
4. З метою забезпечення взаємоінформування стосовно наявності в місті дітей, які проживають у сім’ях кризових категорій та які потрапили в складні життєві обставини, управлінню освіти міської ради і керівникам вищих навчальних закладів надати до 10 жовтня поточного року відділу у справах дітей міської ради соціальні паспорти навчальних закладів.
5. Тримати під постійним контролем відвідування учнями навчальних занять. У разі виявлення пропусків учнями уроків без поважних причин терміново повідомляти про це відділ у справах дітей міської ради та вживати відповідних заходів.

Ведеться робота з неповнолітніми правопорушниками

Того ж дня відбулося засідання міжвідомчої наради «Про антигромадські прояви у дитячому середовищі», на якому слухалися питання про роботу, проведену з неповнолітніми, котрі були доставлені до міського відділу міліції за вчинення правопорушень у червні поточного року, про правопорушення й злочини, скоєні неповнолітніми мешканцями Прилук протягом липня-серпня, і про неповнолітніх, які перебувають на обліках відділення кримінальної міліції та наркологічного диспансеру.


25 вересня

Учасники заходів до Дня міста заохочені міським головою

Міський голова провів розширену нараду з керівним апаратом виконавчих органів ради, директорами комунальних підприємств, головами комітетів самоорганізації населення, на яку були запрошені керівники підприємств, установ, організацій Прилук.

Юрій Беркут підбив підсумки святкування 66-ї річниці визволення Прилук від фашистських загарбників та Дня міста, дав високу оцінку проведеним заходам і вручив подяки міського голови управлінням і відділам міської ради, колективам підприємств, установ, організацій, загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, комітетам самоорганізації населення міста.
Юрій Беркут проаналізував виконання доручень і звернень громадян, звернувши особливу увагу на ті, що потребують комісійного обстеження.

Міський голова дав доручення в.о. першого заступника Олександру Сивенку проаналізувати стан виконання звернень громадян у підпорядкованих йому структурних підрозділах, адже, як зазначив Юрій Беркут, за кожним зверненням стоїть конкретна людина.

З першої спроби сесія не відбулася

Відповідно до розпорядження №282-р від 22 вересня, міський голова скликав позачергову 67 сесію міської ради, яка мала відбутися 25 вересня. На розгляд сесії вносилося ряд питань, зокрема зупинене розпорядженням міського голови рішення ради «Про виконання рішення суду», прийняте 10 вересня поточного року на 65 сесії, питання щодо прийняття в комунальну власність житлового будинку по вулиці Дружби народів, 38, низка земельних питань, бюджетне питання, яке потребувало негайного розгляду. Також необхідно було терміново внести зміни до статутів медичних, загальноосвітніх та дошкільних закладів з метою приведення їх у відповідність до розпорядження Кабінету Міністрів України «Про забезпечення цільового використання коштів бюджетними установами (закладами) соціально-культурної сфери». Але для того, щоб розпочати пленарне засідання, не вистачило кворуму, адже депутати від фракції «Батьківщина» у повному складі не з’явилися на сесію.

Голова регламентної депутатської комісії Олексій Гавриш, представники депутатських фракцій, що були присутні в сесійній залі, звернулися до міського голови з пропозицією скликати повторно позачергову сесію на 17 годину того ж дня, а саме 25 вересня.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення Прилуцької міської ради

http://gradpryluky.info


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: cIt33

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: alfie,

Сьогодні віртуальний день народження у 11 користувачів: Zubr, BBQ, Alishaa, Yura70870, Tran, HeroyamSlava, fontom21, Nikolay_0304, Witalian, ulej, businka_pusinka,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту