На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Росія знову посилила контроль над ввезенням української продукції - Луганська ТПП

30 січня 2014 р. | Автор: crok | Переглядів: 2239 | Коментарів: 3
Новина  Росія знову посилила контроль над ввезенням української продукції - Луганська ТПП
Росія знову посилила контроль над ввезенням української продукції - Луганська ТПП Із сьогоднішнього дня на внутрішніх митних пунктах Російської Федерації проводиться тотальна перевірка української продукції й склалася ситуація аналогічна тій, яка була в серпні 2013 року.

Про це УНІАН повідомила прес-секретар Луганської регіональної торговельно-промислової палати Ксенія Дьоміна.

За її словами, з 00 годин 29 січня введено додаткові критерії зі спрацьовування ризиків при розмитненні продукції походженням із України.

Дьоміна зазначає, що склалася ситуація аналогічна тій, яка була в серпні 2013 року.

Зокрема, інформація щодо проведення таких перевірок вантажів, що йдуть з України, підтверджується по Білгородській, Воронезькій та Ростовській областях.

Крім того, в українських товаровиробників, що експортують свою продукцію до Росії, виникли проблеми із пошуку вантажоперевізників, оскільки багато хто з них відмовляється перевозити вантажі до РФ.

«Це пов‘язано з тим, що в договорах обумовлюються конкретні терміни поставки продукції, й відповідальність за своєчасність доставки вантажів несуть саме перевізники. У разі зриву термінів поставки вони виплачують замовникам чималі суми штрафів, що й сталося в серпні 2013 року», - розповіли в ТПП.

Як повідомляв УНІАН, 29 січня Федерація роботодавців України заявила, що з 28 січня в результаті введення Федеральною митною службою Росії профілів ризику продукція з України підлягає детальному митному обстеженню. Процедура посиленого митного контролю застосовується до вироблених в Україні харчових продуктів, продукції машинобудування, металу та торговельного обладнання.

За даними ФРУ, під час митного оформлення продукцію вивантажують з вантажівок і залізничних вагонів, зважують, перевіряють сертифікати відповідності. Крім того, митні органи Росії вимагають від власників вантажів платити додаткові умовні мита у розмірі 5-40% вартості товарів .

У ФРУ упевнені, введення посиленого режиму контролю стосовно українських товарів може призвести до затримок їх поставок. І це відчує як український, так і російський бізнес, оскільки російські підприємства одержуватимуть законтрактовану в Україні продукцію з великими затримками.

Також повідомляється, що ФРУ веде консультації з Російським союзом промисловців і підприємців і посольством України в Російській Федерації щодо можливості відновлення звичайного режиму експорту українських товарів

Довідка УНІАН. Російська митниця 14 серпня підсилила контроль за вантажами практично всіх українських експортерів. Українські компанії заявляли, що їх постачання на російський ринок були фактично заблоковані. Федерація працедавців України оцінила можливі втрати експортерів до кінця року в 2,5 млрд дол. Також Росія заборонила ввезення на свою територію виробів кондитерської фабрики «Рошен».

Експерти обох країн зв‘язували ситуацію на межі з бажанням влади Росії примусити Україну вступити в Митний союз або перешкодити підписанню Україною Угоди про вільну торгівлю з ЄС. Європейська сторона засудила дії Росії.

unian 29.01.2014 20:09


Коментарі (3 шт.):

1 Дивитися профіль crok crok Дата: 30 січня 2014 р., 02:38:42  Цитувати
Росія знову розпочала чергову економічну війну!

Ну от як з такими "братьямі" мати якісь відносини???

А до цього ж їхні лаврови заявляли, що Росія не втручається у внутрішні справи України! То, виходить, у кацапів рот як халява??? Кажуть одне - і тут же роблять діаметрально протилежне!
Ну як їм вірити???
2 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 30 січня 2014 р., 08:52:06  Цитувати
ось ще кранік перекриє при –30°
3 Дивитися профіль crok crok Дата: 2 лютого 2014 р., 05:35:50  Цитувати
OLEX, не пісяй, не перекриє! Наші власть імущіє ідіоти НАРЕШТІ, на 23 році незалежності допетрали до того, що треба на зиму запасати газ у газосховища! Я помню, ще на середину жовтня були повідомлення про те, що вже Україна запасла у газосховищах, якщо не помиляюся, десь 12 млрд. кубів газу! І цього цілком достатньо для того, щоб пройти весь зимовий пік споживання газу.

А Росія тоді підняла вереск, що Україні, мовляв, треба для безперешкодного транспортування газу не менше 19 млрд. кубів! Але! Фішка у тому, що за цілком ідіотськими умовами, які зараз діють, газ, який потрібен для прокачки Росією свого, російського газу у Європу, тобто так званий технічний газ, і той, який потрібен для буферування різного обсягу споживання газу Європою, (ну, сьогодні морозно, значить треба більше газу, завтра потепліло, значить - менше... а трубопровід же качає із постійною швидкістю) Україна змушена купувати у Росії.

Тобто, виходить досить ідіотична ситуація - Росія качає свій газ на свої власні потреби у Європу, качає через українську ГТС за смішними цінами і Україна їй за це ще й платить! При нормальних умовах технічні потреби повинен оплачувати замовник. А у нас технічні потреби Росії оплачує Україна.

Українським держимордам видно показалось мало відкатів, які вони до цього часу отримували від Росії за "нєзамєчаніє" цієї ідіотської ситуації, тому вони вирішили все ж таки повернутись до нормальних умов - ваші технічні "расходи", то ж ви за них і платіть! Росія, як зазвичай, відмовилась. Наші сказали - не хочете платить, не треба! Те, що нам вистачить, ми вже закачали і оплатили! Якраз оті 12-13 млрд.

Ну... далі ти знаєш, пахан поїхав у Москву плакатись, що, ось треба у Європу, а як піду у Європу - не бачить мені другої ходки у прєзікі... Путінг його как-бе пажалєл, но при цьому виставив безліч явних і ще більше секретних умов. Одна з них - закачати у підземні сховища ще 6-7 млрд. кубів газу! Ну, і, звісно, не просто закачати, а - купити їх у Росії. Наш пахан на радощах, що його шкурні праблєми как-бе закінчились, на все те погодився!

Так що... якщо навіть Росія зненацька згадає про газово-кліматичні війни - нічого не вийде! Україна вже має у сховищах достатньо, плюс до того - вже декілька неросійських шляхів отримання газу! Так що ця величезна дурість зі сторони Росії вже нє катіт!


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: Z4Gxw

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: TOM,

Сьогодні віртуальний день народження у 8 користувачів: Beaver, vinilman, Arnage, voky89, solo3, olegg-1969, cybulnik, lelik123,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту