На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Вони досягли справжніх висот

1 жовтня 2009 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 2739 | Коментарів: 0
Новина  Вони досягли справжніх висот
Будь-які амбітні ідеї перейдуть зі сфери фантастики у сферу реальності, якщо Педагог – креативна особистість. Тож у переддень професійного свята працівників освіти згадаймо тих, хто досяг справжніх висот у навчанні та вихованні підростаючого покоління.

"Трудова слава" за високий професіоналізм

У рамках вручення нагород «Золотої фортуни» - Міжнародного Академічного Рейтингу – директор Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ступенів №14, член-кореспондент Міжнародної академії культури безпеки, екології та здоров’я, співавтор методичного посібника «Шляхом пошуку до апробації», лауреат обласної Премії імені Софії Русової, відмінник освіти України Людмила Ященко відзначена медаллю «Трудова слава» у номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм».


В Олени Ляшенко завжди є чому повчитися

Під керівництвом Олени Ляшенко колектив дошкільного навчального закладу №8, центру Василя Сухомлинського, одним із перших почав упроваджувати в освітньо-виховний процес інноваційні технології. Олена Іванівна охоче ділиться своїм педагогічним досвідом на засіданнях постійно діючого семінару для завідуючих ДНЗ, керівником якого є останні чотири роки. У 2009-му Олена Ляшенко стала лауреатом обласної Премії імені Софії Русової.


На перших сходинках рейтингу

Починаючи з 2006-2007 навчального року, управління освіти запровадило рейтингове оцінювання діяльності загальноосвітніх навчальних закладів Прилук. Таке оцінювання застосовується для визначення ефективності управління і вивчення реального стану навчально-виховного процесу, створення між закладами освіти атмосфери здорової конкуренції.

Відповідно до наказів управління освіти Прилуцької міської ради від 02.07.2009 року №272 «Про підсумки рейтингової оцінки діяльності ЗНЗ за підсумками 2008-2009 навчального року» та від 11.06.2009 року №246 «Про рейтингове оцінювання діяльності ДНЗ за підсумками 2008-2009 навчального року», переможцями рейтингу стали:

серед закладів освіти нового типу:
І місце – гімназія №1 (директор Олексій Юрасюк);
ІІ місце – гімназія №5 (директор Наталія Бурлаку);
ІІІ місце – спеціалізована школа І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням інформаційних технологій №6 (директор Олександр Колесник);

серед загальноосвітніх навчальних закладів:
І місце – ЗОШ І-ІІІ ступенів №9 (директор Наталія Симоненко);
ІІ місце – ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 (директор Тетяна Бабенко);
ІІІ місце – ЗОШ І-ІІІ ступенів №14 (директор Людмила Ященко);

серед дошкільних навчальних закладів:
І місце – дошкільний навчальний заклад №8 (завідуюча Олена Ляшенко);
ІІ місце – дошкільний навчальний заклад №2 (завідуюча Валентина Мазепа);
ІІІ місце – дошкільний навчальний заклад №29 (завідуюча Тетяна Макотра).


Сміливо виходимо на міжнародний рівень

Так, 26 вересня 2008 року Прилуцька гімназія №1 радо зустрічала світову математичну еліту в рамках ІV Міжнародної конференції з аналітичної теорії чисел і просторових мозаїк та V щорічного Міжнародного симпозіуму з діаграм Георгія Вороного. Ці заходи присвячувалися 140-й річниці з дня народження та 100-й річниці з дня смерті всесвітньо відомого математика, випускника Прилуцької гімназії Георгія Вороного.

Поважна делегація складалася із учених-математиків США, Кореї, Японії, Нідерландів, Польщі, Білорусі, Росії та України. Спілкування науковців проходило англійською, українською та російською мовами.

Ініціаторами і натхненниками даних заходів стали колишній випускник гімназії №1, а нині доцент кафедри математики Київського університету ім. М. Драгоманова, кандидат фізико-математичних наук, професор Боннського університету Григорій Торбін та його вчитель математики Борис Алейнер, котрий і нині працює в гімназії.


Зразкові в усьому

Зразковий хореографічний колектив Прилуцької гімназії №5 «Данс-клас», який очолює Лариса Іванькова, плідно працює уже впродовж 17 років. Його учасники є переможцями обласних конкурсів «Таланти твої, Чернігівщино», «Чисті роси», Всеукраїнського фестивалю «Мистецькі барви», лауреатами міжнародних конкурсів «Пермський транзит», «Весняні барви».
Костюми для учасників колективу Лариса Олександрівна виготовляє власноруч. Юні танцюристи з великим захопленням працюють у різних напрямках хореографії: як в естрадному, так і в класичному та народному.

За творчі досягнення «Данс-клас» нагороджений великою кількістю грамот, дипломів та пам’ятних знаків. Із них 18 дипломів - І ступеня, 12 – ІІ ступеня, 5 – ІІІ ступеня, диплом Всеукраїнського фестивалю ім. П. Вірського, диплом Всеукраїнського фестивалю «Театральна осінь», диплом ІІ ступеня Всеукраїнського молодіжного фестивалю «Мистецькі барви».

З 2004 року «Данс-клас» упевнено тримає титул володаря Гран-прі міського фестивалю «Музичний дивограй». У 2009 році "Данс-клас" узяв участь у загальнонаціональній програмі «Юні таланти України ХХІ століття».

Зразковий колектив - студія естрадної пісні «Сузір’я» Центру творчості дітей та юнацтва (керівник Світлана Вовк) - об’єднує дітей віком від 4 до 17 років. До складу вокальної студії «Сузір’я» входять вокальний ансамбль «Промінець» та солісти різного віку.

Вихованці студії - учасники різноманітних конкурсів і фестивалів, володарі великої кількості нагород та відзнак. Зокрема, міжнародних конкурсів «Понтійська арена» (м. Севастополь), «Искусство и приятели» (Болгарія, м. Варна), «Молода Галичина» (м. Новояворівськ), ім. М.Конопницької (Польща), "Крымская волна» (м. Феодосія), «Від серця до серця – співоча планета» (м. Яремча); всеукраїнських фестивалів «Королівство мистецтва» (м. Львів), «Зірки, на сцену!» (м. Київ), «Чисті роси» (м. Чернігів, Київ), «Кришталеві грона» (м. Виноградів), «Кришталевий жайвір» (м. Тернопіль), Х Фестивалю польської дитячої пісні (м. Одеса) та багатьох інших.

Головний показник роботи "Сузір’я" - високий виконавський рівень, змістовний репертуар, творчий підхід, бажання працювати.

У 2009 році колектив "Сузір’я" удостоївся звання "Зразковий".

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 13.04.2009 року №328, театральному колективу «Казкар» Центру творчості дітей та юнацтва присвоєно почесне звання «Зразковий художній колектив».

Театр «Казкар» (режисер Тетяна Ляховець) розпочав свою діяльність в 1993 році. Його колектив різновіковий: юні актори мають вік від 5 до 15 років. П’ятирічні діти роблять перші кроки у підготовчих групах «Ключ» та «Шкет».

Сценарії вистав «Казкаря» здебільшого створені за мотивами відомих казок. Автором текстів є режисер-постановник Тетяна Ляховець.

«Казкар» - призер міських, обласних та всеукраїнських оглядів і конкурсів. Він має такі відзнаки й нагороди: неодноразові дипломанти Всеукраїнського фестивалю аматорських театрів «Театральна осінь», дипломанти й володарі гран-прі обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості «Чисті роси», володарі гран-прі у номінації «Театральне мистецтво» обласного конкурсу «Дивосвіти зачарованої Чернігівщини», володарі двох дипломів за кращу жіночу роль та дипломанти в номінації «Краща вистава року» Всеукраїнського фестивалю аматорських театрів «Театральне коло-2009».

Під керівництвом такого наставника, як Тетяна Ляховець, "Казкар" має великі перспективи.


Флагмани сучасної освіти України

У 2008 році Міністерство освіти і науки України, Академія педагогічних наук України, Національна академія наук України, Комітет Верховної Ради України з питань науки та освіти виступили організаторами громадської акції «Флагман сучасної освіти України». Переможці цієї акції стають відомими за межами України. До числа найкращих можуть потрапити лише ті навчальні заклади, які активно стали на нові шляхи модернізації вітчизняної освіти і чиї досягнення у сфері освіти та науки гідні наслідування.

Такий позитивний імідж мають прилуцькі гімназії №№1 та 5 - єдині представники Чернігівщини в числі переможців «Флагмана сучасної освіти України».

Колективи прилуцьких гімназій заслуговують на особливу шану, адже за непростих економічних умов вони демонструють енергію, ініціативу, вміння працювати ефективно і якісно.

Матеріали підготовлені науково-методичним центром управління освіти Прилуцької міської ради

http://gradpryluky.info


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: JugD

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: alfie,

Сьогодні віртуальний день народження у 11 користувачів: Zubr, BBQ, Alishaa, Yura70870, Tran, HeroyamSlava, fontom21, Nikolay_0304, Witalian, ulej, businka_pusinka,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту