На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: ХОДІННЯ ПО МУКАХ, або Як прожити без зарплати

11 квітня 2012 р. | Автор: Helen | Переглядів: 2870 | Коментарів: 38
Новина  ХОДІННЯ ПО МУКАХ, або Як прожити без зарплати
Останнім часом катастрофічною стала в місті ситуація по виплаті заробітної плати бюджетним працівникам. Кожен з них сьогодні переймається запитаннями: куди поділися їхні гроші та як жити далі? Особливо тяжко стає, коли розумієш, що поряд у Ніжині, Чернігові такої проблеми сьогодні не існує. Бюджетники в цих містах області вчасно отримали аванс за березень, а з дня на день чекають зарплату. То чому ми такі нещасні? Може вже настав час спитати з головного розпорядника коштів: як жити, коли не маємо за що?

Бюджетний кошик, з якого виплачується заробітна плата вчителям, медпрацівникам та ін регулярно поповнюється за рахунок податків та державних дотацій. Із першоджерел стало відомо, що головний розпорядник коштів (міський голова) всі грошові надходження спрямовує на погашення нарахувань на зарплату в різноманітні фонди та оплату енергоносіїв, щоб не було штрафних санкцій, тим самим створює для столиці видимість відсутності заборгованості. Ось тільки цікаво, чому мер не подумав про людей, яким потрібно за щось жити та годувати дітей, не кажучи про штрафні санкції різних банків до тих, хто взяв кредит. В цьому випадку люди повинні виживати самостійно, поки їхньою заробітною платою оплачують проценти за чергову позичку.

Сьогодні кожен другий бюджетник – кредитор того чи іншого банку, залежно від того, де отримує заробітну плату. За останні кілька років всіх працівників бюджетної сфери добровільно-примусово перевели на зарплатні картки з відкритими на них кредитними лініями. Коли коштів немає чи їх затримують, кожен власник такої картки може взяти кредит, а заробітна плата, що поступає, перекриває і кредит, і відсотки за нього. Тепер уявіть, що заробітну плату не виплачують вчасно, а відсотки банк рахує незалежно від цього. Сьогодні у багатьох кредитні лінії спустошені, пеня росте, тож «левова частка» заробітної плати, яку заборгували, піде на погашення боргу. І знову виникає питання: а як далі жити без грошей?

Згадаємо, як приймався бюджет міста на 2012 рік, коли окремі депутати попереджали, що не можна його приймати у тому вигляді, який винесли на затвердження у міській раді. Так, призначеннями для виплати заробітної плати галузь освіти забезпечена на 6 місяців, позашкільна освіта – на 5 місяців, медицина – на 8 місяців, культура – на 6 місяців, органи місцевого самоврядування – на 6 місяців, територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) – на 5 місяців, центр ранньої медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів – на 3 місяці.

Депутатська більшість на чолі з мером, яка прийняла міський бюджет у такому вигляді, прирекла всіх бюджетників міста на голодні часи. Замість того, щоб воювати за кожну копійку для заробітної плати, гірку пілюлю підсолодили тим, що, можливо, Президент перегляне окремі показники. Зате в бюджет заклали величезну кількість ремонтних робіт, а саме: кошти на заміну вікон в гімназії №5, спеціалізованій школі №6, у загальноосвітній школі №10; кошти на проведення капітальних ремонтів харчоблоку міської лікарні, історичної будівлі по вул. Київській, 190 (будинок телекомпанії); на реконструкцію дахів школи №13, неврологічного корпусу міської лікарні; на гідроізоляцію підвального приміщення ЦТДЮ; на виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва туалетів у школах №9 та №14. Крім того, передбачено кошти в сумі 3 млн. грн. на будівництво ІІ корпусу гімназії №1 та реконструкцію діючого корпусу. Питається, коли у вас не вистачає на хліб, ви будете робити в квартирі ремонт? Звичайно ж ні.

Навіщо ж тоді все це заклали в бюджет, коли на зарплату грошей не вистачає? Відповідь є – це ті кошти, які зазвичай не потрапляють за призначенням в повному обсязі, а осідають в кишенях необтяжених мораллю владних осіб. Як підтвердження – відкрита кримінальна справа за зловживання бюджетними коштами у Прилуцькій міській раді, коли на ремонті двох дахів дитячих садочків «десь» поділося близько 170 тисяч гривень. А що можна отримати від заробітної плати бюджетників?

Якось не тішить простого вчителя чи то медпрацівника, які споглядають свої пусті гаманці, той факт, що в бюджеті навіть передбачили кошти на виготовлення генерального плану забудови міста. Кожен розуміє, що цей план вкрай необхідний, щоб продовжувати дерибанити земельні ділянки та відбирати у людей десятиліттями пахані городи. Пересічний прилучанин свою землю, що передбачена йому по закону, швидко та без «блату» отримає лише після своєї смерті – на кладовищі.

Сьогодні мер на запитання про заробітну плату відповідає: «Губернатор знає про нашу ситуацію!» Тільки от людям байдуже до того, знає про їхнє лихо губернатор чи ні. Їм від того грошей не добавилося і жити стає не легше. 9 квітня відбулася зустріч міського голови з бюджетними працівниками міста. Розмова йшла про критичний стан по виплаті заробітної плати. На сьогодні місто вже взяло позичок на рекордну суму – 9 млн.250 тис. грн. Більше нам не дають. Всі гроші із дотації держави йдуть на погашення позичок, щоб взяти нові. На запитання, яке пролунало з залу: Як платити кредит в банк, коли не платять зарплату?» мер дав «змістовну» відповідь, що він не бере кредити, тож не знає що то таке, а щоб їх не брати, жити потрібно по зарплаті. Єдине що Юрій Беркут не уточнив, коли давав пораду, яку зарплату він мав на увазі – свою чи учительську.

Ось думки окремих бюджетних працівників про ситуацію з виплатою заробітної плати в місті:

Надія, вчитель:

- Нам уже повідомили, щоб ми гроші не розкидали, а економили, бо зарплати ще довго не буде. Не зрозуміло тільки з чого жити? Комунальні платежі піднімають, харчі дорожчають. В магазині в борг не дають, та й автобус не везе безкоштовно. Хай міська влада домовляється про кредитні лінії в продовольчих магазинах для бюджетників, про проїзні квитки в маршрутках. А не дай Бог кому заболіти?.. Ввечері засинаєш з думкою: у кого ще позичити?

Віталіна, працівник культури:

- У нас всі говорять, що якщо до Великодня грошей не дадуть, то після свята вони вже і не потрібні. Це звичайно чорний гумор, але на безгрошів’ї про щось гарне не думається. Навіть свято, що наближається, не в радість. Якщо я запізнюся на роботу, чи то не прийду без поважної причини, мені оголосять догану або звільнять. А кого покарають за те, що я не отримую заробітну плату? Нікого. То де правда?

Катерина, медична сестра:

- Згадала «страшне» побажання у відомій радянській комедії: «Щоб ти жив на одну зарплату!» Певно, що сьогодні цей вислів звучав би по іншому. А тим, хто винен у нашій сьогоднішній біді, хочеться побажати: «Щоб вам постійно затримували зарплату!» Якби наші керівники отримували гроші після своїх підлеглих, а не раніше за всіх, то думаю, що жилося б трохи краще і нам.

Сьогодні в державі на всіх рівнях говорять про необхідність вчасної виплати заробітної плати, погрожують засудити тих, хто її затримує. Але в нашому місті, як на зовсім іншій планеті, українські закони не діють. У нас все вирішує міський голова, а рішення уряду підміняють рішеннями виконкому.

Можливо, годі мовчати. Потрібно залучати до своєї біди всі можливі засоби. Один з таких – озвучувати ситуацію в місті перед центральним керівництвом держави. Дзвонити на гарячі лінії кожного дня і не поодинці, а масово. Тоді нас не зможуть ігнорувати, а головний розпорядник коштів пан мер не зможе подати «липові» звіти, що у нас все добре і заборгованостей немає.

Урядова телефонна «гаряча лінія» (Державна установа «Урядовий контактний центр») – телефонний центр спілкування Уряду з громадянами, що дозволяє їм оперативно отримувати інформацію від органів виконавчої влади. Усі дзвінки приймаються операторами Центру та передаються відповідним органам виконавчої влади, які розглядають звернення та надають відповіді заявникам.

Номер телефону урядової «гарячої лінії»: 0-800-507-309 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні).

Урядова «гаряча лінія» працює крім святкових днів та неділі за наступним графіком: понеділок – п’ятниця з 8 до 21 години, субота – з 8 до 19 години.

Світлана ВЕЛІГУРСЬКА.

P.S. За той час, коли готувалася до друку стаття, стало відомо, що взяли чергову тринадцяту позичку і видали зарплату за лютий. 50% авансу за березень «врятує» «тринадцята» на Тютюновій компанії, за яку перерахують податок до місцевого бюджету, а далі... Якщо нам не допоможуть «з верху», то до кінця цього року заборгованість по заробітній платі бюджетникам сягне «рекордної» позначки – 6 місяців. SOS!!!

Газета «В двух словах» №15 від 12 квітня 2012 року


Коментарі (38 шт.):

1 Ольга (гость) Дата: 12 квітня 2012 р., 10:12:52  Цитувати
Проценти за позички з’їдають половину грошей для зарплати. Рік тільки почався, в вже взяли ТРИНАДЦЯТЬ позичок. Процентів на них набігає стільки, що людям практично нічого не залишається. Я була на тій зустрічі з Беркутом, Він сказав, що гроші з тютюнової компанії підуть на погашення позички, щоб взяти нову і тільки після цього людям віддадуть аванс за березень у повному обсязі. Може сам беркут кредитів і не бере, з його 16 тисячами(офіційної) зарплати її можна чекати довго. А от мер Беркут кредитор знатний. Наш бюджет - це своєрідна кредитна картка, з якої зняли всі гроші , а тепер щомісячно вкидають необхідну суму. Банк бере свою частку, а решта повертається власнику. Ми працюємо зараз на себе, а 50% з цих грошей з’їдає чергова позичка. Останні роки на зарплату бюджетникам в бюджеті вистачало коштів на 10 місяців, а тоді від Києва приходила так звана, після захоплення Беркутом позичками, грошей в бюджеті вистачає лише на 6 місяців, а за 4 "скушало" казначейство, яке їх видає. В Чернігові бюджетники отримали заробітну плату за березень вчасно, в Ніжині її затримали, бо як сказав сам Беркут, вони відмовилися брати позичку, певно вирішили сьогодні трохи почекати, ніж потім переплачувати. А наш Берко РУЛЮЄ!
2 Гість (гость) Дата: 12 квітня 2012 р., 12:34:35  Цитувати
Номер телефону урядової «гарячої лінії»: 0-800-507-309 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні).[color=red][/color]ДАВАЙТЕ БИТИ НА СПОЛОХ!!! Задовбаємо їх всіх так, щоб Беркуту відкрутив голову сам Хоменко, якого і так не жалують за найгірші показники по області в Україні.
3 Гапон (гость) Дата: 12 квітня 2012 р., 19:35:18  Цитувати
Шановний Гість не треба довбати Хоменка він такий же блазень як наш мерчик.І взагалі нащо гроші викладачам мовчали як отара так і будуть мовчать.Вони всі хворі на соціалістичну заразу.
4 Гість (гость) Дата: 13 квітня 2012 р., 09:37:25  Цитувати
Цитата:
Цитата Гапон (гость):Шановний Гість не треба довбати Хоменка він такий же блазень як наш мерчик.І взагалі нащо гроші викладачам мовчали як отара так і будуть мовчать.Вони всі хворі на соціалістичну заразу.
Вчителі мовчать, бо роботи в місті для вчителя чи вихователя немає. А стоїть себе показати бунтарем її не буде ніколи. Так і бібліотекарі, соц.працівники. Медикам трохи легше, вони на шоколадках без зарплати протримаються. Всі бюджетники - люди залежні від влади, яка в місті. Був би хто інший, то ї хвороба була б інша. Обирати мера треба не по партії, а по якостям особи, яку обираємо.
5 Госслужащий (гость) Дата: 13 квітня 2012 р., 14:03:27  Цитувати
Вы не переживайте,Беркут без зарплаты не сидит,а все остальные до одного места.Если власть не в состоянии отстаивать интересы громады , то грош цена такой власти,а попросту ее надо менять.Менеджеры от власти должны отстаивать своих избирателей,не умеешь ---- уйди ,на твое место выберем другого.А у нас сплошное кумовство,и прихлебатели которых Беркут к себе приблизил.А работать по настоящему некому.
6 Придурок (гость) Дата: 13 квітня 2012 р., 19:57:48  Цитувати
Вот все гонят на власть - на местную и верховную... Правы, конечно. Но только вопрос - где вы все [censored], на выборах?? Какого [censored] избирают именно Беркутов, Януковичей, Юль, Сень и прочих? И если вы говорите - "мы не ходили, или не голосовали", то, кто-то же проголосовал? Значит - большинство - "за"? Так сидите и не [censored]!!! Власть нам не с неба падает - мы все, тотально все, понимаете, ее заслуживаем - те, кто голосует за них - своим голосованием, те, кто не ходит на выборы - своим нехождением, кто протестует - значит, плохо протестует... Невиновных НЕТ! Посмотрите явку на выборах в Прилуках, посмотрите результат. И жрите его!
7 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 13 квітня 2012 р., 20:25:07  Цитувати
Придурок (гость), а чому я повинен жерти, як я не голосував ні за беркута ні за януковича?
8 придурок (гость) Дата: 13 квітня 2012 р., 22:18:59  Цитувати
Бо "ця х... зоветься дємократія...", пойняв?
Я теж за них не голосував, ну і що?
9 ольга (гость) Дата: 14 квітня 2012 р., 14:17:29  Цитувати
Ось тепер із-за таких як ви страждає все місто, бо ви голосувать не пришли, а Беркут пенсіонерів нагнав, комісії створив, обіцянок надавав, бюлетні підтасував. Тепер їжте, хоч лусніть. Всі так обурюються, а вийти та обуритися по справжньому, на всю глотку - коліна трусяться. А на форумі всі хоробрі.
10 Придурок (гость) Дата: 14 квітня 2012 р., 22:49:29  Цитувати
Вечная отмазка проигравших "подтасованные выборы"... Не обманывайте сами себя. Никто их не подтасовывал. Не надо было. Ибо результат был ясен и так. А если вы кричите про "бюлетні підтасував", так работайте, закрывайте комиссии, ставьте наблюдателей, идите на выборы... А не хватило ума выигарть - не врите хоть сами себе, апазиция ссссссссраная. Так вам всем и надо!
Солидаризуюсь, кстати, с Ольгой в части "вийти та обуритися по справжньому, на всю глотку - коліна трусяться" - видел широкоразрекламированное действо "протеста". Жалкое зрелище. Вывод - либо все боятся, либо всем пофиг. В первое верится с трудом. Так что протестуйте и дальше, кучка "страшно далеких от народа" апазицианерав. И завсатайтесь сами перед собой своими "боевыми успехами". Флаг в руки.
11 Ольга (гость) Дата: 15 квітня 2012 р., 13:36:38  Цитувати
Придурок, ніхто не каже що вибори підтасували. Просто такі "умники" як ти, що вважають себе вищими за іншими і насміхаються з усіх, насправді, справжні боягузи. Ті хто голосував за Беркута - зробили свій вибір, а зараз визнають, що помилилися, ті хто не голосував за нього - це та опозиція з якої ти глузуєш. А такі засранці як ти, тихенько просиділи в хат під час голосуванняі, а зараз гордяться тим, що на вибори не хотіли. Не перешкодити злочину - також злочин.
12 Придурок (гость) Дата: 15 квітня 2012 р., 16:18:14  Цитувати
А що з вашої "опозиції" глузувати? Яка "опозиція", такі й "акції протесту". Все було видно 10 квітня. Ото вам і всі "глузування". Замєтім в скобках, шо на вибори я ходив. Но альтернатіва "Беркут - Костючка (і іже с нєй)" не вдохновляє. Бо це навіть не смішно... Без поваги до "апозиціанєрав", Глузливий Придурок-Засранець.
І - вже не глузливо - не діліть на "чорне й біле". Бо хто "не за Беркута" зовсім не означає "за вас".
13 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 15 квітня 2012 р., 19:50:53  Цитувати
Придурок (гость), а хто пропонував Костюк як альтернативу? По вашим постам складається таке враження, що вам особисто Костючка в борщ насрала
14 Придурок (гость) Дата: 15 квітня 2012 р., 20:19:59  Цитувати
Так вона там же "ліцо і заводіла". Чи я помиляюсь? За Барнаша і Дорошенка нічого не скажу, їх слабо знаю, а Костючка - увольтє. "Каков поп - таков приход". Костючку харашо знаю... та і хто її не знає в Прилуках? "скажи мне, кто твои друзья, я скажу, кто ты"... Якщо вони з нею - тоді мені в іншу сторону. Якщо такі "борці" будуть керувати - тоді тут точно капець. Юру Б. зі сльозами умілєнія згадувать будете. Якщо хтось виводить таких "вождів" і кличе нас під їх знамена - так і будуть подібні моєму пости, що ж дивуватись?
А вообще - да, не стоит она обсуждений... пусть люди за ней и дальше бегают.
15 киев (гость) (гость) Дата: 16 квітня 2012 р., 16:13:28  Цитувати
Складывается впечатление что сайт создан как рупор всех "обездоленных". А че обездоленные то молчат ? Духу нет голос подать ? Вот пусть и сидят если все их устраивает . А нет так пусть на митинги выходят . Че Вы все за них жопу рвете ? Учителя и так капусты нарубят в школе на оценках . Можете и не переживать за них. Дотянут до ЗНО и все . Можно после на море ехать . Проверенная шняга
16 Придурок (гость) Дата: 16 квітня 2012 р., 19:09:42  Цитувати
[q=киев (гость) (гость)] и я о том же!! люто плюсую!!! +100500
17 Аноним (гость) Дата: 17 квітня 2012 р., 08:49:47  Цитувати
Читаю я про цю солодку парочку ПРИДУРКА і КИЇВСЬКОГО ГОСТЯ і розумію, чого ми живемо в лайні. Все ви про всіх знаєте, всі у вас брехуни і злодії. Що ви знаєте про роботу вчителя, щоб так писати. Тільки повний недоумок може написати про те,що вчителі хапуги. Через таких придурків всі думають, що вчителі беруть на екзаменах на рік вперед, медики беруть подарунки з хворих, соцпрацівники оббирають пенсіонерів, бібліотекарі крадуть і продають книжки з бібліотек. Такі бруднороті як ви і створюють таких монстрів як Беркут, бо він може завжди виправдати свій проізвол, пославшись на вашу думку.Більше того, з вашої точки зору виходить, що і зарплату платити не треба. ОЛЕКС, ПЕРЕВІРТЕ, БУДЬ ЛАСКА, ЧИ ПРИДУРОК І КИЇВСЬКИЙ ГІСТЬ НЕ ОДНА І ТА САМА ІСТОТА!!!!
18 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 17 квітня 2012 р., 12:04:30  Цитувати
Аноним (гость), ні
19 киев(гость) (гость) Дата: 17 квітня 2012 р., 19:31:39  Цитувати
Так точно. Мы разные Я, уважаемый аноним( пишу с маленькой потому как аноним для меня хуже чем вообще чем бестелесное существо. Пардон), писать на сайте начал только в последнее время и только после многочисленных чтений большого количества умозаключений по поводу персоны Беркута Ю.В. Я сам с ним сталкивался и могу Вам сказать что ему сейчас( именно сейчас когда есть широкая поддержка со стороны голубых педиков с ПР) на всех плевать . Он мне это лично в кабинете на приеме и сказал : я не просил Вас за меня голосовать и мне все равно что Вы обо мне думаете и говорите( я был на приеме ). Так что иллюзий по поводу его личности у меня нет . Проживая в Киеве я почему то часто его вижу в ЭПИЦЕНТРЕ занимающегося покупкой стройматериалов за счет ОДНОГО ИЗ ПРИЛУКСКИХ СТРОИТЕЛЬНЫХ "магнатов". И коню понятно что откаты . И видео есть соответсвующее . Однако же ранее я и нашего мера Бабия видел на "дешевом" рынке на улице Владимирской за таким же занятием за счет другого "магната". Так вот я о чем : не нужно писать гневные письма , а нужно начинать что то делать . Задумали референдум вот и проводите его . А по итогам его увидите реальный результат своей работы . Да только сомневаюсь что Вы его и проводить то собираетесь . Так . Потрындеть и написать что все пиииии. По поводу взяток : УВЕРЕН НА 1000% что Вы их берете . Только потому что взятки в нашей стране не берут те кому их не дают . уж простите за откровенность. И не потому что это Ваш смысл жизни а потому что жизнь заставляет . Так что Вы не сильно там обо мне каки пишите . Это жизнь и все мы прекрасно знаем как мы живем и на что живем .
P.S. слил бы видео Беркута в ЭПИЦЕНТРЕ да только никому оно не нужно . Все равно от напишет что неправда . Такие дела
20 Дивитися профіль masyanich masyanich Дата: 17 квітня 2012 р., 19:39:09  Цитувати
Цитата:слил бы видео Беркута в ЭПИЦЕНТРЕ да только никому оно не нужно

Даёшь видео!!!!
21 киев (гость) (гость) Дата: 17 квітня 2012 р., 21:23:00  Цитувати
Видео никакого не будет . если Вы наивно полагаете что слив видео что то поменяется в нашем городе тогда это глубокая ошибка . Грязи на Беркута вылито много . Я же при своем мнении : инициируйте референдум если Вы так хотите что то поменять . Вот и все .
22 Придурок (гость) Дата: 17 квітня 2012 р., 23:22:56  Цитувати
Смотрю, что попытка попросить конкретику тут нарыватеся только на оскорбления... Как бы вы все не ненавидели Беркута, ваше "действо протеста" показало истинную картину... Так что можете нас с Киевским гостем обзывать и проклинать - но вывод прост - нарожу пофиг и вы, и Беркут. Вернее, вы - ибо Беркут мер, а вы все кто?
ЗЫ. За Беркута не голосовал, его сторонником не являюсь. Но и "протестанты" не мои кумиры...
23 придурок (гость) Дата: 18 квітня 2012 р., 01:24:11  Цитувати
кстаті, по поводу поста №17. Шо, хочеться дуже, шоб усі плювались слюной на Беркута і млєлі от його протівніков на сайтє? не віриться, шо не всі млєють? Шо Беркут, шо "апазіція" к нєму - для мене "два сапога - валєнкі"! Єдина різниця - Беркут - законнообраний міський голова, я НЕ поважаю ГРОМАДЯНИНА Беркута, ала поважаю (як це дико для декого не звучить) МІСЬКОГО ГОЛОВУ Беркута, якого ОБРАЛИ прилучани. А "апазіція" для мене - кучка горлопанів, котрих підтримує набагато (в сотні разів) менша кількість також прилучан. От коли когось із вас оберуть міським головою, я не буду поважати вас, як громадян, але я буду поважати вас (кого оберуть, і якщо) як міського голову. Бо за вами будуть конкретні Десятки Тисяч прилучан. Мисль ясная? Ілі нє доходіт?
24 Виборець (гость) Дата: 18 квітня 2012 р., 08:22:26  Цитувати
Кому потрібна конкретіка, то зайдіть на сайт знаю.орг - ось там конкретика. Це для таких ПРИДУРОК як ти, що поважає чини більше ніж людину. Зрозуміло, що всі люди для тебе - лайно, а от начальник - це ЛЮДИНА. Тепер зрозуміло чому ти взяв таке ім’я на сайті - "как вы яхту назовете, так она и поплывет..."
25 Аноним (гость) Дата: 18 квітня 2012 р., 08:31:31  Цитувати
Вы можете писать аноним с маленькой буквы, потому что я для вас "хуже чем бестелесное существо"... но почему слово Киев в своем имени вы пишете с маленькой буквы - это неуважение себе или городу? Не надо читать проповод. Есть видео - выложи и не пускай мыльные пузыри. Не веришь в олпозици - это твоя точка зрения. Какие бы они хорошие или плохие не были, но у них хватило смелости выйти и сказать громко о делишках мера. А такие как вы сидят, как мыши, по сайтам и гадят на всех, кто хоть как-то выразил свою позицию.
26 киев (гость) (гость) Дата: 18 квітня 2012 р., 12:34:42  Цитувати
У Вас уважаемое бестелесное существо ошибок столько что становится понятно что Вы учитель По поводу оппозиции: Вы действуйте . Посмотрим на что Вы способны . О делишках мера: все о них знают . И для этого не нужно было на площади торчать с плакатами . Давайте проводите референдум и все станет на свои места.
27 Беркут (гость) Дата: 18 квітня 2012 р., 18:29:33  Цитувати
Все це провакація проти мене. Не вірте Велігурській, це просто заказуха. Ну а кредити ми беремо під низбкі відсотки, тому це нам вигідно. Тим більше, що ваш улюблений мер буде просити про транш до бюджету Прилук.
28 Придурок (гость) Дата: 18 квітня 2012 р., 20:14:07  Цитувати
Відать, такі нє дошло... Бризгайтє слюной і далєє. Подсказать, кто віноват будєт в том, шо ваш "рєхвєрєндум" провалілся? Кстаті, с епітєтами в мой адрєс у Вас, хє-хє, "Виборець" (відать, єдиний у Прилуках), слабувато... Помочь? Я можу навіть без елементарних помилок у словах і розділових знаках, до речі.
29 Придурок (гость) Дата: 18 квітня 2012 р., 20:31:05  Цитувати
Я тут фотки просматривал с вашего "грандиозного" митинга. Мучает вопрос - КУН и "Свобода" правые националисты, остальные - "державники" вроде... А чего ж вы на памятник Шевченку полезли грязными ногами-то? Или "национальный Гений и Пророк" он для вас всех только тогда, когда это нужно вспомнить? Так имели б хотя бы элементарное уважение и к тем, кто памятник строил, и к тем, для кого он действительно Гений (без кавычек), и к нему самому.
30 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 18 квітня 2012 р., 23:25:33  Цитувати
Придурок (гость), навчись розрізняти елементарний постамент і пам‘ятник
31 Придурок (гость) Дата: 19 квітня 2012 р., 01:04:33  Цитувати
OLEX, як би це не назвати, а факт - фактом. По пам"ятнику чи постаменту під пам"ятником топтались ногами. Грязюку, до речі, хто змивав? Не комунальні служби проклятого Беркута, випадково? ""Это что за большевик лезет к нам на броневик?"
32 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 19 квітня 2012 р., 01:07:07  Цитувати
Придурок (гость), дощ шов, нічого страшного. По темі нема чого сказать?
33 Придурок (гость) Дата: 19 квітня 2012 р., 01:17:36  Цитувати
А тут вже всі теми переплутались, срач пішов А з дощем - ясно... якби не дощ - ногами не можна... а так - всьо нормально! А як сніг випаде, там посрати можна? Чи це тільки для "апазиції"?
34 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 19 квітня 2012 р., 01:40:56  Цитувати
Придурок (гость), розрішаю і тобі
35 Придурок (гость) Дата: 19 квітня 2012 р., 01:53:46  Цитувати
OLEX, спасибі от лишень біда - я не націоналіст, та поважаю Поета і людську працю... Так що я вже туалет знайду якось, хоч в Прилуах з цим напряжно...
36 Виборець (гость) Дата: 19 квітня 2012 р., 08:37:54  Цитувати
Впізнау в особі Придурка "відомого прилуцького політика" Льоню лисого. Всі фрази його: і про пам’ятник, і про опозицію. Цей діяч спочатку кричав голосніше за інших про те, що пам’ятник незаконний і непотрібний, а тепер він для нього став реліквією.
37 Придурок (гость) Дата: 19 квітня 2012 р., 16:56:35  Цитувати
Виборець (гость), це Ви про го, шо на "Г" фамілія? Нє...
38 Виборець (гость) Дата: 20 квітня 2012 р., 13:55:22  Цитувати
Такі да...


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: r5Vej

TIM TV OnLine


Сьогодні віртуальний день народження у 7 користувачів: fanatka, CTAC, bossegor, DoK3R, yarik87, Kit, Chim,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту