На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: 1 травня. Святковий настрій за 50 гривень від КПУ

2 травня 2012 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 1413 | Коментарів: 6
Новина  1 травня. Святковий настрій за 50 гривень від КПУ
1 травня. Святковий настрій за 50 гривень від КПУ Київ – Комуністи за 50 гривень залучили до участі у першотравневому мітингу студентів та школярів. Про це розповіли учасники заходу. Утім, лідер Компартії відмовився такий факт визнавати. Крім того, він закликав боротися з владою і ховався від націоналістів за спинами охоронців. На думку експертів, комуністи за невеликі гроші влаштували ефективний агітаційний захід.

Комуністи провели першотравневий мітинг. Декілька тисяч осіб пройшли від Бессарабської площі Хрещатиком на майдан Незалежності. Близько половини учасників ходи – виявилися студентами і, навіть, школярами зі столиці та інших міст України. Деякі з них не посоромилися зізнатися, що на першотравневий мітинг їх привела не ідеологія і не симпатії до представників компартії.

«Нас привело бажання підзаробити. Ось і все. Десь сотня гривень має бути. Чи ні? П’ятдесят, чи щось таке. За три години це мало», – виправдовувалася дівчина.

Симоненко звинуватив журналістів і учасників ходи у брехні

Лідер КПУ Петро Симоненко, заявив, що оплата присутності на мітингу – це вигадки журналістів.

«Це просто чергові наклепи, бо сьогодні зовсім інша зовсім ситуація. Сьогодні десятки тисяч людей підтримали ініціативу Компартії. Ми лише у Києві роздали понад 800 тисяч запрошень на цей захід. І от для того, щоб не показувати, що люди зібралися, люди реально підтримують нашу політику і нашу позицію, говорять про якісь інші речі», – сказав Симоненко.

Крім того, журналісти декілька разів запитали Петра Симоненка, звідки в КПУ кошти на проведення масштабного мітингу з прямою телетрансляцією, проте він відмовився відповідати.

Учасників могли використати як статистів для рекламного ролику

За словами політтехнолога Віталія Бали, комуністи вигідно вклали кілька мільйонів гривень, що могли бути витрачені на організацію мітингу та його трансляцію.

«Масовість дає можливість зняти передвиборчі ролики. Але мова, скоріше, йде про тренінги: подивитися – виходить, чи не виходить і на які суми можна розраховувати. Молоді ці 50 гривень, безумовно, не завадять, і вони собі спокійно беруть. Але таким чином вони стають аполітичними. Якщо ми говоримо про молодь, то це дуже небезпечно для майбутнього країни. Коли потрібно буде реально проявити свою громадянську позицію, навряд чи ці люди зможуть зробити таке безкоштовно», – зазначив Віталій Бала Радіо Свобода.

Симоненко чекав на націоналістів, а вони не прийшли

Петро Симоненко під час свого виступу на майдані Незалежності критикував чинну владу. Зокрема він заявив: «Нинішній режим безперспективний. Не треба сьогодні ждати милостей від цього режиму і надіятися. Треба боротися», – проголосив Симоненко.

Водночас, десятки охоронців, які не допускали до Петра Симоненка простих людей, а журналістам брутально заважали виконувати свою роботу, вдаючись до фізичної сили та лайки, насправді, були налаштовані боротися з опозицією. За словами лідера комуністів, охорону посилили через інформацію про можливі провокації з боку націоналістичних сил.

Утім, жодних зіткнень не відбулося. Націоналісти навіть не планували у цей день організовано виходити на вулиці і протидіяти провладній Компартії, повідомив Радіо Свобода член політради Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Андрій Іллєнко.

«Ми не мали ніяких намірів сьогодні нікуди виходити. Якщо ми будемо реагувати на усе, що роблять комуністи, у нас не буде часу на свою роботу. Все, що вони там розповідали – це повна маячня. Для нас очевидно, що вулиці Києва належать націоналістам. Комуністи на вулицях Києва не можуть взагалі нічого. Якщо б у нас було хоч найменше бажання їхній захід зірвати, ми б його зірвали елементарно. Якщо вони хочуть, щоб ми показали їм нашу силу – ми їм можемо найближчим часом показати», – зауважив Іллєнко, не уточнивши, конкретно, що він має на увазі.

Загалом, святкові заходи відбулися у 328 населених пунктах держави, повідомили в Управлінні зв’язків з громадськістю МВС України. Як зазначили там, загальна кількість учасників масових акцій становила понад 260 тисяч осіб.

У Києві низка політичних та профспілкових організацій провела 7 масових заходів за участю понад 31 тисячу осіб. Охорону громадського порядку забезпечували близько 7 тисяч працівників органів внутрішніх, із них дві тисячі – у столиці.

http://www.radiosvoboda.org/content/article/24566392.html


Коментарі (6 шт.):

1 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 2 травня 2012 р., 02:51:19  Цитувати
З Прилук в 7 ранку поїхало автобусів 8 запроданців учора.


-----

Добавлено 2 мая 2012 г., 02:53:32:


А в Києві був тупо цирк. Смішно було дивитися на дітей в червоних фудболках і кєпках з символікою КПУ, які складали основну частину масовки.
2 Дивитися профіль rediska rediska Дата: 2 травня 2012 р., 09:47:01  Цитувати
OLEX, он чого ти їздив....
3 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 2 травня 2012 р., 13:53:13  Цитувати
rediska, це не я статтю писав
4 Дивитися профіль crok crok Дата: 2 травня 2012 р., 19:18:58  Цитувати
rediska, Олекс їздив проконтролювати "дєятєльность" комуняк! Бо за ними треба глаз да глаз! За ними як не приглядати, то вони знову будуть дітвору охмуряти своїми брєднями, як нас свого часу...
5 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 2 травня 2012 р., 20:44:22  Цитувати
У Симоненка мітингували підлітки, які не знають, що таке КПУ

Значна частина учасників мітингу в честь 1 травня, організованого КПУ, були проплачені, далекі від комуністичних ідей люди, зокрема підлітки.

Про це повідомляє у своєму матеріалі журналіст видання "Тиждень", який сам взяв участь у першотравневому мітингу на платній основі, пише УНІАН.

За словами журналіста, записатись у "комуністи" почали пропонувати за кілька днів до проведення ходи. Оголошення з’явилися у соціальних мережах. Рекрутери обмінювались із охочими контактами і розповідали, куди і на котру прийти для участі у ході.

За тимчасове "прийняття комуністичних ідеалів" організатори пропонували винагороду у 40 гривень.

Деякі учасники мітингу, які прийшли на нього добровільно, згідно зі своїми переконаннями, обурювались такій явній спекуляції.

"Куди ж вони дітей понавозили! Ці ж малолітні нічого не знають ані про Леніна, ані про комуністів", - цитує видання одну учасницю мітинга.

"Я одного хлопчину, років 15 на вигляд, спитала, чи знає він, що таке КПУ. А той собі очі долу опустив, щось буркоче незрозуміле. Понавозили з периферії народу", - обурювалася жінка.

По закінченні дійства "учасники", з невеликим, правда, запізненням, отримували свої гонорари просто на Майдані та прилеглих до нього вулицях. Їм також дарували картузи із символікою КПУ.

http://www.pravda.com.ua/news/2012/05/2/6963826/

-----
Добавлено 2 мая 2012 г., 20:51:49:

http://tyzhden.ua/Politics/49055

-----
Добавлено 2 мая 2012 г., 20:54:32:

http://tyzhden.ua/Society/36941
6 Дивитися профіль rediska rediska Дата: 2 травня 2012 р., 21:29:30  Цитувати
OLEX, за полтініком


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: KOXs9

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: belchonok,

Сьогодні віртуальний день народження у 9 користувачів: dodik39, vladimir, Winston, domrie, Shoock, Samarskaya2012, Vilenchik12, eventssyrup, truver,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту