На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Смерть і реанімація

23 травня 2013 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 3391 | Коментарів: 4
Новина  Смерть і реанімація
Смерть і реанімація 19 травня до міліції надійшло повідомлення від невідомої особи про те, що в селі Єгорівка сталася дорожньо-транспортна пригода.

У ході перевірки було встановлено, що того дня 27-річний водій, житель цього ж села, на своєму автомобілі марки «ТОЙОТА ПРАДО» здійснив наїзд на велосипедистів, які рухалися в напрямку села Манжосівка. Одна з потерпілих, 37-річна жителька Манжосівки, отримала тілесні ушкодження, не сумісні з життям. Інша потерпіла, віком 15 років, на даний час перебуває в реанімаційному відділенні Центральної районної лікарні з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій ділянки лівої нирки, внутрішня кровотеча, забої та садна тіла.

По даному факту порушено кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або за¬подіяли тяжке тілесне ушкодження). Водію загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого.


Коментарі (4 шт.):

1 Дивитися профіль Bill Bill Дата: 24 травня 2013 р., 13:26:06  Цитувати
Є свідки,що за кермом був власник авто,а вже говорять ,що знайшли цапа-відбувайла, а свідків залякують!

почитайте : http://sivertime.com.ua/news/mati-ta-donka-z-manzhos%D1%96vki-stali-zhertvami-p%E2%80%99yanogo-molodika

Мати та донька з Манжосівки стали жертвами п’яного молодика?

37-річна Наталія Головко та її 16-річна донька Ірина потрапили під колеса автомобіля Toyota Land Cruiser Prado, за кермом якого був житель села Єгорівка Прилуцького району 27-річний Станіслав Яценко. Принаймні, зі слів Дідовецького сільського голови Анатолія Брунька, саме його затримали правоохоронці. До речі, власник цього авто – 37-річний приватний підприємець із Манжосівки Микола Мархоброд.

19 травня близько 12:50 до Прилуць­кого РВ УМВС України в області зателефонував невідомий і розповів про жахливу ДТП, що сталася на автодорозі Прилуки-Манжосівка, за адресою вулиця Героїв війни, 21 у Єгорівці.
Мати та дочка їхали велосипедами із Прилук до Манжосівки і навіть не підозрювали, що останній раз у житті вони роблять щось разом. Їх наздогнав джип Toyota Land Cruiser Prado. Можна лише уявити, якої сили був удар понад двотонного, майже п’ятиметрового автомобіля. Внаслідок зіткнення Наталія загинула на місці, а ось її доньці Ірині, можна сказати, пощастило, навіть незважаючи на закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, зламані ребра та розірвану селезінку. Дівчину госпіталізували до реанімаційного відділення Прилуцької ЦРЛ. Нині вона вже вийшла із шокового стану та перенесла оперативне втручання на селезінці.
А перед цим…
Як розповідають очевидці, до зіткнення із Наталією та Іриною Тойота збила скутер із водієм та пасажиром у передмісті Прилук Плискунівці. Один із скутеристів загинув на місці, а інший почав на тому ж мопеді наздоганяти горе-водія. Мабуть, вирішивши будь-що не здаватися, «шумахер» доїхав аж до Єгорівки, де на швидкості «зніс» Головків.
Хто є хто?
За місцем проживання Станіслава Яценка характеризують негативно «Скільки вже ця компанія крові людської випила?!» А розповідаючи про компанію, згадують того ж таки Мархоброда та його односельця Віталія Гавриленка, який разом зі Станіславом працював на підприємця. Зокрема про Яценка відгукуються так. Він із порядної сім’ї. Його батько Анатолій –
звичайний роботяга і порядна людина. Мати Ольга разом із бабусею Марією Овчаренко вже понад 5 років поспіль доглядають стареньких у Німеччині, тож Станіслав ніколи не відчував фінансових труднощів. Два роки купував нові автівки. Попередні зазвичай розбивав, останню 99-ту «Ладу» – 18 травня. Щоправда, раніше без жертв, Окрім цього, того ж дня разом із Віталієм Гавриленком він побив охоронця на ставку в Дідовичах. Чоловік зробив їм зауваження, коли вони почали дебоширити посеред відпочивальників, за що і отримав на горіхи.
Як повідомив Дідовецький сільський голова Анатолій Брунько, громадськість вже неодноразово брала Станіслава Яценка на поруки за його витівки, але той так і не став на шлях істини.
Що далі?
У повідомленні прес-служби прокуратури йдеться: «Водій із місця пригоди зник. У результаті слідчо-оперативних дій його знайдено за місцем проживання, де також перебував і автомобіль із характерними механічними ушкодженнями. Водій внаслідок аварії не постраждав. За попередніми даними, у нього було виявлено ознаки сп’яніння.
Інформацію про ДТП внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Прилуцьким МВ УМВС відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (від 3 до 8 років позбавлення волі). Водія затримано. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.
Процесуальне керівництво досудовим розслідування проводить Прилуцька міжрайонна прокуратура. Хід розслідування взято на контроль прокуратурою області».
Віктор ЛЮБЕНКО
Деснянка вільна №41 (444)
2 Дивитися профіль rediska rediska Дата: 24 травня 2013 р., 19:08:37  Цитувати
Цитата:А перед цим…
Як розповідають очевидці, до зіткнення із Наталією та Іриною Тойота збила скутер із водієм та пасажиром у передмісті Прилук Плискунівці. Один із скутеристів загинув на місці, а інший почав на тому ж мопеді наздоганяти горе-водія. Мабуть, вирішивши будь-що не здаватися, «шумахер» доїхав аж до Єгорівки, де на швидкості «зніс» Головків.

Цитата:Один із скутеристів загинув на місці

щось про таке не чула...
3 Дивитися профіль ho4u_pizzu ho4u_pizzu Дата: 25 липня 2013 р., 23:47:09  Цитувати
4 Дивитися профіль rediska rediska Дата: 1 серпня 2013 р., 21:02:57  Цитувати
Цитата ho4u_pizzu:вроде 4,5 дали
читала у ВісникуЧ за 01/08/2013, що дали 4,5 роки


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: noDUx

TIM TV OnLine


Сьогодні віртуальний день народження у 11 користувачів: pipin, Bonya, edward, akmurzieva, ghedaz, Vika_Lyalya, grosboy, Andrey-7810, Voluk, AlexShevchenko, Galayn,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту