На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Ляшко vs. Беркут

23 травня 2012 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 2298 | Коментарів: 9
Новина  Ляшко vs. Беркут
Чи все на ярмарку продається за гроші? На Миколиному ярмарку щонайменше два найменування продукції роздавали просто так. І хоч як би хотілося уникнути паралелей, їхні чіткі лінії кидаються в очі. І перший, і другий товар виготовлені з паперу, обоє містять у собі елементи реклами і, що найприкметніше, попахують скандалом.

Мабуть, люди не встигали й оком змигнути, як меткий хлопчина вкладав їм до рук папірця з рекламою фінансової піраміди «МММ-2011», воскреслого із забуття дітища Сергія Мавроді. Обіцяючи високі проценти, скандально відома структура разом з тим не гарантує виплат. Таке враження, що все тримається на чесному слові «фінансового генія», чия персона свого часу пережила чимало гонінь.

Герой іншого «буклету», а точніше, вже другого за останній місяць спецвипуску обласного тижневика, також зі щедрістю розповсюджуваного серед ярмаркувальників, - Олег Ляшко. Депутат-радикал, схоже, ризикує стати небажаним гостем у нашому місті - принаймні для його господарів. На це за день до початку ярмарку досить прозоро натякнув прилуцький мер Юрій Беркут: «Для нього треба встановити персональний покажчик: об’їзд Ляшка кругом Прилук. Він має бути, як на мене, для міста персоною нон ґрата. Якби ще пару таких «баронів Мюнхгаузенів», колотнеча була б у державі сумна». Цими словами Юрій Володимирович завершив невеселе повідомлення про те, що три мільйони гривень, заплановані на будівництво нового корпусу гімназії №1, Прилуки з держбюджету не отримають. Таким чином, будівельні темпи пригальмували, і головний винуватець, за словами міського очільника, - саме Олег Ляшко, на прохання якого кошти спрямовані «на соціально-економічний розвиток інших територіальних одиниць».

Реакція Ляшка виявилася блискавичною: вже наступного дня у спецвипуску він звинувачує Беркута, нібито останній сам відмовився від грошей, і нахваляється посадити свого опонента за ґрати. На руку депутату зіграв і ярмарок - газети пішли «на ура» без зайвого клопоту з доставкою читачам додому. Кому більше вірять прилучани - хтозна. Щоправда, у вищезгаданому спецвипуску зазначається, що під зверненням прилучан до спікера Верховної Ради та губернатора Чернігівщини на підтримку Ляшка «поставили свої підписи 15494 мешканці міста Прилуки»…

Заглиблюючись у словесно-дипломатичну перепалку, якою державні діячі різних рівнів розбалували прилучан, важливо не пропустити ось який момент. Скажіть, а хто з вас вірив у те, що новий корпус гімназії №1 буде повністю зведено і тим паче здано в експлуатацію до кінця поточного року? Різниця в заявлених і реально освоєних коштах й інфраструктурна складність об’єкта, озвучені на сесії міської ради ще 22 березня, підводять до дещо інших прогнозів. Але тепер можна сміливо збавити оберти. Складається враження, що звинувачення одних персон на адресу інших набувають ознак їхнього ж алібі: той забрав, тому не вистачило, а дбали-то всі… Тільки де результат і хто його гарантуватиме?

Олександр Бойко
http://gradpryluky.info/index.php?newsid=2163


Коментарі (9 шт.):

1 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 23 травня 2012 р., 12:56:49  Цитувати
Беркут відмовився від грошей, які вибив Олег Ляшко

Останнім часом Прилуками гуляють провокаційні чутки про те, що нібито Олег Ляшко, як заступник голови бюджетного комітету Верховної Ради України, своїм рішенням вилучив з бюджету міста 3 млн. грн., передбачені на будівництво другого корпусу школи-гімназії №1.

Підставою для них є неодноразові брехливі заяви Юрія Беркута, в яких мер наголошував, що свого часу держава спрямувала ці кошти для Прилук, де вони були направлені на будівництво гімназії. «Після того, як Верховна Рада внесла зміни до бюджету, 3 мільйони були зняті», - каже міський голова, стверджуючи, що цього домігся лідер Радикальної Партії Олег Ляшко, котрий своїм листом прохав бюджетний комітет спрямувати ці кошти на соціально-економічний розвиток інших населених пунктів України. «Після такого вчинку цей депутат має стати персоною нон-грата не тільки для нашого міста, а й для кожного прилучанина», - заявив Юрій Беркут.

Для роз‘яснення ситуації, що склалася, ми особисто звернулися до народного депутата. Виявилося, що саме за пропозицією Олега Ляшка у грудні 2011 року в державному бюджеті було передбачено 3 млн. грн. на соціально-економічний розвиток міста Прилуки. Про це він проінформував телефоном Юрія Беркута. Почувши таку новину, мер, за словами нардепа, відповів йому, що ці 3 млн. йому не потрібні, бо, мовляв, це занадто мала сума. «От якби Ви дали 30 млн., тоді б і хвалилися», - сказав Беркут Ляшку.



«Після такої відповіді, яка мене, чесно кажучи, просто ошелешила, я запропонував спрямувати кошти на ті населені пункти Чернігівщини, які їх вкрай потребують. Зокрема, частина коштів виділена на ремонт дороги до села Яблунівка», - розповів Олег Ляшко.

18 травня 2012 року, спецвипуск №2 газети «В двух словах»
2 Дивитися профіль crok crok Дата: 23 травня 2012 р., 15:35:20  Цитувати
У Ляшка, як бачимо з наведеної копії листа, є доволі правдивий документ, якій підтверджує його слова. На листі зазначені дата та вхідні/вихідні номери. При "розборках" можна елементарно перевірити його справжність. А от на основі чого наш мер робив свої вікопомні заяви?! Ніяких документів на підтвердження не пред’явлено. Виходить як завжди - головне "кінуть паганку" на "нєугодного" народного депутата!
3 Дивитися профіль Tyt24vcytki Tyt24vcytki Дата: 23 травня 2012 р., 15:53:25  Цитувати
Чем-то сродни детским играм в песочнице
4 пархатый (гость) Дата: 23 травня 2012 р., 16:17:42  Цитувати
Два патологических брехуна сошлись : Ляшко попросил, но ему не дали ( потому как в письме только указана просьба , но никак не результат выделения денег) а Беркут как всегда его просили , но он отказался Умора . Брехуны да и только . Состязаются во лжи причем не брезгуя методами . Вот бы действительно начался референдум тогда бы в исполнении Ляшко можно было бы еще какие нибудь приколы посмотреть Раунд второй например. Если будет Рудьковский то он точно Лашку наваляет . Микола . Он даже Шуфрича -боксера завалил в Киеве в своем кабинете . Да. События обещают быть интересными
5 Дивитися профіль crok crok Дата: 24 травня 2012 р., 05:12:27  Цитувати
пархатый (гость), такому не сміятися потрібно, а гнати їх усіх від влади подалі! Бажано - у буцегарню! Я чогось не розумію Ваших веселощів... Чи Вам весело від того, що отакі депутати-мери визначають якість Вашого життя? Так, Ви можете заявити, що, мовляв, до Прилук ніяким чином,.. Але і на загальноукраїнському рівні - не краща ситуація! І у Прилуках живуть Ваші батьки! І от Вам весело від того, що якість життя і Ваших батьків визначають отакі телепні?!
Мабуть ми з Вами, шановний, вчилися на різних планетах...
6 пархатый (гость) Дата: 24 травня 2012 р., 09:38:14  Цитувати
Звісно що гнати . Тільки от питання : навіщо в заголовку статті Ви пишите про те чого немає. А саме грошей я кі нібито вибив Ляшко. Щоб Ви розуміли коли гроші виділені то ніякий Беркут чи Ляшко не може їх ні дати , ні відмовитись , ні забрати . Це саме про те що я намагаюсь Вам довести : не пишіть брехні хоч і відносно Беркута . Чи Ви в певнені що гроші виділяли ???

P.S. навчався я досить давно (70ті роки) в школі № 3 і добре знаю Вашого батька . Достойна людина.
7 Придурок (гость) Дата: 25 травня 2012 р., 00:41:52  Цитувати
Та не було ніяких грошей. Обоє брешуть і брудом поливають один одного. Ото й усе. Тільки є один нюанс - обоє обрані нами у владу, шановні. Висновки самі зробіть...
P.S. лишень не треба повторювати набридле "я за нього не голосував і вибори сфальсифіковані". Маємо те, що маємо. не з неба обоє вони впали.
8 Дивитися профіль roland1 roland1 Дата: 8 червня 2012 р., 23:40:17  Цитувати
OLEX Опять появились придурки и пархатые а как же на счет регистрации. Опять эти мудаки на сайте.

-----
Добавлено 8 июня 2012 г., 23:40:51:

OLEX Опять появились придурки и пархатые а как же на счет регистрации. Опять эти мудаки на сайте.
9 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 9 червня 2012 р., 00:25:05  Цитувати
roland1, на дати подивися


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: 6hI0M

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: Helen,

Сьогодні віртуальний день народження у 8 користувачів: sh_, vladimir975, RALYSA, aksvalent, lilemay, furzik111, furzik1111, AleksisMak,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту