На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Юрій Коптєв про даму з Департаменту культури Прилук

12 лютого 2013 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 3267 | Коментарів: 12
Новина  Юрій Коптєв про даму з Департаменту культури Прилук
Минулої п‘ятниці «Події» відвідали «Збори чернігівського земляцтва» у м. Києві. Спілкувалися з цікавими людьми та дізнавалися нове.

Меценат Юрій Коптєв, почесний громадянин нашого міста ділився своїм баченням такого важливого аспекту цивілізованого суспільства як культура. Благодійник, за кошти якого, Прилуки вже багато років культурно розвиваються і внутрішньо і ззовні безперечно має право на такі судження.

Що ж за явище, прилуцька культура?



— Последнее время, не только последнее время, вот я не общаюсь с руководителем Департамента культурі по городу. С этой дамой, которая высокомерна, которая вообще для города ничего не делает. Вот понимаете, человек занимает место и ничего не приносит городу. В свое время, года четыре назад, помните как было в городе? Там и Светлана Бирюзова, и Никитченко, они как-то стремились к тому, чтобы город как-то культурно развивался. И я в этом помогал и никогда не отказывал.

Говорячи конкректно про місто Юрій Коптєв бачить лише одне:

— Затишье... И, вы понимаете, то, что ничего не делается — это не позволительно в таком городе как Прилуки, который всегда был первый в Черниговской области по культуре.

Вот я хотел бы обратиться к этой даме, я по-другому ее просто не назову, просто это человек, который занимает просто-напросто место и ничего не делает. Человек должен уйти с этой должности и это должно произойти в ближайшее время. И это место должен занять тот человек, который будет город опять будоражить, сделает все для того, чтобы культура в городе была на высшем уровне. Ну нельзя, чтобы город умер, нельзя! Я приложил все силы и финансы приложил для того, чтобы в свое время город как-то поднять на определенный уровень. Это наболевшее мое, потому что я вижу со стороны, что делается. Я месяца два просто наблюдал что делается... Ну я был в шоке! Вы знаете, новогодние празднования, вот праздник Новый Год прошел, он прошел так тихо-тихо, его вроде бы и не было.

Соответственно День Города, который не был замечен вообще, День Города как-то слился с Днем освобождения города, и что где, и как — не было понятно. В тех мероприятиях, которые проводили по Маслову, по Гайдаю, по летописцу — город не принимал участия. И между прочим, сама Ирина Станиславовна, она делала все, чтобы эти мероприятия прошли как-то непонятно. Это спасибо той инициативной группе, которая поддержала. И в последние дни спасибо Владимиру Николаевичу Хоменко, что он обязал, чтобы эти мероприятия прошли.


Будівля колишньої четвертої школи, де Юрій Коптєв планує створити великий культурно-мистецький комплекс швидко руйнується, а конструктиву в співпраці немає.

— Ели хотят сделать четвертую школу — пусть скажут. Я все что мог, сделал. Я провел мероприятия. Год, целый год передавалось с отдела освиты имущество музею. Я не буду больше ходить, и два последних месяца я не общаюсь ни с кем в городе, потому что когда мне уже задачи ставят и считают, что я звено какое-то в рабочей цепи города, — нет, это не так! У меня должно это все выходить от души. Ведь все, что делалось — это делалось от души. И потому эти все мероприятия, куда не пойди — там всегда приятно находиться. Потому что делалось всегда с душой. Я не делаю ничего такого чтобы это было для меня. Все знают прекрасно, нету у меня здесь ни бизнеса, ничего. Я делаю для людей. Я делаю это чтобы люди, которые живут в городе, гордились и за город, и за то, что они там живут. Чтобы они в конце-концов ощутили то что этот город — это их дом.

Юрию Владимировичу надо уже как-то изменить это общество, которое вокруг него. Надо поставить тех людей, которые будут работать. И будут работать, отрабатывать деньги которые им платят люди со своих налогов. Вот надо что сделать.


«Події. ТІМ-ТВ» 6.02.2013


Коментарі (12 шт.):

1 Дивитися профіль Dmitro Dmitro Дата: 12 лютого 2013 р., 13:13:10  Цитувати
Мера міняти треба. А з ними підуть і ці "топ-менеджери": Ірини Станіславівни, Танічки, Мисани і т.д.
2 Дивитися профіль Helen Helen Дата: 12 лютого 2013 р., 23:22:52  Цитувати
круто!
3 Дивитися профіль crok crok Дата: 13 лютого 2013 р., 02:30:02  Цитувати
Коптєв висловився гранично чітко!
Але...
Враховуючи, наскільки сучасна влада в Україні навчилася вивертати будь-які висловлювання виключно на свою користь, можна очікувати із величезною вірогідністю, що завтра чи післязавтра на "Запитай у влади" буде йтися про це інтерв’ю і відповідь буде така, що за результатами висловлювань Коптєва нашому меру треба вішати чергову кілограмову медаль ""За досягнення у пАкращенні життя вже сьогодні"!
4 Дивитися профіль Bill Bill Дата: 13 лютого 2013 р., 08:24:14  Цитувати
До чого ми стали пасивні! Жуть ! Коптєв бачить наших дармоїдів , що проїдають бюджет-йому боляче,а ми ,жителі міста , навіть не звертаємо уваги- звикли до того ,що посади не виборюються в відкритому конкурсі, а даються випадковим людям,аби лиш в тих "була хоч паганенька робота".Звідси і результат. А по темі - в часи першого Миколиного ярмарку мистецьке життя в Прилуках кипіло,бо ним опікувались достойні своєї посади люди...
P.S. Нічого особистого, але хто-небудь скаже - що зробила команда теперішнього мера в соціально-гуманітарній сфері ????

5 Дивитися профіль Sheriff Sheriff Дата: 13 лютого 2013 р., 10:57:45  Цитувати
Нічого не зробила і не зробить !!! Людина може щось зробити тільки тоді, коли вона дуже любить свюю справу, навіть якщо вона не професіонал, з часом навчиться. А команда нашого мера любить його і гроші , які вони крадуть у держави і у прилучан , а тому не будуть вони професіоналами і не любитимуть своє місто так , як Коптєв і тисячи прилучан !!!
6 Дивитися профіль Dmitro Dmitro Дата: 13 лютого 2013 р., 12:46:52  Цитувати
Честно кажучи, вже навіть не хочеться повертатися в рідне місто.А ще три роки назад і дружину переконував, що в Прилуках краще ніж на Донбасі.Тоді була якась надія, говорили про інвестиції в економіку міста. Про іноземних інвесторів і мер перед виборами балаболив. А зараз навіть надії нема. Мама педагог зарплату з затримками отримує і світла каже, що вкінці тунелю не видно. Тільки гроші на різних ревізорів здають.
Зарплата в 3500 гривень вважається високою, я б вже зараз за такі гроші і розмовляти не став би.
Ніби вже і не живу з 2003 року в Прилуках, а все рівно болить за місто.Хочеться ж привезти сина до бабусі не в руїну, а в процвітаючий край.
7 Дивитися профіль Qwerty Qwerty Дата: 14 лютого 2013 р., 22:48:31  Цитувати
Да киллера то по сути нужно. Судьям головы рубить начали пускай продолжают, только так наших государей можно заставить работать.
8 Дивитися профіль klop0010 klop0010 Дата: 17 лютого 2013 р., 13:27:35  Цитувати
це ж треба довести коптєва до дрожі в голосі.провели ярмарок поставили чергову галочку.це ви виносносний базар назвали проводами зими є


9 Дивитися профіль maxmoney maxmoney Дата: 18 лютого 2013 р., 14:26:03  Цитувати
Коптев
10 Дивитися профіль skeptik skeptik Дата: 19 лютого 2013 р., 22:11:57  Цитувати
Чему Вы удивляетесь? Деревянной ирине станиславовне или слабоумному деректору ГДК
11 Дивитися профіль iren iren Дата: 21 лютого 2013 р., 10:35:49  Цитувати
Вспомнил Коптев Бирюзову и Никитченко, а почему забыл Дубовика,Пономаренко,Мовчан и тд. А в тд входит Окипский. Кстати на гала-концерте Мыстецькых барв никого из руководства культуры и не было. А там было что послушать и посмотреть, да и поучиться. Поучиться у организаторов фестиваля как это делается,а не отсиживаться в кабинете за железными дверями. Вот и проходят в ГДК пародии на концерты "папередников". Рождественские встречи в интерпритации новых "керманычив" выглядели по идиотски.Кстати кто занимался режиссурой? Наверное выпускник Пирятинского СПТУ. Пусть Прилуки ТВ покажут старые записи для сравнения.Наверное слабо. Вот так и живет как говаривал Беркут "культурка"
12 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 21 лютого 2013 р., 21:24:27  Цитувати
Вже газети запозичають наші матеріали і друкують на своїх шпальтах!



Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: yhNck

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: Helen,

Сьогодні віртуальний день народження у 8 користувачів: sh_, vladimir975, RALYSA, aksvalent, lilemay, furzik111, furzik1111, AleksisMak,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту