На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: ТАНЯ – «ЗОЛОТАЯ РУЧКА». Фейлетон

9 березня 2012 р. | Автор: Helen | Переглядів: 12156 | Коментарів: 197
Новина  ТАНЯ – «ЗОЛОТАЯ РУЧКА». Фейлетон
Щодня у світі видобувається 7 тонн золота, ціна на яке постійно росте і зараз становить понад 500 гривень за грам. Сьогодні придбання золота – це найкращий спосіб вберегти свої гроші від інфляції, якщо вони у вас, звичайно, є. Спеціалісти радять купувати його в банках у злитках вагою від 1 грама до 1 кг. Сучасне життя розмежувало людей на тих, хто може дозволити собі золото в злитках, і на тих, хто скоро буде відміряти грамами хліб.

Маю на увазі не офіційних мільйонерів, а дрібних чиновників «місцевого розливу», які розцінюють свої посадові крісла як «золотыеприиски», де відмиваються кошти без напрягу, великого розуму, а головне – без совісті й страху перед покаранням за хабарництво та здирництво. Відшліфована, як золото, схема отримання хабарів у міському відділі освіти набирає нечуваних обертів. Чутки про ці неподобства обплітають місто, наче плющ, і чим далі – то все рясніше фактів. Вже й у міському транспорті чути бідкання батьків щодо того, коли їхні діти «одроблять взятку», яку дали начальнику відділу освіти за працевлаштування вчителем до школи. Саме така почута мною розмова й послужила поштовхом для написання цього фейлетону.

Та є іще одна причина – це лист вчителів на моє ім’я, які вже почали переборювати страх перед пані К., але не хочуть та й не можуть втратити роботу – бо хто ж тоді годуватиме їхніх дітей? А тому більшість їх мовчить навіть тоді, коли ця пані приміняє до них такі звернення, як «суки» та «сміття». Іще вона дуже полюбляє слова «ворюга» та «злодюга», що нагадує ситуацію, коли сам злодій кричить: «Держи вора!» Лексикон цілком пасує керівнику, і перевершує навіть лексикон Еллочки-людожерки з «12 стільців». А людей ця пані з’їдає так, що «в зубах залишається один скелет: якщо вже вчепиться, то не відпусте». Взагалі-то, «жнива» у неї відбуваються двічі на рік: весною та під осінь. У всіх українських селян – влітку, а у них – субтропіки, збір «зелені» можливий частіше, бо підходящий «владний клімат». Під осінь несуть вчителі, аби влаштуватися на роботу, а весною – батьки, аби їхні діти благополучно закінчили школу, особливо кому позаріз треба медаль. «Утром – деньги, вечером – стулья» – схема з тих же «12 стільців» проста і стара, як світ. Але тарифи, шановні батьки, у неї цього сезону будуть підвищені, бо, як казав її патрон міський голова, «за останній час підвищилися ціни на газ, електроенергію, транспорт, продукти харчування…., а у нас до цього часу ще діють старі тарифи». Отже, треба цю пропорцію урівняти, а різниці між ЖЕКом та управлінням освіти – абсолютно ніякої: що там «золотодобування», що там.

Жінки до золота більш падучі, тому пані К. суттєво поповнила свою колекцію золотих виробів, а останнім часом перейшла на злитки золота. Так, колективом школи №9 було подаровано їй такий злиток. Вже не розмінювалися, бо були навчені гірким досвідом: коли колектив школи №13 подарував їй вазу – вона на те розізлилася й «поперла» того вазона їм услід. Вручення злитку від школи №1 чомусь супроводжувалося скандалом (не виключено, що його вага виявилася замалою). Як і керівництво ТБ, так і пані К. отримала свою посаду з приходом до влади нинішнього очільника, коли він почав сколочувати свою команду. До того вона працювала методистом, а ще раніше – вчителем ПТУ. А ще раніше навчалася заочно на історичному факультеті, до якого вступила за п’ятим разом. Історична освіта тоді відкривала шлях до кар’єри держслужбовця і політика, за що вона вперто й боролася (до речі, факт маловідомий і в біографії його не згадує). Тільки КПРС тоді вже відходила в небуття, і вже в зрілому віці пані К. вступає в Соціалістичну партію – вона відчула, вже вкотре, потяг до «соціальної справедливості».

То якраз були часи масового загону бюджетників до лав партії Мороза. І не помилилася. З нинішнім мером вона товаришувала вже давно, коли він ще був спеціалістом міськвно. Разом придумували шляхи до мерського крісла, разом сколочували команду освітян до виборів, разом носилися (як і зараз) з Рудьковським, разом перетворили міськвно на власний незаконний бізнес – такі собі два «золотодобытчика» від освіти. Формування педагогічних колективів раніше було в компетенції директорів, але останнім часом їх формує особисто пані К., а всіх, хто відхиляється від її «генеральної лінії», вона намагається вижити. Як казав Дукаліс із «Убойнойсилы»: «Это наша корова, и мыеедоим». Щоб влаштуватися на повну ставку, треба «позолотити ручку» на тисячу у.о., на півставки – на 300-500 у.о. А якщо вчитель хоче влаштуватися позачергово – то такса інша, а «освітянський оракул» проголошує: «Це мало, людина позачергова, треба ще». В школах збільшується кількість вчителів, а години зменшуються. Ставки ділять на новоприбулих вчителів, вони ж заплатили у.о., і за законом пані К. теж мають право працювати. Скоро дійде до того, що вчителів у школах буде більше, ніж учнів. І з чим тоді вчителям іти на пенсію? З 6-ма годинами?

Далі йдуть інші послуги: за категорію – плати, щоб перемогти в олімпіаді – плати(!!?), за атестацію – плати, за атестацію школи – тим більше плати, за позитивний рейтинг школи – теж плати, за звання «Заслужений вчитель» – ого-го плати, але можливо! Такими речами вона займалася, ще як працювала в ПТУ: там вимагалися навіть фарба та чобітки. Матері учнів, в основному одиначки, платили, аби дитина вчилася. «Повна лафа» для неї почалася, коли добралася до влади: ніхто не карає, боятися нікого, всі однопартійці, всі соціалісти, всі в більшості, всі прийшли заробити. А хто не їхнього світогляду – того на звільнення. Так «з’їли» директора школи №13 – порядну людину, директору школи №7 не дали допрацювати рік до пенсії, потім вижили наступного директора школи №7, звільнили завуча школи №5. Зараз намагається вижити директора школи №1 – готує собі плацдарм на випадок зміни влади у місті. Свято вірить, що піде працювати директором новозбудованої школи, за її словами: «Якщо зміниться мер, то ми в силі поставити на його місце керовану нами людину». Плани у неї колосального масштабу! На місці нинішнього мера слід бути обережним, бо невідомо хто керує містом: він чи вона?

Майбутнім кандидатам у мери слід пам’ятати її слова. Вами вже готові керувати! В дитячих садках теж все під її контролем, там своя система поборів з батьків, зобов’язують нести за списком, миючих засобів просять стільки, що ними можна вимити всі тротуари у місті. Коли проти волі батьків у школі №9 об’єднували два класи, то причиною називали брак бюджетних коштів. Колись відділ освіти нараховував 3-х працівників (начальник, секретар, інспектор), зараз їх – у 2-3 рази більше. На одних дверях написано: «Науково-методичний центр». А де науковці, хоча б кандидати наук? За цю вивіску йде добавка до зарплат, і все. А для бюджету – розходи. Є тут навіть свій енергетик, шофер, службова машина. Чого варті співробітники відділу освіти, на яких не економлять бюджетні кошти? Це люди її команди, «чужиездесь не ходят». Але основна економія може бути на посаді дружини мера, на роботу вона не ходить все одно. А якщо й приходить – то о 16.45, телефонує чоловікові: «Я ж на роботі, приїдь забери мене». Як говорила пані К., у неї «скользящийграфик», а «нашим людям останнім часом не вистачає духовності» (хто б казав!). То виходить, її там тримають як основного спеціаліста з Біблії, вона проводить сеанси духовності по службовому телефону, бо як казав голова, «багато духовності не буває»: мало вам міського ТБ – слухайте ще й відділ освіти. А діти, переможці обласної олімпіади, не поїхали на Всеукраїнську олімпіаду за браком коштів. Це те, що нам відомо. А скільки ми ще не знаємо! Але всі знають основну слабкість пані К. – це пристрасть до нагород, як у Брежнєва: грудей вистачає – чого ж не чіпляти?

Є в неї подруга Л. в обласному відділі освіти, через яку багато що робиться. Мабуть, тоді вже платить сама пані К. Так у неї з’явилися «Знак Василя Сухомлинського» та «Заслужений працівник освіти», які дають прибавку до зарплати. На безкоштовні нагороди вона не дивиться. Собі зробила і біля себе організувала плеяду «заслужених» директорів, після чого вони й повисли «на гачку» у влади, бо говорять не те, що думають (а думають вони правильно). Страх – поняття біологічне, а боягузтво – моральне. Довгий список тих людей, яких вона «розвела», викинула з роботи, принизила їх людську гідність – як, наприклад, одну беззахисну жінку, педагога родом з Ічнянщини, призирливо кинувши їй у вічі: «Ічнянське сало»… Справжня тобі «Марфа-Посадница».

Створений при школі №7 «Український університет» теж був статтею її доходу – просто не доплачувалася зарплата всім викладачам та робітникам, а те, що залишалося від неї – віддавала без накладної. Те ж саме – і з спонсорськими грошима, тому раджу спонсорам надавати предметну допомогу з проставленими інвентаризаційними номерами, інакше буде їх нецільове використання – відповідна схема теж є.

Як же проходить сама процедура передачі хабарів? Тут теж все оригінально, досконало, і головне – зашифровано. Штірліц відпочиває! Хабародавець дає не сам, а наймає агента, який заносить купюри у книжці (ось де наука прислужила!) або в коробці шоколадних цукерок, в якій заздалегідь акуратно підрізується упаковка: «ловкость рук – и никакогомошенничества»! Цікаво, чи читає вона ту книгу? Тим, хто в майбутньому збирається нести «передачу», можу підказати ще одне «ноу-хау»: купіть дорогу червону рибу, яку вона дуже любить. В черево покладіть «передачу» і зашийте. А на черговій гулянці вручіть їй – красиво, інтелігентно, і ніхто, окрім неї, не додумається. А ось коли настає її день народження – вона йде від людей, чекає вдома, коли її «васали» привезуть подаяння від усіх освітян і не тільки, щоб не бачили, як і що вона приймає. Дивна з її боку тактика страуса: сховати голову – це ще не означає, що її ніхто не бачить.

В минулому році відзначали ювілей пані К., збирали з кожної школи по 300 гривень, а з садочків – по 200. Гуляли, як завжди, в комунальному закладі громадського харчування, за його рахунок – чого недавно й ціни на дитячі сніданки підвищили на 20 копійок. Всі члени команди голови завжди гуляють не в ресторанах, де за все треба платити, а в комунальному закладі громадського харчування, на дармівщину. Ніхто не порушує цього питання на жодній сесії міської ради – у що це обходиться бюджету? Не дивно, що грошовий транш у 700 тисяч гривень, що йшов на зарплати вчителям, був відданий на комбінат після іменин. Приблизно 2 роки тому батьками була написана заява начальнику МВВС на незаконні дії пані К., але відповідь вони отримали усну – що в неї депутатська недоторканність і вони не «вбачають підстав для реагування». Виходить, що у нас – своя Верховна Рада, а всі місцеві депутати недоторканні. Розвели людей. До приходу нинішнього мера в архіві міської ради зберігалася справа на пані К., де були зібрані скарги батьків про хабарництво, але вона дивним чином зникла. «Дело» на пані К., мабуть, забрали інопланетяни, аби дослідити, як людство Землі вироджується і де межа людської пожадливості, й куди поділося насіння доброго, вічного, що повинні сіяти земні вчителі.

Диву даєшся, що всі мешканці міста спостерігають за процесом «переміщення золотого потоку», спостерігають, знають, на кухнях обговорюють, сміються, обурюються… Дехто хреститься, що вже випустили їхніх дітей зі школи, або – як подумають, що внуки почнуть знову топтати освітянські стежки – то хапаються за голову: де ж брати гроші?

То створіть місцеву Конституцію, що не передбачатиме безкоштовну освіту. Ніхто ніколи не задумався, звідкіля у посадовців із зарплатою 1600 гривень таке розкішне життя? Квартира, приватний будинок з ремонтом, який чогось робився вночі, земельна ділянка, яку вона отримала від земельної комісії і зараз продає за у.о., шкільні робітники, що як раби, працюють у неї на городі, путівка за 10 тисяч гривень до санаторію, закупи одягу за у.о. тощо. А коли їхала до санаторію, то проводжала її учительська спільнота як «посла доброї волі». Все це відомо, як відомо й те, що своїх друзів вона перетворила на ворогів, а ті, що поруч – то, скоріше, для контролю і «увеселений», що вона теж може робити, а при цьому стає ще грубішою і хамовитою. На міських сесіях і депутатських комісіях вона це також демонструє, викрикуючи слова на кшталт «Хватить верещать» або «Престарелая брехуха». А при цьому депутати, члени комісій (вони ж – директори шкіл) підхихикують, що заводить пані К. ще більше, і вона починає стукати кулаком по трибуні і в стилі а-ля «Дайошпятилетку» кричить: «Поки є міська рада і такі депутати (ну як вона), в місті буде порядок!» Скоро почне стукати черевиком по трибуні. Коли таке чуєш, то з жахом думаєш: яка європейська культура?! Яка європейська інтеграція?! Про що ми говоримо?! З ким буде інтегруватися цивілізований світ – з нею?! Та місто застрягло в цьому питанні на межі епохи Хрущова та Фурцевої, час зупинився, розмазався в кабінетах відділу освіти.

Вчителі – розумні люди. Місцеві ж вчителі – взагалі профі вищого ґатунку, вони – в перших рядах обласного вчительства. Це – їх особиста заслуга, а не завдяки «розумному керівництву і особистій підтримці голови», які використовують державу на повну котушку, поки правлять містом: посади, зарплати, хабарі, пенсії, безкоштовна медицина та святкові столи, нагороди, медалі, службовий транспорт, земельні наділи… А головне – їм подобається страх підлеглих, бо при цьому вони сповна упиваються своєю владою.

Днями Президент України наголосив на покаранні тих, «хто займається хабарництвом і робить на бюджеті свій бізнес», те ж саме сказав і Міністр освіти. Якби ж це сказав ще й губернатор! Але не скаже, в силу особистих причин. Місцеве чиновництво його задовольняє.

Всіх жінок – зі святом 8 Березня!

З повагою Ольга КОСТЮК,
яка вступила до вузу з першого разу.

P.S. Я закінчила той самий факультет того самого інституту, що й наша героїня. Але очно, з отриманням стипендії. То скільки принести на «позолотить ручку», аби мене прийняла Її Святість на роботу?
Газета «В двух словах» №10 від 8 березня 2012 року


Коментарі (197 шт.):

1 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 9 березня 2012 р., 16:29:13  Цитувати
А Любов Правосуд в ГрадіПрилуки писала совсєм не такє

Компетентна, щира, відкрита у спілкуванні

Багата осінь на свята: міжнародні, всеукраїнські, місцеві. На днях чергове – День працівників освіти. Про його всенародність говорити зайве, адже у кожної людини були свої вчителі і частина життя кожного з нас пов’язана зі школою.

Напередодні Дня працівників освіти ми традиційно згадуємо своїх учителів, вихователів та наставників і дякуємо їм за самовіддану працю. Я ж хочу розповісти про свою колегу, знаного й шанованого не тільки в Прилуках та області, а й за їх межами педагога, очільника прилуцьких освітян Тетяну Михайлівну КЛИМЕНКО.

Так розпорядилася доля, що наші шляхи на педагогічній ниві перетиналися більше тридцяти років.

У далекому 1978-му в Прилуцьку середню школу №4, де я на той час працювала вчителем, прийшла молода й дуже привітна старша піонервожата Тетяна Клименко. Життя у піонерській та комсомольській організаціях школи одразу ж пожвавішало. Діти з піонерської кімнати не виходили. "З нашої Тані вийде гарний педагог", - пророкували досвідчені вчителі. І як у воду дивилися. За рік піонерська дружина школи стала правофланговою в місті, тобто найкращою, і утримувала цю першість стільки, скільки нашою вожатою працювала Тетяна Михайлівна. Правофланговість вимагала бути кращими у багатьох напрямках роботи. Тепер цей віз у школах тягнуть 5-6 педпрацівників, а колись – сама вожата. Якось я почула іронію щодо цієї посади з уст деяких відносно відомих у Прилуках людей. Та знали б вони, що це за робота! Збір металобрухту і макулатури, огляд пісні й строю, "Зірниця", збори загонів та дружини, робота з правопорушниками, підготовка свят, конкурси... усього не перелічиш. І бути скрізь лідерами - це свідчення великих організаторських здібностей ватажка школярів. Перехідний вимпел школа №4 тримала кілька років поспіль завдяки невтомній праці молодого педагога.

Від нас Тетяна Михайлівна пішла працювати вчителем історії в школу №9, де формувалася як викладач. Не минуло й року - стала заступником директора з виховної роботи. Міський та обласний відділи освіти нагородили її грамотами. До роботи молода вчителька ставилася з повною самовіддачею, її знання та викладацька майстерність були на високому рівні, тож і підвищувалися фахові категорії.

Після школи №9 Тетяна Михайлівна понад 10 років працювала викладачем суспільних дисциплін у середніх спеціальних навчальних закладах. Про той період її роботи говорять грамота Міністерства освіти України та знак "Відмінник освіти України".

Як бачимо, Тетяна Клименко трудилася не в одній освітній установі і скрізь її шанували за педагогічну майстерність, розум та відповідальність. Тетяну Михайлівну можна було зустріти на обласних профспілкових зборах, на засіданнях товариства "Знання", на заняттях політшколи.

Компетентна, щира, відкрита в спілкуванні, вона притягує до себе людей. А її організаторські здібності взагалі неперевершені.

З 1999 року Тетяна Клименко - завідуюча науково-методичним центром управління освіти Прилуцької міської ради. Хто з учителів чи вихователів не звертався до так званого методкабінету? Робили це всі. Бо кожен педагог проходить атестацію, а тому потребує коригування у своїй творчості; бо кожного року олімпіади й різноманітні конкурси; бо тільки в НМЦ найновіша методична інформація та література.

Роботу педагога може оцінити тільки педагог. З приходом Тетяни Михайлівни на посаду завідуючої НМЦ він став кращим в області. Я думаю, описувати всі здобутки НМЦ зайве - факт говорить сам за себе. До нас їдуть за досвідом з інших областей, вчителі Прилук досягають величезних успіхів у роботі, видають підручники, пишуть книги.

За розвиток шкільної освіти Тетяну Клименко нагороджено знаком "Василь Сухомлинський", у 2008 році Указом Президента їй присвоєно почесне звання "Заслужений працівник освіти України" (це найвища нагорода в галузі педагогіки). Загалом за свою більш ніж тридцятирічну плідну роботу на освітянській ниві Тетяна Михайлівна удостоєна десятків нагород. У неї навіть є Грамота й відзнака Священного синоду Української православної церкви.

Півтора останніх роки Тетяна Михайлівна обіймає посаду начальника управління освіти міської ради, поєднуючи роботу керівника з громадською, - вона депутат міської ради, член постійної комісії з питань освіти, молоді, культури, спорту та соціального захисту населення.

Роботу Тетяна Михайлівна виконує титанічну, однак скрізь устигає. Знає проблеми не тільки освітянських закладів, а й кожного працівника. Уміє організувати, повести за собою, аргументовано відстояти власну позицію.

На жаль, останнім часом Тетяні Клименко доводиться спростовувати багато безпідставних звинувачень місцевих "політиків". Та воно й не дивно: скоро вибори. Уже працюють брудні технології: претенденти не про свої здобутки розповідають, а шукають якісь мінуси в інших. З цього приводу хочеться ще і ще раз сказати: "Якщо не допомагаєте, то хоч не заважайте".

Керувати освітянською галуззю ой як важко, а нині - особливо. Спасибі міському голові, що не байдужий до наших проблем і що начальнику управління освіти є до кого звернутися й одержати матеріальну або хоча б моральну підтримку.

З дня нашого першого знайомства з Тетяною Клименко промайнули роки. Та вона залишилася такою ж яскравою, трудолюбивою, чесною, грамотною, відкритою людиною. З нагоди професійного свята хочеться побажати Тетяні Михайлівні нових творчих злетів, витримки, щирих і вірних друзів, шани від людей, щастя і благополуччя.

http://gradpryluky.info/index.php?newsid=1194

Пишуть шо тьотя Таня просто ангел
2 Дивитися профіль Helen Helen Дата: 9 березня 2012 р., 17:15:54  Цитувати
OLEX, ну дак у кожної людини ж є світла і темна сторони
3 Дивитися профіль rediska rediska Дата: 9 березня 2012 р., 17:17:10  Цитувати
Цитата:Пишуть шо тьотя Таня просто ангел

OLEX, гани мульт
4 o-ndr (гость) Дата: 9 березня 2012 р., 17:18:05  Цитувати
От і виникає питання - звідки у
Цитата:посадовців із зарплатою 1600 гривень
, який до того ж є
Цитата:яскравою, трудолюбивою, чесною, грамотною, відкритою людиною
такий "набір солодкого життя", як
Цитата:Квартира, приватний будинок з ремонтом, який чогось робився вночі, земельна ділянка, яку вона отримала від земельної комісії і зараз продає за у.о., шкільні робітники, що як раби, працюють у неї на городі, путівка за 10 тисяч гривень до санаторію, закупи одягу за у.о. тощо. А коли їхала до санаторію, то проводжала її учительська спільнота як «посла доброї волі».


Хтось із авторів добряче таки бреше! З усього видно - другий.
5 Дивитися профіль Frankinshtain Frankinshtain Дата: 9 березня 2012 р., 17:54:51  Цитувати
Яка вжеж освічена Ольга Костюк - мабуть працювала на всіх рівнях і в усіх закладах, що знає де і шо твориться!!!
6 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 9 березня 2012 р., 19:06:35  Цитувати
Frankinshtain,
Цитата:В минулому році відзначали ювілей пані К., збирали з кожної школи по 300 гривень, а з садочків – по 200
ану дай пруф
7 Гость (гость) Дата: 10 березня 2012 р., 00:45:14  Цитувати
Весь прикол в том, что если бы не было таких ссыкунов как МЫ, то и не было бы таких руководителей, как ОНА!!! Все МЫ ссым на полную катушку и хотим, чтобы другие добивались правды для НАС. Все ссыкуны и я в том числе, потому как подписываюсь гостем...
8 Дивитися профіль rediska rediska Дата: 10 березня 2012 р., 00:49:56  Цитувати
Цитата:Все ссыкуны и я в том числе, потому как подписываюсь гостем...
12 балов!!!
9 гость (гость) Дата: 10 березня 2012 р., 09:41:53  Цитувати
В статье Костюк-все правда
10 Дивитися профіль Helen Helen Дата: 10 березня 2012 р., 15:45:56  Цитувати
Цитата Frankinshtain:Яка вжеж освічена Ольга Костюк - мабуть працювала на всіх рівнях і в усіх закладах, що знає де і шо твориться!!!
для цього не треба працювати на всіх рівнях і у всіх закладах

Цитата Гость (гость):Весь прикол в том, что если бы не было таких ссыкунов как МЫ, то и не было бы таких руководителей, как ОНА!!! Все МЫ ссым на полную катушку и хотим, чтобы другие добивались правды для НАС. Все ссыкуны и я в том числе, потому как подписываюсь гостем...
дак це біда не тільки освітян, це у нас у всіх такий менталітет.. возбухать тільки по закоулках...
11 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 10 березня 2012 р., 17:26:24  Цитувати
ну чого ото судить по собі про всіх?
12 Дивитися профіль Frankinshtain Frankinshtain Дата: 10 березня 2012 р., 17:46:10  Цитувати
Цитата Гость (гость):Весь прикол в том, что если бы не было таких ссыкунов как МЫ, то и не было бы таких руководителей, как ОНА!!! Все МЫ ссым на полную катушку и хотим, чтобы другие добивались правды для НАС. Все ссыкуны и я в том числе, потому как подписываюсь гостем...
+100500
13 Дивитися профіль prostoVchitelka prostoVchitelka Дата: 11 березня 2012 р., 16:01:32  Цитувати
Хочеться звернутись до Люби Правосуд: я, як вчитель, зовсім не "потребую коригування своєї ТВОРЧОСТІ", а тим паче від таких ВЕЛИКИХ наставників, як тьотя Таня. А роботу мою оцінювати не ЇЙ (навіть якщо в неї є "Грамота й відзнака Священного синоду Української православної церкви." Вчителя може оцінити лише учень!!! Дякую Ользі Костюк за статтю, бо, якщо відкинути гіперболу, решта в ній - істинна правда.
14 Дивитися профіль crok crok Дата: 12 березня 2012 р., 00:05:50  Цитувати
Вже за самим фактом даної статті прокуратура - якби ми жили у нормальній державі, а не у нашому гондурасі - мала б розпочати перевірку фактів. Але, враховуючи, що у нас - гондурас, отая тьотя Таня якщо навіть прочитає статтю, тільки посміхнеться - їй-бо всі оті факти нічим, навіть сміховинною перевіркою не загрожують! Поки Беркут буде при владі - вона на рівні недосяжності! Саме більше, що їй загрожує - дзвінок із прокуратури із питанням, чи правда те, що викладене у статті. Відповідь відома - ні, неправда. На що прокуратура напише - проведена перевірка викладені факти не підтвердила! На жаль - ВСЬО! Це звецця - КРУГОВАЯ ПОРУКА! Бо у прокурорських теж є діти, і їм, дітям, теж треба закінчити школу із відзнакою. А це вже залежить від тьоті Тані. От і не захоче ніхто об неї руки марать.
Ну... хіба що ПР треба буде поставить свою людину у Прилуках, тоді - фас на Беркута, якщо не покладе до необхідної кишені пару мільйонів американських президентів, тоді зіллють,.. от тоді є шанс злити у тьотю Таню. Або, якщо зігнати прєзіка, а за ним і мера, то тоді можна розплутати все кубло мерських кормушок!
А поки що... побалакали та й годі!
15 АнтиКлим (гость) Дата: 12 березня 2012 р., 15:47:44  Цитувати
Клименчиха зажиріла і знахабніла вже так, що людей за людей не вважає. Любить повчати інших, але робить це в такий хамський спосіб, що вуха в’януть. До того, як її приблизили до мерського тіла, вона Беркута обливала лайном на кожному кроці, а тільки попала в фавору, позичила "очі у Сірка" і стала співати про те, що ми повинні гордитися таким мером. Бридко дивитися на неї та слухати цю брехню. Про хабарі за працевлаштування знають всі, але мовчать. Все легко провіряється, лише потрібно перевірити працевлаштування за останні два роки: хто і коли, на яку посаду прийшов. А потім перевірити чергу в міському управлінні осівти, де відмічаються всі, хто потребує роботи. Навантаження по школам учителям не вистачає, а беруть все нових і нових на 2-4 години. МРАК!!!
16 Аноним (гость) Дата: 12 березня 2012 р., 19:38:05  Цитувати
Можливо, доля правди у фейлетоні є, але риться в "чужомбелье" ой, як негарно! Треба свою брудну білизну спочатку зняти, а потім в чуже корито заглядати.
17 Гость (гость) Дата: 12 березня 2012 р., 20:34:36  Цитувати
Аноним (гость), а никто бы и не рылся в "чужомбелье", если бы оно не было куплено на взятки!!!
18 Анонимка (гость) Дата: 12 березня 2012 р., 21:48:13  Цитувати
Який керівник міського відділу освіти, такі й його підлеглі, яким нічого не коштує обізвати своїх працівників "дибілами", "тупими" і взагалі "посрать на всіх" - це мова деяких керівників дошкільних закладів.
19 Дивитися профіль prostoVchitelka prostoVchitelka Дата: 12 березня 2012 р., 23:23:38  Цитувати
А ти, Анонім (гость), в чуже корито не заглядай! Все одно нічого не перепаде! Бо до того корита доступ обмежений , а тим більше тому, в кого білизна чиста!
20 Аноним (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 09:16:47  Цитувати
Невже й справді в освіті працюють такі монстри?
21 гість (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 09:30:07  Цитувати
Аноним (гость), а то!!!
22 Аноним (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 13:37:43  Цитувати
А что вы хотели?? Рыба гниет с головы. Если мер города может пиз*ить деньги с городского бюджета, то почему его подчиненные не могут?? И дело не только в отделе образования, то же самое происходит у в культуре, и медицине, и в ЖКХ. У нас власть действует по принципу: "Заработал сам - дай заработать другому!" В их понимании людей - нет. Есть рабы которые должны работать только на благо руководства.
23 Дивитися профіль prostoVchitelka prostoVchitelka Дата: 13 березня 2012 р., 14:48:47  Цитувати
А ще про один дуже цікавий факт з досвіду роботи тьоті Тані таки забули згадати в обох статтях!!! Оскільки вона "член постійної комісії з питань ОСВІТИ, молоді, КУЛЬТУРИ, спорту та соціального захисту населення", то бере на себе дуже важливі повноваження з питань інтеграції освіти в культуру і навпаки культури в освіту. Всі школи міста просто зобов‘язані подати енну кількість учнів (вчителями також не брезгують) на той чи інший культурно - масовий захід! А нерідко таке задоволення коштує 15, 20, 30 грн. з дитини. А "бажаючих" має бути не менше... Ось тут починається робота КЛАСНОГО КЕРІВНИКА. Ну, який це люблячий батько відмовить своїй дитині, а тим більше її вчителю в такому задоволенні? Отож і дітям весело !!! і культура в розквіті, а головне - ГРОШІ на місці! За дитячі садочки й мови нема: 10-15 грн і ваша дитина 30хвилин насолоджується переглядом широкоекранного мультфільму або ляльковою виставою хоч 5 разів на тиждень. А якщо "бажаючих" треба більше, то шкорлярів можна й з уроків зняти. Не вірите? Погляньте на яскраву афішу: 22 березня Театр ім. Шевченка для прилуцьких дітлахів всього за 20 грн., а головне о 10.30 покаже цікавущу виставу "Бука" Зате нікого не заставляли, всі добровільно.
24 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 13 березня 2012 р., 16:25:04  Цитувати
prostoVchitelka, і скікі ж тьоті К. відстьогує Театр ім. Шевченка? Місць в МБК - 900. Ну хай 500 буде глядачів - 10 000 грн. То тищу, як мінімум і отримує. А то й дві...
25 Вася (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 17:53:47  Цитувати
Автору першої статті (Оля Костюк) спасибі за сміливість, якби не вона, хто б міг так сміливо і впевнено виступити проти цієї броні (да у них уже там клан.
А автор другої статті (Любов Правосуд) вислужується, бо мабуть ще й досі працює на педагогічній ниві (школа №3), а вже є і пенсія і комітет самоорганізації населення (БАМ). Скільки людині ще треба?
26 Олег (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 18:12:23  Цитувати
Статья супер!, газету "В двух словах" нигде не купить, все делают копии, только об этом и говорят. Ведь все согласны, и родители и педагоги, что это ПРАВДА! Был когда-то прав Коптев, когда вычистил Клименко (на сессия кажется). Никто его не послушал, все сошло с рук, а она много на себя брала. Беркут все замял. А она так поступает, потому что так разрешают, а может и помогают. Правда всегда всплывет. Люди, неужели только деньги правят миром???
27 максимум правды (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 18:19:44  Цитувати
а сколько таких т. Тань в любой отрасли. ничего нового. подставляй любое имя-и тоже самое. какое государство-такое общество
28 гость (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 18:50:16  Цитувати
Кидайте ссылку на эту статью всем знакомым - газеты, походу, не купить...
29 Дивитися профіль prostoVchitelka prostoVchitelka Дата: 13 березня 2012 р., 19:12:38  Цитувати
Цитата:prostoVchitelka, і скікі ж тьоті К. відстьогує Театр ім. Шевченка? Місць в МБК - 900. Ну хай 500 буде глядачів - 10 000 грн. То тищу, як мінімум і отримує. А то й дві...

Тьотя К. зі мною такими тонкощами не ділиться. Ділиться не зі мною і не тонкощами. Може, не з усіма по заслузі , бо щось чимало людей на неї сердиться, судячи з коментарів. А те,що гроші світом правлять, це очевидно!
30 Наталия (гость) (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 19:13:21  Цитувати
Все что написано - это правда! Мне самой приходилось обращаться к тете Тане, на что получила такой ответ, что офонарела. Сразу позвонила знакомому оперу на что получила ответ, что сама я с ней не справлюсь а поддержки и помощи со стороны педколлективов мне не дождаться. Я сначала не поверила, и решила попробовать. Мне подсказали с чего надо начинать, и как только я стала собирать улики и доказательства против тети Тани, все кто мне возмущался на нее, сразу включили заднюю. Низкий поклон Ольге Костюк, что решилась и смогла написать хоть статью. В г. Прилуки у этой женщины все схвачено, но как говориться в пословице " Стучите и вам откроют" - надо обращаться в область, а потом и в столицу. ]УВАЖАЕМЫЕ ПЕДАГОГИ! НАЙДИТЕ СМЕЛОСТЬ И ПОМОГИТЕ САМИ СЕБЕ! СОБЕРИТЕСЬ И НАЧИНАЙТЕ ВОЙНУ! И ТОЛЬКО ВСЕ ВМЕСТЕ МЫ СМОЖЕМ ПОБЕДИТЬ! Сейчас что бы ребенка устроить в государственный детский сад, нужно заплатить такие же деньги как в Киеве в частном садике! Это я лично с этим тоже столкнулась, когда обратилась сказали мест нету, но если будет дана финансовая поддержка, то можно что-то придумать! Вот так мы и живем!
31 борец (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 19:18:50  Цитувати
Имеется 5 газет в наличии.Кому интересно - дайте знать . Кто ищет,тот всегда найдет . Поищите газету в редакции газеты-по улице Ярмарковая.
32 Николай (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 19:20:58  Цитувати
А вот относительно Любовь Правосуд то она тоже уже зажралась! Молодеже с красными дипломами работы нету и есть такие что хотят работать, только за такими как она не успеваешь! Сидит на двух работах и хрен выгонишь!
33 борец (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 19:37:17  Цитувати
Люди , НЕ МОЛЧИТЕ и ничего не бойтесь !!! Всем кто может что-то сказать по этому поводу (а еще если есть неопровержимые улики - какого-либо рода записи) посоветую обращаться прямиком в прокуратуру !!! Поверьте - там этим интересуются, собираются доказательства против т. Тани ого-го!Вы не одиноки - проявите тоже смелость !!!!!!!!!!!!!
34 Дивитися профіль prostoVchitelka prostoVchitelka Дата: 13 березня 2012 р., 19:58:57  Цитувати
В прокуратуру обращались, а воз и ныне там.
35 Дивитися профіль rediska rediska Дата: 13 березня 2012 р., 20:12:34  Цитувати
Тётя Таня громко ржот
По фіг їй ваш хоровод
Поки Цезарович при владі
Все в неї буде в шоколаді
36 Дивитися профіль other other Дата: 13 березня 2012 р., 21:03:40  Цитувати
Якщо на заборі написано з трьох букв, то це не значить що воно там вісить або стоїть. Це стосується Костюк та її " прехлебателей "

-----
Добавлено 13 марта 2012 г., 21:04:49:

Если пишут - значит популярный (Ш.Деголь)

-----
Добавлено 13 марта 2012 г., 21:08:28:

Собакі гавкають,а караван іде. Всеодно прилуцька освіта попереду а вам зась.....

-----
Добавлено 13 марта 2012 г., 21:13:40:

На вору шапка горить а це стосується автора статті.

-----
Добавлено 13 марта 2012 г., 21:27:57:

Ненависть - чувство, естественно возникающее по отношению к тому, кто вас в чем-то превосходит. "Госпожа" Костюк.

-----
Добавлено 13 марта 2012 г., 21:50:31:

Оля, Лиля и Света в квадрате пошли бы вы ..... гулять, далеко гулять ....
37 Дивитися профіль Helen Helen Дата: 13 березня 2012 р., 21:59:55  Цитувати
other,
Цитата:Если пишут - значит популярный (Ш.Деголь)

дак навіщо ж така популярність? про людину ж мають бути добрі відгуки, а не таке, як тут пишуть
38 гость (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 22:03:46  Цитувати
Кидайте ссылку на эту статью всем знакомым - газеты, походу, не купить...
39 гость (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 22:12:29  Цитувати
Люди, а реально, если обратиться в прокуратуру, то чего, даже дело заведут и ход ему дадут? (вопрос риторический)
А может быть, чтобы дело не закрыли, привлечь ТСН (вот только из педагогов никто не согласится на открытую войну, хотя елси ЕЕ снимут - все вздохнут с облегчением...)
40 Profus (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 22:14:52  Цитувати
Если мер не уволит Танюшу,значит все,что изложено в статье правда!А,если ПРАВДА...! Интересно,как будет реагировать ПАРТИЯ РЕГИОНОВ на события ,которые начинают развиваться в Прилуках,перед грядущими выборами? Было бы не плохо, ознакомить с текстом, министерство,а может и кабмин!И мера не забудьте!
41 Аноним (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 22:15:33  Цитувати
Все що написано у фейлітоні є суцільною видумкую , автор є некомпетентною людиною в освіті.1
42 прилучанка (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 22:30:05  Цитувати
Да, в країні запахло виборами, завоняло гавно в образі Ольги Костючки!!! Шановні побірники ІДЕЇ, невже більше нічим занятися? Невже настільки плачевний ваш стан, що прийшлося під брендом "Ольга Костюк" писати таку хрень? Ви хоча б факти деякі перевіряли чи що! А то при зустрічі з К. ми мило посміхаємось, а за спиною робимо слабі потуги в вигляді дешевих фельєтонів. Я думаю, що хто залишиться вдячний вам, то це пан Копачевський. Тираж розійшовся на ура! ВИБОРИ РУЛЯТЬ!!!!!!!!!
43 006 (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 22:30:52  Цитувати
Аноним (гость), страшно!!!
44 Анонім (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 22:39:10  Цитувати
Народ! А давайте й справді зберемо усі факти докупи і звернемося в прокуратуру і одночасно з цим напишемо листа до облоно (чи куди там треба) з великою кількістю підписів! Чим більше буде тих хто підписався, тим вагомішою буде наша позиція і думка. З цим, хочеш не хочеш, будуть рахуватися у відповідних інстанціях!!! Та от питання: "Чи вистачить сміливості..."
45 Васса (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 22:40:07  Цитувати
Кидайте ссылку на эту статью всем знакомым - газеты, походу, не купить...? пише Гость. Питання, навіщо знайомим ця стаття? Люди схаменіться, достатньо змінити літеру, скажімо К. на М. і буцімто це якийсь чиновник у другій галузі, відбудеться те саме. Скажуть, да він бере гроші, він крадун. Це ж система! Звичайно, проглядується злість або може заздрість когось до громадянки Клименко. Але чого усім робити з цього шоу? Читайте краще гарну літературу.
46 Борменталь (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 22:43:46  Цитувати
НАРОД!!!! СЛОВАМИ Преображенського: А если вы заботитесь о своём пищеварении, мой добрый совет: не говорите за обедом о большевизме и медицине. И - боже вас сохрани - не читайте до обеда советских газет.
Борменталь: Гм... Да ведь других нет!
Преображенский: Вот никаких и не читайте.
47 гость (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 22:44:47  Цитувати
Васса (гость), это не делание шоу, а надежда на то, что люди, может, перестанут боятся и начнут что то сами менять, вместо того, чтобы уповать на милость сильных мира сего!!!
48 гость (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 22:48:51  Цитувати
Все правильно, не читайте газет, не развивайтесь и, не в коем случае, не думайте!!! Тупым запуганым быдлом проце управлять!!! Пусть вас тр*хают во все д*рки - такая уж ваша судьба, мля!!!
49 я (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 22:48:54  Цитувати
Тьотки!!! Чия жопа в крісло завгороно засвербіла? Признайтеся чесно, не туманіть простих людей? лаври спати не дають? Люди, не купляйтеся на брехню, майте хоч трішки свій розум, ну піде Клименко прийде скажімо костючка, щось зміниться? Тисячу разів скажу НІ. То до чого оцей шорох.
50 111 (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 22:55:59  Цитувати
Шановний гость, ви дуже часто любите "работать" по разних форумах Прилук. Уже давно знаю ваш стиль. То як що ви такий хоробрий, будь-ласка на барикади, а народ підтянеться, якщо ви з аргументами доведете вашу правоту. "Гульчатай, открой личико!" і сміло боріться. а що до оцієї вашої фрази (Пусть вас тр*хают во все д*рки - такая уж ваша судьба, мля) то тут уже не мішало і дідуся Фрейда згадати, у вас явно якийсь сексуальний розлад, доречі ви часто цим користуєтеся. Зверніться до сексопатолога. З повагою до вашої особи!
51 гость (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 22:56:24  Цитувати
(последний коммент) До тех пор, пока мы не научимся сами себя уважать и будем разрешать пренебрегать нами - наша ДОЛЯ - постоянно быть снизу и пытаться от морального и материального "изнасилования" делать вид получения удовольствия... Если следовать философии "да ничего не изменится, придет другая" то однажды наши дети нам скажут: "Мама, папа, а почему в свое время вы не сделали мир чуточку лучше? ПОчему вы обрекли и нас, ваших любимых детей, жить в этой грязи и зловонии?" Люди! Поменяйте хоть что-нибудь не ради себя (к унижениям мы уже привыкли...) а РАДИ СВОИХ ДЕТЕЙ!!!
52 111 (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 23:05:02  Цитувати
Гость, Я ж вас і призиваю, почніть з себе! Покажіть власним прикладом як можна діяти на благо дітям і майбутнім поколінням. Давайте, ми тільки за! Чого ви скриваєте своє обличчя. Ви ж такий чесний, ви ж за справедливість, НУ? Ми стоїмо на зупинках і плюхаємо насіння, під ногами смітник, ми кидаємо цигарки мимо мусорки, сніг розтав і виліз весь бруд. Давайте почнемо з цього. Але ми нічого з цим не вдіємо і діти жиуть "в грязи и зловонии". То може ви той хто прийшов у цей світ зробити його світлим? То почніть. Тільки не з затінку, а відкрито, голосно, чесно!
53 гость (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 23:07:16  Цитувати
P.S. 111 (гость), ну не завидуй. Если бы из-за употребления слов "тр*хают" и "д*рки" все обращались к сексопатологам, то небыло бы даже времени работать и брать взятки (сейчас я никого ввиду не имел)
54 гость (гость) Дата: 13 березня 2012 р., 23:10:07  Цитувати
111 (гость), а вам так нетерпится узнать имя того, кто всех будоражит?
55 Дивитися профіль rediska rediska Дата: 13 березня 2012 р., 23:27:21  Цитувати
Цитата Анонім (гость):Народ! А давайте й справді зберемо усі факти докупи і звернемося в прокуратуру і одночасно з цим напишемо листа до облоно (чи куди там треба) з великою кількістю підписів! Чим більше буде тих хто підписався, тим вагомішою буде наша позиція і думка. З цим, хочеш не хочеш, будуть рахуватися у відповідних інстанціях!!! Та от питання: "Чи вистачить сміливості..."
Ви коментар пишете анонімно, про який лист мова...
56 Гость (гость) Дата: 14 березня 2012 р., 00:22:26  Цитувати
На все свій час... Я не претендую на роль Кармалюка, чи Стуса. Я дуже боюся, ДУЖЕ. А якщо кілька чоловік - то вже й не так страшно. (як кажуть у народі: гуртом і батька легше бити) Своїми коментарями я, перш за все, не закликаю інших, а збурюю сам себе, щоби якось перебороти свою принизливу боягузкість та страх і хоч раз у житті зробити щось таке, після чого я сам себе буду поважати!!!
57 Світлана (гость) Дата: 14 березня 2012 р., 08:25:02  Цитувати
Helen, rediska, o-ndr (гость), o-ndr (гость), гость (гость[q][/q]),
Який бруд!
58 Светлана Макаре (гость) Дата: 14 березня 2012 р., 08:31:41  Цитувати
Махатма Ганди заставил устыдиться англичан - они ушли из Индии без отстаивание прав, низко опустив голову...Но все вы: гости, rediska, прилучанки, анонимы, - не Махатма Ганди....Потому что вы не понимаете главного: "Право подвергать людей самой суровой критике заслуживает тот, кто убедил их в своей любви к ним"...Это тоже Махатма Ганди...Научитесь любить, а не критиковать...
59 Светлана Макаре (гость) Дата: 14 березня 2012 р., 08:33:35  Цитувати
И еще "В вопросах совести закон большинства не действует".
60 Ольга (гость) Дата: 14 березня 2012 р., 08:54:52  Цитувати
Що роблять вибори!!! Якими є наші газети !!! Цією статтею опоганили не просто Клименко Т.М. Опоганили всю освіту Прилук! Прочитала статтю й коментарі. Усе вражає до глибини душі. Категорично висловлюються про нашу робрту ті, хто її абсолютно не знає, або вчителі-ледарі, які в обговоренні ховаються за загадковими іменами. Я не ховаю свого імені. Моє прізвище - Мальована. Костюк пише про диплом, здобутий заочно. І що з того? У мене теж такий диплом. Я не боюся про це сказати. Хіба форма навчання щось вирішує?! Учитель може мати відмінні знання. але не мати таланту до нашої роботи, тим більше до роботи керівника, а можна мати диплом заочника, а в роботі досягти вершин, якщо цього прагнеш і працюєш над собою. Налили бруду на голови через газету й говоримо про якусь культуру, згадуємо про дітей. Погортайте "Деснянську правду" У ній на першій сторінці пишуть про людину праці-чи представника влади, чи простого трудівника. Звеличують людей. Хіба в "Деснянку" чи якусь іншу газету не надходить подібний бруд?!!! Надходить. Але ж подібне фільтрують. Тим більше, якщо мова йде про керівника. І газетою, і Костюк керували передвиборні почуття. Про подібне говорять у вічі, говорять у кабінетах, подібним займаються компетентні люди, а не просто: прокукурікав, а там хоч не розвидняйся. Ви б, пані Костюк і подібні правдолюбці, подбали про елементарне: щоб біля дверей Вашої установи відгребли сніг, щоб люди в морози не падали й не ламали ноги, а по весні не бовталися в ному по кісточки.
61 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 14 березня 2012 р., 09:45:29  Цитувати
Я б оце заочне навчання взагалі заборонив би. Одиниці з сотень, якщо не тисяч, там вчаться задля того щоб навчитись, а не для "корочєк" і кар‘єрного росту.

-----

Добавлено 14 марта 2012 г., 09:46:09:

Светлана Макаре (гость), та тут виходить таке, що треба вже не критикувать, а камінням закидать
62 ЦОХА (гость) Дата: 14 березня 2012 р., 11:03:20  Цитувати
Уявіть собі, скільки потрібно відчуття вседозволеності, щоб навіть не спромагатись якимось чином реагувати на "фелетонні" звинувачення. Ніякої реакції, місто шумить від резонансу, що викликала стаття, а влада робить вигляд, що нічого не сталося! Мені всерівно, хто це написав, але кожен патріот Прилук зрозумів, що "голова" смердить. І робити вигляд, що ми цього не помічаємо, вже просто неможливо. Аби ж то була голова риби...Так можна загнити і чесним прилучанам. Від байдужості і вдало профільтрованого та дезодорованого провласними ЗМІ сморіду.
63 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 14 березня 2012 р., 11:14:26  Цитувати
ЦОХА (гость), так а шо ж реагувать, як нічим крить. Краще засунуть голову в пісок — авось потриндять і позатикаються. А ми ж мультиків не дивимося, газет не читаємо.
64 00 (гость) Дата: 14 березня 2012 р., 11:18:20  Цитувати
Цитата Ольга (гость):Що роблять вибори!!! Якими є наші газети !!! Цією статтею опоганили не просто Клименко Т.М. Опоганили всю освіту Прилук! Прочитала статтю й коментарі. Усе вражає до глибини душі. Категорично висловлюються про нашу робрту ті, хто її абсолютно не знає, або вчителі-ледарі, які в обговоренні ховаються за загадковими іменами. Я не ховаю свого імені. Моє прізвище - Мальована. Костюк пише про диплом, здобутий заочно. І що з того? У мене теж такий диплом. Я не боюся про це сказати. Хіба форма навчання щось вирішує?! Учитель може мати відмінні знання. але не мати таланту до нашої роботи, тим більше до роботи керівника, а можна мати диплом заочника, а в роботі досягти вершин, якщо цього прагнеш і працюєш над собою. Налили бруду на голови через газету й говоримо про якусь культуру, згадуємо про дітей. Погортайте "Деснянську правду" У ній на першій сторінці пишуть про людину праці-чи представника влади, чи простого трудівника. Звеличують людей. Хіба в "Деснянку" чи якусь іншу газету не надходить подібний бруд?!!! Надходить. Але ж подібне фільтрують. Тим більше, якщо мова йде про керівника. І газетою, і Костюк керували передвиборні почуття. Про подібне говорять у вічі, говорять у кабінетах, подібним займаються компетентні люди, а не просто: прокукурікав, а там хоч не розвидняйся. Ви б, пані Костюк і подібні правдолюбці, подбали про елементарне: щоб біля дверей Вашої установи відгребли сніг, щоб люди в морози не падали й не ламали ноги, а по весні не бовталися в ному по кісточки.
Таке може писати тільки той, хто з клименчихою "вась-вась", чи сам біля кормушки сидить.
65 Ольга (гость) Дата: 14 березня 2012 р., 11:44:33  Цитувати
Ні, не "вась-вась", і біля кормушки не сиджу. Більше десяти років працюю під керівництвом Клименко. Не маю стягнень, маю звання, наш заклад пройшов атестацію, але ні за що не платила, просто працюю, уявіть собі. Працюють люди в нашій школі. А Вам так потрібні звання, що Ви їх купуєте? А якщо справді купуєте, то не робіть цього, досягайте всього чесною працею.
66 00 (гость) Дата: 14 березня 2012 р., 12:01:58  Цитувати
Цитата Ольга (гость):Ні, не "вась-вась", і біля кормушки не сиджу. Більше десяти років працюю під керівництвом Клименко. Не маю стягнень, маю звання, наш заклад пройшов атестацію, але ні за що не платила, просто працюю, уявіть собі. Працюють люди в нашій школі. А Вам так потрібні звання, що Ви їх купуєте? А якщо справді купуєте, то не робіть цього, досягайте всього чесною працею.
Так, дійсно, вибачте! Ті, хто біля кормушки, вони взагалі мовчать. А співають тільки ті, що під нею. Треба вислужуватись. А кому сейчас легко?
67 Ольга (гость) Дата: 14 березня 2012 р., 12:34:23  Цитувати
Ніколи не вислужувалася, не сиділа ні біля кормушки, ні під нею. Тому й зазначила своє ім‘я. А Ви зі своми нападками сидите в "кущах". Просто боляче за нашу культуру. Без бруду й гидоти ніщо в нашому житті не вирішується. Відчуваю, що Ви-молода людина. Страшно. що Ви ще не навчилися, а багато хто не хоче щось вирішувати цивілізовано.
68 йййй (гость) Дата: 14 березня 2012 р., 13:01:59  Цитувати
А що потрібно робити Владі? Виступати по телебаченню, в газеті? Що? Уже говорилося про виборчі моменти. КОЛИ В КРАЇНІ ВИБОРИ, то буде литись бруд!!! Давайте допомагати газетярам виживати, це для них гарний прибуток.
69 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 14 березня 2012 р., 13:06:57  Цитувати
Ольга (гость), То навіть ви визнали, що тьотя К. бере хабарі. То чому вона не сидить в тюрмі, а учіть інших жить?
70 13 (гость) Дата: 14 березня 2012 р., 13:09:13  Цитувати
Цитую "місто шумить від резонансу". ЦОХА (гость)
Я, теж працюю в школі, знаю всю цю систему. Але ця фраза мене вбила. зустрічаю свою знайому, яка далека від освіти, кажу ти читала статтю про К., а вона мені спокійним голосом; "А хто це така?" Дійсно, ну не знає вона освітянських Босів. Це не того що вона неграмотна. Просто не треба брехні, місто не шумить, люди спокійно ходять на роботу і живуть своїм життям. Шумить у того, хто рветься до власті, хто заколотив усе це і з нескриваючою цікавістю за цим слідкує.
71 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 14 березня 2012 р., 13:11:44  Цитувати
13 (гость), скажи мені, хто твоя знайома, і я скажу хто ти

-----
Добавлено 14 марта 2012 г., 13:12:45:

13 (гость), порадь знайомій провести інтернет, і читати газети. Якщо інет у неї є, то порадь не капусту в однокласниках стерегти, а ходити на нормальні сайти.

-----
Добавлено 14 марта 2012 г., 13:23:24:

13 (гость), саме для такіх обізнаних як твоя знайома, яка далека від освіти, ця стаття й писана. Ті хто недалеко від освіти і самі все знають, з особистими подробицями
72 Ліда (гость) Дата: 14 березня 2012 р., 13:38:42  Цитувати
OLEX, то чого ж ти по однокласниках торчиш? підписуєшся анонімно? Іди в міську раду, іди до Клименко, воюй! Хто заважа, роби це сміло, відкритого, чого сидиш? Людям не потрібна твоя правда. Людям хочеться мати хліб і тепло. Знову на барикади потягло? Вибори, одним словом. OLEX, ти пригадав, як на напрягаючись гроші заробляв?
73 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 14 березня 2012 р., 14:10:30  Цитувати
Ліда (гость), мене нема ні вконтактах ні в однокласниках. В раду як треба, то і піду, хоч до освіти не маю ніякого відношення, але кумарить вся сволота яка гарно встроїлась на тепленьких місцях. Людям (нормальним, а не таким як тьотя К. і її посіпакам/жополизам) правда потрібна. Закиди про ненапряжні гроші мені незрозумілі.

Ліда (гость), По темі нема шо сказать?
74 Олеся (гость) Дата: 14 березня 2012 р., 14:31:52  Цитувати
Якщо по факту, то у статті згадувалося (Так «з’їли» директора школи №13 – порядну людину) Питання, кого мали на увазі: Калюжного чи Клугмана? Я знаю, що Калюжний пішов за власним бажанням, але не в "нікуда", а теж на посаду директора тільки з вигіднішими матеріальними благами. Коли говорилося про Клугмана, то він по службових східцях піднявся на один щабель вище.
75 Марко (гость) Дата: 14 березня 2012 р., 14:34:17  Цитувати
Вам захотілось "острых ощущений", що закликаєте на барикади? Клименко на посаді методиста багато років всіх влаштовувала, а тепер, що її крісло дуже комусь треба?
76 Світлана (гость) Дата: 14 березня 2012 р., 14:37:23  Цитувати
Не знаю, я теж працюю в освіті, але жодного разу не чула, щоб хтось з нашого колективу давав хабар Клименко. І не чула від неї лайливих слів і неповаги до людей, а от, що вона вирішує всі питання для людей і як краще дітям - це правда.
77 Віктор (гость) Дата: 14 березня 2012 р., 14:41:01  Цитувати
Цікаво, чи не через свої амбіції Ольга Костюченко піднялася зараз, бо Клименко має звання і нагороди і присвятила всю себе освіті, а вона така студентка-степендіатка жодного разу не пропрацювала в школі, бо напевно для неї діти - це квіти, але нехай вони ростуть на чужій клумбі.
78 АнтиКлим (гость) Дата: 14 березня 2012 р., 15:23:52  Цитувати
Дивуюся "заказним" лизоблюдам, які зараз намагаються переконати всіх, що Клименко біла та пушиста," жодного поганого слова від неї не почути". БРИДКО від людської холуйської натури, яка тихенько як і всі "смакувала" вдома статтю, а тепер вирішила вислужитися в адвокатах у хабарниці і крадійки. Саме тому всю газету викупили без останку. жоден учительський колектив не став на захист пані К. Навпаки, всі радіють, що хоча б одна людина знайшлася і відкрито злодійці вказала на її місце. А вчителі будуть мовчати, бо працювати і дітей годувати треба. З інакодумаючими у нашому місті швидко розправляються. Беркут це наглядно продемонстрував. І не треба сюди приписувати вибори і відводити людям очі від ПРАВДИ. Звернула увагу на підряд коментарі на захист пані К. по стилю написані однією людиною, але під різними іменами і захотілося відразу передати привіт тьоті Тані зі словами:"Не тратьте куме сили, спускайтеся на дно.."Кожен освітянин в місті знає про "вихованість" пані К. Хто не знає - зверніть увагу на сам тільки голос базарної баби, яка чує тільки себе, хвалить тільки себе.
79 максимум павды (гость) Дата: 14 березня 2012 р., 18:14:36  Цитувати
тов. Мальована,вы правильно выслужились перед т. Таней. браво,у вас получилось и вам зачтется. а как же тогда педагоги города. про них вы забыли?прошлый год аттестация -100гр. с человека. а в этом году?
80 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 14 березня 2012 р., 18:20:51  Цитувати
максимум павды (гость), а скікі народу за рік проходить атестацію?

-----
Добавлено 14 марта 2012 г., 18:22:08:

Капец. А це ж і в медицині десь таке саме
81 Дивитися профіль rediska rediska Дата: 14 березня 2012 р., 18:42:56  Цитувати
Цитата:А це ж і в медицині десь таке саме
кругом!!!
Цитата Світлана (гость):Helen, rediska, o-ndr (гость), o-ndr (гость), гость (гость
Цитата:
)
,
Який бруд!
це не новина...
Цитата:Не знаю, я теж працюю в освіті, але жодного разу не чула, щоб хтось з нашого колективу давав хабар Клименко.
якби й довелось при певних обставинах помазать ручку, то яка б здравомисляща людина про це ляпала...
-----------------
ну ще попишуть тут мо з тиждень... і все... кінці у воду....
82 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 14 березня 2012 р., 18:48:05  Цитувати
Frankinshtain,
Цитата:Бач людина не соромиться
Зам.директора, положено
83 Дивитися профіль Frankinshtain Frankinshtain Дата: 14 березня 2012 р., 18:49:02  Цитувати
Цитата Ольга (гость):Категорично висловлюються про нашу робрту ті, хто її абсолютно не знає, або вчителі-ледарі, які в обговоренні ховаються за загадковими іменами. Я не ховаю свого імені. Моє прізвище - Мальована.
о, оце воно!!! Бач людина не соромиться. Чого так багато гостєй...ану даввайте бути чесними, всіх не уволять!
84 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 14 березня 2012 р., 18:54:33  Цитувати
Frankinshtain,
Цитата:Бач людина не соромиться
Зам.директора, положено
85 Дивитися профіль Helen Helen Дата: 14 березня 2012 р., 19:03:32  Цитувати
Frankinshtain,
Цитата:о, оце воно!!! Бач людина не соромиться. Чого так багато гостєй...ану даввайте бути чесними, всіх не уволять!

всіх, хто буде тут просторікувать, і уволять
86 Дивитися профіль rediska rediska Дата: 14 березня 2012 р., 19:06:26  Цитувати
Аж кумарить оця вся писанина... ну попишете ще тиждень-два і все!!! У всіх є діти, які ходять в школу чи будуть ходить, а тоді їм ще й атестати потрібні з нормальними оцінками, бо мо ще й вступать куди треба буде....
Де немає такого?? Де?? В медицині?? Ну нехай ще напишуть про те що робиться з закладах медицини... Дак бали в освіті це ніщо в порівнянні з межою життя і смерті в медицині!!!

Перше питання в лікарняній палаті: "А у вас гроші є?"

Революцію затіяли аноніми з кущів - тошно читать...

Працівників освіти тисяч зо дві ж є ... всіх не уволять... стукайте і вам відкриють...пишіть підключайте національне телебачення
(звиняйте я з вами писать не буду бо до освіти ніякого відношення не маю, фактами не володію)
Без вил і барикад нічого не зміниться... така політика країни в якій живемо...
87 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 14 березня 2012 р., 19:11:59  Цитувати
rediska,
Цитата: Дак бали в освіті це ніщо в порівнянні з межою життя і смерті в медицині!!!
ну тут ти не права, все ж взаємопов‘язане. Тоді ж такі медики тебе і лікувати будуть за куплені оцінки.

-----
Добавлено 14 марта 2012 г., 19:12:33:

rediska, іди в прилуцькі Махатми Ганді, будеш жить в вєках!
88 Дивитися профіль rediska rediska Дата: 14 березня 2012 р., 19:22:35  Цитувати
Цитата:rediska,
Цитата: Дак бали в освіті це ніщо в порівнянні з межою життя і смерті в медицині!!!
ну тут ти не права, все ж взаємопов‘язане. Тоді ж такі медики тебе і лікувати будуть за куплені оцінки.
Спорить не буду... хоча бали і знання це зовсім різні речі...
А порівняння в даному випадку це те що в галузі освіти тебе максимум завалять оцінками чи балами, а в медицині- не тільки не допоможуть, а ще й можуть ненароком позбавить життя і саме страшно, що ніколи, нікому за такі речі нічого не буде...


Цитата:rediska, іди в прилуцькі Махатми Ганді, будеш жить в вєках!
да запрсото...

-----
Добавлено 14 марта 2012 г., 19:25:01:

Цитата:всіх, хто буде тут просторікувать, і уволять
мене - ні
89 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 14 березня 2012 р., 19:30:14  Цитувати
Так, інфо для роздумів: пости 68, 70, 72, 74, 75, 76, 77 (гості йййй, 13, Ліда, Олеся, Марко, Світлана, Віктор) — всі писані однією людиною.



З тієї ж опери пости: 42, 45, 46, 49, 50 і 52 (гості прилучанка, Васса, Борменталь, я, 111) — всі писані однією людиною.
90 Дивитися профіль rediska rediska Дата: 14 березня 2012 р., 19:38:10  Цитувати
Цитата OLEX:Так, інфо для роздумів: пости 68, 70, 72, 74, 75, 76, 77 (гості йййй, 13, Ліда, Олеся, Марко, Світлана, Віктор) — всі писані однією людиною.
засланий козачок....
91 борец (гость) Дата: 14 березня 2012 р., 19:49:56  Цитувати
Обратите внимание - вначале люди просто обсуждали статью , делились наболевшим и ни у кого не было чего сказать в защиту Клименко , (что тут скажеш )так продолжалось пару дней. Но потом ВВЕРХ пошли слухи , что к персоне Всевышней повышенное внимание и пошли в ход ОДЫ О ЛЮБВИ . Да банальная защитная реакция и желание прикрыть тыл! А это ох как в ее стиле! Но однодумцев у вас , дамочка , нет , в принципе , и потуги эти жалко лицезреть .
92 Дивитися профіль rediska rediska Дата: 14 березня 2012 р., 19:52:28  Цитувати
Цитата:борец (гость)
ще один безлікій герой....
93 ЦОХА (гость) Дата: 14 березня 2012 р., 21:49:20  Цитувати
Спасибо, ОLEX, за разоблачение "многоликого" гостя-защитника-лизопопа. Вот так они и создают иллюзию гласа народа. Да и не сама ли золоторукая К. пытается отмыться аргументами "мертвых душ". Это и есть проявление трусости и ничтожности.
94 АнтиКлим (гость) Дата: 15 березня 2012 р., 08:26:21  Цитувати
Люди добрі не купуйтеся на провокації, коли вас хочуть запевнити в тому, що все передвиборча боротьба, або хтось комусь заздрить. Чим можна позаздрити Клименко, тому, що її ненавидить все освітянське братство, а кожен другий кляне. Чи може позаздрили її "заробіткам", так вона ж прекрасно знає де і скільки вкрала і що робить вона це безкарно до тих пір полки не зміниться мер. А потім або в біга, або за грати. Маю впевненість, що не спить вона спокійно вночі. І дарма кажуть, що аноніми пошуміли і все затихне. Ніщо не проходить безслідно. Реакція на статтю показала ЩО ВСЕ В НІЙ ПРАВДА. А раз так, то тьотю Таню, при нагоді, з’їсть сам Беркут. Он які дифирамби йому співала Нікітченко напочатку його каденції, навіть плакала перед людьми, які нападали на Беркута, казала, що він ЗОЛОТА людина. І де Нікітченко??? Вигнали!!!! Так і тьотя Таня може вилетіть, як тільки облажається....
95 ЦОХА (гость) Дата: 15 березня 2012 р., 08:40:27  Цитувати
Уявіть собі, скільки потрібно відчуття вседозволеності, щоб навіть не спромагатись якимось чином реагувати на "фелетонні" звинувачення. Ніякої реакції, місто шумить від резонансу, що викликала стаття, а влада робить вигляд, що нічого не сталося! Мені всерівно, хто це написав, але кожен патріот Прилук зрозумів, що "голова" смердить. І робити вигляд, що ми цього не помічаємо, вже просто неможливо. Аби ж то була голова риби...Так можна загнити і чесним прилучанам. Від байдужості і вдало профільтрованого та дезодорованого провласними ЗМІ сморіду.
96 Гость (гость) Дата: 15 березня 2012 р., 14:37:40  Цитувати
Спасибі OLEX, що ви провели дослідницьку роботу по виписці позитивних коментарів, можна зробити висновок, що не тільки негативна реакція народу, а існує і інша думка
97 Аноним (гость) Дата: 15 березня 2012 р., 14:39:44  Цитувати
Цитата:АнтиКлим (гость) Дата: 14 марта 2012 г., 15:23:52
Дивуюся "заказним" лизоблюдам, які зараз намагаються переконати всіх, що Клименко біла та пушиста," жодного поганого слова від неї не почути". БРИДКО від людської холуйської натури, яка тихенько як і всі "смакувала" вдома статтю, а тепер вирішила вислужитися в адвокатах у хабарниці і крадійки. Саме тому всю газету викупили без останку. жоден учительський колектив не став на захист пані К. Навпаки, всі радіють, що хоча б одна людина знайшлася і відкрито злодійці вказала на її місце. А вчителі будуть мовчати, бо працювати і дітей годувати треба. З інакодумаючими у нашому місті швидко розправляються. Беркут це наглядно продемонстрував. І не треба сюди приписувати вибори і відводити людям очі від ПРАВДИ.


12 БАЛІВ за коментар! ВЛУЧИВ У ЯБЛУЧКО! ОГИДНО І БРИДКО ЖИТИ ПОРУЧ З ХОЛУЯМИ І ЛИЗОБЛЮДАМИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[q]Саме тому всю газету викупили без останку. Саме тому майже 2000 переглядів і 100 коментарів!
САМЕ ТОМУ, ЩО ВІДКРИТО ПРО ЦЕ СКАЗАТИ НЕ МОЖНА!!!! САМЕ ТОМУ РЕВОЛЮЦІЮ ЗАТІЯЛИ АНОНІМИ З КУЩІВ!
98 Світлана (гость) Дата: 15 березня 2012 р., 14:42:24  Цитувати
Шановний АнтиКлим (гость), ви б якось слідкували за своїми виразами. А то виходить, що я така-сяка, але я справді не чула, щоб Клименко вела себе некоректно. А ви все ж таки, напевно, близька їй людина, якщо так при вас вона себе веде. А за адвоката - спасіба.
99 гость (гость) Дата: 15 березня 2012 р., 14:46:06  Цитувати
Аноним (гость), ти хоч сам соображаєш, що ти пишеш?
100 АнтиКлим (гость) Дата: 15 березня 2012 р., 15:09:16  Цитувати
Шановна Світлано, якщо ви не чули від Клименко жодного слова, то ви з нею жодного разу не спілкувалися і взагалі не знаєте про що йдеться мова. Навіщо ви влізли в цю переписку - не зрозуміло, можу здогадатися, що вас попросили написати позитивний відгук, що ви і зробили. Стаття викликала ще більше запитань після своєї публікації, ніж дала відповідей. Цікаво чи не тому в школах підняли ціну на дитячі сніданки на 20 копійок, бо в Сердючки відзначила свій день народження Клименко? Яким чином так довго їй вдається виходити сухою з води? Одне добре, що після публікації фельєтону в газеті дружина Беркута почала ходити на роботу.
101 Дивитися профіль Profus Profus Дата: 15 березня 2012 р., 15:23:38  Цитувати
Lana. Хотелось бы узнать ,как оценивают *грешки* Танюши мэр ,его жена и *дружбаны* ?А, правоохранительные органы? Неужели героев не наградят?
102 Аноним (гость) Дата: 15 березня 2012 р., 15:25:25  Цитувати
гость(гость), бачу, що ти не соображаєш. шо читаєш. А я даю позитивну оцінку коментарю 78
103 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 15 березня 2012 р., 15:46:15  Цитувати
Аноніми, не лініться і пишіть хоч що-небудь в поле «Ваше ім‘я», і дотримуйтеся його в переписці.
Бо закрию коментування статті для незареєстрованих відвідувачів!
104 LEXUS (гость) Дата: 15 березня 2012 р., 16:11:18  Цитувати
Героев не наградят! Только сегодня прочитала весь этот мрак и ужаснулась. Очень жаль, что сейчас каждый поизощряется здесь в своем остроумии и на том все закончится. Чей коментарий не прочти - и все правы. И блюдолизы и лизожопы и борцы за правду и борцы за власть. А вот за слова Светланы (гость) пост76, что Клименко все вопросы для людей решает и как лучше детям, я бы в горло вцепилась и глаза заплевала бы. Вот мой ребенок учится сейчас в класе, в котором 38 человек, а по закону максимум 30 положено. И что этой сволочи К. что то докажешь? И в прокуратуру писали и суд был и даже решение суда есть, что незаконно свели два класа в один. А кто это решение выполнять будет? Она? Родители уже устали биться головой в глухую стену. Никто не откроет. Да и боятся, что детей заклюют. Так и гниют дети в толпе.. Так что все безполезно. А самое ужасное то, что врядли что то изменится, когда на место К. придет другая тетка.
105 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 15 березня 2012 р., 16:50:26  Цитувати
LEXUS (гость),
Цитата:врядли что то изменится, когда на место К. придет другая тетка
до цієї тьотки були дядьки, і наскікі я знаю, такого страхіття як зараз не було й близько.
106 гостьМ (гость) Дата: 15 березня 2012 р., 21:34:35  Цитувати
(тот, что раньше подписывался гостем, но, так как гостей уже очень много, буду гостемМ)
Я еще пока борюсь со своими страхами, но исходя из последних комментов и моих мыслей можно зделать кое-какие выводы:
1. Судя по себе, мужчины у нас трусоваты (большинство), а женщины смелые (большинство), вот поэтому, когда до К. были дядьки на ее посту, они взяточничать в ТАКИХ РАЗМЕРАХ боялись и все было лучше.
2. Женщины у нас СИЛЬНЫЙ ПОЛ (большинство) - взяточничать и своевольствовать не боятся - вот поэтому "МАЄМО ТЕ, ЩО МАЄМО..."
3. Покопавшись в себе я понял, что боюсь не открытой войны с К., а боюсь ее последствий - работы в Прилуках не найти, а деньги (хоть и такой мизер) семье необходимы как воздух!!!
4. Высказываться открыто по этому поводу могут лиш те (мне так кажется), кто более-менее финансово не зависим (ну, напримен автор фельетона). У всех остальных есть семья и дети...
5. Так что же, все закончится так и начавшись???...
107 ГостьМ (гость) Дата: 15 березня 2012 р., 22:51:01  Цитувати
Так, оказывается, все держится та К. и без нее образование Прилук рухнет!!! Ай-яй-яй, ну как вам не стыдно. Напали на "ОПОРУ ОБРАЗОВАНИЯ" города Прилуки!!! По-моему, обращаются "порешать вопросы" те, кто не может этого сделать, сам: не может сам атестоваться, получить звание и т.д. Так вот из-за таких вот горе педагогв и процветает коррупция!!!
108 Аноним (гость) Дата: 16 березня 2012 р., 01:09:15  Цитувати
Цитата:Так, оказывается, все держится та К. и без нее образование Прилук рухнет!!! Ай-яй-яй, ну как вам не стыдно. Напали на "ОПОРУ ОБРАЗОВАНИЯ" города Прилуки!!! По-моему, обращаются "порешать вопросы" те, кто не может этого сделать, сам: не может сам атестоваться, получить звание и т.д. Так вот из-за таких вот горе педагогв и процветает коррупция!!!

Ну судить сразу о всех не стоит. А моя точка зрения во всем виновато общество мы сами даем взятки и сами это поощряем. Была б власть которая наказывала б за малейшее проявление былоб круто. Я сам педагог не первый день, ниразу не заплатил, правда особых вершин не имею но достижения есть)))Неплатил ,Неплачу и Не буду платить, никому. Всегда достигал сам, как нетрудно было. Да корупция есть, но она есть во всей стране и с этим нада бороться. И нада начинать каждому с себя !
109 ЦОХА (гость) Дата: 16 березня 2012 р., 09:43:18  Цитувати
То як вам, Принцесо золотокопален? Мабуть сіли за Корнегі, звернулись до шкільного психолога, одягнули маску, щоб в емоційній розмові з підлеглими не сіяти вірус розумного та вічного?.. А чи встигли зняти окуляри перед тим, як заритися головою в пісок? Але не забудьте одягнути їх, коли доведеться глянути у вічі своїх скривджених колег. Тепер у кожній співчутливій посмішці шукайте іскру осуду людського, справедливості Божої. Відчуття «голого короля» тепер стане вашим внутрішнім привидом, але нашою надією на вільну від «золотих вподобань» Прилуцьку освіту.
110 АнтиКлим (гость) Дата: 16 березня 2012 р., 11:04:30  Цитувати
Хотілося б, щоб все, що зараз відбувається в освіті не пройшло безслідно. Зрозуміло, що вчителі та, напевно, і медики не можуть відкрито виказувати своє ставлення до того безпредела, який чинять керівники бюджетних установ, ставленики Беркута. Можливо, якимось чином створити громадську організаці по боротьбі з коррупцією в цих установах, в усіх бюджетних установах встановити скриньки довіри, ключі від яких будуть у керівника цієї громадської організації. Ось тоді, мені здається, можна буде дати справжній бій корупції в нашому місті. Кожен зможе з дотриманням анонімності повідомити про те хто, коли і скільки вимагав у нього грошей, або куди і кого прийняли по-блату на роботу в обхід простих претендентів і т.д. Не обійде ця скринька і самого БЕРКУТА та його найближче оточення.
111 Дивитися профіль Revenger Revenger Дата: 16 березня 2012 р., 11:28:51  Цитувати
Почитав я цю статтю і впав в шок. Звідки така інформація, що за посаду вчителя треба викласти 8000 грн.? За що? Вчителів завжди не вистачало і не вистачатиме. Із тих, хто навчається на педагогів, менше половини йде працювати за спеціальністю. Зараз більшість навчається тільки ради диплому про вищу освіту тому, що на педагогічних факультетах найбільша кількість бюджетних місць та порівняно менший наплив абітурієнтів. Хотів би я подивитись на тих, хто за посаду рядового вчителя виклав такі гроші. І звідки ви взяли ці гроші, щоб ними так легко розкидатись різним клименчихам. Якщо зважати на прилуцькі зарплати, то місце директора школи повинно бути менше 5000 грн.
112 АнтиКлим (гость) Дата: 16 березня 2012 р., 13:27:26  Цитувати
Директор і отримує в районі цієї суми, а якщо врахувати оплату за години, які він читає та доплату від мера(офіційну) яку він отримува, то виходить набагато більне. Зараз вчитель в школі з повним навантаженням, з класним керівництвом отримує до 3 тисяч, а іноді до 4, якщо є звання і добрий стаж.
113 колишня вчит. (гость) Дата: 16 березня 2012 р., 14:58:42  Цитувати
Цитата:Почитав я цю статтю і впав в шок. Звідки така інформація, що за посаду вчителя треба викласти 8000 грн.? За що? Вчителів завжди не вистачало і не вистачатиме. Із тих, хто навчається на педагогів, менше половини йде працювати за спеціальністю. Зараз більшість навчається тільки ради диплому про вищу освіту тому, що на педагогічних факультетах найбільша кількість бюджетних місць та порівняно менший наплив абітурієнтів. Хотів би я подивитись на тих, хто за посаду рядового вчителя виклав такі гроші. І звідки ви взяли ці гроші, щоб ними так легко розкидатись різним клименчихам. Якщо зважати на прилуцькі зарплати, то місце директора школи повинно бути менше 5000 грн.


Revenger, Ви, мабуть, забули, що у Прилуках педколедж є, і що здавна у нас учителів більше, ніж робочих місць у школах. Всі намагаються влаштуватись чи влаштувати дітей на роботу. І те, що хабарі беруть, - це правда! Але справа не лише в хабарях. Тьотя Т. як диктатор над усіма, хто хоч якось дотичний до освіти. Треба загнать когось на концерт нікому не потрібний у МБК - вчителі підуть, інакше капець їм. Не платять в кінці року вчителям зарплати - вони мовчать, бо не дай Бог хтось щось скаже - капець їм. Інше питання: те, що Т. будує хатку собі, - теж правда, а от чи реально це зробити за зарплату керівника навіть такого рангу - велике питання.
114 Дивитися профіль Helen Helen Дата: 16 березня 2012 р., 18:12:43  Цитувати
Revenger, Прилуки - ж не Київ, то в столиці ніхто вчителем не іде працювати, а в ПРилуках дійсно щоб влаштуватися. треба платити. У мене однокурсниця щоб влаштуватися ходила рік в гороно. щоб дали 2 години і нічого.. тАк і не влаштувалася, бо немає знайомих або ж грошей на хабар
115 Аноним (гость) Дата: 16 березня 2012 р., 19:14:20  Цитувати
)))))))))))
116 Аноним (гость) Дата: 16 березня 2012 р., 19:24:14  Цитувати
таких людей нужно сажать на кол
117 МыслюВслух (гость) Дата: 16 березня 2012 р., 19:56:14  Цитувати
Так, как я человек далекий от политических перипетий в городе, меня статья шокировала. Выходит, человек. как осьминог, окутал весь город щупальцами власти(((. Меня это пугает, потому что образование никого не проходит стороной. Так, или иначе, каждому жителю придется почувствовать отголоски действий этого страшного человека, хотя бы такое банальное подорожание школьных обедов — якобы в связи с инфляцией... Слава Богу, что я работаю не в сфере образования, иначе пришлось бы и за вход к рабочему месту платить). Интересно, что же будет Пани Костюк за это? Страшно подумать...
118 Аноним (гость) Дата: 16 березня 2012 р., 20:07:04  Цитувати
119 Аноним (гость) Дата: 16 березня 2012 р., 20:12:03  Цитувати
Olex, а если бы один и тот же человек с разных адресов писал в поддержку ТЁТИ Тани, ты бы это высвечивал? Это для себя я знать хочу. Алина Демьяненко....зарегистрированный пользователь!!!
120 Дивитися профіль Revenger Revenger Дата: 16 березня 2012 р., 20:37:14  Цитувати
Цитата Helen:Revenger,Прилуки - ж не Київ, то в столиці ніхто вчителем не іде працювати, а в ПРилуках дійсно щоб влаштуватися. треба платити. У мене однокурсниця щоб влаштуватися ходила рік в гороно. щоб дали 2 години і нічого.. тАк і не влаштувалася, бо немає знайомих або ж грошей на хабар

В мене знайома, за освітою педагог, в минулому році шукала роботу і їй запропонували роботу вчителя математики (потрібні були математики в школу №1 та №9), так вона просто відмовилася. Обгрунтувала вона це тим, що краще працюватиме секретарем, оператором ПК і т.д., в якого робочий день закінчується о 6 годині і далі вона займатиметься власними справами, а не сидітиме над зошитами. Я її підтримую. При цьому їй ніхто й не натякнув, що за це місце потрібно ще й давати хабара.

Цитата АнтиКлим (гость):Зараз вчитель в школі з повним навантаженням, з класним керівництвом отримує до 3 тисяч, а іноді до 4, якщо є звання і добрий стаж.

А скільки отримає молодий спеціаліст, без досвіду, який заплатить 8000 і прийде працювати вчителем і, найімовірніше, на неповне завантаження? 1000-1500 грн.? Який тоді зміст давати такого хабара?

В ситуації з тьотею Танею я не бачу оптимістичного фіналу. Який може бути оптимізм в країні, де всі чиновники крадуть і сидять на хабарях, починаючи від президента і закінчуючи такими пані "місцевого розливу"? Чи в медицині справи кращі, чи в ЖКГ ? Хто їх покарає? Продажні міліція, прокуратура, судді? Да не смішіть! Закон завжди на стороні того, хто платить! Всі зараз побалакають і замовкнуть. У всіх же робота, діти...
121 валентин (гость) Дата: 16 березня 2012 р., 22:29:55  Цитувати
Та воно Клименчиха має за собою хвости, хто ж спорить... І явно неадекват чєловєк... Але якби автор у фейлетону був інший. Тільки лінивий в Прилуках не знає Костючку. Вона ж спочатку облизує тих, від кого жде якихось пряників собі, а потом їх же гряззю поливає. Чи не вона Беркуту цвіти вручала на всіх прилуцьких публічних міроприємствах кілька років тому? І на всіх углах орала, який він класний і яка в нього команда обалдєнна? Та й явно не костючка це писала. Фамілію цієї дури під статтею поставили, а та радується...
Карочє: 1. Автора!!!!! 2. Афтар! Пєши єсчо!
122 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 16 березня 2012 р., 23:38:12  Цитувати
валентин (гость),
Цитата:Але якби автор у фейлетону був інший
то що б було?

Алина Демьяненко, відповів у вашу особисту скриньку зареєстрованого користувача.
123 валентин (гость) Дата: 16 березня 2012 р., 23:39:20  Цитувати
а шо я подумав оце собі. Статєйка у "В двух словах" же вийшла? А "Два слова" щас вродє ж Ляшко спонсірує? Так Костючка ж туда за пряніками побігла! єсть мисля - через полгодіка-годік ми від неї узнаєм, який Ляшко нєхароший чєловєк і вор!!! Чи нє? хто шо дума? Да, кстаті, а цвіти вона йому уже вручала публічно? Чи ще не вспіла?
124 валентин (гость) Дата: 16 березня 2012 р., 23:54:45  Цитувати
Цитата OLEX:валентин (гость),
Цитата:Але якби автор у фейлетону був інший
то що б було?


А нічого! Просто "скажи мені, хто твій друг, і я скажу, хто ти". Ото і всьо...
125 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 17 березня 2012 р., 00:00:39  Цитувати
валентин (гость),
Цитата:А нічого!
то-то й воно шо нічого. То чого писать не по темі? Напиши статтю про друга автора в неляшковій газеті як так кортить

-----
Добавлено 17 березня 2012 р., 00:02:13:

Цитата:через полгодіка-годік ми від неї узнаєм, який Ляшко нєхароший чєловєк і вор
начє щяс цього хтось не знає
126 валентин (гость) Дата: 17 березня 2012 р., 00:14:15  Цитувати
Цитата OLEX: Напиши статтю про друга автора в неляшковій газеті як так кортить


так в тому і проблєма, шо автора не знаю!! Я ж костючку знаю (да і хто її не зна? і їхню гоп-компанію, кстаті), це не вона писала. Там тіки фамілія її, а писала явно інша людина.
А вообще - прикольна стаєйка, мені понравилось. Хай автор пише ще!! Про кого-нібудь. Про Прозура, напрімєр. Ілі про Назіма. Да там багато всякіх пєрсонажей інтєрєсних.
127 wds (гость) Дата: 17 березня 2012 р., 10:53:53  Цитувати
валентин (гость), Жах!!! Ви не знаєте уже як накапостити за цю статтю автору. Яка різниця хто яку газету фінансує. До чого ви вплели сюди Ляшка. Вас мабуть влаштовує все в цьому житті. А якщо ні - то напишіть і ви в газету про неподобства, що творить купка пройдисвітів від міської влади і газета надрукує зовсім безкоштовно. Більше сотні коментарів від простих прилучан, що підтримують автора публікації, яка не побоялася підняти наболілу тему. Шквал дзвінків до редакції з подякою за публікацію і підримкою, проханням продовжити викриття хабарників на всіх рівнях. Досить терпіти. Будьте людьми.
128 ЦОХА (гость) Дата: 17 березня 2012 р., 13:01:37  Цитувати
Погоджуюсь з автором п.128(wds). Головне - не мовчати!. Дерибан землі - не менш "золота жила". А команда, а відповідно і методи - ті ж самі. Хочеш будувати чи то житло, чи то магазин, чи то просто дачну ділянку - доведи свою лояльність владі. 99% прилучан не мають жодного шансу отримати можливість для інвестиції в майбутнє своє та своїх дітей. Селянам колись хоч паї нарізали, а городяни так і сидять в своїх "скворєшнях". Зате МИ даємо аж 1% в дохід Держави!! Хоч би вже не хизувалися. Бо ми нагадуємо породних песів, яких усі хвалять, а жити доводиться у холодних будках, ніби ті дворняги. Зате господарі (далеко не дворяни) в повному шоколаді.
129 валентин (гость) Дата: 17 березня 2012 р., 20:04:36  Цитувати
Цитата wds (гость):валентин (гость), Жах!!! Ви не знаєте уже як накапостити за цю статтю автору.

да нахріна мені автору пакостить? Я ж його не знаю. Тєм болєє, шо мені стаття понравилась. А якщо Ви про Костючку - так шо їй пакостить? Вона ж больна людина, Ви шо - не в курсі?
І Клімєнчиха мені до фєні. Ржачно описана.
А нащот "все власштовує в цьому житті..." - да, влаштовує. Я не ллю грязь на тих, кому вчора квіти дарував. І нікому не заздрю. Просто займаюся своєю справою. Чого й Вам і Костючці бажаю. Тільки їй бєсполєзно... вона ніколи своєю справою не займалась, все інших питалась учить, кому й шо робить. І завжди знала, хто, де, й скіки вкрав. Нічо, не ссіть! Нагорі є один дядько, всі до нього потрапимо, Він всім воздасть по справедливості. І мені теж.
130 ВИХОВАТЕЛЬ (гость) Дата: 18 березня 2012 р., 08:31:25  Цитувати
Судити інших та ще й в автобусі- яка мила справа! Ну то що, Костюк, що ви поступили в інститут з першого разу. Кожна людина має право поступати до ВУЗу скільки хоче і до якого хоче. Тим більше, що цим проявилася сила волі Клименко і вона добилася свого. Можливо, щось і правда у вашій статті, але спарва ""писати" не хитра. Спробуйте інші міри.В цій статті підтекстом є особистісна неприязнь Костюк до Клименко.
В дитячих садках теж все під її контролем, там своя система поборів з батьків, зобов’язують нести за списком, миючих засобів просять стільки, що ними можна вимити всі тротуари у місті.
До чого тут Клименко? Якщо державного забезпечення на утримання ДНЗ немає, то тепер дітям спати на брудних постелях, їсти з брудного посуду, ходити по брудній підлозі та килимках. А не знаючи санітарних вимог та кількості використання миючих засобів на рік, не суйте носа, а краще похваліть працівників освіти всіх ланок за їх працю та вміння з нічого робити щось.
131 Дивитися профіль Helen Helen Дата: 18 березня 2012 р., 12:34:55  Цитувати
ВИХОВАТЕЛЬ (гость), ви самі хоч вірите у те, що пишете... Якщо порахувати, скільки з одної групи дитячого садка виходить порошку, мила, туалетного паперу, дак там і діійсно вистачить, щоб помити всі тротуари у місті.

Цитата:Якщо державного забезпечення на утримання ДНЗ немає
дак із-за того, і немає, що при владі стоять крахобори.

132 Дивитися профіль Dmytro_Barnash Dmytro_Barnash Дата: 18 березня 2012 р., 17:39:51  Цитувати
Helen,
Цитата Helen:ВИХОВАТЕЛЬ (гость),

Цитата:Якщо державного забезпечення на утримання ДНЗ немає
дак із-за того, і немає, що при владі стоять крахобори.



100% - і коли починаєш всю оцю братію виводити на чисту воду, вони ой-як не хочуть міняти роками напрацьовані схеми.
Томи й пишуть скарги на дії прокурора, який викриває (не без нашої допомоги) усіляки їхні оборудки.
Тому й просять захисту у області і обласні мужі застосовують всі свої повноваження і , всупереч закону, роблять усе щоб заткнути рота "нєугодним".

133 АнтиКлим (гость) Дата: 18 березня 2012 р., 18:49:11  Цитувати
Схеми дійсно відпрацьовані роками і тягнуть вони з людей роками, а ОРГАНИ на це очі закривають. Але настає час, коли і через закриті очі стає видно. Не так давно паніК тягали в прокуратуру, бо виявили, що на поїздки дітям-спортсменам на змагання гроші виділялися, але діти їздили за рахунок спонсорів і коштів батьків. А хто клав до кишені кошти, що виділялися, думаю, здогадаєтеся самі. Ну і що, потягали-потягали, гроші враз знайшлися і були перераховані на рахунок спортшколи, а паніКа і нині там де була - у кріслі керівнику. Вірно сказав відомий гуморист - НЕ ТУ КРАЇНУ НАЗВАЛИ ГОНДУРАСОМ!!!
134 Прокурор (гость) Дата: 19 березня 2012 р., 15:29:17  Цитувати
Моя жена учитель и она говорит что образование в Прилуках это змеинное логово. И что заучи отьели жопы что в двери боком уже заходят и этой же Тане лижут. Только в Прилуках зарплату учителям задержуют это по словам других учителей.
135 Аноним (гость) Дата: 19 березня 2012 р., 15:35:57  Цитувати
Её закажут (убьют)
136 Наталия (гость) Дата: 19 березня 2012 р., 17:30:21  Цитувати
Я людина далека від освіти,від міської влади, від шкіл і дитсадків (поки що), бо маю донечку якій всього 5 місяців. Я не знайома особисто з пані Клименко, ніколи по роду своєї діяльності не стикалася з нею ані як з людиною, ані як з професіоналом, тому не можу абсолютно нічого з даного приводу сказати)))) Прочитала статтю і почала читати коментарі - мене спочатку , по-жіночому, зацікавило "що тут правда, а що ні?", як працівника органів МВС зацікавило чи буде якась реакція на статтю відповідних інстанцій (хоча автор статті себе захистила на юридичному підгрунті - написала вона "фейлетон" без імен, прізвищ, дат , місць і т.п), а як маму- мене трішки налякала така ситуація в освіті нашого міста... Думаю, що читають це не лише педагоги, хоча їм мабуть найважче: вони і знають про що йдеться, і розуміють що тут правда, а що ні, а зробити нічого не можуть)) Бояться щось змінювати - бояться, що прийде хтось ще "гірший"(нар.мудрість"Йдуть від хороших жінок, бо думають є ще кращі, а від поганих не йдуть - бо думають, що є ще гірші"....але ж , я так розумію порівнювати є з чим перед нею працювали інші люди на цій посаді )) Навіть візуально пані Клименко не сама приємна і не сама проста в спілкуванні леді.
137 Дивитися профіль rediska rediska Дата: 19 березня 2012 р., 18:20:28  Цитувати
Цитата Аноним (гость):Её закажут (убьют)
138 Читач (гость) Дата: 20 березня 2012 р., 09:55:09  Цитувати
Панове освітяни! Ви самі "виростили" і "викормили"(чи "відкормили" цю "мадам"(як назвав її один відомий чоловік). Що ви посіяли - тепер і пожинайте! Ваші хабарі тягнуться ще з інститутів, де зараз навчаються переважно за "бабло", і за звичкою раздаються далі по життю. Не давайте і ніхто не буде брати. Всіх з роботи не виженуть. Мені страшно за дітей. Чому можуть їх навчити такі "освітяни"?Раніше казали, що поганому вчить "вулиця", а зараз? Крім успіхів в навчанні є ще моральне виховання. Не треба казати про виховання в сім‘ї. Не знаю таких батьків, які б вчили поганому своє чадо. Гірше те, що саме в школі дитина вперше в своєму житті наштовхується на гірке й несправедливе повсякдення і робить не завжди вірні висновки. Ви ті хто найбільше спілкується з нашими дітьми, вони беруть з вас приклад. Будьте гідними, мужніми, терплячими і справедливими ВЧИТЕЛЯМИ (а не освітянами), бо вчитель вчить, а освітянин - на жальне знаю чим займається.
139 Інформація (гость) Дата: 20 березня 2012 р., 10:11:53  Цитувати
ЗОЛОТО
Стоимость слитка цена за грамм
Покупка продажа Покупка продажа

1 г, штампованный 453,44 507,25 453,44 507,25
2 г, штампованный 881,92 952,66 440,96 476,33
2,5 г, штампованный 1086,80 1181,60 434,72 472,64
5 г, штампованный 2163,20 2312,70 432,64 462,54
10 г, штампованный 4284,80 4568,20 428,48 456,82
20 г, штампованный 8503,00 8938,00 425,15 446,90
50 г, штампованный 21112,00 22105,50 422,24 442,11
100 г, штампованный 42074,00 43860,00 420,74 438,60
1 кг, штампованный 416000,00 437000,00 416,00 437,00
140 Відвідувач (гость) Дата: 20 березня 2012 р., 10:28:33  Цитувати
Правда, написана до виборів чи після них, залишається ПРАВДОЮ. Спасибі за привідкриті очі!
141 Аноним (гость) Дата: 20 березня 2012 р., 12:47:40  Цитувати
Я недавно приехала из Чернигова и общялась там с колегами они уже давно получили зарплату за март а нам ещё за февраль половину не отдали и могут дать только перд паской.Говорит мер что денег в бюджете нет. А куда они делись?Ну да мер наш Юбилей отмечал. Хотелось бы узнать за чей счёт.Даже Коптев говорил что лампочки на площяди не могут поменять.Твари гореть вам в АДУ
142 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 20 березня 2012 р., 13:19:41  Цитувати
Аноним (гость), так март ще ж не закінчився
143 Аноним (гость) Дата: 20 березня 2012 р., 16:42:01  Цитувати
Аноним 142, к Вам обращаюсь.Я так понял, что Вы педагог. Другим простительно, но ЧА ЩА пишется через А, да и запятые вроде бы никто не отменял. Этому нас учили еще в советской школе. Извините за подколочку. А по существу вопроса - с Вами согласен полностью.
144 валентин (гость) Дата: 20 березня 2012 р., 17:44:02  Цитувати
вот-вот. С "педагогов" с такой грамотностью сам Бог велел деньги брать. А иначе - зачем их еще в школах держать? Правильно Клименчиха с них бабло дерет! Ибо вы в основной массе своей тупое и необразованное стадо. А стадо надо держать в стойле. Там вам самое место!! И нефиг жаловаться - если нет мозгов и самоуважения - лижите ей и дальше. А она - молодец! Ибо четко знает вам цену!
145 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 20 березня 2012 р., 18:46:32  Цитувати
валентин (гость), нема слів, одні епітети
146 валентин (гость) Дата: 20 березня 2012 р., 19:03:47  Цитувати
Цитата OLEX:валентин (гость), нема слів, одні епітети

а що - неправда? Грубо, згоден, але ж вірно. На жаль... Наші "пєдагоги" хочуть щоб їх поважали? Тоді хай почнуть поважати самі себе спочатку. Якщо людина не поважає себе, то її ніхто поважати не буде. Що заслужили, те й мають.
147 Аноним (гость) Дата: 20 березня 2012 р., 19:07:56  Цитувати
Цитата:Ибо вы в основной массе своей тупое и необразованное стадо

Самое интересное, что именно это стадо, такому придурку как ты, дало образование. Жаль только, что родители не воспитали, ну ничего, не всем же быть педагогами, придурки тоже должны существовать!!!
148 Придурок (гость) Дата: 20 березня 2012 р., 19:19:14  Цитувати
А что - обидно за "стадо"? Так докажите, что вы не "стадо" - всех делов-то. А пока не доказано обратное - вы есть тупое быдло и стадо, обижайтесь, сколько угодно. Ибо ваши обиды в этом факте ничего не меняют. и можете жаловаться на всех столюбах города и в ООН. Без уважения, придурок. Дальнейшие каменты так и буду подписывать.
149 Аноним (гость) Дата: 20 березня 2012 р., 20:09:41  Цитувати
Я не педагог я просто няня.
150 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 20 березня 2012 р., 20:12:01  Цитувати
Шановний Придурок Валентин. Останній раз я перекладаю ваші калякі на людську мову. В подальшому буду просто видаляти. Поставте собі якись браузер нормальний чи не знаю що. Але ні у кого таких проблем крім вас не виникає.

-----
Добавлено 20 марта 2012 г., 20:12:37:

Слів у мене не було щодо цього:
Цитата:она - молодец
151 Аноним (гость) Дата: 20 березня 2012 р., 20:17:15  Цитувати
Таких людей як вона убьють.Накраде грошей і всє капєц, убьють.
152 Дивитися профіль Helen Helen Дата: 20 березня 2012 р., 20:46:55  Цитувати
валентин (гость), не дуже з Вами згодна

Цитата:С "педагогов" с такой грамотностью сам Бог велел деньги брать. А иначе - зачем их еще в школах держать? Правильно Клименчиха с них бабло дерет!


Мабуть, дають бабло не від того, що його нікуди дівати, а від того, що діватися нікуди.

От я, наприклад, почала свою трудову діяльність всього з 5 годин в тиждень малювання і 1 годин укр. літератури, при тому що закінчила філфак з червоним дипломом і зовсім себе тупою не вважаю. А дала б комусь тоді хабаря і влаштували б мене по спеціальності

Так що від безвиході люди платять - щоб сім‘ю свою прогодувати.

ТІльки дійсно погано тоді виходить, що хто зміг заплатити - навчається чи викладає (хоча може бути і бездарем), а талановиті люди на біржі стоять чи десь працюють на півставки


153 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 20 березня 2012 р., 21:15:25  Цитувати
РџСЂРёРґСѓСЂРѕРє (гость), модем гадаю тут ні до чого. Спробуй іншим браузером!
154 Аноним (гость) Дата: 20 березня 2012 р., 22:53:40  Цитувати
Афоризмы про взятка



От получки до получки — тяжело. От взятки до взятки — еще тяжелее.
(Леонид Крайнов-Рытов)
***

Всем взял — умом, талантом, а кое с кого и деньгами.
(Эмиль Кроткий)
***

Порядочный человек берет взятку в одном-единственном случае — когда предоставляется случай.
(Габриэль Лауб)
***

Чтобы не запачкать рук, иногда нужно положить на ладонь банкноту.
(Станислав Ежи Лец)
***

Дали взятку — и восторжествовала законность.
(Александр Фюрстенберг)
***

Размеры моей благодарности будут безграничны в пределах разумного.
(Семен Альтов)
***

Скажи мне, с чем ты пришел, и я скажу тебе, с чем ты уйдешь.
(Вячеслав Чернышев)
***

Не бери взяток ни за какие деньги.
(Василий Туренко)
***

Дали на лапу — подставь другую.
(Яцек Вейрох)
***

Нет ничего ошибочнее, чем мысль, что казнями можно регулировать цены или отучить от взяточничества.
(Владимир Короленко)
***

Чтобы уберечь от коррупции государственный сектор, пришлось упразднить частный; чтобы уберечь от коррупции учреждения, пришлось бы упразднить людей.
(Стефан Гарчиньский)
***
155 РџСЂРёРґСѓСЂРѕРє (гость) Дата: 20 березня 2012 р., 22:54:23  Цитувати
Та пробував. Я думаю, все-таки модем - на половину сайтів взагалі не пускає, хоч і вінда переставлена, і антивірус є. І відгуки про "Київстар" читав - там багато скарг. Все, більше не пишу, вибач ще раз.
156 Аноним (гость) Дата: 21 березня 2012 р., 13:22:49  Цитувати
Цитата РџСЂРёРґСѓСЂРѕРє (гость):РўР° пробував. РЇ думаю, РІСЃРµ-таки модем - РЅР° половину сайтів взагалі РЅРµ пускає, С…РѕС‡ С– РІС–РЅРґР° переставлена, С– антивірус С”. Р† РІС–РґРіСѓРєРё РїСЂРѕ "Київстар" читав - там багато скарг. Р’СЃРµ, більше РЅРµ пишу, вибач ще раз.
А я думаю, не модем. Постав інший браузер або, хоча б, старішу (не оновлену) версію нинішнього. Налаштування нехай залишаються автоматичними. І до чого тут Київстар???...
157 Аноним (гость) Дата: 21 березня 2012 р., 17:27:30  Цитувати
Снежана Денисовна -чуткий и отзывчивый педагог.
158 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 21 березня 2012 р., 19:58:43  Цитувати
Золоті яєчьки від тьоті К!

Яйця і цукор для школярів Прилук і Котовську на 15-30% дорожчі від ринку

Освітні установи за результатами тендерів уклали угоди на постачання продуктів харчування за цінами, суттєво вищих від ринкових. Відповідні дані опубліковано в “Віснику державних закупівель”.

Комунальне підприємство Прилуцької міськради Комбінат шкільного харчування “Шкільний” Чернігівської області 14 березня уклало угоду з ВАТ “Базис” на постачання яєць на суму 2111 тис грн. Вартість яєць склала 11,70 грн./дес. За даними НДІ “Украгропромпродуктивність”, середня ціна яєць в Чернігівській області складає 9,22 грн/ дес., що на 15% менше від ціни закупівлі.

http://monitor.cn.ua/ua/economics/3998

це комбінат "Шкільний" відробляє тьоті К. ювілей, а віддуваються батьки школярів


-----

Добавлено 21 марта 2012 г., 20:01:29:


Цитата:11,70 грн./дес
мало того, що зараз таких цін і близько немає, а ще ж скоро яйця будуть по 5 грн, а ще скоро по 2-3 грн / десяток
159 Еге ж (гость) Дата: 21 березня 2012 р., 20:16:39  Цитувати
Цитата Аноним (гость): Снежана Денисовна -чуткий и отзывчивый педагог.
Педагог чи вчитель? Бо, на мою думку, педагог і вчитель це не одне й те ж. Вчителів у нас багато, а педагогів ні. Не кожен вчитель заслуговує право називатися педагогом. Ну, я за Макаренком розмірковую...
160 Учениця (гость) Дата: 21 березня 2012 р., 21:20:22  Цитувати
Клименко- брудне прізвище. Я не вчитель я тільки учениця 11 класу.
11 років я вчилася на відмінно. В цьому році повинна була одержати золоту медаль, але завдяки одній золотій ручці я її не отримаю......томущо моїм батькам було сказано про велику суму в 4000 грн. я не маю таких грошей, і на даний час я залишалася без медалі. 11 років - на смарку.
Це добре, що в нас 5 гімназія елітна школа, що змогли заплатити батьки і медалістами стали діти , які 11 років і наближено не мали оцінки 10.
Дякую вам "Танічка".
Мені ще тільки 17 років, але мені вже страшно за своє майбутнє, погано, що в нашій державі відмінили смертельну кару.
Я вважаю ця "людина" її заслуговує, адже вона погубила долю не однієї ЛЮДИНИ.
161 Аноним (гость) Дата: 21 березня 2012 р., 22:23:26  Цитувати
Учениця (гость), ні, відміняти смертну кару не можна. Уявляеш, якщо розтріляють гвалтівників Оксани Макар. А можливо років через 20-30 комусь з них, дякуючи менталітету нашого народу придумають таку біографію, що і святі позаздрять і оберуть президентом, чи нема з кого брати приклад?
162 Аноним (гость) Дата: 21 березня 2012 р., 22:37:34  Цитувати
[ Учениця (гость), /b], вибачаюсь, читати треба застосовувати смертну кару не можна.
163 Еге ж (гость) Дата: 21 березня 2012 р., 23:51:38  Цитувати
Цитата Аноним (гость):[ Учениця (гость), /b], вибачаюсь, читати треба застосовувати смертну кару не можна.
Через що і не виходить на медаль. Уявіть, тільки... Поставив двійку - одержуй смертельну кару. Мені страшно за наше майбутнє і за таких "золотомедальників". Хоча успіхи з вимови і до 8 балів не дотягують.
164 Аноним (гость) Дата: 22 березня 2012 р., 09:58:19  Цитувати
Цитата:Уявіть, тільки... Поставив двійку - одержуй смертельну кару

Это уже что-то из фильма "Судья Дредд"
165 Аноним (гость) Дата: 22 березня 2012 р., 13:41:54  Цитувати
Ну так смертальна кара, це зосім уже.
Але ця людина не повинна бути начальником освіти. Далі уже нікуди
166 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 22 березня 2012 р., 14:00:53  Цитувати
Достатньо років 8 з конфіскацією
167 АнтиКлим (гость) Дата: 22 березня 2012 р., 14:08:15  Цитувати
Не тільки яйця закупили дорожче риночної вартості, але і дітям у школі підняли вартість сніданків на 20 коп. Всім директорам шкіл доведено - заганяти дітей на так зване гараче харчування. Класні керівники на кожній пендраді звітують, хто у них в класі з учнів не їсть і чому. Батькам у добровільно примусовому характері втирають про необхідність гарячого харчування. Ось тільки сніданок коштує 6,50, а на ці кошти дитина отримує те, що іноді навіть їсти неможливо. Хто перевіряв кількість відходів у шкільних їдальнях? Вже краще дати дитині ці кошти, щов їла те, що хоче. Аби голодною не була і чужі свині не годувала.
168 ЗОРЯНА (гость) Дата: 22 березня 2012 р., 15:44:15  Цитувати
Таня класна баба! В чужом глазу видно и соринку, а в своем и бревна не видно !
169 11-11 (гость) Дата: 22 березня 2012 р., 16:55:19  Цитувати
Стаття викликала немало відгуків, значить прилучани цікавляться, що робиться в освіті. Вражають уже більше відгуки на статтю, ніж сама стаття. Дійсно, клименко(не заслуговує на велику букву) не місце не те, що очолювати галузь освіти, а бути простим педагогом - аморальна особистість з голови до ніг. Коли тільки наш мер навчиться розбиратися в людях, щоб такі "клименки" не калічили людей. НЕ ПОКАРАЄ МЕР - БОЖА КАРА НАСТАНЕ ДЛЯ НЕЇ, І НІДЕ ВОНА ВІД НЕЇ НЕ СХОВАЄТЬСЯ ЗА СВОЇ ДІЯННЯ!
170 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 22 березня 2012 р., 16:59:57  Цитувати
11-11 (гость), для неї божа кара — може і колись, а прилучанам що робити прямо зараз? А мер нічим не кращий
171 prostoVchitelka (гость) Дата: 22 березня 2012 р., 22:31:34  Цитувати
Хай бідні ми, хай злидні ми, не маємо нічого,
А будьмо ЧЕСНИМИ ЛЮДЬМИ й не біймося нікого!
Нічого, нічого, що ми звання простого!
Звання - лиш карб, ЛЮДИНА - скарб, цінніший од усього!
Хоч ми їмо черстві шматки, вдягаємось убого,
А в багача булки й шовки - ми ЛЮДЯНІШ од нього!
Нічого, нічого, що ми живем убого,
А ЧЕСНИМ бути в бідності - найвище од усього!
Бундючиться вельможний лорд, що сотні слуг у нього,
Дурний, як пень, лихий, як чорт, а строїть з себе БОГА!
Нічого, нічого, що стрічка й хрест у нього,
Бо хто розумний чоловік, - сміється з того всього.
Король зведе в дворянський стан лакейчука двірського, -
Людини ж праведної сан не дасться ні від кого!
Що з того пустого дворянства гербового?
Шляхетний дух, шляхетний ум шляхетніш того всього.
Молись же всяк, щоб стало так -
А йдеться вже до того! - Щоб УМ і ЧЕСТЬ, де тільки єсть,
Пробили скрізь дорогу.
Нічого. нічого. ДІЖДЕМ ЛАДУ НОВОГО,
Торжествуватиме весь світ братерства перемогу!
Роберт Бернс
172 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 28 березня 2012 р., 05:47:27  Цитувати
Добрі люди підрахували апетити тьоті К і Ко.

Цитата:Отже
2 111 000 / 11,7 = 180 427 десятків (стільки купили)
2 111 000 / 9,22 = 228 958 десятків (стільки вони коштують реально)
228 958 - 180 427 = 48 531 десятків це пані Сердючки і пані Клименко
Гмммм.. це виходить, що кожна з них їсть яєць
48531 / 2 / 12 / 30 = 67 десятків! на день ....
Я вважаю що вам потрібно ЦЕ знати.
-----------------------------------------------------------
МЕДИКИ: ЧРЕЗМЕРНОЕ УПОТРЕБЛЕНИЕ ЯИЦ ПОВЫШАЕТ РИСК СМЕРТИ
| Печать |
19.04.2008 г.
Ученые выяснили, что употребление семи и более яиц в день может привести к преждевременной смерти.

Исследователи из медицинской школы Гарварда (Массачусетс, США) проанализировали потенциальную взаимосвязь между потреблением яиц и риском развития сердечно-сосудистых заболеваний и смертности у 21 тысячи 327 участников мужского пола в возраста от 40 до 85 лет.

В течение 20 лет наблюдения показано, что потребление семи и более яиц в день повышает относительный риск смерти на 23%. При наличии сахарного диабета этот риск увеличивался на 100%.

В то же время не выявлено взаимосвязи между потреблением яиц и риском развития сердечно-сосудистых заболеваний.

http://www.podrobnosti.ua/


173 АнтиКлим (гость) Дата: 28 березня 2012 р., 14:45:28  Цитувати
У кожного нашого місцевого керівника своя ніша. Беркут краде на будівництві та ремонтах, Назім краде труби та пісок, Прозур краде земельні ділянки, а Клименко лишили яйця - це повність відповідає її рівню "заслуженого педагога". Вона "хвилюється" про здоров’я своїх підопічних, бо багато яєць їсти шкідливо.
174 Дивитися профіль Helen Helen Дата: 28 березня 2012 р., 17:50:22  Цитувати
АнтиКлим (гость),
Цитата:Ось тільки сніданок коштує 6,50, а на ці кошти дитина отримує те, що іноді навіть їсти неможливо

вибачте, а що ж можна купити на 6.50? не те щоб з нього щось путнє приготувати. Ото і годують таким, щоб воно коштувало 6.50
175 вчителька (гость) Дата: 28 березня 2012 р., 20:58:08  Цитувати
Досить брехні,позора и стида.Неумна авторка,схаменіться.Мабуть, Ви- не жінка...
176 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 28 березня 2012 р., 21:00:57  Цитувати
вчителька (гость), аргументи є? Якщо ні, то ви брехло
177 просто учитель (гость) Дата: 28 березня 2012 р., 21:11:15  Цитувати
Перестаньте писать ерунду ,пора уняться.Люди,сколько зла и неправды.Почему все так легко пошли на поводу одного не совсем умного автора?Неужели непонятно,что это сведение личных счетов и амбиций?Я имею потолок всех категорий и званий,ни разу никому ни копейки,ни подарка не носила.Почему всех очерняете?Просто учитель с радостью идет на работу,он служит детям,а случайные люди в учительстве пишут подобные ПАСКВИЛИ.Не очерняйте учителей города.Пора устать уже от этой лжи.Я устала и мне почему-то за вас стыдно.
178 ВИКТОР (гость) Дата: 28 березня 2012 р., 23:05:22  Цитувати
Авторка статті описує такі речі, але чому якщо все, що викладено в статті правда - Ольга Костюк не озвучила прізвище "головної злодійки" та правильної назви установи в якій вона працює. Я думаю, що людина яка пише правду тим більше про такі речі, повинна озвучувати ключові прізвища та назви а не боягузливо ховатися за перекрученими назвами. Все це свідчить про те що авторка боїться відповідальності за написане, зокрема юридичної, а це в свою чергу наштовхує на думку, що викладені речі у статті є нічим офіційним не підкріплені та неправдиві. Людина яка пише про таке повинна повністю відповідати за написане або взагалі нічого не писати. Я особисто знаю головну героїню статті пані Костюк, як професійну, мудру та справедливу людину. І нехай хто, що не каже, але свою думку про цю людину я ніколи не зміню.
179 Аноним (гость) Дата: 29 березня 2012 р., 15:15:11  Цитувати
горесвіт А усе це правда ! К. дійсно розмовляє грубо і безтактно . За нею веде себе так і от очення . Усе робиться криком і з вимогою терміново, тобто на вчора . Постійно підставляють один одного .А куди дітися ? Де шукати іншу роботу?
180 Дивитися профіль Helen Helen Дата: 29 березня 2012 р., 19:59:50  Цитувати
просто учитель (гость), та ніхто ніякої єрунди не пише. І те, що ви не носили нікому могоричів ще не означає, що інші не носять. Вам, значить, більше поталанило

Цитата:К. дійсно розмовляє грубо і безтактно . За нею веде себе так і от очення . Усе робиться криком і з вимогою терміново, тобто на вчора
що є то є.. всім добре відомо, як робляться усі конкурси, олімпіади і проча учительська байда.. Якщо в Положенні про конкурси написано "Участь бажана" то читайте "Участь обовязкова", причому всіх цих конкурсів може бути безліч. А потім ще все і розписане - хто і де переможе.

Прикро за дітей, які вже в 3 класі розумють, що все куплено. Але це вже не проблема окремої особистості, а системи освіти в цілому
181 НИНА (гость) Дата: 30 березня 2012 р., 14:02:37  Цитувати
Дуже боляче, що обливають брудом навіть ті, які цю людину зовсім не знають. Я не буду багатослівна, але хочу сказати, що про Тетяну Михайлівну особисто в мене склалася думка як про людину хорошу й доброзичливу. Ті питання, з якими я до неї зверталася (якщо вони, звичайно, були в її компнтенції) були вирішені позитивно (при чому, я й не думала ні за що платити). Завжди усміхнена. тактовна. Я навіть ніколи не повірю, що вона вульгарна (як змальовують її). Вона вольова, сильна жінка. Хіба це погано? Я завжди захоплювалася її організаторськими здібностями. А що говорять за нагороди - то це заздрісники. Вона їх заслужила ще тоді, коли вивела методкабінет на перше місце в області. Яка різниця, з якої спроби вступила до вузу й за якою формою навчалася. Відомо, що навчальний заклад розуму не додає. А якщо людина обдарована, то це видно зразу. Саме такою й є Тетяна Михайлівна - сама працює й інших примушує це робити. Це тільки великий плюс. Не потрібно всяким гидоттям відбивати в людини бажання працювати. Низько схиляю перед нею голову, перед її величезною силою волі. Саме таким повинен бути керівник. Брудні звинувачення не змінили моєї думки про неї, а ще підняли вище, бо тільки справжній працівник може й надалі сумлінно виконувати свою роботу, незважаючи на страшенний бруд. Хай же вистачить у неї сили волі та терпіння пережити все це.
182 максимум павды (гость) Дата: 30 березня 2012 р., 16:37:18  Цитувати
Нина, грязью никого не обливают, а люди говорят правду. те, кто работает в образовании, прекрасно это знают. можно быть хорошим работником, но быть хорошим человеком не каждому дано. Т. К. ни того, ни другого не имеет. А вот крик, ругань и т.п. у нее есть. И как бы Вы не старались, грязь не смыть!!!!!!!!!!!!
183 просто учитель (гость) Дата: 30 березня 2012 р., 20:13:04  Цитувати
Не брешіть хоча б про конкурси.Мои учні не раз займали перші місця і це було несподіванкою навіть для мене і величезним щастям для них.Готуйте краще своїх учнів і не брешіть,що вже в 3 класі вони розуміють про якусь там несправедливість.Якщо в дитячій голові 3-класника щось подібне вінікає,-тоді сором його вчителю,який псує дитячу психіку.Ось і все,шановне панство.А конкурси наші діти люблять і дякуємо,що дають можливість брати участь у них.Адже обдарованих дітей треба розвивати.Теж дивуюся мужності Тетяни Михайлівни.Тримайтеся.
184 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 30 березня 2012 р., 20:24:54  Цитувати
просто учитель (гость),
Цитата:несподіванкою навіть для мене
тоєсть керівник знав, що ніяких шансів виграти у них не було, але, з якогось дива взяли і виграли Продовжуйте далі смішити людей, у вас виходить
185 просто учитель (гость) Дата: 30 березня 2012 р., 21:01:34  Цитувати
Ще не забувайте,що раз на день учні молодших класів їдять безкоштовно.А за 6-50 мають гарячий і смачний обід.Скільки ж тут брудних і некомпетентних людей.Невеликого ума і Копачевський,що весь цей бруд надрукував у своїй дешевій листівці.А меру велике дякуємо за організацію безкоштовного харчування для маленьких школярів.Далеко не у кожному місті це є.Мої знайомі з багатьох міст просто дивуються,що при теперішній ПРодажній владі бандюковичей десь ще комусь потрібні діти.На них ПРасти вгорі давно вже начхали.А Беркут молодець.Ніколи не повірю,що він краде.ПРедставники і захисники ПРовладних сил,досить бруду.Хоча Ваш ПРез і не таке чинить в Україні.
186 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 31 березня 2012 р., 04:27:57  Цитувати
просто учитель (гость),
Цитата:Ще не забувайте,що раз на день учні молодших класів їдять безкоштовно.
ще не забуваємо, що прикол з безкоштовними обідами — отлічна фішка переполовинить виділяємі на це кошти для таких собі тьоть К. і дядь Б. Про те, чи вистачить у них совісті видерти шось у дитини з рота — ні у кого не виникне сумнівів вчителя хороші є http://zn.ua/HEALTH/shkolnye_obedy_ili_kroshki_s_barskogo_stola-91348.html


-----

Добавлено 31 марта 2012 г., 04:45:01:


просто учитель (гость), а взагалі, з якого дива це ставити меру в заслугу, га? Це його безпосередня робота, за що йому прилучани зарплату платять.

ЗАКОН УКРАЇНИ Про охорону дитинства - посилання

Стаття 5. Організація охорони дитинства
...
Місцеві органи виконавчої влади та органи місцевого
самоврядування відповідно до їх компетенції, визначеної законом,
забезпечують:
...
організацію безкоштовного харчування учнів 1-4 класів
загальноосвітніх навчальних закладів


...ото таке


-----

Добавлено 31 марта 2012 г., 04:47:28:


ЗАКОН УКРАЇНИ Про освіту - посилання

Стаття 25. Організація харчування в навчальних закладах

Організація та відповідальність за харчування у державних
навчальних закладах покладаються на місцеві органи державної
виконавчої влади та органи місцевого самоврядування
, міністерства
і відомства України, яким підпорядковані навчальні заклади,
керівників навчальних закладів і здійснюються за рахунок бюджетних
асигнувань.
187 Аноним (гость) Дата: 31 березня 2012 р., 06:52:12  Цитувати
Скільки зла і агресії.Ви загралися.Перепочіньте.Є речі більш приємні,ніж купання у бруді,який ллеться зі шпальт дешевої листівки.
188 Дивитися профіль Helen Helen Дата: 31 березня 2012 р., 14:24:34  Цитувати
просто учитель (гость), та це ви не брешіть.
Цитата:Готуйте краще своїх учнів і не брешіть,що вже в 3 класі вони розуміють про якусь там несправедливість

ця фраза добила взагалі. Ви хоч думаєте, що плетете? Наводжу конкретний приклад. Приводимо дітей в ЦТДЮ брати уасть в якомусь конкурсі. Задають питання і одна дівчинка ще не дослухавши його відповідає. ЦЕ говорить про те, що вона вже зараньше знала відповіді. І дуже болісно чути від наших третьоклаників слова "ЩО так нечесно"

а щодо конкурсів і олімпіад, дак там все давно прописано =- хто виграє, хто яке місце займає. І щодо випускників екзаменів.. Всім прекрасно відомо, як наші золоті медалісти пишуть переказ чи диктант чи твір...
189 Аноним (гость) Дата: 31 березня 2012 р., 16:24:39  Цитувати
І все одне-готуйте краще своїх учнів і не передавайте їм свою ненавість й обуреність незрозуміло чимЩось Ви й на педагога не зовсім схожі.А в дітях як в дзеркалі відображається обличчя вчителя.Не гнівайтеся й не ображайтеся.БажаюВам перемог і Вашим учням.
190 Дивитися профіль Helen Helen Дата: 31 березня 2012 р., 18:13:27  Цитувати
Аноним (гость), ненависть до кого? до системи, де все прогнило? де вчителів ні в що ставлять? де дітей і вчителів заганяють на православні форуми нікому не потрібні?
да, я вже 6 років як не вчителюю і ні разу не пожаліла, що залишила цю працю, хоча дітей дуже люблю і мені подобалося їх вчити.

Аноним (гость), до речі, замітьте, я Вас жодним словом не образила, а ви чомусь робите висновки не знаючи людину абсолютно
191 Еге ж (гость) Дата: 31 березня 2012 р., 19:49:29  Цитувати
Цитата Аноним (гость):І все одне-готуйте краще своїх учнів і не передавайте їм свою ненавість й обуреність незрозуміло чимЩось Ви й на педагога не зовсім схожі.А в дітях як в дзеркалі відображається обличчя вчителя.Не гнівайтеся й не ображайтеся.БажаюВам перемог і Вашим учням.
??? Готуйте краще своїх учнів, хоч ви й на педагога не схожі, але все одно бажаю Вам перемог і Вашим учням. А в дітях, як в дзеркалі відобразиться Ваше не схоже на педагога обличчя. Як кажуть у нас в Стрибайловці ср...ла, мазала, балакала в піч лазила, ногу виламала - не хватило глини.
192 АнтиКлим (гость) Дата: 2 квітня 2012 р., 08:33:57  Цитувати
Роздуплились жополизи. Кому заказні коментарі вставляєте? Перед тьотьой Танею вислуговуєтесь, бо виявляється читають люди коментарі на сайтах, а ті хто не може прочитати - читає їх в газеті, яка виявила мужність надрукувати весь бруд, який робиться в освіті, на своїх сторінках. Ми привикли жити як страуси, голову заховали і робимо вигляд, що нічого не відбувається та тихенько шепочемося по закутках і ще тихіше обурюємося. А тут так відкрито показали справжню картину в усій її брудній неприглядності. Так, Клименко - невихована хамка, яка бере хабарі і наживається за рахунок дітей та їх батьків. Якщо ви її захищаєте, то значить ви або той "страус", що весь час ховав свою голову в пісок, або ви наживаєтеся разом з нею. Цікаво, чому хвалебні коментарі пишуть анонімно, вам чого боятися? Підпишіться своїм прізвищем. Я скажу чого вибоїтеся - ви боїтеся своїх колег, перед з яким ви обурювалися діями пані К., а тепер вирішили вислужитися, бо вас попросили написати хоч щось добре про цю лиходійку.
193 Аноним (гость) Дата: 3 квітня 2012 р., 09:26:16  Цитувати
Який бруд у головах.Я вас жалію.Уявляю,як вам важко від вашоі люті.Бажаю вам добра і приємних людей поруч.
194 Анонім-Аноніму (гость) Дата: 3 квітня 2012 р., 12:03:10  Цитувати
І вам не хворіти. Дивлячись на цей коментар, тьоті Таніни захисники вичерпали аргументи для захисту, але прізвищ все одно своїх не пишуть. Кого ви боїтеся "чистенька наша" любителька бруду. Якби не полюбляли, то на цей сайт навіть не зайшли б.
195 Дивитися профіль Helen Helen Дата: 3 квітня 2012 р., 22:31:51  Цитувати
Анонім-Аноніму (гость), ага точно.. нема чого писати, дак вже бред всякий несуть про лють
196 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 3 квітня 2012 р., 23:37:45  Цитувати
Аноним (гость), проповіді під церкву співать
197 censored Ганстер (гость) Дата: 13 травня 2012 р., 12:08:52  Цитувати
[censored], честн, эт капец
Все комменты в пользу этой бабищи написаны 1-2 людьми, это ж видно [censored] даже по стилю изложения.
СУКИ ПАРШИВЫЕ, самим не противно? И главное какие ники, проявили бы фантазию, смекалку.. аммм нет, можно постить под никами, "вчитель", "вчиталька" "просто учитель", имена и т.п, а время? все позитивные комменты в сторону этой херни идут подряд почти по времени. Неужели думаете что тут одни дауны которые этого не замечают?
p/s пришел с ютуба сюда
Ляшко - молодец


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: oA9kW

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: Helen,

Сьогодні віртуальний день народження у 9 користувачів: sh_, vladimir975, RALYSA, aksvalent, lilemay, furzik111, furzik1111, AleksisMak, Kozakuacom,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту