На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Ініціативні збори прилучан по підготовці до звільнення Беркута відбулися

21 червня 2012 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 2685 | Коментарів: 5
Новина  Ініціативні збори прилучан по підготовці до звільнення Беркута відбулися
Ініціативні збори прилучан по підготовці до звільнення Беркута відбулися 20 червня 2012 року за адресою вул. Юрія Коптєва, 72, пройшли збори з питань підготовки та проведення референдуму щодо дострокового припинення повноважень голови міста Прилуки Юрія Беркута та відміни рішення міськвиконкому про підвищення комунальних тарифів.

Люди почали збиратися задовго до оголошеного у засобах масової інформації міста часу початку реєстрації - 16:30. Видно було, що питання, винесені на обговорення зборів, дійсно зачіпають інтереси прилучан. До початку зборів було зареєстровано 208 прилучан та люди й надалі підходили.

На зборах був присутній представник міської влади, завідувач сектора з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю Прилуцької міської ради Удовенко Віктор Ігоревич. Із засобів масової інформації були представники комунального телебачення ТБ Прилуки, ТІМ-TV, представники міських газет та інформаційних Інтернет-ресурсів.

Рішенням зборів було утворено ініціативну групу зі збору підписів громадян України про проведення місцевого референдуму та затверджене точне формулювання питання, яке буде винесене на референдум - «Чи підтримуєте ви дострокове припинення повноважень міського голови міста Прилуки Беркута Юрія Володимировича?»

http://znayu.org/politika/initsiatyvni-zbory-vidbulysia.html





Коментарі (5 шт.):

1 Дивитися профіль Bill Bill Дата: 22 червня 2012 р., 09:32:49  Цитувати
Вчора дививсь по ТБ-Прилуки виступи "возмущенных" місцевих жителівз приводу розпочатої роботи . Виступали деякі голови КСН мікрорайонів міста ,пенсіонери і одна молодиця. Ледь не заплакав!!! Беркут і його моложава команда - такі молодці,а Барнаш і інші заважають красти !!! Один поважний чоловік навіть приписав Беркуту таке- цитата - "Не ми йдемо до Європи, а Європа йде до нас,завдяки постійній турботі мера!!!" А тарифи ростуть - бо ,бачте, помідори теж подорожали..... А всіх учасників зборів привозили на дорогих іномарках!!!! Ну і втакому дусі...

Невже люди вірять в те,що говорять на камеру??? А місцевий бюджет,дороги,безробіття,злодійство і ХАМСТВО тимчасового керівництва міста - то не видно !!! То наклеп !!! Отаке друзі! Наболіло....

Ну і пропозиція : чому б не запросити прихильників мера виступити по ТІМ-ТБ , а опозиціонерам - виступити на Прилуки-ТБ ?! Потрібно роз"ясновати свою точку зору,обговорювати !!!! Не потрібно брати приклад з Хама-2 і закривати рота опонентам !!!
2 Дивитися профіль roland1 roland1 Дата: 22 червня 2012 р., 12:04:51  Цитувати
В шоке от ТБ Прилуки. Откуда берутся вот такие уроды. Полоумные пенсионеры , дураковатая молодежь. О каких турботах мера идет речь. ТИМу надо больше времени на новости -они хоть ПРАВДУ показывают.
3 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 22 червня 2012 р., 12:41:48  Цитувати
У Прилуках обрали ініціативну групу, яка працюватиме над проведенням референдуму щодо припинення повноважень міського голови м.Прилуки

20 червня 2012 року в місті Прилуки Чернігівської області відбулися збори громади міста, яка є невдоволеною безгосподарною політикою міського голови-корупціонера. На збори було винесено одне питання †дострокове припинення повноважень міського голови міста Прилуки Юрія Беркута. Збори одностайно підтримали це питання й обрали ініціативну групу, яка надалі буде працювати над проведенням місцевого референдуму. Ініціаторами зборів і подальшого процесу референдуму стали місцеві представники Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" спільно з колегами по Комітету опороу диктатурі.

Збори прилучан відбулися на подвір‘ї місцевого телеканалу "ТІМ", що за адресою: вул.Коптєва, 72. Прилучанам довелося збиратися просто неба, оскільки 6 червня Прилуцький професійний ліцей відмовив у наданні приміщення, оренду якого вже було проплачено, для проведення ініціативних зборів: http://www.chernihiv.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/030492/. Тож збори, які мали відбутися 8 червня, перенесли на 20 червня.

Мешканцям Прилук, за підтримки місцевих опозиціонерів, все ж таки вдалося зібратися, аби висловити свій протест проти безгосподарної політики очільника міста.

Перед початком зборів до прилучан звернувся очільник Чернігівського обласного виборчого штабу Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" Костянтин Лубенцов: "Я вітаю прилуцьку громаду зі святом народовладдя. Це є вагомим здобутком для прилучан, що кожен із вас не побоявся прийти і захистити свої права на гідне життя в рідному місті, адже згідно з Конституцією України саме народ є осоновним джерелом влади в Україні.Ці збори †перший вагомий крок до спільної перемоги справедливості над безчинством, безгосподарністю і корупцією".

Для участі у зборах зареєструвалося 208 прилучан. Головуючим зібрання обрали Івана Тютюнника †депутата Прилуцької районної ради, голову Прилуцької районної організації ВО "Свобода".

Перед прилучанами, які прийшли, аби долучитися до спільного протесту проти антинародної політики міського голови, виступив голова депутатської фракції ВО "Свобода" у Прилуцькій міській раді Дмитро Барнаш †один із ініціаторів проведення зборів. Свободівець наголосив на доцільності проведення референдуму: "Прилучанам уже набридло терпіти безчинства міської влади. Усі спроби мешканців Прилук достукатися до міського голови з наболілими їм питаннями залишаються непоміченими. Водночас місто прямує до провалля. У Прилуках існують великі проблеми з дорогами, які роками не знають повноцінного ремонту. Комунальні підприємства міста працюють для кого завгодно, але не для прилучан, проте тарифи щоразу невиправдано зростають. На будівельних об‘єктах безслідно зникають сотні тисяч гривень із бюджету Прилук. Влада ж водночас вихваляється своїми здобутками і розповідає про "європейське місто".

Увесь час за перебігом зібрання спостерігали керівники та представники прилуцьких комітетів саморганізації населення. "Напевно, отримали чітку вказівку від влади †відслідкувати, хто з прилучан насмілився висловити своє обурення і протест міському голові. Адже про кадрові рішення прилуцького міського голови давно відомі всім. Зокрема, прилучани ще не забули, як Юрій Беркут одразу після останніх місцевих виборів звільнив зі службових посад усіх, хто підтримував у передвиборчій кампанії його опонентів," †зазначають організатори зібрання.

Рішенням зборів громади було утворено ініціативну групу зі збору підписів громадян України про проведення місцевого референдуму та затверджено точне формулювання питання, яке буде винесено на референдум: "Чи підтримуєте ви дострокове припинення повноважень міського голови міста Прилуки Беркута Юрія Володимировича?"

Відтак документи буде передано до міської ради, після розгляду й погодження якої буде розпочато процес місцевого референдуму щодо дострокового припинення повноважень міського голови міста Прилуки Чернігівської області Юрія Беркута.

Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО "Свобода"
http://www.chernihiv.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/030787/


-----

Добавлено 22 червня 2012 р., 19:53:37:


Про Прилуки пишуть:


pik.cn.ua: В Прилуках серйозно взялися за референдум про недовіру Беркуту


siver.com.ua: У Прилуках хочуть прогнати Беркута

-----
Добавлено 22 червня 2012 р., 20:12:17:


4 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 23 червня 2012 р., 15:08:38  Цитувати
5 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 28 червня 2012 р., 09:48:05  Цитувати
20 червня хоч і не з першої спроби, але все ж таки відбулися збори прилучан, що мали на меті обрання ініціативної групи зі збирання підписів для проведення місцевого референдуму щодо дострокового припинення повноважень міського голови Прилук Юрія Беркута.

Люди почали збиратися ще до початку реєстрації, що відбувалася просто неба на подвір’ї телекомпанії ТІМ-TV. Заради відстоювання власних інтересів громадяни протрималися дві години під палючим сонцем. Процес реєстрації був чітким і злагодженим, супроводжувався відеофіксацією, про яку повідомляли завчасно. Кожну особу з паспортом за її згоди вносили до списку. Порушень та протестів помічено не було. На момент початку зборів зареєструвалися 208 осіб – достатня кількість, аби за законом вважати зібрання правомірним. Дехто прийшов по завершенні реєстрації, тому не був включений до списку. За дорученням міського голови завідувач сектора з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Прилуцької міськради Віктор Удовенко перевірив легітимність зібраних підписів.

Під час обговорення питання доцільності референдуму висловився депутат міської ради Дмитро Барнаш: «Референдум щодо питання недовіри міському голові необхідно провести. І в першу чергу тому, що мер інтереси міста поставив нижче власних. Місто занепадає. Немає доріг, зарплат працівникам бюджетної сфери. Процвітає корупція, кошти виділяються на неіснуючі ремонти. Такого господарника, як наш міський голова, в місті бути просто не може». Його колега по депутатському корпусу Владислав Кіча сказав наступне: «Запевняю скептиків, які думають, що вибори в Україні відбуваються тільки в призначений день: є низка випадків, коли громада висловлювала недовіру. Проводився референдум, після якого діючий міський голова мусив піти. Хто має очі, той побачить, як ми живемо в Прилуках. Горе-господарник керується наукою не економікою, а «беркономікою»…».

На зборах затверджено точне питання референдуму: «Чи підтримуєте Ви дострокове припинення повноважень міського голови міста Прилуки Беркута Юрія Володимировича?» Також утворено ніціативну групу з двадцяти осіб, яким доручено збирати підписи прилучан. Для проведення референдуму потрібно не мало не багато – чотири тисячі підписів.

Вероніка Вербицька
http://gradpryluky.info/index.php?newsid=2203


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: ZidPr

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: Helen,

Сьогодні віртуальний день народження у 9 користувачів: sh_, vladimir975, RALYSA, aksvalent, lilemay, furzik111, furzik1111, AleksisMak, Kozakuacom,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту