На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: В Україні замість міліції хочуть зробити 5 поліцій

11 січня 2013 р. | Автор: crok | Переглядів: 1318 | Коментарів: 7
Новина  В Україні замість міліції хочуть зробити 5 поліцій
В Україні замість міліції хочуть зробити 5 поліцій Міністерство внутрішніх справ планує створити у своєму складі національну поліцію (кримінальну, громадської безпеки, фінансову, транспортну, спеціальну) та Державне бюро розслідувань.

Як передає кореспондент УНІАН, про це перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Черних повідомив на засіданні парламентського комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

За його словами, у процесі реформування МВС планується створити національну поліцію та Державне бюро розслідувань. С. Черних уточнив, що це будуть центральні органи виконавчої влади, діяльність яких координуватиме Кабінет міністрів через міністра внутрішніх справ. С. Черних зазначив, що для створення національної поліції необхідно буде внести зміни до чинного закону про міліцію або прийняти закон про поліцію.

Перший заступник міністра повідомив, що національна поліція України забезпечуватиме виконання основних правоохоронних функцій: охорона громадської безпеки, боротьба зі злочинністю, охорона прав і свобод громадян, розслідування злочинів, гарантування безпеки дорожнього руху. У складі національної поліції пропонується створити фінансову поліцію, яка протидіятиме економічній злочинності.

Загалом, за словами С. Черних, до складу національної поліції мають увійти кримінальна поліція, поліція громадської безпеки, фінансова поліція, транспортна поліція та спеціальна поліція. На наступному етапі реформування МВС планується створити Державне бюро розслідувань. С. Черних сказав, що це буде незалежний антикорупційний орган, наділений функціями проведення розслідування усіх типів злочинів, які вчиняють високопосадовці, працівники правоохоронних органів та судді. С. Черних додав, що така структура відповідатиме міжнародним стандартам та нормам нового Кримінального процесуального кодексу.

unian.ua


Коментарі (7 шт.):

1 Дивитися профіль crok crok Дата: 11 січня 2013 р., 02:18:23  Цитувати
У зв’язку із цим у мене виникає питання - а як за ці зміни будуть у парламенті голосувати комуняки? Адже у них "пунктік" стосовно поліції - раз поліція, значить - поліцаї. А стосовно слова "поліцай" у комуняк не просто "пунктік" - там взагалі втрата адекватності і свідомості повна!
2 Дивитися профіль Tyt24vcytki Tyt24vcytki Дата: 11 січня 2013 р., 14:06:23  Цитувати
Була одна міліція - стане в 5 раз більше поліцейських і тих хто буде ними керувати.
3 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 11 січня 2013 р., 23:19:47  Цитувати
Кстатє був в Іспанії, там поліцій всяких немеряно, непонятно кого і тормошить, вдруг шо Ну наверно шось жеж знають І у нас жеж тіпа євроінтеграція
А щодо назви "поліція" (від слова поліс), то вона вірніша, аніж "міліція" (від слова мілітарі). Хоча б краще свою назву б якусь узяли.
4 Дивитися профіль crok crok Дата: 13 січня 2013 р., 05:34:35  Цитувати
OLEX, як наприклад італійці - там у них є карабінери. А от у Швеції, так там цих "поліцій" мабуть найбільше у світі. Ще при останніх роках саюзу колись згадувалось, що там їх десь біля 13 різних видів! Ну,.. може вже зараз щось змінилося.
А, до речі, от у Росії наприклад, там де-не-де відновлюють "казачєство" під нову, вигадану імперським кацапізмом мету - там нові, так звані "казакі" виконують роль такого собі громовідводу для виступів всіх "нерусскіх" - як тільки десь збираються якісь люди, які висловлюють невдоволення новими царями-боярами або ж із якимись національними гаслами, то відразу ж туди направляють загони "казаков", які озброєні гумовими дубцями і - увага! - нагайками! Вони й розганяють "нєрусскіх"! А подаються ті "казакі" як виключно народна ініціатива російського народу для підтримки "порядку на вулицях". Така собі ДНД - добровільна народна дружина. Особливо було популярно у Росії натравлювати отаких "казаков" на російських скінхедів і неофашистів, таких як макашовці і їм подібні! Мовляв - це "народний гнєв росіян", які цілком "підтримують" неоімперські замашки Кремля...
А згадав я про цей факт тому, що:
Цитата:Изначально словом милиция было принято обозначать, и в этом значении оно используется в большинстве стран мира, нерегулярные вооружённые формирования, используемые в том числе и для поддержания общественного порядка, формируемые из добровольцев и не входящие в состав официальной системы государственных правоохранительных органов (смотрите статью милиция (ополчение)). В Российской империи отряды милиции (в первоначальном смысле) формировались во время крупных забастовок, других массовых выступлений против власти.
Вікіпедія

Люди в Росії стали висловлюватись категорично проти нових напіввійськових формувань і їх патрулів на вулицях,.. та хто ж їх там буде слухать!!!
5 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 13 січня 2013 р., 16:42:02  Цитувати
crok,
Цитата:В отличие от многих других государств, силы порядка Италии (Forze dell’ordine) подчиняются не одному ведомствому, а разбросаны по разным, за что Италию еще называют «страной пяти полиций». Среди европейских стран полиция Италии является наиболее многочисленной.

Полицейские службы Италии состоят из пяти национальных корпусов - государственной полиции, корпуса карабинеров, финансовой гвардии, пенитенциарной полиции, государственного лесного корпуса, к которым добавляются местные полицейские отделения.


-----
Добавлено 13 января 2013 г., 16:42:57:

Про Іспанію
Цитата:Policia Nacional (национальная полиция Испании) - тел: 091 , занимается вопросами внутренней безопасности в Испании, поддерживает порядок в городских зонах (форма голубого цвета).

Policia Local (местная полиция) - тел: 092 , занимается вопросами транспортного движения и защитой граждан (форма голубого цвета).

Guardia Civil (гражданская гвардия) - в каждом городе свой номер телефона, поддерживает порядок в прибрежных зонах, в отдаленных селениях, городах и сельской местности (форма зеленоватого цвета).
6 Дивитися профіль crok crok Дата: 13 січня 2013 р., 23:50:31  Цитувати
OLEX, от бач! У Європі така кількість поліцій насправді - дєло обичноє!
7 Дивитися профіль serennisima serennisima Дата: 27 січня 2013 р., 15:39:45  Цитувати
у нас треба "сердюки" назвати))
Цитата:На наступному етапі реформування МВС планується створити Державне бюро розслідувань. С. Черних сказав, що це буде незалежний антикорупційний орган

ще з початку 2000рр. планували.. а на разунок "незалежно і антикорупційного" - посміялась)))


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: sl5Ni

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 2 користувачів: bdidon, MACM,

Сьогодні віртуальний день народження у 5 користувачів: motorola2009, Redfor, Oxsana, Anastasia05, OlexaLeleka,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту