На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: «мер» Прилук утік із залу засідання міськради, злякавшись прилучан

31 травня 2012 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 3906 | Коментарів: 5
Новина  «мер» Прилук утік із залу засідання міськради, злякавшись прилучан
31 травня 2012 року учасники пікетування Прилуцької міської ради ( http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/030337/ ) зайшли до сесійного залу. Працівниця виконкому намагалася не впустити прилучан на сесію міськради, вигукуючи, що їм «атказана» в перебуванні на депутатському засіданні. А міський голова Юрій Беркут наполегливо намагався переконати людей, що він влада і прилучани повинні його слухати, саме тому на сесії мешканцям Прилук – не місце. В результаті протестувальники потрапили на сесію, а міський голова зі своєю свитою втік із зали під крики «Ганьба!»

Нагадаємо, що 31 травня 2012 року мешканці вулиці Шевченка міста Прилуки Чернігівської області провели пікетування міської ради з вимогою вирішити проблему, яка виникла у результаті бездумної політики міського голови Юрія Беркута. Мешканці вулиці Шевченка, зокрема місцева активістка Наталія Гуцол, вже неодноразово зверталися до влади Прилук із проханнями, а згодом – вимогами забезпечити їм нормальні умови проживання на власній вулиці. Причиною обурення прилучан стало те, що за вказівкою міського голови по вулиці Шевченка почали їздити вантажівки, руйнуючи при цьому абсолютно необладнану для їхнього руху дорогу, приватні помешкання прилучан та загрожувати особистій безпеці мешканців вулиці. Раніше вантажівки курсували вулицею, де мешкає сам Юрій Беркут ( http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/030337/ ).

Попри всі перешкоди з боку виконкому міськради прилучани таки потрапили до сесійної зали. Одночасно міський голова Юрій Беркут спільно зі своїми поплічниками втекли із засідання, вочевидь, злякавшись радикально налаштованих людей. Таким чином перед депутатами та присутніми журналістами отримала змогу виступити місцева активістка й організаторка акції Наталія Гуцол, висвітливши на загал проблему, що турбує мешканців вулиці Шевченка. Також у підтримку протестувальників виступили депутати-опозиціонери, серед яких зокрема був голова депутатської фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у Прилуцькій міській раді Дмитро Барнаш. Виступ свободівця відбувався вже в присутності Юрія Беркута, який повернувся до сесійного залу, вже, напевно, осмисливши свій вчинок.

Дмитро Барнаш нагадав міському голові, що 8 червня 2012 року в Прилуках відбудуться ініціативні збори з питань підготовки та проведення референдуму щодо припинення повноважень міського голови Прилук ( http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/030268/ ). «Те, що прилучани змушені пробиратися силою на засідання ради, ще раз доводить закритість влади. Мешканці Прилук є сьогодні радикально налаштованими, адже їх не хоче почути той, кого вони призначили на посаду управлінця. Міський голова мав би займатися вирішенням проблем своїх роботодавців – громади міста. Натомість прилучани бачать бездіяльність Юрія Беркута, тому й виникла ініціатива щодо припинення повноважень міського голови Прилук», – зазначив націоналіст.

Виступам опозиційних депутатів намагалися завадити представники провладної більшості, всіляко захищаючи свого керманича-безгосподарника.
Сесія Прилуцької міської ради завершилась ухваленням рішення, що абсолютно не вирішує проблеми прилучан, а є банальною «кісткою», кинутою мешканцям вулиці Шевченка. Міська рада обмежила рух по вулиці Шевченка автівкам із вантажопідйомністю понад 12 тонн. Проте, як стверджують спеціалісти, для зазначеної вулиці навіть три тонни – це занадто.

На знак протесту депутати фракцій Всеукраїнського об’єднання «Свобода», ВО «Батьківщина» та «Фронт Змін» покинули залу, де відбувалася сесія.

Прилучани обурені рішенням міськради і заявляють, що й надалі продовжуватимуть боротьбу за свої права. Зокрема активісти зазначають, що в разі невиконання вимог владою міста прилучани перекриватимуть рух по вулиці Шевченка самостійно. Разом із тим організатори акції протесту висловили вдячність за підтримку місцевій організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода», підкресливши: «Ви – з народом, а народ – з Вами!»

Очільник виборчого штабу ВО «Свобода» в Чернігівській області Костянтин Лубенцов наголосив: «Нарешті люди зрозуміли, що на Прилуччині їх реально можуть захистити тільки націоналісти. Я вражений тим, як ставиться влада до народу. І радий, що люди усвідомлюють, що можуть боротися за свої права і вони це справді роблять, що й засвідчує сьогоднішня акція».

Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО «Свобода»



Коментарі (5 шт.):

1 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 31 травня 2012 р., 23:40:33  Цитувати
2 Дивитися профіль analgin analgin Дата: 1 червня 2012 р., 19:42:26  Цитувати
Беркут політичний труп. Але Ви подивіться на провладних депутатів . З Беркутом референдум , можливо перевибори і т.д. А що з депутатами робити ? Як їх витурити з Ради? Ви ж подивіться як вони дружно всі вийшли з зали . Як же їх до тями привести ? Якщо з депутатами не буде знайдено спільної мови з перевиборів мера користі не буде.
3 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 4 червня 2012 р., 15:19:16  Цитувати
Вчора по Прилукитебе Беркут нагло брехав прилучанам у вічі, що 99% отих людей що прийшли, не знають де вулиця Шевченка у Прилуках знаходиться.
4 Дивитися профіль Helen Helen Дата: 5 червня 2012 р., 21:54:00  Цитувати
да.. інтерес до мерії і очільника пропав уже ніхто нічого не коментує
5 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 6 червня 2012 р., 00:52:02  Цитувати
Helen, ононімам заборонено коментувать, а в откриту сцють

-----
Добавлено 6 червня 2012 р., 00:53:05:

Всі хто не сцить, приходьте 8-го червня в бурсу на 16.30 з паспортом. Пошлем разом Беркута в хергаду

-----
Добавлено 6 червня 2012 р., 22:12:57:

Увага! Збори переносяться на пару неділь. Беркут заборонив ПТУ-34 надати в оренду (вже проплачену) залу для проведення зборів прилучан. Слідкуйте за повідомленнями у ЗМІ та в Інтернет!


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: 85X7y

TIM TV OnLine


Сьогодні віртуальний день народження у 11 користувачів: pipin, Bonya, edward, akmurzieva, ghedaz, Vika_Lyalya, grosboy, Andrey-7810, Voluk, AlexShevchenko, Galayn,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту