На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Ремонти імені Беркута.

19 квітня 2012 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 3345 | Коментарів: 31
Новина  Ремонти імені Беркута.
Ремонти імені Беркута. На нашому сайті ( http://znayu.org прим. адмін.) вже розповідалося про численні махінації міського голови Ю. В. Беркута та його способи перекладання державних грошей до власної кишені. Багато хто з читачів скаже - а де ж факти. Ось вам факти...

Одним з найвідоміших методів розкрадання грошей, який знає не тільки Юрій Володимирович, є вчасне влаштування всіляких ремонтів та будівництв. Та й справді - ніхто ж не знає та й не виміряє - скільки у цегляний мур закладено цементу, та якої він якості, або ж скільки використано дошок та цвяхів... Це відомо ще з часів італійської мафії, яка, захопивши монопольне право на будівництво, таким штибом відмивала криваві гроші і безнаказано перекладала їх у свої кишені. Не винаходив велосипеда й нам прилуцький мер, він теж заповзявся влаштовувати ремонти й будівництва. За одне з таких писалося тут у статті http://znayu.org/osvita/grosh-ne-pahnut-pravda-zh-pane-berkut.html.

А ще раніше нашим мером було влаштовано ремонт дахів на дитячих закладах. Про закінчення якого він нам єлєйним голосом віщав із екранів свого кишенькового комунального телебачення, мовляв, ось моє досягнення, всі говорять, а я роблю. Так-так, саме «я роблю». У редакцію нашого сайту надійшла велика добірка фотографій, деяку частину з яких ми тут оприлюднюємо, щоб ні в кого не виникало сумнівів щодо якості зробленої роботи.

ДИТЯЧИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД №2



Як бачимо, для організації, яка з благословення Ю. Беркута проводила роботи, такої необхідної деталі як скоба не існує - все скріплене звичайними цвяхами. Наскільки міцна така споруда, зведена над головами наших дітей - спитаємо у Юрія Володимировича!





Як бачимо, дах зроблений аби як, бо на горищі вже лежить сніг. Та й чому ж йому не лежати - дірок у даху вистачає!



А тут, принаймні за документами, укладена невидима штука – покрівельний матеріал Ізовер, у кількості 327 кв. м. Для любителів похизуватися тим, що доказів немає, навожу наступну світлину:



Із неї ми можемо довідатись, що той самий Ізовер у кількості 327 кв. м. коштує 39,04 грн за кв. м, а це означає, що тільки на цьому матеріалі поцуплено 12766,08 грн. Але згідно наведеного Акту приймання виконаних будівельних робіт - він є! Йдемо далі...



А тут ми бачимо, як влаштовано витяжну трубу. Тобто - ніяк не влаштовано! Просто виходить під дах... а там хоч трава не рости! Ну, така собі пароізоляція а-ля Беркут! Ясно, що в цьому місці дошки прогниють дуже швидко!



Попередній момент у більшому зображенні. Щоб питань не виникало...



Тут ми бачимо швиденько забілену цеглу, яка виявилася вже колись використаною. Але ж будівельникам платилося по ціні нової! Також нагорі видно дірки у декілька пальців завширшки, які сприятимуть "дуже доброму" захисту від дощу.

Та цьому дитячому закладові ще дуже "пощастило"! А ось де зовсім безсоромно крали все, що виділене, так це на ДНЗ №19.

ДИТЯЧИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД №19



Ось як розвернулися будівельники на ДНЗ №19. Що ми тут бачимо? Ну, по-перше, будівельний мусор на даху, гора цегли. По-друге, знову ж таки - скоб, які скріплюють дерев’яні підпори немає, та й самі підпори встановлені аби як! Але, що найбільше вражає - ніхто навіть не спробував робити коробку по периметру даху - все світиться наскрізь!



Отака гора битої б/в цегли знаходиться якраз біля входу із пожежної драбини на дах. А то далі - дірки по-під дахом, там, де повинна бути підшита коробка.



Тут ми маємо щастя спостерігати якість укладання листів шиферу біля пожежного ходу на дах.



Щільність - так собі... але огородження даху пофарбовано! Аякже - якість понад усе!



Знову вся коробка світиться дірками... і такий же безлад під дахом!



Як і у попередньому випадку скоби не існують у природі і такий же спосіб - як поставили, так і стоять собі підпори.



Якість роботи - вражаюча!



Відчувається рука професіонала - ті ж самі нашвидкуруч забілені цеглини і такий же "щільно укладений" шифер!



Ур-р-а-а! Нарешті скоба! Та забита вона у розколотий брус... Як гадаєте - довго простоїть така "конструкція"?



Натрапили та таку собі «классіку жанра» - недопоцуплений мішок цементу! Якійся чолов’яга заготовив собі додому, та, мабуть, за п’янкою з нагоди закінчення робіт якось забув, сердешний.... От і задубів той невкрадений мішок цементу до кам’яного стану! А за нього ж ми із вами, шановний читачу, заплатили наші, зовсім не зайві нам гроші...



І знову - все той же безлад і дірки. Хіба це - дах?!



Знову - пензель майстра! Але, як не забілюй, а все одно випирає б/в цегла...



А це - відремонтовані витяжні ходи на самісінькому вході на горище. Так би мовити - привіт приймальній комісії! Здається, будівельники були дуже кимось "прикриті", якщо не спромоглися зробити хоча б вигляд проведеної роботи.



А так влаштовано вихід труб із горища на дах. Порівняно із попереднім навчальним закладом відчувається турбота про дітей!



Але, якщо просто глянути нагору, то можна побачити, як то кажуть, неозброєним оком, що весь коньок новісінького даху просто створений для того, щоб збирати всю воду, яка буде литися, просто під дах!

Таких фотофактів у нас назбиралося на цілу "дошку пошани", але, виходячи з того, що всі фото тут викладати немає сенсу, ми запропонували вам найбільш кричущі та характерні. І це тільки те, що видно навіть неспеціалісту!

Отаку "якісно зроблену" роботу ми побачили на дахах двох дитячих навчальних закладів, за які так "турбувався" наш мер! Як ви вважаєте - інші його "будівельно-ремонтні ініціативи" після закінчення можуть мати хоч якесь відношення до добре зробленої роботи?

Пропонуємо вам, шановні відвідувачі сайту, зробити власну оцінку "діяльності" соціаліста Юрія Володимировича Беркута, який так щиро переживає за місто Прилуки, на основі результатів його турботи за наших діток!

http://znayu.org/ekonomika/remonti-men-berkuta.html


Коментарі (31 шт.):

1 Придурок (гость) Дата: 19 квітня 2012 р., 18:46:47  Цитувати
Ну, нащот "У редакцію нашого сайту надійшла велика добірка фотографій" уж нє нада а так - мені понравилось! Це не псевдокостючкіне "ляля", поработалі чуток, видно. Інтєрєсно, а буде реакція? від Ю.Б., канєшно. Ну, шо "ТІМу" такі прикрутять гайку з кабєльним, такі давно ясно. А шо ще він буде робить?
2 :) (гость) Дата: 19 квітня 2012 р., 19:23:59  Цитувати
Хай би Бєркута тими кірпичами привалило або сосульками!!!
3 Горпина (гость) Дата: 19 квітня 2012 р., 20:25:35  Цитувати
Бєркут так хизується своіми здобутками ремонтами чистим містом що він такий гарний хазяін. Якщо так все у нас гарно чому ж уже багато років не можна пройти після дощу тай взагалі по вул.Вокзальній між кафе "Ласуня" та магазином "Біла акація" мабуть керівництво міста пішки не ходить.......
4 oca (гость) Дата: 19 квітня 2012 р., 20:35:20  Цитувати
Отмажеться на раз-два !!!!!!
Скаже провокацiя - мол, наробили знiмiкiв коли будiдiвельникi ще не закiнчили, а показуете зараз !!!
5 Придурок (гость) Дата: 19 квітня 2012 р., 22:41:23  Цитувати
Ну, я розумію, що ці фотки - не "ліві". Але з точки зору закону, вони не є ніяким доказом нічого! Бо існують певні правила збору подібних речей. Так що Беркут може сидіти і не рипатись. Отже, окрім, як піаром Барнаша, це не назвеш... на жаль... У нас тут не Америка і не проча подобна Англія!
6 Серафим Наждак (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 06:05:43  Цитувати
Придурок (гость), а тобі так тільки де-небудь та пограти на нервах прилучан?! Я правильно зрозумів? Чи ти навіть на тому, що дітей отак обкрадають - теж "постібаться" вирішив? І для тебе така практика прийнятна настільки, що можна тут хІ-хІ розпускати? Чи я тебе не розумію? Чи ти такий справді?
Цікаво, а у тебе діти є? Хоча... по способу "постібаться" видно, що ще жовторотий... ну, такий любитель посипати соль на відповідні місця?
Якщо так, то я не хотів би з такими жити у одному місті.
Стосовно фото, так я тобі скажу що їх дійсно пачка, не розумно розміщати тут, адже тут не хостинг фотографій! Але... це все не для таких як ти, щоб
Цитата:а так - мені понравилось!
а для нормальних людей, які з цього вже зробили відповідні висновки!
А як ти кажеш
Цитата: існують певні правила збору подібних речей
то ці правила відповідним органом стосовно саме цього об’єкту вже виконуються!
А стосовно твого розумування, що там комусь гайки прикрутять... ну, що можна сказати... ТІМ у цьому випадку точно не схудне, а от всі ці вибрики Беркута вже неодноразово відгукнулися на цінах для споживачів послуги, яку ТІМ надає. І якщо у тебе вдома теж є кабельне телебачення, ну, може у тебе й нема, а у твоїх рідних точно є - отут вже можеш "стібаться" з них скільки хочеш! Адже вони теж звичайні прилучани і теж від беркутового способу управління відчувають незручності у своїй кишені!
Продовжуй "стібатися"...
7 Виборець (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 10:20:58  Цитувати
Під цією статтею беркутят не чутно, факти - річ уперта і крити нічим. Пропоную Барнашу наступну статтю назвати "Вулиці імені Беркута". Вокзальна, що ближче до вокзалу - суцільний набір лежачих поліцейських. Зрозуміло, що грошей на нормальний ремонт не вистачає, то чому хоч ями не залатати по-людськи. Раніше скакали по ямах, сьогодні по горбах. Скакаєш по тім горбочкам і розумієш, що гроші в черговий раз прос..али.
8 Придурок (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 11:51:38  Цитувати
Серафим Наждак (гость), я ж "Придурок", що з мене візьмеш?
9 пархатый (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 19:11:57  Цитувати
А кто же спорит против фактов . Накажут конечно . Почет Вам и уважуха. Смогли . Следующие фотки назовите : как мы дружно и нагло крыши прилучан ломали и никто нас не наказал . Потом соберите и сходите дружно в прокуратуру. Если не знаете где и когда нашкодничали ВЫ мне отпишитесь . Я расскажу. Только фоток там побольше будет .
10 Дивитися профіль Dmytro_Barnash Dmytro_Barnash Дата: 20 квітня 2012 р., 19:43:04  Цитувати
пархатый (гость), Придурок (гость),
Ну й чому ви офіційних новин не читаєте, тих що розміщено на сайті прокуратури?
Все вірно - справи порушує не ВО СВОБОДА, а прокуратура, але за нашим поданням.
Прес-служба прокуратури Чернігівської області
11 пархатый (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 21:24:11  Цитувати
А Вы поломанные крыши Вашими техниками в тот список не включили ??? Питання не в тому що порушила а чи хтось буде покараний чи ні ? А так як є. Ніяк . Дмитро , перебудовуйте роботу ВО СВОБОДА в Прилуках. До речі : де Ви призначаєте "придурку" зустріч в Прилуках ? На котру годину і коли ? Тема дискусії? Ви не заперечуєте якщо з собою з столиці привезу своїх друзів телевізйників? Давайте запросимо ЮВБ на круглий стіл ? Тобто Ви запросіть . Ви ж представник депутатського корпусу . Ініціюйте . Чекаю відповіді .

12 Дивитися профіль Dmytro_Barnash Dmytro_Barnash Дата: 20 квітня 2012 р., 22:26:39  Цитувати
З ЮВБ готовий спілкуватися одразу після того як відправлю листи щодо тарифів на комунальні послуги. Вибачте, до того не можу - роботи багато. Орієнтовно домовляйтеся з ЮВБ на 30 квітня у нас в студії. Можете бути з телеканалами, я не проти. Ви зі своїми провладними, я зі свого боку запрошу програму "Гроші" і 5 канал... ну запрошу і "Альбертенштейн", але не впевнений що останні приїдуть, мабуть рівень у Беркута ще не той ))).
Питання заздалегідь ніхто один одному не оголошує. Згідні??
13 пархатый (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 23:04:32  Цитувати
Так Ви ж депутат . От і поговоріть з ним . Запросіть кого забажаєте. В мене відносини з Вами і Беркутом : два брехуни .
14 Дивитися профіль Dmytro_Barnash Dmytro_Barnash Дата: 21 квітня 2012 р., 00:27:20  Цитувати
пархатый (гость),
На превеликий жаль ви добре почали і так низько впали (((( ... Покажіть (процитуйте) де саме брехня з якого і по яке слово з якого і по яке речення.
15 Ольга (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 12:40:36  Цитувати
Спочатку здувся придурок, а потім стих пархатий. Діма, круто!!!!
16 Джміль (гость) Дата: 21 квітня 2012 р., 23:32:28  Цитувати
Памятаю не шановний мер як лаяв тебе Мороз коли відкривали памятник Шевченку а ти дивився на ного такими оченятами, морисив дощик, чи то просто мряка а він чухав тебе за багнюку на алеях Бачу що вспомнив і що він тоді сказав с тебе " МЕР " як з козячого хвоста віник.Оце так Мороз , здивувався я однопартіяця та тихенько при людях ,,не думав що розженуть потім УКБ,,нападе на нього амнезія, спасибі від усіх будівельників міста за вкрадені гроші з дитсадків мабуть скоро побачим і з інших обєктів,,,,
17 Аноним (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 00:11:15  Цитувати
не доказ ,, на вила його посадити як це робили в кращі часи і тих для кого це не доказ тоже на вила , і технагляд на вила, фотки чудові беркуту ганьба у місті розпочався жах,перевірте шановний дороги які вони будуть латати.
18 Аноним (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 00:30:06  Цитувати
не доказ ,, на вила його посадити як це робили в кращі часи і тих для кого це не доказ тоже на вила , і технагляд на вила, фотки чудові беркуту ганьба у місті розпочався жах,перевірте шановний дороги які вони будуть латати.
19 KRU (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 00:38:49  Цитувати
Бакунов В.О. – керівник управління, підлеглий міського голови; шановні прилучани його підписи на актах
20 Придурок (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 12:52:40  Цитувати
Цитата:на вила його посадити


"распни его, распни!"...
Аноним (гость), так іди сажай, в чому проблема? Чи якби хтось? От такі ви всі - "борці" - кричите "стрілять і вішать", а потім голови повтягуєте і в кущі. Кричите - так робіть. Стріляйте, вішайте, "на вила" підіймайте. А не можете - так заткніться.
21 Джміль (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 19:25:48  Цитувати
ТАК, за таку роботу в недалекі часи Кучми, на вила б не посадили ,але точно скажу що крушники свою справу робили і б ці фото йому приклеїли на саме видне місце, атак видно Юльку скубуть а Беркут цю владу влаштовує. Тобто не тільки він а й ті заморожені які його підтримують варті уваги відповідних органів Но судді хто , Беркут , Добкін , Янукович я не голусував за тих які крадуть чи крали але бачу що більшості прилучан подобаються такі і повірте радий за них,,,,тільки з такими мерами і призедентами нам не в европу, а скоріше в попу ці сусаніни приведуть , чи вже привели!?
Так СВОБОДА нам відкривае очі вони хоть щось роблять . А що ПАРТИЯ ВЛАДИ де ви регіони,, бачте Прилучани вони даже не булькнули при голусуванні подумайте про це хоть батьки та виховательки тих дитсадочків.
22 за СВОБОДУ (гость) Дата: 22 квітня 2012 р., 19:40:52  Цитувати
ПРО покрівлі ,,шановному Пархатому направте свою дискусію і телевізійників до місцевого жеку від жителів більше подяки,, видно людина розуміеться на піарі та кошторисах покрівельних робіт
23 Аноним (гость) Дата: 23 квітня 2012 р., 21:06:41  Цитувати
Сколько идиотов отдали голоса за него второй раз, кто-то знает?
24 пархатый (гость) Дата: 23 квітня 2012 р., 22:03:05  Цитувати
Dmytro_Barnash, командировки . Итак:то что Вы пишите правда относительно качества работы . Только вот нужно еще и наказать виновных. Накажут Бакунова в лучшем случае. А относительно круглого стола : организовывайте . Да только Беркут не придет . Вы ему не интересны . Уверен что Вас он и не боится . Потому то в нашей стране как и в любой другой: прокуратура возбуждает дела , а суд решает виновенневиновен. Хотя ВЫ может с судьей все решили ? Есть такое понятие , молодой человек, презумция невиновности .
P.S . порада знайомих політтехнологів : якщо не буде на зустрічі Беркута тоді це буде чистий піар ВО СВОБОДА . А в Києві, вибачайте, люди не дурні . Піарити Вас задарма ніхто не буде. Хіба що Ваш Альберштейн . Я думаю Ви з ним домовитесь . Запрошуйте Беркута на круглий стіл . Якщо Ви не зможете його на цю зустріч визвати такий Ви і політик . Значить він з Вами не рахується і не вв ажаєза серйозну людину .
25 Придурок (гость) Дата: 23 квітня 2012 р., 23:31:57  Цитувати
Яка там презумпція невинуватості?? Тут про таке й не чула більшість. Беркут винен апріорі тим, що він Беркут... Не треба було пивні палаточки зносити деяким товаріщам-борцам
26 Виборець (гость) Дата: 24 квітня 2012 р., 08:21:11  Цитувати
Читаю коментарі Пархатого і розумію, що з ним саме так і вчинив наш мер, та прищемив хвоста так сильно, що й досі очухатися не може. Ось і скавулить, що ні в кого більше не вийде.
27 пархатый (гость) Дата: 24 квітня 2012 р., 12:20:29  Цитувати
Виборець (гость), Ви помиляєтесь . Ніякого бізнесу в Прилуках в мене ніколи не було . Стосовно вийде чи не вийде покаже час . Але дивлячись на Ваше "скавуління" думаю що з цього точно нічого не вийде .
28 Виборець (гость) Дата: 28 квітня 2012 р., 23:37:54  Цитувати
Славнозвісна будівельна компанія розпочала ямковий ремонт в нашому місті. Дозвіл дав беркут, то що Прилучани подивіться на якість ремонту , такаж як і на цих кришах опять таки бюджетні грощі цуплять з наших кишень ті самі дійові особи . Цікаво хто цей раз підпеше акти виконаних робіт може сам мер , чи все тойже Бакунов .Свобода інформуйте населення ,зарання вдячні
29 Аноним (гость) Дата: 11 травня 2012 р., 08:26:39  Цитувати
В Европе давно поперлиб в отставку а єтот очковтиратель сидит . Слабая у нас опозиция но буду голосовать за них уж больно фотки классные
30 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 11 травня 2012 р., 10:09:54  Цитувати
Виборець (гость),
Цитата:Славнозвісна будівельна компанія
дак шо за компанія?
31 Джамшут (гость) Дата: 20 травня 2012 р., 15:15:11  Цитувати
Армяндорстрой


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: HhcLw

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: Helen,

Сьогодні віртуальний день народження у 8 користувачів: sh_, vladimir975, RALYSA, aksvalent, lilemay, furzik111, furzik1111, AleksisMak,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту