На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Із конвеєра Чернігівського автозаводу зійшов перший тролейбус власного виробництва

13 січня 2013 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 4888 | Коментарів: 4
Новина  Із конвеєра Чернігівського автозаводу зійшов перший тролейбус власного виробництва
Із конвеєра Чернігівського автозаводу зійшов перший тролейбус власного виробництва У Чернігові спроектували і виготовили перший низькопідлоговий тролейбус «Барвінок» власної марки.

У ньому 105 місць, у тому числі 31 сидяче.

Ще у квітні 2011 року з конвеєра зійшов вагон, випущений чернігівським автозаводом у співпраці з ВАТ «Белкомунмаш» (Республіка Білорусь). Але у зв’язку зі значним підвищенням цін на білоруські машинокомплекти вітчизняні машинобудівники вирішили освоїти випуск власної моделі транспортного засобу. Він вийшов комфортабельний, має платформу для заїзду інвалідів.

Тролейбус буде на 20 відсотків дешевшим за аналоги. На заводі вже складають ще три тролейбуси.

Павленко Сергій, "Голос України"
http://www.golos.com.ua/Article.aspx?id=277088




Корпорація «Еталон» презентувала свій перший тролейбус і три вантажівки

Пролісок. Ромашка. Волошка. Троянда. Квітковий ряд пасажирського автотранспорту корпорації «Еталон» наприкінці 2012 року поповнився тролейбусом «Барвінок».

Це просторий тролейбус, пристосований у тому числі для використання людьми з особливими потребами, уточнив президент корпорації «Еталон» Володимир Бутко. Розробники заклали в нього найкращі характеристики аналогічних транспортних засобів, які є в Україні, а також комплектуючі, виготовлені на заводах корпорації. І завдяки проведеній модернізації підприємств «Барвінок» коштуватиме на 20% менше, ніж тролейбуси інших вітчизняних виробників. Повне тестування та випробування новинки заплановане на лютий 2013 року. У перспективі — створення моделі для експлуатації в гірській місцевості Криму.

Відрізнити автобуси і тролейбуси «Еталону» від пасажирського транспорту «ЛАЗа» чи «Богдана» буде просто. Їх прикрашатимуть відповідним квітковим орнаментом. Неважко здогадатися, який буде на «Барвінку». Як зазначив президент корпорації Володимир Бутко, «Еталон» запатентував це ноу-хау, тож скоро автобуси і тролейбуси виїжджатимуть із заводів уже прикрашеними.

Щодо виробництва та продажу серійних моделей у 2012-му, то із заводського конвеєра зійшло 1600 автобусів, реалізовано 1200. Половина з них — на виконання держпрограми «Шкільний автобус». Решту купили перевізники. Водночас, за підсумками року, обсяги продажу знизилися на 20% (без урахування шкільної програми), при цьому незмінною залишилася частка пасажирського (як і вантажного) транспорту корпорації на ринку — 50%. Та, незважаючи що «просів» оптово-роздрібний ринок, «Еталон» чітко виконав державне замовлення, дотримавшись своїх зобов’язань.
Для комерційних клієнтів, які купують автобуси у лізинг, діють дві фінансові схеми: придбання в лізинг на два роки — авансовий платіж 20—30% вартості, а також на один рік — аванс 40%. У пакет послуг входять страхування, держреєстрація транспорту. Клієнт отримує зареєстрований автобус через 4—5 днів після подачі заявки та необхідних документів.

У 2012-му «Еталон» активізував програму виробництва вантажівок і в грудні створив три моделі вантажопідйомністю 8—15 тонн. До цього вона не перевищувала восьми. Навісне обладнання (шасі) у великотоннажного зерновоза, самоскида і борт-тента виготовлене на «Бориспільському автозаводі», зазначив президент корпорації Володимир Бутко. За його словами, 10 років тому «Еталон» зробив помилку, заморозивши цей напрямок виробництва. Тепер конкурентів доводиться наздоганяти.

На вітчизняному ринку вантажівок дуже велика частка зарубіжного секонд-хенду. «Еталон» має намір перекрити його, адже в корпорації вже здешевлюють свою продукцію завдяки модернізації підприємств. Хоча цей план дещо коригується фінансовими труднощами. Зважаючи, що держава заборгувала «Еталону» за шкільні автобуси 27 мільйонів гривень, Бориспільський і Чернігівський автозаводи в січні і лютому 2013 року працювати не зможуть. Бракує коштів на закупку комплектуючих, із сумом констатував В. Бутко.

http://ukurier.gov.ua/uk/news/u-vinok-vpleli-barvinok/



Коментарі (4 шт.):

1 Дивитися профіль rusll rusll Дата: 21 січня 2013 р., 22:28:15  Цитувати


Белорусский производитель общественного электротранспорта "Белкоммунмаш" обвинил украинских коллег из корпорации "Эталон" в плагиате. Об этом пишет Naviny.by.

Как утверждают в "Белкоммунмаше", на "Эталоне" был собран и выдан за собственную разработку троллейбус, который скопирован с белорусской машины 321-й модели. Технологию сборки украинская компания получила еще в 2010 году. Стороны решили тогда наладить совместное производство троллейбусов и заключили лицензионное соглашение.

По нему машины должны были производить в Чернигове (на одном из предприятия "Эталона". "Белкоммунмаш" передал заводу конструкторскую документацию, технологии, помог наладить процесс сборки на основе белорусских машинокомплектов (машинокомплект - это троллейбус без пассажирских сидений, спидометра, аккумуляторных батарей и информационных табличек).

На предприятии были выпущены несколько машин под маркой "Эталон-Белкоммунмаш", однако затем белорусская сторона подняла цены на комплектующие. По словам президента корпорации «Эталон» Владимира Бутко, стоимость деталей без предупреждения выросла на 35 тысяч долларов. Из-за этого сотрудничество с белорусами стало невыгодно и было приостановлено. В «Белкоммунмаше» эту информацию опровергли, отметив, что разница в цене составила около девяти тысяч долларов, и что подобный сценарий был предусмотрен в контракте.

Спустя несколько месяцев после приостановки сотрудничества — в начале 2013 года — в украинский СМИ появилась информация о том, что в Чернигове был создан новый украинский троллейбус Т12110 "Барвинок". В "Белкоммунмаше" заявили, что эта машина — пиратская копия троллейбуса, который собирался совместно с белорусами.

В компании отметили также, что, согласно лицензионному соглашению, «Эталон» не имел права производить троллейбусы самостоятельно на протяжении пяти лет с момента окончания действия договора с «Белкоммунмашем».

На письменные обращения минского предприятия с требованием пояснить, почему украинцы нарушили договоренность, глава «Эталона» Владимир Бутко не ответил. В итоге, белорусская сторона объявила о намерении подать в суд. Когда именно это будет сделано, в сообщении не уточняется.


http://lenta.ru/news/2013/01/21/trolleybus/
2 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 23 січня 2013 р., 21:29:26  Цитувати
Цитата Лукашенко:“Надо взять китайскую систему. Внимательнейшим образом ее изучить. И если не можете придумать ничего нового, то хотя бы скопируйте нормальную систему и приспосабливайте ее к условиям Беларуси». (БТ 25.10.2012)



-----

Добавлено 23 січня 2013 р., 21:35:09:


Цитата Википедия:Автобусы МАЗ — пассажирские автобусы производимые филиалом АМАЗ Минского автомобильного завода. Производство было организовано в июне 1992 года. Первая модель автобуса (МАЗ-101) была выпущена по лицензии немецкой фирмы Neoplan, однако в дальнейшем от сотрудничества с ней было решено отказаться и все последующие модели автобусов разрабатывались собственным конструкторским бюро предприятия.


Цитата Андрей Ноговицын:В то же время, хитрые минчане вовсе не собирались закупать за границей комплекты деталей — на что, собственно, и рассчитывал Neoplan. Мазовцы специально не раскрывали немцам все возможности своего завода до подписания контракта. В результате было построено всего пять лицензионных автобусов в «чистом виде» (их цена была запредельной, около $200000). А затем завод начал внедрять отечественные комплектующие, заодно приспосабливая конструкцию к отечественным условиям. Началась переработка автобуса с сохранением внешних черт прародителя. Тогда же, в 1993 году, появился МАЗ-101, похожий на своего заграничного родственника как две капли воды, но узлы и агрегаты, двигатель, рулевое управление и подвеска были отечественного производства.


І еті люді учат нас жить
3 Дивитися профіль stamp stamp Дата: 27 січня 2013 р., 21:54:54  Цитувати
НЕ МОГУ ПОНЯТЬ ЗАЧЕМ УКРАИНЕ СТОЛЬКО ТРОЛЛЕЙБУСНЫХ ПРОИЗВОДСТВ ВЕДЬ УЖЕ ЕСТЬ КУЧА ЗАВОДОВ ИЗГОТАВЛИВАЮЩИХ ТРОЛЛЕЙБУСЫ ? А ТОЛКУ НЕТ. (НА ФОТО "ОТВЕРТКА" ИЗ БЕЛОРУССКИХ КОМПЛЕКТУЮЩИХ ПОЛУЧЕННЫХ РАНЕЕ) ЛУЧШЕ БЫ ЗАКУПАЛИ "ШКОДЫ" ИЛИ "МАНелектро" ИЛИ "СВАРЗ" ОНИ В СТО РАЗ ЛУЧШЕ И НАДЕЖНЕЕ.
4 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 28 січня 2013 р., 00:49:14  Цитувати
stamp, треба шоб був толк з наших тролейбусів.


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: lw4f

TIM TV OnLine


Сьогодні віртуальний день народження у 6 користувачів: janet, Evgeniy, Mashka, leshkaukr, Zljuka, middleton,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту