На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: БЕРКУТ – РЕГІОНАЛ?!

16 березня 2012 р. | Автор: Helen | Переглядів: 2798 | Коментарів: 48
Новина  БЕРКУТ – РЕГІОНАЛ?!
БЕРКУТ – РЕГІОНАЛ?! Досить дивне дійство мали змогу спостерігати в суботу 3 лютого присутні у актовій залі Прилуцької міської ради та глядачі каналу «Прилуки» наприкінці лютого. Офіційна назва заходу «Звіти депутатів Чернігівської обласної ради та Прилуцької міської ради від Партії регіонів за участю Прилуцького міського голови Юрія Беркута».

Одразу виникає запитання, якщо це звіт депутатів-регіоналів, то до чого тут мер? Чи може Юрій Беркут – регіонал?! Якщо так, то чому від прилучан це приховується? Про те, що це суто внутріпартійний захід підтверджував самотній прапор Партії регіонів, який був вивішений без свого постійного «супутника» – державного прапора України.

Тепер по черзі. В залі були присутні близько 200 чоловік, з яких партійців було не більше 40. Всі інші – це працівники виконкому, директори шкіл, представники Прилуцького управління освіти, на чолі з його керівником, голови комітетів самоврядування та ін. Автор цих слів з повною відповідальністю говорить про чисельність регіоналів у залі, т.я. була знайома з кожним членом партії особисто.

Звіти присутніх відкрив своїм виступом.... Юрій Беркут, який «нібито» поспішав на іншу зустріч, тому взяв слово першим, але, як показали подальші події, благополучно досидів до кінця заходу, який сам вирішив і припинити. На певному етапі мер просто встав і пішов, а за ним вже потяглася уся свита та підлеглі. Тож дійство швиденько згорнули, не встигли навіть гімн поставити наостанок.

Щодо звітів, то вони були не менш дивними, як і все те, що відбувалося в залі. Як було сказано раніше, першим «звітував» мер Прилук, який «коротенько», хвилин так 40, розповідав про роботу Прилуцької міської ради, а саме, що було виконано за час його керівництва за державні, місцеві та меценатські кошти. Всі запитання меру були поставлені виключно з президії, а бажаючих в залі поспілкуватися з паном Беркутом просто проігнорували. У присутніх склалося враження, що знімають черговий вісник «Запитай у влади».

Всі інші звітувалися так, як вважали за потрібне. Депутат Чернігівської обласної ради Анатолій Мирошниченко, як завжди, представив присутнім детальний фінансовий звіт про те, кому, скільки і за що він допоміг. Депутат Прилуцької міської ради Олена Сотніченко, яка сьогодні очолює Прилуцьку міську організацію Партії регіонів, розповіла про те, в яку депутатську комісію Прилуцької міської ради входять депутати від Партії регіонів, як часто вони це роблять та «сором’язливо» нагадала міському голові, що немає регіоналів у земельній комісії. Залишилося таємницею для присутніх, що робить сама Олена Михайлівна як депутат, крім того що очолює бюджетну депутатську комісію в раді. Єдиним, хто прозвітував згідно виконання своїх передвиборчих зобов’язань, був донедавна «опальний» секретар Прилуцької міської ради Олександр Правосуд (рік назад цього чолов’ягу виключили з партії за «двопартійність» і, одразу, після зміни керівника Прилуцької міської організації Партії регіонів прийняли назад).

Можливо у читачів цієї статті виникне запитання про те, чого автор цієї статті прискіпується до дрібниць. Провели як провели – і добре. Ні, шановні, звіт повинен бути звітом, а не окозамилюванням, як це в усій красі продемонстрували організатори вищезгаданого зібрання. Якщо вже звітуєшся, то роби це зі своєю передвиборчою програмою в руках. Ось тоді добре видно: що обіцяли, а що зробили!

І, наостанок, здається, що ті, хто займався організацією цього суто партійного заходу, «приплівши» до нього мера, хотіли показати, що Юрій Беркут уже діє разом з Партією регіонів, а вийшло геть навпаки. Своєю поведінкою мер продемонстрував, що ніколи не грає за нав’язаними йому правилами, а завжди встановлює свої, а саме: сьогодні не він з регіоналами, а Партія регіонів разом з ним. Як припущення, думаю, що недовго нам залишилося чекати звістки, що не тільки Прилуками, а і Прилуцькою міською організацією Партії регіонів керує мер-регіонал. При цьому у мера не зміниться лише прізвище.

Світлана ВЕЛІГУРСЬКА.
Газета «В двух словах» від 15 березня 2012 р.


Коментарі (48 шт.):

1 Дивитися профіль Holliday Holliday Дата: 16 березня 2012 р., 19:19:35  Цитувати
Цитата:Залишилося таємницею для присутніх, що робить сама Олена Михайлівна як депутат, крім того що очолює бюджетну депутатську комісію в раді.

Олена Михайлівна Сотніченко
Цитата:сьогодні очолює Прилуцьку міську організацію Партії регіонів
. Тобто робить все те, що донедавна робила і сама Світлана Велігурська - екс-очільниця міської організації ПР, яку "попросив" звідти
Цитата: депутат Чернігівської обласної ради Анатолій Мирошниченко
. Кажуть, що за її скверний характер... І тоді Велігурська побігла в "опозицію", уявила себе журналісткою і працевлаштувалася до видання, яке популяризує РадиКАЛьну партію о. ляшка
2 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 16 березня 2012 р., 19:40:30  Цитувати
Holliday, хочеш замуж зарадикала?
3 Аноним (гость) Дата: 17 березня 2012 р., 03:29:39  Цитувати
Holliday, коли нічого сказати по суті, невиховані переходять на особистість автора - перевірена метода, яка, в свою чергу, дуже яскраво показує, що нема що сказати у відповідь автору!
Holliday, шановна, а хіба від того, що це написала саме Велігурська, правдивість статті якось зменшується?! Як на мене - зовсім не важлива особа автора! Важливо те, що він написав. Якщо написав правдиво - вже величезний плюс. А якщо ще й від занадто розлогих особистих коментарів утримався - взагалі чудово!
Як на мене - написано чудово: й по темі, й стисло й без непотрібних "розжовувань"! Люди не дурні - самі все бачать і розберуться!
4 Дивитися профіль Holliday Holliday Дата: 17 березня 2012 р., 07:34:08  Цитувати
Аноним (гость), Ви, часом, не автор цієї, з дозволу сказати, статті? Або хтось із її нинішніх "радиКАЛьних" соратників?
...Інтуїція мені так підказує.
А "розжовування" читачам дуже потрібні. Без них же непомітно професіоналізму пані Велігурської. Тільки видно спроби посередньої вчительки написати шкільний твір. До речі, Ви ще працюєте в гімназії, Світлано Дмитрівно?
5 Аноним (гость) Дата: 17 березня 2012 р., 14:03:19  Цитувати
Holliday, то де ж ти розжувала
Цитата:що робить сама Олена Михайлівна як депутат
???
6 Велігурська (гость) Дата: 18 березня 2012 р., 09:06:17  Цитувати
Не знаю, хто ховається за холідей, але догадуюсь, ,якщо цей ЛИСИЙ холідей думає, що знає про мене більше ніж я, то він помиляється або, як завжди, БРЕШЕ! Так, я пішла не сама, мене "попросив" Мирошніченко, заручившись підтримкою обласного керівництва, яке він фінансує, бо цей пан дуже вже не любить правду про себе, а слухає тільки тих, хто співає йому дифирамби і сам зі мною впоратися не зміг. В чому мій скверний характер? В тому, що завжди кажу ПРАВДУ в ввічі, не дивлячись на посаду і статки.І чому саме в радикальну партію мене приписали я не знаю. Але той хто пише про мене бруд, хай краще напише, як мені вижити в школі на 600 грн. Тож коли мені запропонували попрацювати в газеті "В двух словах" я з задоволенням погодилась. Я й на чорта пішла б працювати (працювала ж я на Мирошниченка) яби не дивитися в голодні очі своєї дитини. Після того як мене використав Мирошниченко, як зброю, проти місцевої влади, зрозуміло, що більше в цьому місті, поки буде Беркут, мені роботи не знайти. І дуже прикро, що мої в минулому противники виявилися більш порядними до мене ніж мої в минулому соратники. Я написала в статті ПРАВДУ, а коли правду нічим крити то обливають брудом автора. І "заказному" холідею скажу - не трогайте мене і я не розкажу всього що знаю про вас - про вашу брудну білизну. Якщо облажалися зі своїми звітами та організацією заходу, то краще врахуйте помилки. А МЕНЕ ТРОГАТИ НЕ РЕКОМЕНДУ, бо хтось отримає безкорисного і дуже переконливого антиагітатора на найближчих виборах.
7 Holliday (гость) Дата: 18 березня 2012 р., 10:48:50  Цитувати
Цитата:не трогайте мене і я не розкажу всього що знаю про вас - про вашу брудну білизну. Якщо облажалися зі своїми звітами та організацією заходу, то краще врахуйте помилки. А МЕНЕ ТРОГАТИ НЕ РЕКОМЕНДУ, бо хтось отримає безкорисного і дуже переконливого антиагітатора на найближчих виборах.

8 Велігурська (гость) Дата: 18 березня 2012 р., 10:58:09  Цитувати
Добре сміється той, хто сміється останнім.
9 Аноним (гость) Дата: 18 березня 2012 р., 10:59:47  Цитувати
А тепер: " ФАС!"
10 Holliday (гость) Дата: 18 березня 2012 р., 11:16:08  Цитувати
Велигурская, какие выборы, дурисвитка ты! Ты шла по одномандатному округу в горсовет и тот в чистую про,рала, заняв там "пачесное" ПЯТОЕ место из шести кандидатов! Простой прилукский люд знает тебя как аферистку и лгунью первой марки, которая за деньги продаст и мать родную!
11 Велігурська (гость) Дата: 18 березня 2012 р., 11:37:25  Цитувати
І вам, доброго ранку, ЛИСИЙ ХУЛІДЕЙ!
12 Шериф (гость) Дата: 18 березня 2012 р., 11:40:46  Цитувати
Депутаты от регионов прошлой каденции все по указке главного шли по одномандатным округам , за исключением одного - ОЧКОНУЛ !!! А в раду заехал , только после ухода Велигурской, так что кто дурысвитка большой вопрос !!!!!
13 Дивитися профіль Свiтлана Михайлiвна Велiг Свiтлана Михайлiвна Велiг Дата: 18 березня 2012 р., 14:17:18  Цитувати
Iванченко, припини цькувати мене, бо нарвешся на суд i велику ганьбу у редакцii, де ти ганьбиш себе прислужуючi бандитському режиму беркута - нестеренка!
14 Аноним (гость) Дата: 18 березня 2012 р., 14:22:19  Цитувати
Свiтлана Михайлiвна Велiг, МАМО, ШО ЦЕ???? Пробачте, ХТО ЦЕ???
15 Велігурська (гость) Дата: 18 березня 2012 р., 14:25:12  Цитувати
Уже добре, що не Володимирівна! Хтось від мене вирішив написати, да по батькові не знає.
16 Велiгурська (гость) Дата: 18 березня 2012 р., 16:24:47  Цитувати
Нестеренка, Беркута на парашу!!! Разом з iх прислужниками, продажними журналiстами з газети "Прилуччина"!!! ГАНЬБА!!!
17 Велігурська (гость) Дата: 18 березня 2012 р., 16:56:35  Цитувати
Оля Іванченко, досить писати під моїм прізвищем свої коментарі і піарити себе і свою газету "Прилуччина". Хочеш полити багном Беркута і Нестеренка роби це під своїм прізвищем. Мені - Світлані Дмитрівні Велігурській абсолютно БАЙДУЖЕ до Беркута, а тим більше Нестеренка. Заявляю це всім, хто ще захоче під моїм прізвищем облити їх брудом і попіарити себе. В моїй статті "Беркут-регіонал?!" викладені факти, коментувала я лише чисельність регіоналів в залі. Зверніть увагу на коментарі 13, 14, а потім 17,18 - це написано однією особою!!!!!! Я - ВЕЛІГУРСЬКА СВІТЛАНА ДМИТРІВНА - більше своїх коментарів залишати під цією статтею не буду. Щоб довести, що це саме я пишу, а не мій КЛОН, для всіх, хто мене знає: зі мною працювали Буряк Геннадій Володимирович та Борисевич Лариса Іванівна. Конференція, коли мене "попросили" з Регіонів відбулася 5 листопада минулого року. ПОВТОРЮ, ЩО БІЛЬШЕ Я ПІД СВОЇМ ПРІЗВИЩЕМ ПИСАТИ НЕ БУДУ, тому всі інші коментарі від якоби мене - БРЕХНЯ!!!!
18 Дивитися профіль Holliday Holliday Дата: 18 березня 2012 р., 19:16:32  Цитувати
Господи, одведи й заступи... таке тут коїться
Думаю, найкращий пост - той, що під №1
19 Велiгурська (гость) Дата: 18 березня 2012 р., 19:29:37  Цитувати
Iванченко, припини поливати багном чесних та порядних людей! Попереджаю, тобi це так не менеться! Завтра йду з заявою на тебе в прокуратуру. Ти вже досить зганьбилася прислужуючи владним покидькам, Мiрошнiченку та Беркуту. Скоро ти вiдповicи за це перед прокуромом.
20 Велiгурська (гость) Дата: 18 березня 2012 р., 20:11:30  Цитувати
Цитата Holliday:Господи, одведи й заступи... таке тут коїться
Думаю, найкращий пост - той, що під №1

Хочу прояснити, хто така, так звана Холiдей, бо вже розiбралася. Це стара прислужниця всiх режимiв в Прилуцький райадмiнiстрацii Ольга Iванченко з газети "Прилуччина". Колись цю дiвчину, чи то жiночку, незрозумiло, я виключила з лав Партii регiонiв, за продажнicть та наклепи на порядних людей за грошi. Зараз ця паняночка вочевидь бере грошi в панiв у владi, за обливання брудом, мене i моiх прихильникiв. Це сотнi народних гривень з кишень Мирошниченка та Беркута з його шайкою - лейкою. Не вiрте iй, це дуже пiдла та брехлива особа.
21 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 18 березня 2012 р., 20:13:05  Цитувати
До уваги відвідувачів. Коментарі №№ 10, 13, 16, 19, 20 — написані однією людиною.

Коментарі №№ 6, 8, 9, 11, 14, 15, 17 — іншою.
22 Шериф (гость) Дата: 18 березня 2012 р., 21:25:08  Цитувати
НЕ могу понять из- за чего весь сыр- бор. Велигурская, как человек, не один раз проводивший разного рода конференции , указала власть имущим , что и как нужно делать , задала правильный вопрос по меру , который вёл на выборы социалистов , а теперь пытается отчитываться с депутатами регионалами. К чему вопрос, какой она учитель , куда перебежала и т.д. Если кто-то не согласен с тем, что начавшееся исполнением государственного гимна мероприятие заканчивается выходом мера и его команды, а не исполнением того же гимна, пусть об этом напишет. Давйте обсуждать статью, а не её автора. Порядочные люди очень хорошо знают Светлану Дмитриевну, а прихлебайлы пусть пиарятся в другом месте, тольо не под певдонимом анонима, ассоциации с этим словом возникают не хорошие.
23 Дивитися профіль Frankinshtain Frankinshtain Дата: 18 березня 2012 р., 21:33:32  Цитувати
Цитата:БЕРКУТ – РЕГІОНАЛ?!
тю.. так давно...хіба це новость????
24 Іванченко Ольга (гость) Дата: 19 березня 2012 р., 08:24:39  Цитувати
Сьогодні перестріла мене Велігурська і плюнула в обличчя, пообіцяла, що наступного разу відро лайна принесе в редакцію і одіне мені на голову, а судитися зі мною для мене, бачите, багато честі. А я що, просто написала про себе кілька коментарів під її прізвищем, бо під моїм власним їм’ям мої журналіські, не побоюся цього слова, шедеври читати ніхто не хоче. Я як справжня Мата Харі з посмішкою Чокотило вже стільки років працюю-працюю, а ніхто не помічає моїх видатних статтей про колдунів та гвалтівників. НУ ВОЗЬМІТЄ МЄНЯ ХОТЬ КТО-НІБУДЬ, НУ ВОЗЬМІТЄ....
25 Просто гість (гость) Дата: 19 березня 2012 р., 15:38:37  Цитувати
Цікаво, чи після злиття "Сильної України" та Партії регіонів у нашій міській раді до фракції регіоналів приєднається Козік і його команда. Бо немає партії немає фракції! Тепер подивимося, хто перможе Гавриш чи Козік - обидва голови фракцій і обидва "люблять один одного до смерті".
26 Дивитися профіль allexx allexx Дата: 19 березня 2012 р., 15:53:01  Цитувати
Когда вы уже сожрете друг друга, долбанные политиканы? Только умеете сра*ься и грязь лить.
27 Дивитися профіль Holliday Holliday Дата: 19 березня 2012 р., 22:10:59  Цитувати
Велігурська (гость), Шериф (гость), Свiтлана Михайлiвна Велiг, Аноним (гость), Іванченко Ольга (гость), шановні віртуальні клони двох (а, може, трьох... Але не більше ) не дуже відомих у місті і малозначущих для суспільства осіб! Розумію, що трішки розворушила ваше, як з‘ясувалося, гадюче кубло. Задоволена, що написала правду, за яку не взяла ні з кого ані копійки (хоч за законами вашої особливої логіки, мусило бути навпаки. Бо так завжди робите ви!).
Дякую за рекламу Ольги Іванченко (бо за законами піару антиреклама - це добра реклама). Дякую за "соковиті" образотворчі засоби: видно, що наганяючи свої не дуже розумні (а іноді навіть дебільні) пости, ви щиро старалися. Як уміли, так і старалися...
Тож, Аноним (гость), Велігурська (гость), Шериф (гость), Свiтлана Михайлiвна Велiг, Іванченко Ольга (гость), подальшого вам натхнення і творчих успіхів. Якщо це вам допоможе. Бо злетів все одно у вас не побільшає...

І пам‘ятайте, що шавки брешуть, а караван іде.
Але ви не схожі на караван.

P. S. Велігурська (гость), Аноним (гость), Свiтлана Михайлiвна Велiг, Шериф (гость), Іванченко Ольга (гость), заздрість - лиха риса, яка робить вас смішними.
28 Олексій Гавриш (гость) Дата: 19 березня 2012 р., 22:38:13  Цитувати
Порекомендували мені заглянути на цей сайт. Перший раз тут, а вже стільки "цікавого". Спершу мене підозрюють у поливанні брудом автора статті яку я навіть не читав (бо не цікаво), потім на причуд розібралися, що ХОЛІДЕЙ це всеж не я. Який сюжет.... Хочу всім охочим повідомити, що мені є чим більш цікавим зайнятися ніж обговорювати те, що написано у містечковій газеті. Написала то й написала, кому воно треба?, мабуть самому автору. Тим більше у обговоренні є відверта заява про необхідність мати роботу. Це зрозуміло і я особисто не чекаю від автора чогось іншого.
Ну і як кажуть, щоб потім не повертатися, відповім ПРОСТО ГОСТЮ - я не збираюся ні з ким змагатися і мені байдуже є в кого фракція чи немає. В силу своїх можливостей намагаюся допомагати Прилучанам як депутат, як виходить - судити їм. Звісно усім не допоможеш, але в межах СВОЄЇ КОМПІТЕНЦІЇ працюю, радію разом з громадою коли щось вдається і засмучуюсь коли невдача. Буває всякого.
Трохи не забув - статтю "Беркут регіонал" я тільки но прочитав. Вражений. Претендує на премію.
29 Я (гость) Дата: 20 березня 2012 р., 08:03:12  Цитувати
Вдякую всім за діалог. Іноді корисно виходити з тіні. Гарна стаття була чи погано - це виявилося неголовне. Головне, як показали окремі коментарі, - позбавитися від бруду всередині себе, навіть якщо при цьому виливаєш його на іншого. Очищаймося!!!!
30 Аноним (гость) Дата: 20 березня 2012 р., 09:38:40  Цитувати
Беркут розвалив капітельне будівництво в місті та тендерну комісію спеціалістів нема легко красти бюджетні кошти. у наших з вами дітей краде школи . дитсадки нікому перевірити а депутати самі відали йому в руки все це без нагляду дякуемо всім хто голосував за розбиті дороги і за беркута статки
31 Дивитися профіль rediska rediska Дата: 20 березня 2012 р., 18:55:14  Цитувати
Цитата OLEX:До уваги відвідувачів. Коментарі №№ 10, 13, 16, 19, 20 — написані однією людиною.

Коментарі №№ 6, 8, 9, 11, 14, 15, 17 — іншою.
шо попало.... ну як немає шо сказать від себе, дак навіщо писать бред сивої кобили....
32 Депутат (гость) Дата: 20 березня 2012 р., 20:09:35  Цитувати
"Анонисту" (гостю) коментар №30.
Беркута (міського голову) вибираєте ви, а не ми. Політичну силу до якої він належить - соцпартію і депутатів від неї вибирали також ви. Так що .... плачте хоч повилазьте.
33 Аноним (гость) Дата: 20 березня 2012 р., 23:04:06  Цитувати
З шістьох кандидатів на посаду Прилуцького міського голови лише троє набрали відчутну кількість голосів. Переможцем осіннього виборчого марафону став Юрій Беркут. За нього проголосували 10 тисяч 455 виборців, що становить 47,2%.
http://priluki.info/news/735
34 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 20 березня 2012 р., 23:20:03  Цитувати
Аноним (гость),
Цитата: що становить 47,2%.
від числа проголосувавших, або 20% від числа виборців
35 Велiгурська (гость) Дата: 20 березня 2012 р., 23:49:17  Цитувати
Iванченко, Хулiдей, скажи, якiй чиновнiй мордяцi ти зараз лижеш? Ти була i в Регiонах, i разом з Лабазовом та Козиком рекламувала Яценюка. Де ще ти спливеш? Якого коника будеш прославляти за шаленi грошi на сторiнках бюджетноi газети? Яка виходить за рахунок вчителiв i лiкарiв. Скiльки ти будеш засирати людям мозги?
36 Хулідей (гость) Дата: 21 березня 2012 р., 07:10:11  Цитувати
Велiгурська (гость), згадай про шавок і караван. Не лящи так))
37 Я (гость) Дата: 21 березня 2012 р., 08:09:02  Цитувати
Коментар 35 писала не Велігурська.
38 Я (гость) Дата: 22 березня 2012 р., 13:42:25  Цитувати
Цитата:В силу своїх можливостей намагаюся допомагати Прилучанам як депутат, як виходить - судити їм. Звісно усім не допоможеш, але в межах СВОЄЇ КОМПІТЕНЦІЇ працюю, радію разом з громадою коли щось вдається і засмучуюсь коли невдача.

Читала і сльозу пускала від захоплення. БРАВО!
39 Шериф (гость) Дата: 22 березня 2012 р., 19:36:25  Цитувати
А що це було??? Прилуцький Парламент
Таке питання протягом двох днів ставили мої виборці в телефонному режимі. Люди порекомендували мені переглянути передачу по «ТБ-Прилуки», яку 4 березня прокручували неодноразово. За великим рахунком, цей канал я вже давно не дивлюсь. «ТБ-Прилуки» хоча й комунальне підприємство, але його давно вже «приватизували» міський голова, його команда (особливо управління освіти) і духовенство міста. Опозиційних депутатів туди не допускають. Тому мені цікавіше подивитися кабельний канал «ТІМ».
Подивившись телепередачу за рекомендацією прилучан, я задала собі питання: а що це було?
3 березня 2012 року в актовому залі міської ради відбувалося зібрання під назвою «Звіт депутатів обласної та міської рад від Партії регіонів за участю міського голови». Найбільше мене вразили присутні в залі. Це головний лікар зі своїми підлеглими, комітети самоорганізації населення, начальник управління освіти з директорами шкіл та вчителями і, що найцікавіше, працівники відділів міської ради. Це що, всі члени Партії регіонів? Незрозуміло було, хто перед ким звітував: чи міський голова перед регіоналами, чи Партія регіонів перед міським головою. Якби партія звітувала перед своїми членами, то це повинно було б відбуватися на звітно-виборчій конференції. Тоді до чого тут міський голова і чому це мало місце в державній установі? Якщо партія звітує перед своїми виборцями, то це також має проходити не в державній установі.
Недолік нашої міської влади в тому, що вона недооцінює людей і думає, що громада не в змозі розумно проаналізувати дії "керманичів" міста. Але телефонні дзвінки, які надійшли мені, підтверджують інше – люди ждуть пояснень. І щоб хоч щось роз’яснити прилучанам, 5 березня я зателефонувала секретарю міськради Олександру Правосуду, котрий відповів, що сумісний звіт міського голови та ПР проведено за розпорядженням із області. Я попросила надати мені номер розпорядження та підпис під ним, на що секретар пообіцяв через півгодини відповісти. За 30 хвилин знову телефоную і чую дослівно: "Міський голова сказав, що ніякого розпорядження не було, це просто збіг обставин по звітності". Оце такої!
Я вважаю, що вже почався передвиборчий "піар" і на цьому зібранні під «патронатом» міського голови була дана установка бюджетним організаціям: за кого голосувати і хто в місті "хазяїн". Не знаю, скільки членів у Партії регіонів. "Батьківщина" має 896 членів у місті та 992 в районі. Чому для сумісного звіту вибрали ПР? І кому такі звіти потрібні? Про "позитивні" звіти міського голови знають усі жителі міста. Люди самі дадуть оцінку діям міської влади.

Світлана Яременко,
депутат міської ради від партії "Батьківщина
40 Привет Гаврыш (гость) Дата: 28 березня 2012 р., 14:25:12  Цитувати
Ха-ха-ха смеялся от души читая коментарий 28 Гаврыша. Оценку его работе четко дал Коптев в интервью, когда сказал, что единственный депутат, который ему мешал раньше в благоустройстве города и продолжает делать это сейчас - это Алексей Гаврыш. Почему-то Коптеву веришь больше, чем Гаврышу. Особенно жалкими были попытки последнего на следующий день оправдаться. ВОТ УМОРА!
41 Гість (гость) Дата: 11 квітня 2012 р., 08:27:20  Цитувати
Нове підтвердження, що Беркут підмяв регіоналів_ це вчорашній мітинг. Людей підтримали різні партії, крім соціалістів і регіоналів. Цим все сказано!!!!
42 Дивитися профіль Holliday Holliday Дата: 11 квітня 2012 р., 23:09:08  Цитувати
Навіяло...

Умирають майстри, залишаючи спогад, як рану.
В барельєфах печалі уже їм спинилася мить.
А підмайстри іще не зробились майстрами.
А робота не жде. Її треба робить.

І приходять якісь безпардонні пронози.
Потираючи руки, беруться за все.
Поки геній стоїть, витираючи сльози,
метушлива бездарність отари свої пасе.

Дуже дивний пейзаж: косяками ідуть таланти.
Сьоме небо своє пригинає собі суєта.
При майстрах якось легше. Вони - як Атланти.
Держать небо на плечах. Тому і є висота.


...Краще від Ліни Костенко ніхто не скаже...
43 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 12 квітня 2012 р., 00:47:54  Цитувати
Holliday, ти шо вмираєш?
44 Я (гость) Дата: 17 квітня 2012 р., 14:38:07  Цитувати

Холідей умри вже нарешті!
45 Беркут (гость) Дата: 18 квітня 2012 р., 18:48:03  Цитувати
Ось бачите як гризуться між собою Велігурська, Гавриш, Іванченко і скільки бруду один на одного виливають. Тому природно, що Беркут Ю.В. є найкраща кандидатура в мери Прилук. Адже, на відміну від перелічених мною товаришів, я працюю на благо нашого славного міста, а не ображаю інших, навіть якщо мене критикують. А чому я поблажливо ставлюсь до ПР також цілком зрозуміло: я просто виконую програму Президента України Януковича В.Ф. несучи "покращення життя прилучан" вже сьогодні.
46 Дивитися профіль Holliday Holliday Дата: 19 квітня 2012 р., 10:12:01  Цитувати
Цитата: Холідей умри вже нарешті!

Я (гость), Тільки після тебе!

Цитата:Ось бачите як гризуться між собою Велігурська, Гавриш, Іванченко

Іванченко ні з ким не гризеться (тим паче у Світлу Седмицю!), а, керуючись громадянським обов*язком, рубає правду-матку . І, відповідно, такими своїми діями породжує масу обурень на свою адресу. Це - природно, адже в*їдливість окремих напівграмотних коментарів підтвердила: у цієї пані існує жменька недоброзичливців (дай, Боже, їм здоров*я).


...Ні на кого не серджусь. Дякую за те, що мене не забуваєте. Вітаю усіх із Великодніми святами. Хай береже вас Господь (а ОЛЕКСА - аллах ) !

...Чекаю нових коментарів. З ними веселіше жити у нашому непростому сьогоденні
47 Аноним (гость) Дата: 19 квітня 2012 р., 11:27:22  Цитувати
Іванченко - хвора збоченка, не лізь до чужих статтей. Досить себе піарити - сіра посередність про яку ніхто не знає і знати не хоче. ЗГИНЬ!
48 Дивитися профіль Holliday Holliday Дата: 19 квітня 2012 р., 12:44:18  Цитувати
Аноним (гость), і тобі не хворіть


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: KXlnL

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: Helen,

Сьогодні віртуальний день народження у 8 користувачів: sh_, vladimir975, RALYSA, aksvalent, lilemay, furzik111, furzik1111, AleksisMak,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту