На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Навчальні заклади готові прийняти учнів

31 серпня 2009 р. | Автор: Helen | Переглядів: 1840 | Коментарів: 0
Новина  Навчальні заклади готові прийняти учнів
Навчальні заклади готові прийняти учнів 26.08.09. На виконання розпорядження міського голови спеціально створена робоча група вивчила стан підготовки закладів освіти Прилук до нового 2009-2010 навчального року.

Перевіркою встановлено, що майже всі загальноосвітні навчальні заклади міста укомплектовані педагогічними кадрами і що управління освіти, керівники цих закладів працюють над забезпеченням неухильного виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 12 квітня 2000 року №646 "Про затвердження інструкції з обліку дітей і підлітків шкільного віку" і вживають дієвих заходів щодо повного охоплення дітей та підлітків шкільного віку різними формами навчання.

До перших класів набрано 520 учнів (20 класів), у минулому навчальному році – 532; до десятих - 233 учні (11 класів), у минулому – 484 (22 класи). За попередніми даними, 1 вересня за парти у Прилуках сяде 5641 учень, що на 293 учні менше, ніж у минулому році. Дошкільні навчальні заклади відвідують 2025 вихованців, що на 60 дітей більше, ніж торік.

Підручниками прилуцькі школярі забезпечені наступним чином: 1-4 класи - на 90%, 5-9 класи - на 71,5%, 10-11 класи - на 92% (1-11 класи - на 84,5%). На даний час уже розпочалася централізована поставка Міністерством освіти і науки підручників для дев‘ятого класу.

Усі школи й гімназії забезпечені класними журналами і журналами для гурткової роботи, а також навчальними програмами.
Завершується активна підготовка педпрацівників до традиційної серпневої конференції та засідань педагогічних рад, планування навчально-виховної роботи на новий навчальний рік. Особливу увагу управління освіти, керівники навчальних закладів приділяють підготовці матеріальної бази навчальних закладів.

Як встановила робоча група, всі загальноосвітні навчальні заклади Прилук готові 1 вересня прийняти всіх учнів на навчання.
Спільними зусиллями батьків учнів, працівників навчальних закладів, за підтримки міської влади та спонсорів проведено поточний ремонт класних і групових кімнат, коридорів, майстерень, складських приміщень, харчоблоків, їдалень, спортивних і музичних залів у всіх навчальних закладах міста.

У дошкільному навчальному закладі №23 побудовано пандус та навіс над ним.
Гімназія №1: у чотирьох навчальних кабінетах замінено старі вікна на пластикові (усього 14 штук), проведено капітальний ремонт зали прийому їжі в їдальні, замінено лінолеум в учительській.

ЗОШ І-ІІІ ст. №2: переобладнано вестибюль основного корпусу, облаштовано новий комп’ютерний клас, у двох приміщеннях основної школи встановлено роздільні раковини для питних фонтанчиків, старі вхідні двері замінено на сучасні нові.

ЗОШ І-ІІІ ст. №3: проведено капітальний ремонт кухні, переобладнано кабінет ОБЖ.

Гімназія №5: капітально відремонтовано рекреації ІІІ і ІV поверхів, кабінети фізики та математики із встановленням підвісної стелі та нових світильників, встановлено нові світильники у двох початкових класах.

ЗОШ І-ІІІ ст. №6: на І і ІІ поверхах, в усіх туалетах старі світильники замінено на сучасні нові, капітально відремонтовано рекреації ІІ поверху, замінено всі двері на нові.

ЗОШ І-ІІІ ст. №7: капітально відремонтовано обідню залу в їдальні і дві класні кімнати, у кабінеті хімії замінено підлогу, проводиться ремонт системи опалення у філії, в основному корпусі промито опалювальну систему і встановлено насос, на кухні встановлено два водонагрівачі.

ЗОШ І-ІІІ ст. №9: завершується капітальний ремонт вестибюлю, капітально відремонтовано кабінет №4 початкових класів та кабінет №15 в основному корпусі, відкрито другий комп’ютерний клас, придбано нові зручні ліжечка для першокласників.

ЗОШ І-ІІІ ст. №10: проведено капітальний ремонт внутрішніх туалетів.

ЗОШ І-ІІІ ст. №12: у їдальні облаштовано буфет, на кухні проведено заміну електропроводки, переобладнується класна кімната для занять з айкідо, замінено 9 світильників на І поверсі.

ЗОШ І-ІІІ ст. №13: капітально відремонтовано кабінет секретаря-друкарки і кабінет №5 початкової ланки у філії, облаштовується комп’ютерний клас.

ЗОШ І-ІІІ ст. №14: облаштовано новий комп’ютерний клас, встановлено 3 нові магнітні дошки.

ДЮСШ: капітально відремонтовано туалети, встановлено нове сантехнічне обладнання й двері, ззовні приміщення облаштовано питний фонтанчик.

Низку робіт ще не завершено. Це поточний ремонт окремих класних кімнат і сантехнічного обладнання в туалетах гімназії №1, реконструкція даху в ДНЗ №29, частковий ремонт даху в ЗОШ І-ІІІ ст. №3, прибудова галереї та внутрішнього санвузла в ЗОШ І-ІІІ ст. №7, ремонт тепломережі у філії ЗОШ І-ІІІ ст. №13, заміна та встановлення захисної арматури на світильниках у ЗОШ І-ІІІ ст. №№6,13, частковий ремонт каналізаційних труб у туалеті старшої групи ДНЗ №19, ремонт музичної зали в ДНЗ №27, облаштування посудомийки в ЗОШ І-ІІІ ст. №14, ремонт складського приміщення в ЗОШ І-ІІІ ст. №7.

Не вистачає двоярусних ліжок для шестиліток у ЗОШ І-ІІІ ст. №2. Їдальні навчальних закладів не повною мірою забезпечені столовим посудом та кухонним інвентарем.
Усі ці проблеми будуть вирішені спільними зусиллями міської влади, педагогічних колективів, батьківської громадськості та спонсорів.

Інформація управління освіти

газета "Град Прилуки"
http://www.guberniya.net.ua


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: iL34U

TIM TV OnLine


Сьогодні віртуальний день народження у 7 користувачів: lenochek, sewwen, stariy, privatmarke, dragonic, harmful_girl_69, Olexandr12345,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту