На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Прилучан покажуть у телепроекті «Міняю жінку»

2 березня 2013 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 6067 | Коментарів: 3
Новина  Прилучан покажуть у телепроекті «Міняю жінку»
Прилучан покажуть у телепроекті «Міняю жінку» «Головне — щирість і взаєморозуміння. А не гроші...», — усвідомила прилу чанка Оксана Рубаненко після участі у зйомках телепроекту «Міняю жінку», що завершились у п‘ятницю, 22 лютого. Сім днів Оксана жила в одній із київських родин. А її чоловік Віктор Рубаненко, свекруха Марина Михайлівна та донечка-першокласниця Вікторія ділили свою двокімнатку із Наталією Костюченко з Києва. Такими були умови телевізійного проекту.

Ідея цього проекту полягає в тому, що дві родини з різним соціальним статусом, достатком та різними поглядами на життя на один тиждень міняються мамами. Упродовж цього тижня дві знімальні групи каналу «1+1» постійно стежать за розвитком подій у обох сім‘ях.

Нагадаємо: раніше наші земляки теж ставали героями цієї передачі. Спочатку — Оксана та Олександр Мазаі із Погребів, тоді — прилучани Тетяна та Сергій Власенки.

Зранку 18 лютого перехожі на вулиці Київській не могли не помітити біля ресторану «Енеїда» мікроавтобуса з логотипом «Міняю жінку». Упродовж тижня цей же транспорт часто бачили у центрі міста, біля готелю «Прилуки», а потім - біля «Александрії».

«У кого тут поміняли жінку?‘» - цікавимось у продавщиці та відвідувачів продуктового магазину «Любимый», розташованого на території військового містечка №12 (про те, що під приціл телекамери «потрапило» саме військове містечко, напередодні підказали добрі люди).

«Так, це вам потрібно у дев‘яти-поверхівку», — радить жінка і веде, щоб показати єдиний у містечку дев‘ятиповерховий будинок, по дорозі годуючи зграю голубів хлібними крихтами («Птахи мене вже знають і до мене злітаються .. Тільки про це не треба писати»). За порадою піднімаємось на восьмий поверх і навмання тиснемо на дзвінок біля перших вхідних дверей (за ними — аж три квартири). Нам щастить!.. Це підтверджує Анатопій Скуйбіда (з‘ясувалося, що потурбували саме його). Хоч про телезйомки він ще не знає, проте припускає, що столичні гості можуть бути у його сусідів Рубаненків

...Уже за мить знайомимось із 32-річним Віктором Рубаненком. Він небагатослівний. Почувши про мету нашого візиту, лаконічно зазначає: «Почалося!». І йде кликати редактора телепроекту. За мить до нас на майданчик виходить миловидна русява дівчина. «Я — редактор програми Звати Маргаритою», — представляється і починає по мобільному зв‘язуватися з менеджером та прес-службою проекту Для того, щоб отримати «добро» на наше спілкування

«Мене звати Наталія Петрівна Костюченко. Зараз перебуваю у декретній відпустці по догпяду за дворічним сином. Старшому синові — тринадцять років Приїхала до Прилук 17 лютого. Тепер хвилююсь за свою молодшу дитину Хоча й знаю, що на чоловіка можна покластися ..». — російською мовою про себе та свою родину розповідає «нова мама» зі столиці. Струнка чорнявка у темному спортивному костюмі Розмовляємо з нею вдома у Рубаненків наступного дня по її приїзді. Сидимо на канапі у вітальні. Інтер‘єр кімнати господарі осучаснили великим плазмовим телевізором та симпатичними ламбрекенами. Затишно ...

Спілкуємось у присутності редактора Маргарити. яка уважно стежить за розмовою — аби Наталія та інший учасник телепроекту Віктор не розповіли «зайвого» (обидва подружжя підписали угоди. 8 яких йдеться про нерозголошення перебігу телевізійних зйомок). «Хочу якихось змін у своєму житті. Сюрпризів .. У декретній відпустці засиділась у чотирьох стінах Тому і погодилася на участь у проекті... Наш тато працює. Він у мене юрист. До речі, ми з чоловіком — духовно споріднені. Щодня спілкуємось на спільні теми, цікаві для нас обох. Він мені робить подарунки, дарує квіти. Востаннє від нього отримала троянди на день святого Валентина. Я дуже рада, що потрапила саме у цю чудову сім‘ю Це видно по Вікторові... Упевнена, що його дружина — така ж порядна і прекрасна людина», — хвалиться Наталія Костюченко. Коли мова заходить про її вік. жінка робить паузу і делікатно переводить тему на інше. Видно, що вона не хоче озвучувати «цифру». На вигляд їй — 35 - 40 років. Не більше...

Віктор Рубаненко під час першої зустрічі подарував Наталії красиві рожеві троянди. Мабуть, не тільки задля підтримання такої не писаної традиції на проекті, а й внаслідок шляхетності характеру Через те, мабуть, і кинувся на виручку «благовірній» коли зачепили «вікове» питання: «Нова мама — молода і красива. Їй — вісімнадцять. А Ви у знак жіночої солідарності могли б такого і не запитувати». А от вік своєї дружини Віктор вказав залюбки. Виявилося, що вони — ровесники.

ГОЛОВНЕ — ЧОЛОВІК, А НЕ ГРОШІ...

Віктор Рубаненко — безробітний. Раніше працював водієм у міськвідділі міліції, тепер — на заробітках Оксана — фельдшер «швидкої». Подали заявку на участь у телепроекті «Міняю жінку»... два роки тому, заповнивши відповідну анкету на сайті. Хотіли вражень, яскравих емоцій, позитиву і чужого досвіду.

«Написали та й забули. — говорить Оксана Рубаненко. — Зателефонували з телеканалу «1+1» через два роки, а 5 січня до нас завітали представники проекту. Поспілкувалися, повідомили, що телезйомки заплановано на 3 лютого. І я поїду у Карпати. Але, мабуть, щось там не склалося. Зйомки перенесли на пізніший час. І я опинилася у Києві. Напередодні зйомок упродовж кількох ночей мені снилися залізниця та поїзди. До Києва доїхала сама. Гроші за поїздку відшкодував телепроект. Мене зустріли телевізійники, посадили у свій транспорт і повезли в нову родину у мікрорайон Виноградар. Не жалію, бо зрозуміла, що моя сім‘я не така вже й погана. Є значно гірші! А ще переконалася: гроші — не головне, а мій чоловік — чудовий. Ми з ним разом аж десять років. Інколи сваримось (а в якій сім’ї не буває дрібних непорозумінь?), апе швиденько миримось. До речі, мені пощастило на свекруху. Вена — пре-красна людина».

Перебуваючи у чужій сім’ї. Оксана сумувала за своєю. ЇЇ колеги з Прилуцького відділення екстреної (швидкої) медичної допомоги розповідають, що під час зйомок передачі застудилась шестирічна Вікторія Рубаненко. Отож телевізійники, зважаючи на обставини, зробили виняток і дозволили Оксані зателефонувати до своєї доньки.

«Оксано. Ви були мамою у чужій родині, в якій двоє дітей. Чи тепер не подумуєте із чоловіком про друге дитя?», — цікавлюся у жінки.

«Виховувати дітей — дуже відповідальна робота. І нелегка. Особисто я була б не проти народити ще одну донечку... Але ж розумію, як нелегко нині ростити дітей. Адже для того, щоб вони виросли розумними, порядними і добрими людьми, дорослим треба багато працювати. Подавати достойний приклад, навчати, стежити за процесом їхнього дорослішання.. Економити на дітях теж не вийде». — міркує Оксана. І зазначає, вони з Ві-ктором вже подумують взяти участь у іншому телевізійному проекті. Якому саме — поки що визначаються...

ПОДІЯ ДЛЯ ПРИЛУЧАН...

Перебування столичних телевізійників у провінції — подія для тутешніх жителів. Тому й мікроавтобус зі специфічним логотипом «Міняю Жінку» всюди де б він не з‘явився, привертав увагу прилучан (звиклі до урбанізованого життя, представники телепроекту з цього приводу неабияк турбувалися, хотіли ж бо зберегти процес зйомок у таємниці, щоб потім втішити телеглядачів «смаженим» телесюрпризом. Тож наш фотокореспондент жартома порадив своїм столичним колегам-журналістам поміняти транспорт ..).

А от сусід Рубаненків 74-річний Анатопій Скуйбіда дізнався про телезйомки випадково — від своїх знайомих. А потім кілька раз в зіткнувся з новою сусідкою на сходинковому майданчику.

«У моєму помешканні завалявся гарбуз. Помітивши, що він почав псуватися виніс його на майданчик. Тут Вітя виходить І питає: «То Ви мені гарбуза підклали?». Жартує, значить з мого гарбуза, сміялися і дівчата, що жили у Рубаненків. Я запитував їх, як їм живеться у Прилуках. Вони відповіли «Хороше», — пригадує Анатолій Андрійович. І зазначає, що хоч і живе поряд із Рубаненками, проте жодних стосунків із ними не підтримує. «Сюди переселився шість років тому. Добре знаю маму Віктора, Марію Рубаненко. Вона працює у центральному універмазі. Я раніше, доки не померла дружина, мешкав у приватному секторі. Там ми з сусідами більше спілкувалися між собою ..».

Поява «людей із відеокамерами» у Прилуцькому відділенні екстреної (швидкої) медичної допомоги ЛПЗ «Обласний центр екстреної допомоги та медицини катастроф» Чернігівської обласної ради нікого, окрім головного лікаря Віктора Талалая, не здивувала.

«Проте, що підлегла бере участь у телепроекті «Міняю жінку», керівник дізнався останнім... Звичайно, я своїм уже «виписав» за те, що мені, як керівникові, не повідомили. Оксана працює у нас на 0,75 ставки. Перед зйомками вона домовилась із головним фельдшером і заздалегідь відпрацювала свої робочі години. Хочу зазначити, що Оксана — сумлінна працівниця. Користується авторитетом у колег, — розповідає Віктор Талалай. — Чув. що їй за участь пообіцяли вісім тисяч гривень. У «швидку» теж приїжджали телевізійники. Пробули хвилин із тридцять. Одягли киянку у білий халат, трохи познімали біля карет швидкої допомоги. Буцімто вона, як і Оксана, виїздить на виклик. Загалом «Міняю жінку» — це маски-шоу, які всім подобаються».

За попередніми даними, випуск телепроекту «Міняю жінку» за участю Оксани та Віктора Рубаненків покажуть на «плюсах» аж у квітні.

Будемо чекати!

Ольга ІВАНЧЕНКО.
«ПРИЛУЧЧИНА в новинах, подіях, коментарях», №9 за 1 березня 2013 року


Коментарі (3 шт.):

1 Дивитися профіль rediska rediska Дата: 2 березня 2013 р., 12:01:28  Цитувати
прикольно
2 Дивитися профіль Frankinshtain Frankinshtain Дата: 4 березня 2013 р., 23:02:03  Цитувати
Ти ба, а Тіму не дали знімати!!!
3 Дивитися профіль stamp stamp Дата: 13 березня 2013 р., 01:16:26  Цитувати
Вспомнились анекдоты про ЧУКЧУ -"...тенденция однако!" (слишком много визитов 1+1 в прилуки)


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: eDM9j

TIM TV OnLine


Сьогодні віртуальний день народження у 6 користувачів: janet, Evgeniy, Mashka, leshkaukr, Zljuka, middleton,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту