На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Відсьогодні Україна вже на 50% асоційована у ЄС!

24 вересня 2013 р. | Автор: crok | Переглядів: 1276 | Коментарів: 9
Новина  Відсьогодні Україна вже на 50% асоційована у ЄС!
Відсьогодні Україна вже на 50% асоційована у ЄС! Країни ЄС прийняли рішення про застосування більш як на 50% угоди про асоціацію з Україною ще до її офіційної ратифікації

Країни - члени Європейського союзу прийняли рішення про тимчасове застосування угоди про асоціацію з Україною до його офіційної ратифікації в обсязі більш як на 50%. Про це заявив позафракційний народний депутат Петро Порошенко в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV.

"Кілька годин тому країни Європейського союзу прийняли рішення через комітет постійних представників цих країн в Брюсселі про обсяг тимчасового застосування угоди про асоціацію до його офіційної ратифікації. І це означає, що угода про вільну торгівлю, поглиблену та всеохоплюючу (ЗВТ), до ратифікації буде застосована більш як на 90%, і угода про асоціацію буде працювати більш як на 50%. У зв‘язку з чим я всіх українців і вітаю", - заявив Порошенко.

rbk.ua 24.09.2013 01:04


Коментарі (9 шт.):

1 Дивитися профіль crok crok Дата: 24 вересня 2013 р., 01:40:37  Цитувати
Ну що ж, дорогі українці, відсьогодні ми вже почали шаленими темпами деградувати, наша економіка почала швидко розвалюватись і колапсувати, ми остаточно "втратили незалежність" і втратили можливість дотягнутись до рівня Росії!

У крайньому разі саме такі думки вже ось цілий місяць навіюють собі кацапи! А самі при цьому шаленими темпами упливають у Азію!

Як бачимо, Європейський союз не став чекати якихось економічних чи політичних провокацій зі сторони Росії, яка останнім часом аж бризкає слюнями від ревнощів і вдається до все більшої кількості економічних воєн та інформаційних атак на Україну (а заодно й на Білорусь!), а трохи зіграв на випередження! Вже до саміту у Вільнюсі протягом двох місяців бізнес в Україні відчує деякі вагомі переваги (і, звісно, виклики!) у торгівлі із ЄС. Та, можна впевнено стверджувати, що в цей час якогось негативу не буде, адже Європа не зацікавлена наставляти роги перед самим самітом. Та й надалі немає сенсу Європі відразу ж "задавити" Україну, як про те марять кацапи! Адже асоціація - то ще не повноцінне членство, її ж можна й розірвати! Тому, поки будуть діяти правила асоціації, жорстких економічних "нападок" на Україну не буде.

Та й про які економічні "задавлювання" України може йти мова, якщо наприклад мусульманська Туреччина добивається членства у європейських економічних об’єднаннях аж із 1961 року! І за цей час її бажання бути з Європою ніяк не зменшилось, а навпаки, Туреччина тільки впевнилася у правильності шляху!
2 Дивитися профіль Dmitro Dmitro Дата: 24 вересня 2013 р., 09:24:47  Цитувати
Ось і конкретні приклади хибності підписання асоціації з ЄС.Вже зупинина Маріупольська кондитерська фабрика, йде масове скорочення людей. Розповіш їм про перспективи вступу і про те, що вони за три тисячі евро куплять Меган 2004 року.
3 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 24 вересня 2013 р., 15:01:28  Цитувати
Dmitro, конкретних прикладів хибності підписання з расєєю бідь-яких бомажок не вистачає?
4 Дивитися профіль crok crok Дата: 25 вересня 2013 р., 03:17:40  Цитувати
Я чудово розумію, що той так званий Dmitro - засланий козачок! Він тут наваляв, "іспортіл воздух" тіпа фактом про Маріуполь, де зупинена кондфабрика. Головне, щоб "кинути поганку", бо у Прилуках, звичайно, ніхто не в курсі, чого ж саме зупинена та фабрика. Але головне - "кинути поганку" - і відразу у кущі! Бо як схоплять за руку - у даному випадку за довгого й брехливого язика! - то буде непереливки!

Ну, і, звичайно ж, навряд чи він тут знову появиться! Головне, що наваляв...

А от якби появився, хотілося б спитати того Dmitro - а яке відношення має ВЖЕ ЗУПИНЕНА фабрика до тільки-но досягнутих домовленостей?

А ще хотілося б тикнути відповідним містом того Dmitro у так звані Харківські угоди із Росією, які Росія підписала, і тут же на них "палажила" - було оголошено, що Росія вже почала переглядати ціну на газ для України, але що з того вийшло ми вже бачимо два роки! Подробиці для тих, кому цікаво, є у інтернетах всюди! Після такого "кідка" навіть наївний пахан, який так розраховував на ось такі "угоди" - і той зрозумів (правда ж не відразу!), що Росія й не збирається ніколи виконувать своїх же обіцянок!
Що казати про відносини Україна-Росія, якщо Росія, не встигнувши вступити до СОТ, тут же її "кинула"!

Ще хотілося б нагадати тут не для Dmitro бо той скоріш за все патологічно "професійний русскій", а для всіх, хто буде читати коментарі - Росія має у ЕКОНОМІЧНОМУ перш за все Тайожному союзі ЕКОНОМІЧНУ вагу майже 80%. А всі питання у цьому так званому "союзі" вирішується на основі саме економічної вагомості економік стран-учасниць! То питання до ось таких дмитрів і їм подібних - а чи буде Росія при такій розстановці сил зважати на будь-кого бодай у найнезначніших рішеннях? Відповідь очевидна - НІКОЛИ! Отже - навіщо лізти у зашморг???
Хай дмитроподібні уважніше дивляться на відносини союзника Путіна бацьку Лукашенка! От цей тавариш міг би дмитроподібним буде багато навести фактів про те, як Росія відноситься до своїх союзників!

Як сказав сьогодні у своєму інтерв’ю Рибачук - Путін показує всьому світу "хто в клітці бабуїн"!

-----
Добавлено 25 сентября 2013 г., 03:33:39:

Dmitro, а ось конкретний приклад хибности будь-яких відносин із кацапами - Прилуки, завод "Білкозин"! Коли туди прийшли кацапи, завод працював. Після того, як кацапами з нього було вивезене все більш-менш кондиційне обладнання до Луги Ленінградської области, де працює набагато старіший за прилуцький завод Білкозин (хто не пам’ятає нагадаю - наш завод при союзі офіційно звався Білкозин-2), його просто покинули! А як же красіво кацапи розказували при купівлі заводу!..
Ось приклад роботи із Росією!
5 Дивитися профіль Dmitro Dmitro Дата: 27 вересня 2013 р., 10:30:25  Цитувати
Шановний крок ви мурло і хамло.Фабрика конкретно закрилася із-за заборони Росії на ввезення продукції Рошен. Я не агітую за Митний союз, але проти асоціації також. багато підприємств не витримає євростандартів і їх регламентів. Відразу видно, що ви нічого не чули про реальний сектор економіки і далекі від реалій, що сьогодні твориться наприклад на митниці.Коли нетарифними заходами митного контролю просто вбивають український експорт. Вам тільки давай Європу, але асоціація зовсім не означає, що завтра відкриють кордони і всі безвізово повалять на Захід.

-----
Добавлено 27 сентября 2013 г., 10:40:27:

Шановний крок ви мурло і хамло.Фабрика конкретно закрилася із-за заборони Росії на ввезення продукції Рошен. Я не агітую за Митний союз, але проти асоціації також. багато підприємств не витримає євростандартів і їх регламентів. Відразу видно, що ви нічого не чули про реальний сектор економіки і далекі від реалій, що сьогодні твориться наприклад на митниці.Коли нетарифними заходами митного контролю просто вбивають український експорт. Вам тільки давай Європу, але асоціація зовсім не означає, що завтра відкриють кордони і всі безвізово повалять на Захід.
6 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 27 вересня 2013 р., 12:04:21  Цитувати
Dmitro, не всі мріють безвізово валити в Європу, є й такі, що хочуть жити вдома, але по європейським стандартам. Або хоч як не вони, то хоч їхні діти.

І особисто вам ближче маруіпольська кондитерська фабрика аніж прилуцький завод Білкозин?
7 Дивитися профіль Dmitro Dmitro Дата: 27 вересня 2013 р., 12:30:09  Цитувати
А Ви думаєте, що Білкозин не стане коли ринки перекриє Білорусь, Росія і Казахстан?Чи ця продукція комусь потрібна в Європі?Я працював з заводом в 2004 році і повірте весь експорт з заводу йшов на схід.Я також хочу жити краще, але треба модернізовувати промисловість, підвищувати стандарти і т. д. А для мене зараз очевидно, що Сім‘я зараз під себе підібрала все більш-менш економічно привабливе в країні. Згадайте їх представників (Курченко, Клименко, Арбузов), а наслідок втрата рейтингу ПР і президента. 2015 рік це може бути провалом Януковича і щоб добрати голосів на Західній України і в Центральній влада почала представляти себе євроінтеграторами. Якщо вже йти в Європу, то не зараз і не з цими мудаками.
8 Дивитися профіль crok crok Дата: 27 вересня 2013 р., 17:43:44  Цитувати
Dmitro, а це Україна перекриває митні кордони для Росії? Ні. Це Росія ВИКЛЮЧНО З ПОЛІТИЧНИХ ЗАБАГАНОК вставляє палиці в колеса СУВЕРЕННІЙ ДЕРЖАВІ! А хто їх просить це зробити? Ніхто. Вони самі такі мудаки! Україна тут ні до чого, а Європа - тим більш!
От Ви кажете:
Цитата:але треба модернізовувати промисловість, підвищувати стандарти і т. д
А чи буде відбуватись модернізація у Тайожному Союзі, який сам по собі вже давно (і назавжди!) відстав у розвитку від Європи!? То який сенс рватись туди, у вчорашній день?
А на прикладі Білкозину я Вам показав, що Росія перш за все буде розвивати ВИКЛЮЧНО свою економіку, і тая ж Росія кровно зацікавлена тримати всіх інших у статусі безкоштовного додатку до своєї, російської економіки!
Тому у Тайожному Союзі ні про яку модернізацію не може бути й мови!
З Європою ми зараз провалимся, це точно. Але потім, через деякий час все буде відновлюватись, бо Європа - це союз заможних держав!
А у Тайожному Союзі немає абсолютно ніяких перспектив для хоча б підтримання економіки України на тому рівні, який вже є! Бо з приходом сюди до нас тайожних союзов все, що можна буде вивезти, буде вивезене у Росію - приклад Белкозину "наліцо"! А потім, коли все буде розвалене Росія просто буде тут царювати - на те є приклад всієї історії України: русифікація, інтернаціоналізація (а фактично все тая ж русифікація) і наводнення спочатку Півдня й Криму кацапами, а потім - повзучий "русскій мір"!!!
Ну невже ж не ясно???
А з входженям до Європи є велика вірогідність людського життя тут в Україні. На те - приклад колишніх радянських республік Прибалтики, Польщі, Чехії, Словаччини, Угорщини, Румунії, Болгарії, колишньої Югославії... І ніхто назад не вреться!!!
А чого вірогдність - а тому, що не все залежить від Європи! Багато чого залежить від того, наскільки жадібні наші пахани! От як приклад - Польща пройшла модернізацію за 1,5 роки, а ми вже товчемося цілих 22 - і ніякого толку!
То, може, не Європа нам заважає, а власні князьки??? Може, при голосуванні все ж таки треба головою думати, а не торчати на рибалці?!!

І ще - про "славян-братьєв"... Польща, Чехія, Словаччина, Болгарія, Югославія - слов’яни. Але щось до "славянского братства" вони не ломляться!

А от якби Росія була дійсно братньою державою, то ні про які митні війни не було б чутно - ви, брати, вибрали всій путь, ну то будемо нормально працювати далі! Адже тая ж Росія чомусь не ставить ніяких вимог ні Германії, ні Франції, ні Фінляндії, ні Швеції, ні Норвегії... Як працювали, так і працюють! Але колишнім радянським і "підрадянським" державам активно серуть у борщ! Просто для того, щоб показать, "хто в клітці бабуїн"!!! Бо - імперські замашки залишились, а от можливостей вже давно немає! То принцип такий - нічого не зроблю, але кров поп’ю! Це - братерські відносини?! І хто в такому випадку більший родич - хамська імперська Росія, чи нормальний інший світ?
9 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 27 вересня 2013 р., 21:29:02  Цитувати
crok, стаєш раком до расєї з бруском мила, і ніхто маріупольську цукеркову фабрику не закриває


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: diig5

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 3 користувачів: orij, STrat, jeck,

Сьогодні віртуальний день народження у 2 користувачів: ladat, vsa07,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту