На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Галич Анатолій Іванович – Народний депутат України.

15 серпня 2012 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 4879 | Коментарів: 19
Новина  Галич Анатолій Іванович – Народний депутат України.
Галич Анатолій Іванович – Народний депутат України. Пройшов перший Спас. Констатація факту, що літо скінчилося, відгукнеться тривожним подихом осені. Усвідомлення того, що вересневі срібні коси ще попереду, додасть мізерного оптимізму. Тепло повернеться, але вже іншим, із ароматом паленого листя й ранковим кришталем на росі. «Бабин» вересень промайне, а за ним жовтень, у якому доведеться рахувати, і не тільки курчат. Вибори, вибори… На жаль, не можу продовжити в дусі Сергія Шнурова, який так влучно підібрав риму після слова «кандидати».

Ставки зроблені. По 210 виборчому округу претендентами на право бути обраними до парламенту на сайті ЦВК подано наступних кандидатів: Галич Анатолій Іванович, Коротя Вікторія Вікторівна, Кудряченко Віктор Володимирович, Курган Ігор Миколайович, Лабазов Віктор Станіславович, Муха Володимир Анатолійович, Нестерук Василь Сергійович, Рудьковський Микола Миколайович, Шапченко Олександр Дмитрович (прізвища достойників опубліковані в алфавітному порядку, без будь-якої політичної упередженості). До виборів майже два з половиною місяці, тож можна в наступних номерах газети встигнути зупинитися на кожному з них.

Починаємо з першого – Галич Анатолій Іванович. Прилучани добре знають цього кандидата: авторитетна людина, очільник Прилуцького міськрайонного суду – кому, як не йому, бути представленим у Верховній Раді від нашої громади? Особисто я знаю Анатолія Івановича і багато чув про його порядність. Упевнений, що бажання пана Галича бути народним депутатом матеріалізується, і він отримає завітного мандата. А як же інакше, коли навіть при написанні власноруч декларації про доходи наш герой зазначає, що він працює головою Прилуцького міськрайонного суду, а в дужках уточнює: «народний депутат України»! (Переглянути декларацію можна тут - http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2012/showdoc?PF7201=1024&PD410F01=7 ) Тихо, тихо, Анатолію Івановичу, не треба видавати бажане за дійсне, так можна і наврочити. Не буду продовжувати в цьому ж тоні – все-таки перший раз, зробимо поблажку на брак досвіду. Ну захопилася людина трохи…

Газета «Будні» від 27 липня 2012 року опублікувала шикарну статтю про Анатолія Івановича. Особисто я читав і плакав. Пропоную деякі цитати до уваги читачів «Града» – давайте поплачемо разом. Отож, «Будні» подають біографічні дані кандидата: «З 1987 р. і по сьогодні – голова Прилуцького районного суду». Чудово, але такого суду не існує взагалі, є Прилуцький міськрайонний! Описка. Помилився «буднівський» борзописець. Приймається. Але ж що думати про наступне: «З 1996 року одночасно голова Прилуцького окружного суду, що включає в себе суди Прилуцького, Срібнянського, Талалаївського, Варвинського районів та міста Прилуки». Жах! У системі судоустрою України взагалі відсутні окружні суди. Не треба бути заслуженим юристом, як Анатолій Іванович, щоб знати, що окружні суди діяли в Україні з 1869 по 1919 рік. Не думаю, що таку неточність в анкетних даних допустив писака з «Буднів». Далі пан Галич вказує на те, як йому важко виносити справедливі вердикти: «Стараюсь нівелювати, згладити ті недоліки, які допустила Верховна Рада… І таких законів, статей, що не відповідають нормам сьогоднішнього дня – дуже багато. Через це мені, судді, дуже важко застосовувати ці закони». А в передвиборній програмі, що розміщена на сайті ЦВК, Анатолій Іванович зазначає: «…працюючи головою суду, застосовуючи до реального життя закони, що їх приймає парламент». Ну прямо роздвоєння особистості! Важко бідолашному, нічого не скажеш.

Далі кандидата понесло більше. Батьки, не давайте дітям читати газету «Будні», бо ризикуєте тим, що ваші чада будуть мати збочені знання з історії, які вже має наш герой. Увага, цитата: «А нинішні часи мені нагадують (я добре вивчав історію!) часи Христофора Колумба. Більше п’ятисот років назад, коли він висадився на Кубі – країні Латинської Америки, то побачив, що кубинці граються шматочками золота. Спочатку він відвоював це золото – забирав, а потім вирішив просто обміняти його…». Навіть не читайте вголос останню цитату, а самі спробуйте забути прочитане. Також Анатолій Іванович повідав про свої неабиякі знання з макроекономіки, зокрема, видавши на-гора такі перли: «Земля – це особливий вид товару, і тому в усьому світі дані моменти дуже ретельно регулюються». Чи ще один, із натяком на сакраментальність: «З екранів телевізора говорять про економічні успіхи, а ми бачимо, що заводи як стояли, так і стоять…». А це вже серйозна заявка, до якої повинні прислухатися міжнародні спостерігачі: «Навіть сама Америка – вона не забезпечує свої папірці золотом чи ще якимись цінностями, це просто папір, який вартий стільки, скільки він коштує при друкуванні». Барак Обома, не дай Боже, прочитає це й нервово закурить кубинську сигару…

Не зрозуміло, чому у своїх одкровеннях Анатолія Івановича надихнуло на повний абзац, який він скромно назвав «Якби я став президентом». Пожалію Вас, шановний читачу, і не буду зупинятися на даному розділі. Повірте мені, Україна ще одного "професора" просто може не витримати. Знову ж таки, що таке стаття в газеті «Будні»? Може, вона була написана без участі самого Анатолія Івановича. А як же інакше? Хіба ж міг заслужений юрист із величезним і багатим досвідом допустити такі ляпи? Не міг! Це просто чиясь бездарна ведмежа послуга. Принаймні давайте так думати, й не варто вишукувати між рядків гримаси іронії. Її немає.

Це все б нічого, картаю себе лише за те, якого біса я скачав і прочитав із того ж таки сайту ЦВК програму кандидата в народні депутати Галича Анатолія Івановича. Ну звичайна декларативна програма, яких сотні, і зобов’язання ні до чого не спонукають автора. До цього всі звикли. Але я не міг пройти мимо одного. Наберіться терпіння. Увага, цитата кандидата: «Судді повинні бути залежними від суспільства, а не від інших гілок влади». Анатолію Івановичу, дорогий Ви наш, судді повинні бути НЕЗАЛЕЖНИМИ, це ж аксіома, основа основ, базис, на якому ґрунтується правова держава. Що Ви, перепрошую, мелете? Те, що Ви у парламент зібралися з таким багажем знань, нічого страшного – там і зараз половина неписьменних, а з книжок більшість і «Колобка» не прочитала в дитинстві. Але ж як Ви з таким переконанням, що судді повинні бути залежними, працюєте й ухвалюєте неупереджені вироки? Порада від громади, точніше, від виборців: почепіть мантію на тремпель і займіться викладацькою роботою, наприклад, у галузі фундаментального аналізу світової економіки – до цього у Вас хист, повірте мені.

Владислав Кіча
http://gradpryluky.info/index.php?newsid=2263


Коментарі (19 шт.):

1 Дивитися профіль serennisima serennisima Дата: 16 серпня 2012 р., 14:10:09  Цитувати
Владислав Кіча, це якась особиста неприязнь до голови суду, чи ви всіх кандидатів і їх "программу" будете так же обсирать?
Поки що враження, що є якась упередженність з боку автора статті; чекаємо на "продовження далі". Особливо на статтю про Рудьковського.
Щодо Галіча - то краще голосувати за мешканця міста і юриста-практика, чим підтримувати людину, яку ми бачимо напередодні виборів, у якої грошей (утриманих і вкрадених у нас) курі не клюють на гречку і інші подачкі пенсіонерам, людину з кримінальним минулим і плямами в біографії (нікого конкретно не маю на увазі).
Взагалі з приведеного списку кандидатів, знаю тільки: Галич, Курган, Лабазов, Рудьковський.
2 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 16 серпня 2012 р., 17:28:54  Цитувати
serennisima, написано ж
Цитата:До виборів майже два з половиною місяці, тож можна в наступних номерах газети встигнути зупинитися на кожному з них.
чи ми статтю не читали?
3 Дивитися профіль serennisima serennisima Дата: 19 серпня 2012 р., 02:13:21  Цитувати
OLEX, читала, тому і написла, що чекаю на інші статті, щоб побачити, в якому ключі вони будуть писані, а до чого взагалі було твоє питання, бо суті новини воно не стосується?)
4 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 19 серпня 2012 р., 02:46:47  Цитувати
serennisima, вибачьте, більш не буду
5 Дивитися профіль Forcer Forcer Дата: 22 серпня 2012 р., 22:00:44  Цитувати
Цитата: «З 1987 р. і по сьогодні – голова Прилуцького районного суду». Чудово, але такого суду не існує взагалі, є Прилуцький міськрайонний! Описка. Помилився «буднівський» борзописець.


Раніше був міський і районний, пізніше обєднали в один - міськрайонний.

Цитата: а в дужках уточнює: «народний депутат України»!


В дужках вказується посада на яку він претендує

А взагалі гарна стаття, можна читати з посмішкою, автор чіпляється за кожне сказане слово, лиш би щось знайти надрукувати, бо замовлення є а писати нічого
6 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 23 серпня 2012 р., 00:09:16  Цитувати
serennisima, пока нема ні про кого більше
7 Дивитися профіль IgorUA IgorUA Дата: 23 серпня 2012 р., 01:34:56  Цитувати
Цитата serennisima:
Щодо Галіча - то краще голосувати за мешканця міста і юриста-практика

Дивні ви люди... Немає різниці голосувати за "мешканця міста", чи за "людину, яку ми бачимо напередодні виборів", якщо він йде на вибори як самовисуванець. Невже досі не зрозуміло, що 99,9% самовисуванців це навіть не потенційні, а вже спечені тушки для партії регіонів?! Саме через самовисуванців ПР хоче зліпити хоч найменьшу (226 депутатів) більшість у ВР, бо за списками їм таке і не снилося! Навіть 50% мажоритарників від об‘єднанної опозиції мають непрогнозовані політичні уподобання в майбутньому парламенті, звичайно крім Свободи, у якої до сих пір не було жодного беребіжчика з більш ніж 2500 депутатів, а ви все мрієте про "свого" депутата. Я не буду давати мудрих порад за кого голосувати, але точно знаю, що не можна давати жодного голосу самовисуванцям, провладним партіям і їх політичним проектам на зразок УДАРу і "Україна вперед"! Можливо хтось мені заперечіть, що УДАР це нова, креативна та опозиційна до влади партія, та діяльність депутатів від УДАР місцевого рівня говорить про зворотнє і нажаль Віталій Клічко на це ніяк не реагує, бо не керує цим політичним проектом. Про Королевську взагалі мовчу, бо її "опозиційність" закінчується там, де починається бізнес, який в неї навпіл з Олександром Єфремовим з ПР і який щедро фінансує передвиборчу кампанію пані Наталі.
8 Дивитися профіль Forcer Forcer Дата: 23 серпня 2012 р., 11:51:38  Цитувати
Цитата IgorUA:
Цитата serennisima:
Щодо Галіча - то краще голосувати за мешканця міста і юриста-практика

Дивні ви люди... Немає різниці голосувати за "мешканця міста", чи за "людину, яку ми бачимо напередодні виборів", якщо він йде на вибори як самовисуванець. Невже досі не зрозуміло, що 99,9% самовисуванців це навіть не потенційні, а вже спечені тушки для партії регіонів?! Саме через самовисуванців ПР хоче зліпити хоч найменьшу (226 депутатів) більшість у ВР, бо за списками їм таке і не снилося! Навіть 50% мажоритарників від об‘єднанної опозиції мають непрогнозовані політичні уподобання в майбутньому парламенті, звичайно крім Свободи, у якої до сих пір не було жодного беребіжчика з більш ніж 2500 депутатів, а ви все мрієте про "свого" депутата. Я не буду давати мудрих порад за кого голосувати, але точно знаю, що не можна давати жодного голосу самовисуванцям, провладним партіям і їх політичним проектам на зразок УДАРу і "Україна вперед"! Можливо хтось мені заперечіть, що УДАР це нова, креативна та опозиційна до влади партія, та діяльність депутатів від УДАР місцевого рівня говорить про зворотнє і нажаль Віталій Клічко на це ніяк не реагує, бо не керує цим політичним проектом. Про Королевську взагалі мовчу, бо її "опозиційність" закінчується там, де починається бізнес, який в неї навпіл з Олександром Єфремовим з ПР і який щедро фінансує передвиборчу кампанію пані Наталі.


Можу вас запевнити що Галич ніколи не був і не буде прихильником ПР
9 Дивитися профіль IgorUA IgorUA Дата: 23 серпня 2012 р., 23:25:19  Цитувати
Цитата Forcer:
Можу вас запевнити що Галич ніколи не був і не буде прихильником ПР

І ви вважаєте це "залізною" підставою голосувати саме за цього кандидата?!
Я не розподіляю примітивно кандидатів на прихільників ПР і комуністів та прихільників ВО Свобода і об‘єднанної опозиції. Важливо, щоб кандидат ще до виборів послідовно проявляв себе як свідомий (сознательный, осмысленный, прогрессивный, передовой) громадянин України і працював на користь і розвиток своєї держави (міста, села) - України. Я маю на увазі не тільки латання дірок в асфальті і виробництво дешевої ковбаси, а й те, як кандидат ставиться до історичних надбань України, її культури, мови та справжньої незалежності - політичної, енергетичної та економічної. Хтось скаже, що занадто великі вимоги, але ж вибачте, яким ще повинен бути представник 46 мільйонного народу? Адже, ми обираємо найкращого, як запевняють нас кандидати і невже серед десятків мільйонів українців немає 450 нормальних проукраїнських законотворців?! Щодо вашого кандидата, то не можу сказати нічого поганого, як і доброго про діяльність цього чоловіка як держслужбовця і представника української феміди. Мабуть не ліпше і не гірше інших службовців судової гілки сьогоднішньої влади, але я цілком поділяю і довіряю результатам соціологічних досліджень останніх 2-х років, що лише 23% громадян України вважають, що суд в Україні незалежний від влади, як йому і належить бути. Співвідношення шансів (зворотня пропорція) 5 до 1, що цей кандидат буде відповідати мої вимогам, а це навіть не 50:50!
10 Дивитися профіль Forcer Forcer Дата: 23 серпня 2012 р., 23:53:45  Цитувати
Цитата:лише 23% громадян України вважають, що суд в Україні незалежний від влади, як йому і належить бути


Років 5-7 тому, ситуація була інша, зараз судова влада дуже залежна від влади, цього ніхто і не приховує, але в програми Галича є пункт про те що суд має працювати на громадян країни в їх інтересах, а не в інтересах влади. Саме цей пункт дуже не сподобався автору цієї статті, навіть карикатуру намалювали,
Я не кажу про "залізну підставу", просто представляю цього кандидата, маю можливість задати питання прямо йому, а вам дати відповідь.

IgorUA, який кандидат відповідає вашим вимогам хоча б на 50%?
11 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 24 серпня 2012 р., 00:57:45  Цитувати
Forcer,
Цитата:навіть карикатуру намалювали
ню-ню... карикатуру намалював Олексій Меринов, ілюстратор газети "Масковскій камсамолєц" http://www.mk.ru/merinov/

орєгєнал:

12 Дивитися профіль Forcer Forcer Дата: 24 серпня 2012 р., 01:21:22  Цитувати
Цитата OLEX:Forcer,
Цитата:навіть карикатуру намалювали
ню-ню... карикатуру намалював Олексій Меринов, ілюстратор газети "Масковскій камсамолєц" http://www.mk.ru/merinov/


Ну я навіть не думав шукати. Підпис обрізали, своє добавили, і молодці, можна писати про чесність і т.д.

На сайты градприлуки є цікавий пацієнт, каже що його на прилуки.інфо ущемляють:

Цитата Sanya:Нужно отдать должное Владу. Пишет четко и правдиво . Не знаю на кой ему сдались СВОБОДОВцы . Несколько раз пытался с ними на сайте вести полемику ( имею ввиду прилуки инфо) так они мои комменты убирают и блокируют доступ . Я вот о чем : Влад не боится вступать в полемику и на все ( абсолютно на все комменты) дает ответ . Молодец. Боец. Уважаю . А вот почитайте за СВОБОДУ и ее лидеров : http://uainfo.censor.net.ua/news/12015-sud-podtverdil-chto-partiya-regionov-finansiruet-tyagniboka-video.html + http://uainfo.censor.net.ua/news/11821-tyagnibok-ezdit-na-toyotah-i-hammerah-za-100-200-tys-foto.html . Красавцы да и только . Доступ к сайту обрезали и пишут всякую чепуху. Так Влад сам написал статью и не своем сайте выложил а эти мудни только перепечатывают да Беркута поносят . Хотя че то перестали грязь на него лить . Может Барнаш с Лубенцовым отступные получили ? Странно
13 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 24 серпня 2012 р., 01:24:58  Цитувати
Forcer, та то важко хворий пацієнт, для нього всі хто на прилуках.інфо - свободівці. А як про беркута шось сказав некошерне - нацик і фашист
14 Дивитися профіль Forcer Forcer Дата: 24 серпня 2012 р., 02:13:15  Цитувати
OLEX, Так може то Беркут і є?
15 Дивитися профіль serennisima serennisima Дата: 24 серпня 2012 р., 14:00:48  Цитувати
я в політиці не смислю багато, тому, аби вибірала між мажорит. Галічем і батьківщиновцем Лабазовим, то вибрала б першого, він мені більше нравить і всьо тут, а проголосою скоріш за все за Кургана))

Суддя не може бути партійним, тільки самовисуванцем, а інакше може він і пішов би від Свободи (припустка). До того ж у ВРаді дуже мало юристів, а закони мали б творити саме вони, а не бізнесмени.


-----
Добавлено 24 августа 2012 г., 14:02:17:

а де ж продовження статей, наче в новому Граді немає?

-----
Добавлено 24 августа 2012 г., 14:16:06:

на сайті Града до статті не можу добавить комент (невірний код і хоч ти лусни), мабуть також доступ блокірують))
16 Дивитися профіль IgorUA IgorUA Дата: 25 серпня 2012 р., 00:36:58  Цитувати
Цитата Forcer:
Цитата:лише 23% громадян України вважають, що суд в Україні незалежний від влади, як йому і належить бути

Я не кажу про "залізну підставу", просто представляю цього кандидата, маю можливість задати питання прямо йому, а вам дати відповідь.

IgorUA, який кандидат відповідає вашим вимогам хоча б на 50%?

Ну, то нехай А.І. Галич дасть пряму відповідь, як знавець юриспруденції і поборник прав громадян країни, а не інтересів влади: Ю.Тимошенко і Ю.Луценко отримали свої терміни ув‘язнення за політику, чи за кримінал? Якщо за політику, то зрозуміло, а як що за кримінал, то чи доведена їх вина відповідно до "букви" закону? Можливо запитання поставлено не вірно згідно юридичної термінології, але ж відповідь я зрозумію і без знання тонкощів юридичної справи. Одразу ж хочу сказати, що мене важко запідозрити в політичній симпатії до Луценка і Тимошенко, я цікавлюсь як звичайний громадянин України, який добросовістно платить податки на які утримуються держслужбовці і судді, в тому ж числі.
На друге ваше питання відповісти дуже складно, але щодо нашого №210 округу відповім, що буду голосувати за кандидата від об‘єднанної опозиції, хоч і не маю до нього прихильності. Тут, нажаль, по деяким причинам доводиться голосувати проти провладних кандидатів, а не за опозиційного. По спискам звісно ж буду голосувати за Свободу, бо знаю за що голосую те й отримаю в майбутньому, а ще тому що дуже негативно ставлюсь до "тушок", яких буде достатньо в усіх фракціях, крім Свободи.


-----

Добавлено 25 августа 2012 г., 01:19:19:


Цитата serennisima:я в політиці не смислю багато, тому, аби вибірала між мажорит. Галічем і батьківщиновцем Лабазовим, то вибрала б першого, він мені більше нравить і всьо тут, а проголосою скоріш за все за Кургана))

Суддя не може бути партійним, тільки самовисуванцем, а інакше може він і пішов би від Свободи (припустка). До того ж у ВРаді дуже мало юристів, а закони мали б творити саме вони, а не бізнесмени.

Чому об"єднанна опозиція видвинула кандидатом В.Лабазова мені теж не зрозуміло, хоч і відомо, та про це краще запитайте у Яценюка з Тарасюком і можливо у... Рудьковського. Але якщо не вдаватися в подробиці, то В.Лабазов переміг на місцевих виборах 2010 року в мажоритарному окрузі і є діючим (?!) депутатом облради, це було єдиним "вмєняємим" аргументом висунення його кандидатом. Більше добавити нічого не можу, бо ще трішечки і розридаюсь від відчаю за всіх без винятку мажоритарників нашого округу Це ж стосується і І.Кургана, який здається і сам не розуміє, навіщо йде в політику. Та все ж таки я цинічний оптиміст і дуже сподіваюсь, що в майбутньому парламенті буде створено діючу проукраїнську більшість з ВО "Свобода", УДАРу і ВО "Батьківщина" Обирайте не серцем, як кохану людину на все життя, а розумом, як добротно працюючу побутову техніку, з терміном гарантії на 5 років
17 Дивитися профіль crok crok Дата: 27 серпня 2012 р., 17:02:28  Цитувати
Йе-х-х-х,.. от народ! Вчи-вчи - одні двійки!!!
Читаю камєнти і дивуюсь: люди, ви що, вперше за парту сіли?! Які незалежні депутати??! Ви про що?! Пацан же чітко сказав - якщо представник влади не поділяє МОЇ погляди, ..., ну,.. я не знаю... як він ЗІ МНОЮ працювати буде?! Я йому не завидую!!!
То про яку позапартійність ми тут чешемо?! Майже всі "мажори" після виборів одразу будуть серед рИгіАналів!!! Там же - паханат!!! Або ти працюєш із рИгіАналами, або ж твій бізнес (якщо такий є) завтра ж "закошмарят до потєрі пульса", а якщо бізнесу немає - "закошмарят по мелочам"! Ну, для початку можуть запропонувати втрату "теплого місця"... А враховуючи те, що люди, які йдуть у політику здебільшого карьєристи та нарциси, то для них втрата "теплого місця" - смєрті подобно!
От і виходить: йшла людина у Верховну Зраду з одними намірами, а потім попала туди, за дві-три неділі зрозуміла, що там "круговая порука", треба до якогось лагеря приставати! А приставати завжди вигідніше до того, хто при владі та ще й при баблі! А де найбільше бабла?! У рИгіАналів, бо вони в основному з Донбасу, де десятиліттями збиралися сумнівні "пацієнти", десятиліттями туди саюз накачував бабкі для розвитку важкої промисловості й вугільної галузі... а там, де великі гроші й мутна вода, завжди можна більше хапонути! От звідси й надстатки тамтешніх паханов!
А якщо ти не погоджуєшся взяти бабло й перейти до провладної "більшості", завтра на тебе заднім числом буде заведена кримінальна справа! І наші "незалежні" судді будуть "рісовать" такі вироки, які їм скажуть пахани!!! Згадайте хоча б автора бігборду із котом і бабусею - його теж заднім числом "іщщют пожарниє, іщєт міліция"!
Про які чесні суди ми тут торочимо?!

-----
Добавлено 27 августа 2012 г., 17:08:26:

Згадайте, наприклад, сумновідому Ганну Герман... Людина із майже націоналістичними поглядами за мить стала співати відразливим менторським тоном, який має тільки Ганна Герман, дифирамби Пацану і його кодлу! А чого? А того, що параскінула мазгой Ганя - або ж я втрачаю все й знову йти журналістом на "Голос Америки" (чи де вона там працювала), або ж беру брудні гроші із волохатих лап Пахана і йду працювати на нього - підвивати у зграї "провладних" брехунів!
18 Дивитися профіль serennisima serennisima Дата: 24 жовтня 2012 р., 21:45:10  Цитувати
так було продовження даного циклу разоблачаючого?
ось колезі-журналістці з "Аргумент" програма Галіча, на відміну від його співмешканця по місту, сподобалась:
Цитата:Галич Анатолий Иванович

Учитывая абсолютно негативное отношение украинских граждан к украинскому суду вообще и судьям в частности, остается удивляться смелости этого кандидата в народные депутаты. Ведь его жизнь и деятельность в районе — как на ладони, и избиратели вполне составили себе представление о нем, как о судье и человеке по многочисленным принятым им же судебным решениям. Более того: даже если сам А.Галич — человек множества добродетелей, но в руководимом им суде творится беззаконие, это автоматически хоронит все доброе, сделанное им самим. К тому же декларация декларацией, но в провинции никак не спрячешь свои истинные доходы. А уж о размерах практикуемых тем или иным судьей взятках население информировано поголовно.

Остается надеяться, что А. Галичу не за что стыдиться перед избирателями. Возможно, перед нами тот редчайший случай, когда человек на службе государства и Закону сумел остаться Человеком.

30 лет работы в суде — это богатейший жизненный опыт, кем бы его обладатель не являлся. Программа кандидата А. Галича отличается продуманностью, ясностью формулировок, никаких заигрываний с электоратом. «Нужны достойные законы» — вот смысл его программы, написанной, как ни странно для подобного рода документа, искренне и понятным для людей языком. Нечасто приходилось читать такие незаурядные программы (приводить которую не будем, чтобы нас не заподозрили в рекламе этого кандидата).
19 Дивитися профіль Kirilka Kirilka Дата: 29 жовтня 2012 р., 22:56:27  Цитувати
Цитата:Я не буду давати мудрих порад за кого голосувати, але точно знаю, що не можна давати жодного голосу самовисуванцям, провладним партіям і їх політичним проектам на зразок УДАРу і "Україна вперед"!

а потом
Цитата:Та все ж таки я цинічний оптиміст і дуже сподіваюсь, що в майбутньому парламенті буде створено діючу проукраїнську більшість з ВО "Свобода", УДАРу і ВО "Батьківщина"

последовательность.


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: QQe3F

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 2 користувачів: bdidon, MACM,

Сьогодні віртуальний день народження у 4 користувачів: motorola2009, Redfor, Oxsana, Anastasia05,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту