На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Беркут — Барнашу: «Беріть свою камеру і виступайте, де хочете!»

4 травня 2012 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 3835 | Коментарів: 63
Новина  Беркут — Барнашу: «Беріть свою камеру і виступайте, де хочете!»
Беркут — Барнашу: «Беріть свою камеру і виступайте, де хочете!» 27 квітня на черговій сесії Прилуцької міської ради голова депутатської фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Дмитро Барнаш мав намір зачитати проект рішення, напрацьований групою депутатів, щодо скасування тарифних ставок на утримання будинків, споруд та прибудинкових територій. Рішення про встановлення підвищених тарифів було ухвалене виконкомом Прилуцької міської ради 6 березня. Як зазначив депутат-свободівець, тарифи є необґрунтованими й укладені з помилками. До того ж, підняття тарифів, які в Прилуках відбуваються періодично, але досить послідовно з подачі міського виконкому, є для соціально незахищених прилучан згубними.

Включити рішення до порядку денного не вдалося — міський голова Юрій Беркут не дав змоги навіть зачитати сам проект авторам. Говорячи: «Ви вже виступали», очільник міста давав слово всім, хто був завідома проти. Не дозволивши Дмитрові Барнашу пояснити суть проекту рішення, міський голова дав натяк-вказівку «прилуцькому Чечетову» — депутату від Партії регіонів Олексію Гавришу — пропонувати колегам голосувати проти включення вказаного проекту рішення до порядку денного сесії. Через те, що опозиція, яка хотіла захистити прилуцьку громаду, у міськраді в меншості, голосуванням проект рішення до розгляду на сесії взяти не вийшло. Окрім того, Юрій Беркут відверто ігнорував свободівця, не надаючи слова задля висловлення позиції своєї фракції, колег по опозиції та думки чи не всіх прилучан. «Беріть свою камеру і виступайте, де хочете», — так мер звернувся до депутата міськради.

Виходить, що право на слово у стінах сесійної зали міської ради мають лише обрані, які нічого не мають проти безгосподарницького владарювання Юрія Беркута і його команди та обкрадання мешканців міста Прилуки

Сам же проект рішення, навколо якого розгорнувся скандал, було укладено на основі резолюції громадських зборів прилучан, які були проведені опозицією в Прилуках 10 квітня проти безгосподарності влади та підняття тарифів на комунальні послуги: http://www.chernihiv.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/029229/. Так, група депутатів, що працювала над розробкою проекту рішення відобразила в ньому волю громади міста, проте чиновників це мало цікавить.

Так само депутати-опозиціонери заявляють і попереджують міськвиконком, що тарифи укладені КП «Прилукижитлобуд» з помилками. Тому й пропонували відмінити рішення міськвиконкому від 6 березня 2012 року, через яке в разі перевірки контролюючі органи можуть змусити КП «Прилукижитлобуд» сплачувати чималий штраф. А оскільки підприємство є комунальним, гроші за помилки непрофесійних чиновників і комунальників доведеться сплачувати прилучанам.

Дмитро Барнаш також пропонував створити депутатську комісію, в складі якої би були спеціалісти, що надалі займалась би розглядом тарифів та доцільності тарифних ставок. Але, ясна річ, це непотрібно чиновникам, адже якщо за утвердженням ставок будуть стежити представники опозиційних політичних сил, їм не вдасться безпідставно здирати з прилучан гроші, які потім підуть невідомо кому і навіщо. Чим бідніший народ, тим більше влада почуватиме себе на його фоні царями. Корону скидати – боляче, а ще болючіше випускати з рук награбоване у простих українців.

Андрій Крук, прес-служба Чернігівської обласної організації ВО «Свобода»

ВІД РЕДАКЦІЇ. Якось один читач у критиці редакційних матеріалів сказав, що ми недостатньо повно розкриваємо діяльність депутатів міської ради: йому б хотілося конкретно знати, хто з депутатів голосує «за» або «проти» певного рішення. Так от, шановні прилучани. Депутатська більшість, зрозуміло, була проти внесення вищезгадуваного проекту рішення до порядку денного сесії. Крім Олексія Гавриша, думку з цього приводу висловили ще один регіонал, секретар міськради Олександр Правосуд і соціаліст Олександр Прозур. Їхні аргументи – порушення сесійного регламенту та завідомо політичне підґрунтя рішення – виявилися переконливими для колег. У підсумку 21 голос «проти», 4 утрималися й усього 11 «за». Напрошується цілком прозорий, аполітичний висновок: лише 11 депутатів за те, щоб прилучани не переплачували за комунальні послуги…

Чи були підстави для внесення питання до порядку денного? На думку голови постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян Владислава Кічі, депутата від «Батьківщини» Світлани Яременко та навіть представника Партії регіонів (!!!) Валерія Дорошенка, були. Головним чином - це актуальність даного питання практично для кожного прилучанина. Але регламент є регламент, і з ним не посперечаєшся. Залишається тільки спостерігати, що ж буде далі. Звітна сесія міської ради не остання, часу для розгляду проекту рішення за всіма правилами вистачає. Отож, панове опозиціонери, все залежить від вашої послідовності та наполегливості.

http://gradpryluky.info/index.php?newsid=2135


Коментарі (63 шт.):

1 Виборець (гость) Дата: 4 травня 2012 р., 07:56:23  Цитувати
Навіщо Чечетова обідили, він на відміну від Гавриша хоть связно говорить)))
2 пархатый (гость) Дата: 4 травня 2012 р., 18:26:04  Цитувати
Был на выходные у родителей . Смотрел сессию от 27 числа . Ну что сказать : провластные депутаты сильны и сплоченны в своем желании сидеть на своих должностях и воровать далее . Оппозиция : просто никакая . Усилия Барнаша ничем не увенчались. Мало доводов , нет математики по расчетам и если есть в некоторых эпизодах тогда она непонятна рядовому прилучанину . Сырая инфо. В общем оппозиция будто и есть но толку с нее очень мало . А Прозор с Гаврышем на высоте : это бойцы . Что то бы и посоветовал , но не имею морального права . А вообще пишу что и ранее : как то оппозиции нужно перестраивать всю работу . Желаю удачи .
3 Аноним (гость) Дата: 5 травня 2012 р., 02:00:06  Цитувати
пархатый (гость), якщо ти не в Прилуках, то всі твої розумування стосовно
Цитата:провластные депутаты сильны и сплоченны в своем желании сидеть на своих должностях и воровать далее
а також
Цитата:Усилия Барнаша ничем не увенчались
- не мають нічого спільного із дійсністю! Те, що тобі подобається грати на нервах прилучан - вже відомо!
Аффтар, пєши ісчо!
4 пархатый (гость) Дата: 5 травня 2012 р., 09:31:56  Цитувати
Если бы мои слова ничего не имели общего с действительностью тогда бы вопрос по тарифам и по импичменту Беркуту решился бы очень легко. Как это было при предыдущем депутатском корпусе . А так как есть . Относительно нервов: я бы Вам порекомендовал не нервничать . Чего нервничать то ? Нервничают тогда когда не могут спрогнозировать развитие событий . Ваш же прогноз заранее проиграшный . Вот и все нервы. Не переживайте Вы так. До достижения положительного результата Вам еще работать и работать. Если Вы вообще умеете что то делать ?)
5 Дивитися профіль crok crok Дата: 6 травня 2012 р., 01:07:02  Цитувати
пархатый (гость),
Цитата:Вам еще работать и работать
- тобто, Вам, шановний Пархатый все у Прилуках подобається? І Вас те провладне неподобство абсолютно не стосується?
Я не розумію оте Ваше зверхнє споглядання і тон, яким розмовляє поганий вчитель із учнями... Ви вже всього в житті досягли? Тобто, знаходитесь на рівні депутатів? Чи, можливо, відпрацьовуєте гроші, які Вам проплачені на смикання за нерви прилучан?
6 Горпина (гость) Дата: 6 травня 2012 р., 10:02:00  Цитувати
Однозначно болить за все що робиться у місті. Соромно було дивитися на депутатське голосування. Голови комітетів самоорганізаціі вас можна зрозуміти чому ви з похилиними головами голосували разом з мерчиком(хоч вас вибирали люди,а ви йдете проті них) Незрозуміло чому голосували Цербе Калініченко і тд адже ім нема чого боятися . Соромно,ой як соромно за порядних людей.(Дорошенку респект і уважуха!!!!!!) А з Пархатим згодна на 100відсотків.Прекрасно, що є опозиція, але прикро що не можуть довести діло до кінця. Немає серед них грамотних юристів.
7 гость (гость) Дата: 6 травня 2012 р., 21:15:37  Цитувати
Согласна с пархатым : только разговоры и все . Нет никаких реальных действий со стороны оппозиции и самое главное нет результата . Относительно депутатов : он тоже прав . Стыдно за них. Вот с них и спрашивать нужно . Что Вы все к Беркуту да к Беркуту . Что же депутаты так себя ведут ????
8 Дивитися профіль crok crok Дата: 7 травня 2012 р., 04:06:33  Цитувати
Цитата:только разговоры и все . Нет никаких реальных действий со стороны оппозиции и самое главное нет результата .
- так а де ж ви були, коли опозиція збирала громаду біля пам’ятника Шевченку у центрі?! Кожен тільки й ниє - нєт рєзультата... А звідки ж він візьметься, коли прилучани не виходять навіть за себе, за свої інтереси потурбуватись?!! Кожен думає - а нащо мені виходити, там людей назбирається й без мене... - от того й результат такий, який прилучани хочуть отримати!!! Побоялися, що це - «Свобода»? А як на мене, то нехай і комуняки, та хоч тая ж партія даунєцкіх - вони ж, мітингарі, за прилучан турбувались! А прилучани вважають, що там без них обійдеться... НАЖАЛЬ!
І так у всьому - на виборах (не піду!), на мітингах (не піду!), на зборі підписів (не буду підписуватись!, бо - боюся!)...
9 Виборець (гость) Дата: 7 травня 2012 р., 09:39:25  Цитувати
Пархатий, скільки можна всіх поучати. Сидить такий навчатель у кущах і звідти ж коментує той слабкий, а той сильний. Якби Барнашу не пришлось кожне слово для виступу просто виривать силою, то і виступ би був інший. А Прозуру і словоблуду Гавришу завжди зелене світло, ніхто не перебиває і не коментує, можна виступать хоч десять разів. А переконливіші вони були, бо власну кишеню рятують, бо тільки з Беркутом можна так красти землю у прилучан.
10 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 7 травня 2012 р., 11:06:46  Цитувати
У нас ще виявляється добрий мер, он у Одесі що з тарифами коїться:

Голова селища ледь не вбив депутата за підготовку акції протесту

Глава селища Лиманське Роздільнянського району Одеської області побив депутата за підготовку акції протесту проти чергового підвищення тарифів.

Про це "Думській" повідомили в Комітеті виборців України в Одеській області.

Відповідно до повідомлення, голова Лиманської селищної ради, відставний військовий Володимир Устенко дізнався про заплановану акцію під час відпочинку в одному з місцевих ресторанів. Кинувши все, він сів у машину і попрямував до депутата.

При зустрічі з організатором зборів, безпартійним депутатом Олександром Критиченком, селищний голова спочатку почав кричати на депутата, після чого кілька разів вдарив. Потім, вже лежачого, бив ногами і продовжував це робити до тих пір, поки з двору не вибіг син потерпілого і ударом лопати не зупинив Устенка.

У важкому стані, з відбитими нирками, зламаними ребрами, сечовим міхуром, що лопнув, і інсультом, Критиченко був госпіталізований в обласну лікарню, де проходить лікування.

Для Устенка бійка обернулася пошкодженими шийними хребцями, і в даний момент він знаходиться в Одеському військовому госпіталі.

http://www.pravda.com.ua/news/2012/05/6/6963994/
11 пархатый (гость) Дата: 7 травня 2012 р., 11:44:02  Цитувати
Я никого не поучаю. Я обсуждаю тему на Вашем форуме . Вот и все . Если это запрещено тогда так и напишите . Относительно Гавриша да Прозура . А че Вы только их обсуждаете ? Там по моему много прихлебателей других еще сидит . Вывешивайте списки поименного голосования . Вот люди и будут понимать как тот или иной голосует . Избиратели и поймут кто есть кто . При таком депутатском корпусе Беркут вечный мер . Что там кстати с референдумом ? Родители просили узнать где подписи собирают и когда будет референдум ?
P.S. Вы Беркута не любите а орлом его изобразили Смешно как то
12 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 7 травня 2012 р., 12:40:25  Цитувати
пархатый (гость),
Цитата:орлом его изобразили
чого приписувать комусь свої шедеври і ржать із цього?
13 пархатый (гость) Дата: 7 травня 2012 р., 18:26:23  Цитувати
Ржут кони , молодой человек . По Вашей логике он должен быть как Соловей разбойник . Но никак как не орел
P.S. по референдуму никто так и не ответит ? Оно и понятно . Вот об этом и идет речь . Вы куда людей собираетесь вести : где сбор подписей , где обещанный референдум ??? Вообще ничего непонятно
14 Виборець (гость) Дата: 8 травня 2012 р., 08:14:49  Цитувати
Щось ви Пархатий швидкий як метеорит. Якщо ви читали резолюцію зборів то до 10 травня Беркут повинен виконати її умови. ТОБТО ПІСЛЯ 10 ТРАВНЯ ПОЧИНАЄТЬСЯ ОРГАНІЗАЦІЙНА РОБОТА. І якщо ви хоч трохи в цьому розбираєтесь, як хочете нам це показати своїми коментарями, то це не означає, що 11 травня уже побіжить Барнаш з Яременко збирати підписи. Знімати мера потрібно згідно Законів України і щоб наверняка, а не то оскаржить все в суді як минулого разу.
15 пархатый (гость) Дата: 8 травня 2012 р., 09:04:34  Цитувати
Ви ж , шановний , повідомте хоч куди вони побіжать ? В якому напрямку ? Так це може за ним бігати буде потрібно ? В мене батьки в тому віці що за молоддю не зможуть бігати . Хоча і Яременко не молода . Куди ж це вона зібралась
16 Виборець (гость) Дата: 8 травня 2012 р., 12:22:47  Цитувати
Я так розумію пане Пархатий ваша місія на цьому сайті не участь у діалозі. у якому, можливо народиться істина, а дискредитація дій опозиції. Про те що ви необ’єктивний говорить факт, що ви упереджені і заньше впевнені в поразці. А ваша претензія на інтелегентність розбилася об вік Яременко. До чого це було вами написано? щоб образити жінку, у якої попри її вік ще хватає сил боротися, а не сидіти в кущах, всіх повчати і мезко хіхікати. Вам певно нічим зайнятися або це основне ваше заняття - сидіти на сайті і поливати брудом опозицію за те що вона зробила, зпа те що робить і за те чого ще не зробила, але всіх намагаєтеся переконати, що так і не зробить. Хто вам платить? Займіться краще чимось корисним, попрацюйте наприклад!!
17 пархатый (гость) Дата: 8 травня 2012 р., 12:42:56  Цитувати
Працюю. І Вам раджу займатися не пустопорожніми розмовами а референдумом про який Ви так голосно говорите . Яременко знаю та поважаю з тих пір коли вона зявилась у нас в місті з сином інвалідом Афганістану та доглядала його . Достойна поваги така мати .А вік у неї дійсно поважний . Молодих на зміну їй немає. Ви щось зробіть тоді й пишіть. А то ще нічого не зроблено однак кожну хвилину про якісь здобутки говорите . Покажіть результат і за Вами підуть люди
18 Виборець (гость) Дата: 8 травня 2012 р., 13:36:38  Цитувати
Пархатий, швидкість вашої відповіді доводить, що ваше місце роботи - це давати відповіді на сайті. Ви справді нічого не розумієте чи прикидаєтеся дурником-моралістом? Вам же сказали, що необхідно витримати всі необхідні терміни і дотриматися всіх необхідних вимог законодавства, щоб тільки розпочати роботу по організації імпічмента Беркуту, інакше всі зусилля підуть прахом. А ви як папуга все талдичите- ідіть робіть. Якщо вам нічим зайнятися, то відкрийте закон про місцевий референдум і почитайте яким чином його необхідно організувати, про підготовчу роботу, про ініціативну групу, про підписні листи та їх форму, про реєстрацію і т.і., а тоді просто дочекайтеся з вашими батьками, коли до вас прийде людина, яка матиме повноваження збирати підписи і запише ваші голоси. Думаю, що внятно вам пояснив. Якщо знову заспіваєте пісню про порожні балачки і про те що необхідно щось зробить, то ви або дурень, або провокатор!!!!!!!
19 Дивитися профіль Qwerty Qwerty Дата: 8 травня 2012 р., 16:00:56  Цитувати
Умиляет наш менталитет или отсутствие его. Посмотрел заседание по зомбоящику и понял одно что там срачь, что на форуме срачь.
20 Аноним (гость) Дата: 8 травня 2012 р., 21:42:54  Цитувати
Цитата Виборець (гость):Пархатий, швидкість вашої відповіді доводить, що ваше місце роботи - це давати відповіді на сайті. Ви справді нічого не розумієте чи прикидаєтеся дурником-моралістом? Вам же сказали, що необхідно витримати всі необхідні терміни і дотриматися всіх необхідних вимог законодавства, щоб тільки розпочати роботу по організації імпічмента Беркуту, інакше всі зусилля підуть прахом. А ви як папуга все талдичите- ідіть робіть. Якщо вам нічим зайнятися, то відкрийте закон про місцевий референдум і почитайте яким чином його необхідно організувати, про підготовчу роботу, про ініціативну групу, про підписні листи та їх форму, про реєстрацію і т.і., а тоді просто дочекайтеся з вашими батьками, коли до вас прийде людина, яка матиме повноваження збирати підписи і запише ваші голоси. Думаю, що внятно вам пояснив. Якщо знову заспіваєте пісню про порожні балачки і про те що необхідно щось зробить, то ви або дурень, або провокатор!!!!!!!
І... заціпило пархатому...
21 Придурок (гость) Дата: 8 травня 2012 р., 23:41:39  Цитувати
Пока я отдыхал, вы тут все на Пархатого накинулсь... А что он вам сказал? Правду о том, что с вашей "апазиции" только кликушества да "разоблачительства" можно ожидать? А работать системно там никто не может? Что "лебедь, рак и щука"? Что, неправду сказал-то? Что у Гавриша и Прозура поучиться надо - неправда? Или они - "беркутовские орлы" и у них учиться западло? Так Гаврыш уж третий или четвертый раз депутат, и каким бы он ни был, но это о чем-то говорит... А "мессиям от оппозиции" только и остается жаловаться, какой у нас тупой народ и как они за него (народ) митинги в 30 человек грандиозные собирают, пекутся о нем, а он, поди-ты!, не ценит... Так, может, это не с народом что-то не так, а с вами, господа-мессии?
22 Дивитися профіль crok crok Дата: 9 травня 2012 р., 00:14:53  Цитувати
Ги, знову Придурок з’явився! Щось забагато Придурків-радєющіх-за-владу з’являтися стало!
Хлопці, вам нічим зайнятися?
23 Придурок (гость) Дата: 9 травня 2012 р., 00:34:14  Цитувати
Гы, скучали? Повторюсь востаннє: я - не за владу. І не за Беркута. Я проти тієї тупості і піни з рота, які ллються тут при слові "Беркут". Бо більшість тут, на жаль, живе в чорно-білому світі - якщо репетуєш "Беркут - сволочь" - ти наш, хороший, а якщо просто спитаєш - "а чому він сволочь?" - ти троль, чмо, придурок, ну і т.п. Так що - бальшой прівєт, рад вас тут пораздражать і зайнятись мені зараз дійсно нічим.
24 пархатый (гость) Дата: 9 травня 2012 р., 12:07:50  Цитувати
Добрый день всем . С праздником 9 Мая . С Днем Победы. Уважаемые , я никому из Вас морали не читаю и никого не заставляю ничего делать . Вы великие и могучие . Умные и красивые . Вы сможете победить всех и вся . Вы это величайшая оппозиция в городе .Все кто не с Вами : придурки, пархатые , троли, дураки . Одним словом : ничего у Вас не выйдет . Снимите корону великих оппозиционеров . Вы реально никто в городе . Ваш то сайт смотрит только молодежь да тем кому скучно . Вот меня черт дернул влезть в эту грязь. Подписи Вы замучаетесь собирать . И если , дай Вам Бог удачи , Вы их соберете тогда все равно на кресле останется Беркут . Почему ? Потому что это ВЫ дураки и провокаторы : Вы РЕАЛЬНО ничего не сделали и не делаете . Только искуственно для своей партейки пытаетесь баллы заработать . Вот и все . Вот мой Вам ответ .
25 Дивитися профіль Bill Bill Дата: 9 травня 2012 р., 12:10:50  Цитувати
Шановні, хто знає,чи є в нашого мера офіційний аакаунт в якій-небудь соціальній мережі?
Ну типу задать йому запитання - отримати відповідь!
З повагою
26 пархатый (гость) Дата: 9 травня 2012 р., 12:26:06  Цитувати
Думаю що немає. Єдине , що можливо через депутатаів передати свої запитання . Наприклад через Мозгова чи Назіма Навіщо царю аккаунт ? Йому й так добре . І народ , судячи з результатів виборів , його любить
27 Придурок (гость) Дата: 9 травня 2012 р., 13:23:08  Цитувати
Кстати, а никто не знает - ставки на то, что рефернедум провалиится, нигде не принимают?
28 пархатый (гость) Дата: 9 травня 2012 р., 13:33:39  Цитувати
Привет . Рад что ты опять в строю . А то поганками опять закидали Ставки это когда есть надежда хоть мизерная на победу. А тут 100% проиграют . И еще : сегодня величайший праздник День Великой Победы. И никто из этих писак не удосужился статью хоть какую то для ветеранов , о ветеранах написать . Полный мрак . Это уму непостижимо что бы такие образованные люди не упомянули о таком великом празднике и о людях подаривших нам мир и ту же независимость о которой они трепаются так часто . Оно конечно лучше нажраться водки да выложить на форуме фотки в пьяном виде. Полнейший упадок морали . Вас даже нацистами тяжело назвать . У тех хоть есть какая то идеология . А Вы так : что то среднего рода .
29 Придурок (гость) Дата: 9 травня 2012 р., 14:14:12  Цитувати
пархатый (гость), ниче, ты продержался , пока меня не было. Уровень дискуссии, я смотрю, не изменился - принцип "сам дурак" процветает Хорошо хоть, что у этих красавцев уровень поддержки почти нулевой, а то таких пустить управлять городом - выжженая земля будет.
30 пархатый (гость) Дата: 9 травня 2012 р., 17:52:43  Цитувати
Честно говоря я и не рад что влез в эти обсуждения . Но есть как есть . Никто их никуда не допустит . Чтобы за тебя проголосовали нужно годами авторитет зарабатывать реальными делами а не путем написания пасквилей. Смешно то что они еще Беркуту условия выдвинули - 1 месяц на раздумья. Да он уже разбежался и передумал. Скорее это оппозиция за месяц передумала подписи собирать
31 феська (гость) Дата: 9 травня 2012 р., 18:59:29  Цитувати
Шановні прилучани, хто витримав дочитати цю маячню до кінця.
Напевно, не треба вам підкреслювати, що і пархатый (гость), і Придурок (гость), - підсадні качки ( а може бути і одна особа), як тепер кажуть ТРОЛІ. Ганьба!!!!
32 придурок (гость) Дата: 9 травня 2012 р., 19:44:26  Цитувати
феська (гость), ага, сиамские близнецы
Ну,
Цитата:
Цитата:Ганьба!!!!
, і шо? Від вашої "Ганьби" мер в Прилуках змінився? Чи Беркут "осознал і раскаялся"? Доведіть, що ви на щось здатні, "ганьбісти", ви на "гранідозному мітингу" вже показали себе, тепер ще на "рєхвєрєндумі" облажаєтесь, а Юрі Б. - на вас пофіг. Як і більшості прилучан, до речі. От ваша оцінка і ваша ціна.
33 Горпина (гость) Дата: 9 травня 2012 р., 20:04:19  Цитувати
Не спішіть хвалитиберкута. На мітінгу сьгодні біля Вічного вогню знову вліз в багнюку. Не дав слово депутату ВР Ляшко О.В.,бо виконував вказівку Крадьковського. Сміх тай годі. Поки смішно,але скоро будем плакати від соціалістичних чобіт та керування мерятка
34 Придурок (гость) Дата: 9 травня 2012 р., 20:49:59  Цитувати
Горпина (гость), а я його й не хвалю. Я просто кажу, що "опозиція" - ще гірша. Ото й усе. А Юрчик з цим пєдіком дійно лохонувся, чого ото гівно було чіпати? Щоб воняло?
35 пархатый (гость) Дата: 9 травня 2012 р., 21:18:10  Цитувати
Ви найкращі в своєму бажанні очорнити всіх і вся . Рівних Вам не має. Ми не одна особа . Це Вам би так хотілось , але на жаль , для Вас, є люди які , вибачте , думають не так як Ви . Відносно Ляшка: я цю людину з нетрадиційною орієнтацією взагалі в місто не пускав би.
P.S. иду пиво пить и футбол смотреть . Атлетико и Атлетико. Жду через 1.5 часа новых поганок обо мне и о придурке
36 пархатый (гость) Дата: 10 травня 2012 р., 04:00:36  Цитувати
В 1986 году Динамо Киев выиграло Кубок кубков у Атлетико Бильбао. Сегодня Бильбао проиграло 3:0 как в 1986 но своим землякам из Мадрида. Думал че умного кто то напишет . Ан нет. Видать завтра партийные бонзы дадут указание анонимам че писать
37 Горпина (гость) Дата: 10 травня 2012 р., 10:10:37  Цитувати
пархатий я не наймалася з вами сперечатися,ви мені нідочого. Якщо ви стоіте на стражі закону то поясню Ляшко депутат ВР(і якого він кольору голубий,зелений, рожево-поціалістичний)не мае значення. Він мав право привітати ветеранів зі святом і нічого дурного він не сказав би,але при допомозі міліцейських гицелів та невімкненому мікрофону цого не сталося.А я і не знала що мерятко щей видатний сценарист за місяць був готовий сценарій (навіщо тоді йому стюардеса).Знову проявив себе соціалістичний"оскал".Та по другому вже не може бути, бо крадьковський претендує в нардепи ( а Мірошниченко, а Ляшко чи ще хтось) вже видно що боротьба буде не чесною. Тож дивіться футбол та пийте пиво доки не обісц.......ся
38 Виборець (гость) Дата: 10 травня 2012 р., 13:23:42  Цитувати
Пархатий, це хто там розказує про анонімність? Згідно вашої логіки, Вам у тому числі партійний соцбос два вказівку анонімно писати от і розвели з однопартійцем Придурком маячню про щось таке, що тільки ви розумієте. Ви в своєму маразмі вже дійшли до того, що самі на свої запитання даєте відповіді за опонентів і відразу їх в цьому і звинувачуєте. Ви хочаб для прилічія прочитали те, що тут пишуть люди.
39 Дивитися профіль Frankinshtain Frankinshtain Дата: 10 травня 2012 р., 16:15:33  Цитувати
опять 4 человека общаеться между собой....
40 пархатый (гость) Дата: 10 травня 2012 р., 17:16:13  Цитувати
Ви знаєте футбол дійсно класний був . Пиво теж гарне . Чого Ви такі злі ? Ваш Ляшко найкращий . Йдемо в Європу. Тож і депутати с нетрадиційною орієнтацією повинні бути у нас в парламенті Відносно всього іншого: думайте як вважаєте за потрібне тільки не пишіть образливих слів . Це негарно виглядає

P.S. відносно Рудьковського - те що я і раніше писав ця людина буде обрана депутатом від Прилуцького округу . Мер ЗА, міліція ЗА , весь виконком також ЗА, СБУ теж ЗА, Чи зможуть прилучани змінить все це . Дуже сподіваюсь , що зможуть. Однак кого вибирать з поміж цих мегакандидатів незрозуміло
41 Мел (гость) Дата: 10 травня 2012 р., 17:23:53  Цитувати
Пархатий і придурок просто за бабки строчать каменти на користь бьоркута з своїм покращенням.
Зізнавайтесь хлопці скільки платять за комент ригіАнали.
Бо я теж хочу бьоркута попіарить.
42 Придурок (гость) Дата: 10 травня 2012 р., 17:39:28  Цитувати
Я в;t питав - с кого бабкі скачівать за наші "строчіння"? А то пишу, пишу, а бабок галяк... Абідна, да!
І ви тут как-то с нашей партійной приналежністю опрєдєлітесь, а? А то нє поймьош у кого просить капусту - то лі у
Цитата:партійний соцбос
, то лі у
Цитата:ригіАнали
... Срочно скажитє, кто нам з Пархатим должен!!!! Ви ж тут такіє умниє-знающіє всє... А я бідний нещасний тупий придурок і чмо...
43 Придурок (гость) Дата: 10 травня 2012 р., 18:03:49  Цитувати
пархатый (гость), з Рудіком потягатись можна було б, хоч у нього й підтримка влади... Бо рейтинг відомості у ньго великий, але скоріш на негативі... Але треба кандидат достатньо відомий в окрузі (округ, до речі, перекроїли сильно), з фінансовим ресурсом і розумінням, що працювати і вкладатись треба серйозно, наслідки можуть бути всякі і боєць по натурі. А де такого взяти? Барнаш? Лубенцов (це свободівський місцевий бос)? Лабазов? Мирошниченко? Авер"янов? Дубіль? Беркут? це я навскидку, хто прийшов у голову, навіть ті, хто й не збирається ні за яких умов тут балотуватись. Але в жодного з них нема всього переліченого в комплексі. та ще й "господа дємократи", як завжди, перегризуться... От результат. Почекаємо до реєстрації кандидатів, подивимось...
А якщо ще Ляшко тут полізе...

44 Дивитися профіль masyanich masyanich Дата: 10 травня 2012 р., 18:32:00  Цитувати
Цитата:А якщо ще Ляшко тут полізе...

Ну нормально, зато повеселимся, посмеёмся. С Ляшком будет интересно наблюдать за предвыборной гонкой.
45 Дивитися профіль Qwerty Qwerty Дата: 10 травня 2012 р., 20:13:52  Цитувати
Ляшко хоть сознался что гей, а остальное большинство просто пиарасы в общем то ничем не лучше.
46 Придурок (гость) Дата: 10 травня 2012 р., 22:37:02  Цитувати
OLEX, вибач, що тут - не знаю, як там коментар причепити, якось не можна прибрати із галереї 09-05-2012 власника Buriy фотку №51? Ось цю http://priluki.info/foto/68462 Бо то не ветеран ніякий, то нещасна людина - Вова, він хворий. Власник галереї, мабуть, не в курсі, але воно як насмішка виглядає...
47 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 10 травня 2012 р., 23:38:28  Цитувати
Придурок (гость), нормально виглядає, ніхто не насміхається. Вже колись піднімали це питання. Народ сказав хай буде.
48 пархатый (гость) Дата: 11 травня 2012 р., 02:21:03  Цитувати
Цитата Мел (гость):Пархатий і придурок просто за бабки строчать каменти на користь бьоркута з своїм покращенням.
Зізнавайтесь хлопці скільки платять за комент ригіАнали.
Бо я теж хочу бьоркута попіарить.
Думаю платят нам не меньше чем Вам СВОБОДА . Расценки почти одинаковые . Еще неплохо платят РЕГИОНЫ с Мироном . Еще Рудьковский пинками дает .А так вообще с деньгами более и нет никого. Так что рынок промониторили . Теперь решайте кому отдаться

P.S. по ходу Вы Беркута не кисло сами пиарите Придурок, когда в Прилуках цирк был в последний раз ? Че клоунов то не забрали ????
49 пархатый (гость) Дата: 11 травня 2012 р., 02:30:14  Цитувати
Цитата Придурок (гость):OLEX, вибач, що тут - не знаю, як там коментар причепити, якось не можна прибрати із галереї 09-05-2012 власника Buriy фотку №51? Ось цю http://priluki.info/foto/68462 Бо то не ветеран ніякий, то нещасна людина - Вова, він хворий. Власник галереї, мабуть, не в курсі, але воно як насмішка виглядає...
Ан нет , придурок. В этот снимок заложен глубокий националистический подтекст . Мол, только больные носят георгиевские ленты , а все умные носят форму SS . Вот и все , брат . Примитив . А то что встречи всех форумчян ( непонятно почему через я) с водкой через один снимок это они одобрям . А чего ж по синьке все революции делались Где же делись идеологи СВОБОДЫ : какой то Игорь мурчащий о ромах с ножом и Дмитрий Васильевич ???
50 пархатый (гость) Дата: 11 травня 2012 р., 10:15:16  Цитувати
Че то все подозрительно молчат Что то точно задумали . Придурко , ты че думаешь по этому вопросу ?
51 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 11 травня 2012 р., 10:20:01  Цитувати
пархатый (гость), чого мовчать? Свобода працює, он навіть діда-ветерана нацики загітували на беркута поганки казать

52 пархатый (гость) Дата: 11 травня 2012 р., 11:56:24  Цитувати
Ну да. Работает . Только поганками и кидается. Деда жалко . Непонятно чего к Беркуту ходил и почему тот не помог . А таки да. Вы работаете : не стыдно деда использовать ? Как и ранее писал: Вы к Вашему стыду, если он есть у Вас вообще, ни одной статьи на сайте у себя не разместили к 9 Мая . А деда используете
53 Дивитися профіль mic mic Дата: 11 травня 2012 р., 19:51:32  Цитувати
Почитав статтю, почитав відгуки.
Стало невесело.
Згадую часи правління Бабія і його реформи.
Не можу сказати, що народ в нас інертний і не згоден з тим що всім все по-барабану. Коли Бабій наробив невдалих реформ в галузі медицини - йому це не пробачили. На наступних виборах він пролетів зі свистом, уступивши крісло нині діючому тому кому самі знаєте.
Памятаю тоді довелося сидіти за столом з представниками опозиції - зокрема і шановна пані Яременко там була присутня. Всім було зрозуміло, що Бабію більше мером не бути, тому обговорювали хто буде наступним. Коли мене запитали хто буде наступним мером на мою думку і яка кандидатура стовідсотково прохідна, я сказав: "Шамрай". Всі погодилися, але заперечили що Шамрай більше не балотуватиметься і тому на їх думку є одна людина в якої є якійсь покровитель (це були часи започаткування першої будівельної міжнародної компанії в Прилуках, що асоціюється з відомим меценатом) і цей кандитад стовідсотково пройде. "Жаль, що ця людина не йтиме від нашої партії"- підсумували. Ця людина таки пройшла - результати бачіимо самі. Чому ж пройшов Беркут свого часу а не хтось інший?
Так от. По перше: в нас ніколи не буде мером ні підприємєць, ні рядовий громадянин - в нас буде мером завжди колишній функціонер-бюрократ, "піджак" так би мовити. Такі прилучанам до вподоби.
По друге: перше що зробив нинішній мер - зніс бульдозерами "Хитрий ринок". Це теж прилучанам сподобалося, бо на наступних виборах його обрали знову. При приході на другу каденцію - позвільняв всіх інакомислячих. Можете повірити, що більшості прилучан це теж сподобалося. "Народ любіт твьордую руку". Те що підвищили тарифи - абсолютну більшесть теж не обходить - всі звикли що тарифи на все підвищуються. От і виходить: цілком пристойний мер - в піджаку, в окулярах. Бога згадує. "Хароший", за думкою більшості.
ВИСНОВОК: Народ в нас не інертний, а ЗГОДНИЙ з тим, що діє міська влада. Симпатизую опозиції, але визнаю, що при нашому прилуцькому менталітеті не те, що не буде референдуму, а і цього мера виберуть ще й на третій термін. І так, як його впевненість в собі з кожною каденцією росте, і діє він все агресивніше, сподіваюся хоча б на те, що не буде розстрілів (жарт звичайно). За те, що робиться в місті, маємо дякувати не тільки меру, а й більшості прилучан. Але що поробиш - демократія - це влада більшої половини населення над кращою.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ps. згадалася дитяча неполіткоректна дражнилка радянських часів "ж... пархатий, гівном напхатий"
54 пархатый (гость) Дата: 11 травня 2012 р., 20:59:50  Цитувати
mic, гарно Ви написали Це те про що і я писав . Впевнений що мер залишиться й на третій термін. На превеликий жаль сьогодні йому немає альтернативи . Дитячи потуги опозиції не дають абсолютно ніякого ефекту в боротьбі за мерське крісло . Немає особистості яка б вмісті змогла очолити опозиційний рух. Шамрай був великою людиною , що виховала і дала місту двох мерів . Точніше намагалася їх виховати . Що з них вийло ми бачимо самі .
Відносно дражнилки : Ви невірно висловились . До політкоректності вона не має відношення . Це скоріше ксенофобська дражнилка . Але маємо те що маємо .
55 Дивитися профіль mic mic Дата: 11 травня 2012 р., 21:24:57  Цитувати
пархатый (гость), да я не про те, я к тому що це ж наскільки треба бути ксенофілом я б сказав, щоб придумати собі такій нік


-----

Добавлено 11 травня 2012 р., 21:32:10:


Може ми й не доживемо, але однозначно, якщо стане зовсім погано і народ перепробує все, Свобода таки прийде до влади. Коли настає амба, влада достається радикалам.


-----

Добавлено 11 травня 2012 р., 21:36:20:


пархатый (гость), Ви щось думайте з ніком, ну правда якось немилозвучно. Вас і публіка через той нік неправильно сприймає. Ви ж розумна людина, так аналітично мислите і раптом "пархатий". Назвіться краще вже "махровий" ну якщо тематика для вас близька. Хоча Вам звісно, видніше.


-
56 Аноним (гость) Дата: 11 травня 2012 р., 22:35:27  Цитувати
беркут-одно кака акакую свадьбенку птенцу отварганил. ЛЯШКО-Я ЗА ТЕБЯ! нимцы не продуть
57 пархатый (гость) Дата: 12 травня 2012 р., 02:35:47  Цитувати
mic,прошу пробачення за свій правопис : я зараз в дорозі - цю поганку мені вигадали мої опоненти по переписці. Стосовно пархатого : я скажу що мені не до вподоби ті нациські вирази, які мають місце в коментарях. В нашому місті було знищено німцями 5.500.0 людей які на думку окупаційних властей були євреями . Чи можете Ви на мить збагнути , що Ви стоїте під дулом автомат з дітьми і Вас зараз мають розстріляти ??? Як взагалі можливо зрозуміти , що люди думали в той час . Поїдьте в Плискунівський яр. Скільки їх там полягло ? Яка скотина ( цілком усвідомлюю те що пишу) може агітувати за радикалів ??? Ви , радикали, прийдете до влади ??? Навчіться хоча б писати грамотно . Відносно тематики : Ви , СВОБОДА, на майбутніх виборах наберете трішки більше ніж Ви набрали на попередніх виборах . Барнашу та Лубенцову: ВИ бажаєте влади ? Візьміть її. Розважте прилучан своїми байками . Беркут поганий ??? Так . Доведіть що він злодій та брехун ??? Ви , Барнаш, депутат доведіть , що Ви на щось здатні . Ні ? Тоді йдіть геть з політичної арени . Не брешіть людям так як брешуть їм Ваші оппоненти .
P.S. для ВО СВОБОДА : шановні , на Вашому сайті зявилась людина , що трішечки Вам складає конкуренцію в "словоблудіїї". ЯкЕ Є ВАШИМ ОСНОВНИМ ІНСТРУМЕТОМ в "палемике". Ви думали , що з криками ДАЕШЬ за Вами все місто робіжить на штурм виконкома ?? Дмитро Васильович , Ви як чоловік , доведуть результатами збору підписів , що Ви боєць а не БРЕХУН . БЕРКУТА на смітник політичного життя міста
58 kapa (гость) Дата: 12 травня 2012 р., 03:18:31  Цитувати
может беркутовские пресмыкающиеся(избиратели) возьмут на себя социальную ответственность и заплатят за тех кто против новых тарифов. Почему должны платить те кто беркута к власти не приглашал?
59 пархатый (гость) Дата: 12 травня 2012 р., 10:54:39  Цитувати
Цитата kapa (гость):может беркутовские пресмыкающиеся(избиратели) возьмут на себя социальную ответственность и заплатят за тех кто против новых тарифов. Почему должны платить те кто беркута к власти не приглашал?
Так устроено гражданское общество . А что бы не платить нужно четко выполнять свой гражданский долг а именно ходить на выборы и голосовать . И если Ваш кандидат не проходит тогда нужно иметь мужество вести с оппонентами грамотный политический диалог , а не писать подобные статьи и будоражить умы людей попусту.
60 Дивитися профіль mic mic Дата: 12 травня 2012 р., 22:12:38  Цитувати
пархатый (гость), я чесно скажу не все зрозумів з передостаннього коментаря. Емоції і ще раз емоції. Не бачу ніякого звязку між тими, хто поліг від рук німців, і нинішніми радикалами. Просто останнім часом модно при будь якій згадці про національну ідею кричати "холокост".
Це згадувана вами тут ксенообія чистої води.
Той факт, що німці перестріляли багато євреїв, не позбавляє мене права бути українцем.
Той факт, що німці перестріляли багато євреїв, не робить націю євреїв превілейованою.
Це по-перше.
По-друге, я просто констатував той факт, що коли країна докочується до ручки, до влади прриходять радикали. Це історична закономірність. Наскільки швидко прийдуть не знаю. Факт той, що коли нічого не зміниться - прийдуть точно.
По-третє, коли ті радикали прийдуть до влади, то відмазки типу "доведіть що хтось бреше і краде", не проходитимуть. Все доводитиметься на місцях дуже швидко і без бюрократії, так само як зараз довели що Тимошенко зловживала. Тільки цілі будуть інші.
Щоб радикали були від влади далеко, нинішній владі треба не готувати для них підгрунтя. На місцях в тому числі.
Це так, роздуми вслух. Я абсолютно не знаюся на фінансовій стороні діяльності нинішньої прилуцької влади. Я дивлюся з точки зору пересічного спостерігача.
Особисто мої претензії до влади:
1. Взимку з кранів гарячої води тече вода 30 градусів по цельсію, за яку я плачу як за гарячу. Півроку плачу. Кожен раз як я користуюся такою водою, я просто мрію про радикала, який би змусив того, хто за це відповідає постояти годинку під тим душем. Поки не схопить пневмонію.
2. Недавно по закінченню опалювального сезону гаряча вода перестала текти взагалі. Дзвоню в котельну - питаю чого не тече. Якась брехлива шоха мені повідомля що нічого не знає, вода є, бо її ніхто не відключав. А наступного дня інша шоха по телефону мені пояснює, що воду відключили, бо в місті велика заборгованість по оплаті гарячої води. В мене особисто нема ніякої заборгованості. Але ніхто не став "доводити" що я винний і в чому винний. Відключили і все. Відключили всіх, і тих хто платить і тих, хто не платить. І таке з року в рік, це вже постійна практика.
Це так робить нормальна влада?
Я мірію про радикала, який просто піде і відключить індивідуальне опалення тому, хто за це відповіда, і залишить його без гарячої води, так само як влада лишила все місто.
3. Коли я їду нашими дорогами я знову мрію пр радикала, який би посадив того, хто за ці дороги відповідає, на віз без амортизаторів і покатав по місту до синців.
4. Коли в мене взимку на батарей мерзне кіт, і температура в квартирі 15 градусіув, я знову згадую радикалів.
Мені цих аргуметів достатньо, щоб бути ВКРАЙ незадоволеним роботою нинішньої міської влади. І мені не треба нічого хитромудро доводити. Я не збираюся розбиратися в де-юре і де-факто. Я бачу, що владу треба міняти. А якщо і при наступній владі будуть ті самі проблеми - міняти і ту владу. Міняти швидко, а не чекати 4 роки до наступних виборів. Бо то занадто довго, так і життя пройде. Особисто до Дмитра Васильовича маю відношення не більше, ніж до Юрія Володимировича. Але, все таки, може хоч раз спробувати допусити до влади не "піджака". І подивитися що з того вийде. Не вийде - гнати і його. Але може варто спробувати? Чи ксенофобія не дозволя?
---------------------------------------
61 пархатый (гость) Дата: 12 травня 2012 р., 23:21:18  Цитувати
Шановний , ДОПУСКАЙТЕ ДО ВЛАДИ " не піджака" . Бог Вам в поміч . Пробуйте. До ксенофобіїї це не має ніякого відношення
62 Придурок (гость) Дата: 15 травня 2012 р., 03:12:22  Цитувати
mic, по поводу имен - это нас тут так с Пархатым окрестили. Там еще куча эпитетов есть. Нам нравится!
63 аноним (гость) Дата: 15 травня 2012 р., 15:05:33  Цитувати
Все что мы здесь обсуждаем по поводу некачественного водо и теплоснабжения нужно решать в суде. Никакая власть никогда ничего не сделает пока ее не начнут тормошить . Относительно Беркута : референдум ( в чем я очень сомневаюсь) ничего не даст . Нет пока серьезных соперников . С пархатым в этом смысле солидарен .


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: OndTA

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: Helen,

Сьогодні віртуальний день народження у 8 користувачів: sh_, vladimir975, RALYSA, aksvalent, lilemay, furzik111, furzik1111, AleksisMak,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту