На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі



Мебель Прилуки
WEB-камери Прилук
Новини Прилук сьогодні


Вся інформація, що використовується на сайті може розповсюджуватися на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 3.0 License
Новина: Суд заборонив святкувати річницю Помаранчевої революції

19 листопада 2011 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 1101 | Коментарів: 5
Новина  Суд заборонив святкувати річницю Помаранчевої революції
Суд заборонив святкувати річницю Помаранчевої революції Святкування дня свободи на Майдані незалежності - заборонене. Київський окружний адмінсуд задовольнив позов столичної мерії. Про це "5 каналу" повідомили в Коаліції учасників помаранчпвої революції, яка подавалда заявку на проведення акції.

Лідери громадських організацій вважають, рішення мерії не могло ухвалюватися без позиції Олександра Попова. Охочі відсвяткувати сьому рівчниці помаранчевої революцїі обіцяють подати апеляцію.



Коментарі (5 шт.):

1 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 19 листопада 2011 р., 22:59:29  Цитувати
Річницю революції заборонили святкувати з подачі МВС і УДО

Із проханням обмежити проведення заходів у центрі Києва 22 листопада до глави КМДА Олександра Попова звернулися МВС та Управління держохорони.

Про це свідчать документи, оприлюднені в блозі "Майдан 2011 року. Народ встає".

Київське управління МВС обґрунтовує своє прохання високою вірогідністю виникнення протистояння та конфліктних ситуацій між учасниками акцій, а також конфліктів із нарядами міліції, які можуть призвести до різкого загострення політичної ситуації.

Крім того, на думку міліції, встановлення тимчасових споруд на Майдані Незалежності не лише спотворює вигляд центральної площі столиці, а цілодобове перебування учасників акції створює антисанітарні умови, але й грубо порушує рішення Київської міської ради "Про запровадження принципу організаційної єдності з видачі дозволів на розміщення тимчасових споруд".

Управління держохорони у своєму листі зазначає, що 22 листопада відбудеться візит президента Литви Далі Грибаускайте в Україну, і щодо неї буде здійснюватися державна охорона.

"Просимо звернутися до суду з метою заборони проведення 22 листопада 2011 року акцій протесту біля об’єктів відвідування згідно програми візиту та на маршрутах під‘їзду до них", - йдеться в листі.

Згідно з наявними документами, Окружний адміністративний суд Києва у п’ятницю ввечері прийняв рішення повністю задовольнити позов КМДА.

Рішенням суду 21 та 22 листопада забороняється проведення заходів та Майдані Незалежності, вулицях Хрещатик, Городецького, Інститутській, Михайлівській, Банковій, Грушевського.

У рішенні зазначено, що оскарження даної постанови не зупиняє її виконання.

Зокрема, в постанові обґрунтовується, що для проведення недержавних масових заходів їх організаторами не пізніше ніж за 10 днів до проведення подається письмове повідомлення до виконавчого органу Київської міської ради.

Водночас, повідомлення Коаліції учасників помаранчевої революції, Загальновоїнської спілки України та інших бажаючих провести в ці дні акції, всупереч вимогам, подані менше, ніж за десять днів.

У зв’язку з цим київська міліція не в змозі належним чином забезпечити громадський порядок під час проведення зібрань.

Суд також звернув увагу на інформацію Управління держохорони щодо візиту Грибаускайте 22 листопада і вважає доведеною позивачем реальність виникнення протистояння та конфліктних ситуацій між учасниками масових заходів, а також конфліктів із нарядами міліції.

Крім того, в постанові зазначено, що 21 та 22 листопада відбуватиметься низка заходів за участю посадових осіб держави. Тому проведення заходів у центральній частині міста "може призвести до створення перешкод функціонуванню інститутів влади".

Разом з тим, як повідомляється в блозі, на нараді з питання проведення Дня Свободи, яка відбулася в Головному управлінні внутрішньої політики КМДА, начальник управління Найда і заступники начальника київської міліції Бойко і Онищенко свою позицію пояснили тим, що на Майдані Незалежності у цей день буде встановлюватися ялинка вагою 50 тон, і роботи з її монтажу можуть створювати небезпеку для життя громадян.

http://www.pravda.com.ua/news/2011/11/19/6768760/
2 Дивитися профіль crok crok Дата: 20 листопада 2011 р., 06:51:21  Цитувати
от ёпт... ну це ж нада - так "нєвзапно і случайно" співпало... встановлення ялинки!
От що цікаво - в зверненнях вже якби загодя вказується на те, що будуть "конфліктні" ситуації! А звідки МВС знає, що вони будуть?! Знають, бо на такі випадкі у МВС завжди заготовлені провокатори!
Але це все відгонить якимось совковим "вонізмом"!!! Якщо так далі піде - завтра міністерство охорони здоров’я, виключно із бажання зберегти здоров’я українцям заборонить взагалі виходити на вулицю - аякжеж!!! якщо людина виходить на вулицю, значно збільшується можливість заболіти! А потім держава буде повинна закуповувати для МОЗу ліки й вакцини! А це - навантаження на держбюджет, а з ним - бєда! не дивлячись на збільшення в рази відрахувань на прокуратуру, МВС, Верховну зраду... А це - підвищений ризик для влади, який створює перешкоду функціонуванню інститутів влади, адже МОЗ - теж інститут влади.
Отже - МВС заздалегідь "вгадує", що буде із мирним зібранням громадян, на які, до речі, ми всі маємо право згідно Конституції!
Але... Конституція у нас діє вибірково - для Президента, даунєцкіх у влади і іх "костилів", у вигляді силових відомств - все можна! У якій завгодно послідовності...
А для громадян вже наступає "совок" - ніззя нічого! Бо громадяни, виявляється, є перешкодою для функціонування інститутів влади!
3 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 21 листопада 2011 р., 03:13:55  Цитувати
Активісти Майдану просять Президента Литви перенести свій візит в Україну

Оргкомітет по відзначенню дня Свободи в Україні звернувся з відкритим листом до Президента Литви Далі ГРІБАУСКАЙТЕ з проханням перенести свій візит в нашу країну.

Як повідомили УНІАН у прес-службі оргкомітету, це мотивується тим, суд міста Києва заборонив 22 листопада відзначати День Свобод, аргументуючи своє рішення, зокрема, і тим, що українці, які зберуться в цей день на Майдані, можуть створити небезпеку для перебування у Києві Президента Литви.

Це свято українці за традицією відзначають на центральній площі Києва - Майдані Незалежності, наголошується у зверненні.

«Але окружний адміністративний суд міста Києва заборонив відзначати цю знакову для українців дату, аргументуючи своє рішення, зокрема, і тим, що українці, які зберуться в цей день на Майдані, можуть створити небезпеку для Вашого перебування у Києві», - зазначається у листі на ім’я Д.ГРІБАУСКАЙТЕ.

«Шановна пані Грібаускайте! Ви є Президентом демократичної держави. Ви представляєте литовський народ, якому вистачило мудрості і послідовності зробити і захистити свій європейський вибір», - йдеться в листі.

«А чинна влада України намагається використовувати Ваше ім‘я і Вашу країну нечесним, шулерським способом - як прикриття для придушення демократії і обмеження громадянських свобод в Україні. Не допустіть цього!», - закликають автори звернення.

Вони закликають президента Литви перенести офіційний візит в Україну з 22 листопада на пізніший термін – «з тим, щоб українська влада не могла перешкоджати реалізації права громадян на мирні збори і протести, прикриваючись Вашим ім‘ям і прапором Вашої держави».

Як повідомляв УНІАН, Окружний адміністративний суд Києва в п‘ятницю задовольнив позов КМДА про заборону проведення акцій 21 і 22 листопада на деяких центральних вулицях міста, включаючи Майдан Незалежності.

Серед іншого, суд взяв до уваги звернення Управління держохорони, в якому необхідність заборони акцій обгрунтовується приїздом до Києва Д.ГРІБАУСКАЙТЕ.

http://www.unian.net/ukr/news/news-469478.html
4 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 22 листопада 2011 р., 01:53:13  Цитувати
Сегодня в День Свободы в 14:00 начнется интернет-марафон "Революція. 7 років потому".

Проект будут транслировать более тридцати интернет-ресурсов. В том числе:

- "Украинская правда"
- Корреспондент.net
- "КоммерсантЪ-Украина"
- Фокус.ua
- "Эхо Москвы"
- Левый Берег
- Телекритика
- Інформаційне агентство "Главком"

Код нашего плеера открыт для неограниченного количества интернет-ресурсов, которые смогут присоединиться к трансляции в любой момент эфира.

Кроме того, марафон будет транслироваться на официальной странице "Четвертой студии" в Facebook.

В проекте задействованы 25 волонтеров, среди которых журналисты, операторы, режиссеры и гостевые редактора. В рамках проекты мы подготовили 18 сюжетов. Кроме того, мы покажем видеообращения политиков, спортсменов, а также представителей украинской диаспоры в Италии и Канаде.

Еще раз обращаемся ко всем непосредственным участникам и организаторам событий 2004-2005 г. с просьбой принять участие в нашем интернет-марафоне.

НАШЕ ОБРАЩЕНИЕ К ВИКТОРУ ЮЩЕНКО

Уважаемый Виктор Андреевич!

К сожалению, на данный момент мы не смогли получить Ваше согласие принять участие в нашем марафоне.

Между тем, шесть лет назад, подписывая Указ о Дне Свободы, Вы среди прочего констатировали поддержку инициатив общественности.

Среди нас – инициаторов и организаторов проекта "Революція. 7 років потому" – нет политиков, и мы не ставим перед собой никаких политических целей. Более того, в ходе подготовки сценария марафона мы сознательно решили отказаться от осуждения и дискуссии на тему очевидных провалов и разочарований. Мы хотим идти дальше с тем важным и позитивным, что сохранилось и стало частью истории страны вследствие событий осени 2004 года.

От лица всех инициаторов и организаторов проекта я обращаюсь к Вам с просьбой принять участие в нашем интернет-марафоне.

С уважением, "Четвертая Студия".

P.S. Мы с пониманием относимся ко всем приглашенным гостям проекта, и открыты к диалогу касательно формата, времени и хронометража участия в интернет-марафоне.

P.P.S. Отдельная благодарность за перепосты этого сообщения))

P.P.P.S. Виктор Ющенко согласился принять участие в нашем марафоне. За что выражаем ему нашу благодарность и ждем в эфире!




-----
Добавлено 22 ноября 2011 г., 02:13:24:

Майдан вже загородили - людей не пускають

У Києві Майдан Незалежності увесь загородили по периметру. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Площа навколо стели вся перегорожена парканом. Він починається одразу біля виходу з метро. Крім того, поряд чергують посилені наряди міліції. Правоохоронців зо два десятки.

Біля ТЦ "Глобус" стоять два авто з "Беркутом". Також є кілька патрульно-постових автомобілів.

Людей за огорожу не пускають. Приїжджим доводиться фотографуватися біля Головпоштамту.

На питання людей що тут буде, правоохоронці відповідають: "А що вам треба?".

Перехожі говорять між собою, що Майдан буде закритим до кінця листопада. Вони вважають, що це пов‘язано з річницею Помаранчевої революції і що влада боїться.

Нагадаємо, Київський окружний адмінсуд задовольнив позов столичної мерії, заборонивши святкування Дня свободи на Майдані незалежності.

-----
Добавлено 22 листопада 2011 р., 18:21:12:

ЯНУКОВИЧ ПРИВІТАВ УКРАЇНЦІВ ІЗ ДНЕМ СВОБОДИ

Президент Віктор Янукович привітав співвітчизників з Днем Свободи. Привітання розміщено на сайті президента: "Свобода, Незалежність, Соборність - це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні", - зазначив Янукович.
"Ми маємо робити все належне для їх зміцнення, адже на них збудовано фундамент нашої Держави", - йдеться у привітанні.

-----
Добавлено 22 листопада 2011 р., 18:22:45:

"Регіонал" проводить на Майдані повноцінний мітинг

У вівторок близько 17 години Олег Калашніков розпочав повноцінний мітинг на Майдані незалежності.

На місці, де під час Помаранчевої революції стояла сцена, розмітилися близько 200 прихильники Олега Калашнікова.

Вони тримають у роках прапори з гаслом "Досить", яке вони використовували під час пікету під Печерським судом

Крім того, підведено озвучку, зокрема над Майданом лунає фірмовий саундтрек Калашнікова "Єднаймося", а також з мікрофоном виступають його однодумці.

При цьому місце, де зібралися прихильники Калашнікова, оточено залізною огорожею та щільним ланцюгом представників міліції, які не пропускають нікого всередину.

Як відомо, у КМДА "Українській правді" повідомили, що Калашніков подавав заявку на проведення акцій у День свободи на ряду із представниками правих партій. Однак всім, в тому числі і Калашнікову не було надано дозвіл на проведення акцій на Майдані, повідомили у КМДА.

Між тим сам Калашніков у коментарі "Українській правді" у вівторок обіцяв, що має намір лише "контролювати те, як виконується рішення суду про заборону на проведення акцій".
Українська правда

-----
Добавлено 22 листопада 2011 р., 18:26:01:

Організатора помаранчевого мітингу затримала міліція. Зате Калашніков танцює

Голову ВГО "Коаліція учасників Помаранчевої революції" Сергія Мельниченка затримала міліція за звинуваченням у проведенні незаконного мітингу.

Йому загрожує адміністративне ув‘язнення до 15 діб, повідомляє прес-служба КУПР.
На Майдані Незалежності продовжується відзначення Дня Свободи.

Мельниченка кілька місяців тому затримували під час мітингів на підтримку Тимошенко. Він же проходить у справі за псування плитки на Майдані.

Натомість міліція обгородила мітинг регіонала Калашникова, і його охороняє.

Тим часом біля Головпоштампу в 50 метрах праворуч від мітинга Калашникова відбувається акція прихильників Майдану.

Як повідомляє кореспондент "Української правди", станом на 17:47 зібралось близько трьох сотень прихильників Майдану. Люди вдягнуті в помаранчеву символіку, дехто з них тримає державні прапори, у декого в руках запалені свічки.
5 Аноним (гость) Дата: 22 листопада 2011 р., 23:29:23  Цитувати
ПРдаси на Майдані!

Цитата:Президент Віктор Янукович привітав співвітчизників з Днем Свободи. Привітання розміщено на сайті президента: "Свобода, Незалежність, Соборність - це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні", - зазначив Янукович.
"Ми маємо робити все належне для їх зміцнення, адже на них збудовано фундамент НАШОЇ Держави", - йдеться у привітанні.


Що тут скажеш - ПРдаси! От дійсно - збудовано ЇХНЮ державу!


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: ozRiv

TIM TV OnLine


Сьогодні віртуальний день народження у 11 користувачів: Ladan, Drink-student, Vyacheslav, Killer, GHoST, Alya, FOTOKRAY, ltl034, ltl03111214, yyv, Milova,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту